R.C.-SYSTEM

Contactgegevens R.C.-SYSTEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R.C.-SYSTEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

R.C.-SYSTEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): INDUSTRIEZONE ROOSVELD 11; 3400; LANDEN, België

Telefoon (phone): 11690311 (+32-11690311) 11690311 (+32-11690311)

Fax (fax): +32 (59) 211-80-54 +32 (59) 211-80-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R.C.-SYSTEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R.C.-SYSTEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R.C.-SYSTEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R.C.-SYSTEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R.C.-SYSTEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R.C.-SYSTEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R.C.-SYSTEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R.C.-SYSTEM
Products information R.C.-SYSTEM

BTW identificatienummer (tax): BE09291656494
Ondernemingsnummer: 5219848632
Hoofdstad (capital): 721,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 124,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in R.C.-SYSTEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh; Installatie van metalen schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R.C.-SYSTEM
(Get full report from official database of BE for R.C.-SYSTEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor R.C.-SYSTEM
Addition kinds of activities for R.C.-SYSTEM

0139. Veldgewassen, behalve contantkorrels | Field crops, except cash grain
141102. Granietdimensionele steen | Granite dimension stone
01619906. Squash boerderij | Squash farm
31990304. Razor strops | Razor strops
34630200. Vuurvliegtuigen | Missile and ordnance forgings

Werken bij R.C.-SYSTEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R.C.-SYSTEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R.C.-SYSTEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R.C.-SYSTEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing radiologie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in een gerenommeerd ziekenhuis regio Roeselare op de afdeling radiologie en ondersteun je jouw collega's bij verschillende verpleegtechnische taken zoals o.a. het uitvoeren van klassieke RX of CT. Ervaring in deze setting is een must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Heftruck- en vrachtwagenchauffeur CE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf uit Ieper zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE en heftruckattest. De ene dag zal je rijden met de oplegger, de andere dag werk je als heftruckchauffeur in het magazijn. Je wisselt continu af.

  • Werkleider - recyclage elektrische toestellen - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Kortrijk zoeken wij een werkleider met technische kennis.  Je neemt de leiding over een groep werknemers. Jouw takenpakket : Je maakt de werkplanning op. Je zorgt voor een goed verloop van het productieproces en zorgt voor een kwalitatief eindproduct. Je werknemers coachen. Je staat in voor de administratie van de productie. Daarnaast ben je niet bang om geregeld zelf de handen uit de mouwen te steken en actief mee te werken op de werkvloer.

  • Verkoopmedewerker Fashion/Kassa PT Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een mooie winkel te Sint-Denijs-Westrem zoeken we een verkoopmedewerker Fashion/Kassa voor 30u per week. Als medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Ook kassawerk behoort tot je takenpakket. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze producten en een fraaie winkelomgeving. Kortom samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopresultaten tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

  • Winkelmedewerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker wordt je ingeschakeld voor het vervullen van een gevarieerd takenpakket. Het te woord staan en helpen van klanten is daar een groot onderdeel van. Je zal mensen helpen met het vinden van artikelen of bij bepaalde vragen. Daarnaast moet de winkel ook regelmatig aangevuld worden. Heb je zelf wat technisch inzicht, dan is dit zeker een pluspunt! Je zal je onmiddellijk thuis voelen in deze setting.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student winkelbediende bakkerij (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in het centrum van Diest zijn we op zoek naar een student verkoop (m/v) Je gaat de klanten bedienen. Je doet kassawerk. Je vult de winkel aan met brood, pistolets,... Je helpt af en toe mee de afwas doen. Je zorgt dat de winkel netjes is. Je noteert de bestellingen.

  • Regiocoördinator Recyclageparken (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    Het team recyclageparken bestaat uit een 70-tal recyclageparkwachters, 4 regiocoördinatoren en een centraal team. Elke werkdag helpen ze samen de bezoekers van de 24 recyclageparken op een vlotte en klantvriendelijke manier met het lossen en sorteren van hun afval. Elke regiocoördinator neemt een aantal parken en parkwachters onder zijn of haar hoede. Regiocoördinatoren en teamleider overleggen wekelijks. Wat doe je? · Samen met je collega’s zorg je voor een vlotte uitbating van de recyclageparken. Je helpt op het park waar nodig en zorgt voor de noodzakelijke bevoorrading van klein materiaal. · Je ondersteunt en coacht de parkwachters en stuurt bij waar nodig. · In geval van aanrijdingen, pannes van het diftarsysteem en ongevallen verleen je bijstand en zorg je voor een vlotte opvolging. · Je leidt nieuwe parkwachters op en begeleidt hen zodat ze zo snel mogelijk als volwaardige collega’s kunnen meewerken. · Je regelt je eigen werk en geeft input voor het opmaken van de wekelijkse werkplanning. · Je werkt ook op zaterdag. Meer over IGEAN: IGEAN is een boeiende intergemeentelijke vereniging die een verrassend veelzijdig pakket aan diensten verzorgt voor 30 aangesloten gemeenten rond Antwerpen op vlak van afval, milieu- en woonbeleid, arbeidsveiligheid en streekontwikkeling. Ons motto: wat we samen doen, doen we beter! Samen zijn we met een 225-tal IGEAN-collega’s. IGEAN werkt vanuit maar liefst 29 locaties in de regio die zich uitstrekt van Essen tot Boom en van Malle tot Zwijndrecht: een hoofdkantoor in Wommelgem vlakbij de E313, twee overslag- en verwerkingseenheden voor gft+ en groenafval in Brecht en Edegem, een zwembad in Pulderbos, een ophaaldienst in Brasschaat en 24 recyclageparken. Nog meer ontdekken over IGEAN? Kijk snel op www.igean.be. Solliciteer voor 23 september via de link.

