BOUWMATERIALEN NUYENS

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • BOUWMATERIALEN NUYENS
Private companiesTransportation by Air • BOUWMATERIALEN NUYENS

Contactgegevens BOUWMATERIALEN NUYENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUWMATERIALEN NUYENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUWMATERIALEN NUYENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPELSESTEENWEG 464; 2930; BRASSCHAAT, België

Telefoon (phone): 36642194 (+32-36642194) 36642194 (+32-36642194)

Fax (fax): +32 (86) 736-49-47 +32 (86) 736-49-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUWMATERIALEN NUYENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUWMATERIALEN NUYENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUWMATERIALEN NUYENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUWMATERIALEN NUYENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUWMATERIALEN NUYENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUWMATERIALEN NUYENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUWMATERIALEN NUYENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUWMATERIALEN NUYENS
Products information BOUWMATERIALEN NUYENS

BTW identificatienummer (tax): BE04591979980
Ondernemingsnummer: 1013458251
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 767,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in BOUWMATERIALEN NUYENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh; Installatie van metalen schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUWMATERIALEN NUYENS
(Get full report from official database of BE for BOUWMATERIALEN NUYENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUWMATERIALEN NUYENS
Addition kinds of activities for BOUWMATERIALEN NUYENS

3564. Blowers en fans | Blowers and fans
286503. Cyclische organische tussenproducten | Cyclic organic intermediates
353200. Mijnbouwmachines | Mining machinery
22730506. Scatter tapijten, behalve rubber of plastic | Scatter rugs, except rubber or plastic
32719910. Blokken, beton: stralingsbestendig | Blocks, concrete: radiation-proof
73890411. Textielontwerpers | Textile designers
79990403. Zwembad | Pool parlor

Werken bij BOUWMATERIALEN NUYENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUWMATERIALEN NUYENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUWMATERIALEN NUYENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUWMATERIALEN NUYENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Kalmthout zijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor het vervoeren van afzetcontainers. Je zal instaan voor het transport van afzetcontainers, met camion-remorque, in gans het land. Je zal eveneens instaan voor het onderhouden van je container. Ons aanbod : Vast werk na interim periode Aangename & familiale werksfeer Voornamelijk nationaal transport Flexibele uren in overeenstemming Interne & externe opleidingen Recent wagenpark

  • Onderhoudstechnieker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bocholt zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je takenpakket bestaat uit: - Onderhoud aan de machines - Mechanisch onderhoud - Elektrisch onderhoud - Storingen oplossen

  • INSIDE SALES MEDEWERKER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Vloeiend Duits * Analytisch sterk * Regio Duffel Voor een goede klant, marktleider in zijn domein, kijkt Hays Response Office Antwerpen-Zuid uit naar een ambitieuze inside sales medewerker. Ze zijn enorm hard aan het groeien en hierdoor kijkt men uit naar een nieuwe collega. Als inside sales medewerker zal je in tandem samen werken met de sales vertegenwoordigers. Zo zal je de accountmanagers ondersteunen in de voorbereiding betreffende de langetermijncontracten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opmaak van analyses en forecasts inzake de productievolumes van de verschillende klanten. Je staat mee in voor de optimalisatie van de bestaande productieprocessen. Je helpt de klanten verder bij vragen, dit zowel telefonisch als via mail. Je verwerkt de orders van de klanten op een snelle, correcte en efficiënte wijze en volgt deze verder op. Je werkt bovendien nauw samen met de andere afdelingen (planning, field engineering, sales en customer service).

  • Super gemotiveerde verkoopsmedewerkers gezocht met een passie voor brood (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij regio Gent is AGO Gent Student op zoek naar enthousiaste verkoopmedewerk(st)ers. Je zal instaan voor het verkopen van patisserie, brood, charcuterie, etc. Het snijden van brood en het onderhouden van de winkel behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Sint-elioos-Winkel,combineren met andere gezinnen mogelijk. (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp dienstencheques Roeselare - Oekene - Rumbeke - Beveren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • 1 HUISHOUDHULP DEELTIJDS MOERBEKE/EKSAARDE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Student vakantie + weekends supermarkt 18+ m/v (357/17992) ('S GRAVENWEZEL)

    Regio: 'S GRAVENWEZEL

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Adecco Kapellen zoekt een student winkelbediende m/v voor kassa en aanvul voor een supermarkt te 's Gravenwezel. Het takenpakket van een winkelbediende ziet er uit als volgt: Je bent verantwoordelijk voor de aanvul van droge voeding. Je houdt de voorraad goed in het oog en vult aan waar nodig. Je doet kassa Je werkt op zaterdag, zondagen en/of feestdagen en vakanties.