  • Service Technieker (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: YES Select

    Type: Vaste Job

    Als service technieker beschikt u over een eigen service wagen. U krijgt via uw tablet de planning voor de komende dagen. Op deze tablet vindt u alle informatie over de klant zodat u de opdracht geod kan uitvoeren. Elke ochtend vertrekt u van thuis uit naar de eerste klant waar je instaat voor het onderhoud of de herstelling van hun machines. Het zijn voornamelijk mechanische herstellingen, zoals vervangen van onderdelen, onderhoud van motoren, vervangen van olie, drukregelaars controleren, ed. De eerste maanden werkt u nooit alleen maar spreek je af met een collega ter plaatse bij de klant. U zal met verschillende collega techniekers samenwerken, zo leert u meteen iedereen goed kennen.

  • Informaticaleerkracht (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DE LIFT

    Type: Zelfstandige activiteit

    School De Lift is een secundaire school voor collectief huisonderwijs voor jongeren met een autismespectrumstoornis. De Lift biedt leerlingen een arbeidsgerichte computeropleiding, waarbij hun kansen op professionele vooruitzichten geoptimaliseerd worden. De IT’er is op de hoogte van de noden van het werkveld en zorgt voor een praktijkgericht aanbod, vertrekkend van de interesses en de sterktes van de leerling. IT-bedrijf Cronos is de partner van De Lift en biedt de IT-ondersteuning. Een nauwe afstemming rond lesinhouden en doelen met de andere IT'ers is noodzakelijk. De Lift is een kleinschalig initiatief, waarbij de groep wordt opgesplitst zodat slechts enkele leerlingen gelijktijdig informaticales krijgen. De informaticalessen worden gegeven door de IT-leerkracht, meestal ondersteund door vrijwilligers of stagiairs. Naast 12 uur informatica krijgen de leerlingen ook algemene vakken. Deze lopen gelijktijdig in de andere groepen, zodat er steeds een leerkracht van de algemene vakken aanwezig is, die indien nodig ondersteuning kan bieden aan de IT-leerkracht. De leerlingen krijgen per vak een aanbod op maat, waardoor groepslessen vrijwel onmogelijk zijn. De IT’er bereidt zijn lessen per leerling voor. Tijdens de les wisselt de IT’er flexibel, zodat iedere leerling een gelijke hoeveelheid informaticales krijgt en vervolgens weer zelfstandig (of onder begeleiding van een vrijwilliger of stagiair) aan het werk gezet wordt. De leerlingen hebben meestal een doorgedreven informatica-interesse, waardoor IT vaak hun favoriete vak is. De leerlingen hebben een (rand)normale of hoge begaafdheid, doch hun autisme maakt dat ze een aparte manier van leren hebben. Voor de start zal de IT’er een infodag krijgen over autisme en tips rond aanpak. Verder blijft de orthopedagoge beschikbaar voor vragen en volgt op, onder andere tijdens de wekelijkse teamvergadering. De leerlingen zijn 12 tot 20 jaar. We introduceren regelmatig nieuwe aspecten van de informaticawereld en brengen de sterktes en interesses van de leerlingen in kaart. Voor ieder individu worden dan, samen met de jongere en de ouders, doelen bepaald voor de komende periode. De inbreng van de IT-leerkracht is hierbij essentieel.

  • onderhoud centrale verwarming sanitair (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RENOVA-TECH

    Type: Zelfstandige activiteit

    onderhouden van centrale verwarming nieuwe of herstellen van ketels renoveren van woningen

Zoek naar antwoorden van R.C.-SYSTEM in sociale netwerken
Look for responds of R.C.-SYSTEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor R.C.-SYSTEM. Laat een reactie achter voor R.C.-SYSTEM. R.C.-SYSTEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R.C.-SYSTEM. Leave a respond for R.C.-SYSTEM. R.C.-SYSTEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R.C.-SYSTEM op de google maps. Adres en contacten R.C.-SYSTEM
Location of R.C.-SYSTEM on the google maps. Address and contacts of R.C.-SYSTEM

Andere gerelateerde bedrijven als come R.C.-SYSTEM R.C.-SYSTEM: BOUWMATERIALEN BOGAERT | VAN ROOSE | LIVIAN BREIGOEDERENFABR NV | OUDE HOEF | Hoekske('t)

Other related companies as R.C.-SYSTEM: BOUWMATERIALEN BOGAERT | VAN ROOSE | LIVIAN BREIGOEDERENFABR NV | OUDE HOEF | Hoekske('t)

R.C.-SYSTEM is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is R.C.-SYSTEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09291656494. Het bedrijf R.C.-SYSTEM bevindt zich op het adres: INDUSTRIEZONE ROOSVELD 11; 3400; LANDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 721,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 124,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh; Installatie van metalen schrijnwerk. Producten gemaakt in R.C.-SYSTEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van R.C.-SYSTEM is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R.C.-SYSTEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R.C.-SYSTEM, openstaande posities, locatie van R.C.-SYSTEM op de kaart.

R.C.-SYSTEM is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is R.C.-SYSTEM, company assigned to the tax number BE09291656494. The company R.C.-SYSTEM is located at the address: INDUSTRIEZONE ROOSVELD 11; 3400; LANDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 721,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 124,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bouwmaterialen Gh; Installatie van metalen schrijnwerk. Products created in R.C.-SYSTEM were not found.
The main activity of R.C.-SYSTEM is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of R.C.-SYSTEM is not available. You also can look at reviews of R.C.-SYSTEM, open positions, location of R.C.-SYSTEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over R.C.-SYSTEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R.C.-SYSTEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R.C.-SYSTEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R.C.-SYSTEM, employees, financial statistics.