  • Bijverdiener te Aalter; avondploeg (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je bent op zoek naar een bijverdienste en kan op wekelijkse basis werken. Je staat in voor het manueel laden en lossen van pakketten tot 30kg. Je hebt de verantwoordelijkheid dat deze op een vlotte manier verhandeld worden. Je werkt in de avondploeg en werkt dagelijks van 20h-00h. Heb je interesse? Aarzel niet om ons te contacteren! Goederenbehandeling data input Laden/lossen Stapeling in de hoogte

  • Sales Executive Bouwbeurzen (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    De Sales Executive (SE) komt terecht in een dynamisch team dat BtoC bouwbeurzen neerzet. Hij/zij staat in voor de commerciële uitbouw van de beurs door de verkoop van beursruimte op maat van de exposant. U start met een opleiding om het bedrijf, de markt en de beurzen te leren kennen; Na deze inwerkperiode krijgt u de verantwoordelijkheid over de bestaande klantenrelaties; De contacten zijn heel divers en afwisselend, gaande van kleine tot grote ondernemingen; U bouwt het klantenbestand verder uit via actieve prospectie en netwerking; U volgt trends en nieuwigheden binnen de sector op en bezoekt in dit kader ook regelmatig andere beurzen en evenementen; Als SE bent u verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopsobjectieven op basis van aantal exposanten, type exposanten, m² beursruimte, omzet, up- & cross selling, …; U denkt mee ifv nieuwe concepten voor de beurs en verzorgt bijhorende commercialisatie; Tijdens de beurs bent u single point of contact voor de exposanten en u bent ook operationeel inzetbaar voor, tijdens en na de beurs; Ifv het bewerken en opvolgen van prospects en klanten, staat u in voor een optimalisatie van de databases.

  • Nagelstyliste (m/v) (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: FITFORYOU

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een zelfstandige nagelstyliste / schoonheidsspecialiste om te starten vanaf 1 november 2019. Voor ons is het belangrijk dat je een zeer grote passie hebt, zodat je de klant met prachtige nagels naar huis kan sturen.

  • Zaalmedewerker (Tsjechië)

    Regio: Tsjechië

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

Zoek naar antwoorden van BOUWMATERIALEN NUYENS in sociale netwerken
Look for responds of BOUWMATERIALEN NUYENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUWMATERIALEN NUYENS. Laat een reactie achter voor BOUWMATERIALEN NUYENS. BOUWMATERIALEN NUYENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUWMATERIALEN NUYENS. Leave a respond for BOUWMATERIALEN NUYENS. BOUWMATERIALEN NUYENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUWMATERIALEN NUYENS op de google maps. Adres en contacten BOUWMATERIALEN NUYENS
Location of BOUWMATERIALEN NUYENS on the google maps. Address and contacts of BOUWMATERIALEN NUYENS

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUWMATERIALEN NUYENS BOUWMATERIALEN NUYENS: Van Roie L | BABY RENT BELGIUM | PEETERS P | REN? GARDINAL | E.D. Machinery BVBA

Other related companies as BOUWMATERIALEN NUYENS: Van Roie L | BABY RENT BELGIUM | PEETERS P | REN? GARDINAL | E.D. Machinery BVBA

BOUWMATERIALEN NUYENS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUWMATERIALEN NUYENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04591979980. Het bedrijf BOUWMATERIALEN NUYENS bevindt zich op het adres: KAPELSESTEENWEG 464; 2930; BRASSCHAAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 767,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh; Installatie van metalen schrijnwerk. Producten gemaakt in BOUWMATERIALEN NUYENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUWMATERIALEN NUYENS is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUWMATERIALEN NUYENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUWMATERIALEN NUYENS, openstaande posities, locatie van BOUWMATERIALEN NUYENS op de kaart.

BOUWMATERIALEN NUYENS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUWMATERIALEN NUYENS, company assigned to the tax number BE04591979980. The company BOUWMATERIALEN NUYENS is located at the address: KAPELSESTEENWEG 464; 2930; BRASSCHAAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 767,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bouwmaterialen Gh; Installatie van metalen schrijnwerk. Products created in BOUWMATERIALEN NUYENS were not found.
The main activity of BOUWMATERIALEN NUYENS is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUWMATERIALEN NUYENS is not available. You also can look at reviews of BOUWMATERIALEN NUYENS, open positions, location of BOUWMATERIALEN NUYENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUWMATERIALEN NUYENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUWMATERIALEN NUYENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUWMATERIALEN NUYENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUWMATERIALEN NUYENS, employees, financial statistics.