FA. THEVISSEN-PEETERS

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • FA. THEVISSEN-PEETERS
Private companiesTransportation by Air • FA. THEVISSEN-PEETERS

Contactgegevens FA. THEVISSEN-PEETERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. THEVISSEN-PEETERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. THEVISSEN-PEETERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EUROPALAAN 38; 3650; DILSEN-STOKKEM, België

Telefoon (phone): 89755052 (+32-89755052) 89755052 (+32-89755052)

Fax (fax): +32 (19) 712-13-84 +32 (19) 712-13-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. THEVISSEN-PEETERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. THEVISSEN-PEETERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. THEVISSEN-PEETERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. THEVISSEN-PEETERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. THEVISSEN-PEETERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. THEVISSEN-PEETERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. THEVISSEN-PEETERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. THEVISSEN-PEETERS
Products information FA. THEVISSEN-PEETERS

BTW identificatienummer (tax): BE06953216552
Ondernemingsnummer: 1490539550
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 203,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in FA. THEVISSEN-PEETERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Serres and speciale beglazing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. THEVISSEN-PEETERS
(Get full report from official database of BE for FA. THEVISSEN-PEETERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. THEVISSEN-PEETERS
Addition kinds of activities for FA. THEVISSEN-PEETERS

244999. Houtcontainers, nec, nec | Wood containers, nec, nec
349101. Automatische regel- en regelkleppen | Automatic regulating and control valves
01150000. Maïs | Corn
14990602. Veenbouw | Peat mining
15419904. Graan lift constructie | Grain elevator construction
25110209. Tafels, huishouden: hout | Tables, household: wood
25129901. Juveniele meubels: gestoffeerd op houten frames | Juvenile furniture: upholstered on wood frames
50139900. Motorvoertuigbenodigdheden en nieuwe onderdelen, anders | Motor vehicle supplies and new parts, nec
51120103. Inkt | Writing ink

Werken bij FA. THEVISSEN-PEETERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. THEVISSEN-PEETERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. THEVISSEN-PEETERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. THEVISSEN-PEETERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Assistent (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Administratief bediende en communicatief sterk? Adecco rekruteert momenteel een commercieel assistent (m/v) voor een firma regio Lier. Je taken bestaan uit: Administratieve ondersteuning aan de managers bij commerciële activiteiten Opvolging van communicatie in samenwerking met Marketing, winkels, leveranciers en klanten Opvolging van prijsstelling, promo's, forecasts, links naar de winkel Communicatie met Nederland Aansturen van 1 of 2 assistenten

  • Operator voeding | weekend | nacht | Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Olen zijn wij op zoek naar operatoren voor het weekend. Je zal tijdens de nacht werken in de productie. Jouw taken zijn het ombouwen, instellen en afstellen van de machines en het opvolgen van het productieproces.

  • Deskside Technician/ IT Support Engineer (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een kandidaat die probleemloos schriftelijke procedures kan opvolgen en kan goed communiceren met klanten, collega's en managers. Kandidaten moeten zelfstandig, probleemoplossend en gedetailleerd te werk kunnen gaan en staan in voor een vlekkeloze klantenservice. In deze positie zul je customer support issues oplossen op locatie zelf, je zal je met andere woorden dus verplaatsen naar de klant. Je werkplek zal zich hoofdzakelijk te Brussel bevinden waarbij je op kantoor zal instaan voor standaard pc hardwaren en software troubleshooting. Afhankelijk van de locatietoewijzing kan de ondersteuning die je biedt op verschillende plaatsen plaatsvinden.

  • VERKOOPSMEDEWERKER BAKKERIJ (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar extra verkoopsmedewerkers om in een goed draaiende bakkerij te werken. Je staat in voor het aanvullen van de winkel, proper houden van de werkplek en het bedienen van klanten. De bakkerij is in het weekend telkens geopend zowel op zaterdag of zondag. Hou er dus rekening mee dat je op beide dagen zal worden ingezet, al dan niet afwisselend.

  • Grondwerker (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als grondwerker bij onze klant t ben je gedreven. Je takenpakket zal bestaan uit: ?Samen met jouw collega's sta je in voor grondwerken; ?Het opbreken van wegbestrating; ?Het graven en dichten van sleuven en putten (machinaal en manueel); ?Je staat in voor plaatsing renovatie onderhoud en uitbreiding van drukleidingnetwerken en riolenstelsels; ?Buizen die aangelegd worden zijn voor afvoer van rioolwater aanvoer van drinkwater en aardgas; ?Ook pijpleidingen voor transport van gassen en vloeistoffen; ?Tot allerhande industriële leidingen

  • CALCULATOR (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator zijn we op zoek naar iemand die instaat voor kostprijscalculaties voor de afdeling bouw. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Offertes aanvragen bij leveranciers en onderaannemers; De scherpste prijsoffertes opstellen; Regelmatig werven bezoeken zodat je voeling houdt met de uitvoering; Je rapporteert aan het hoofd van de calculatieafdeling.

  • Monteur (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit de regio Ronse zijn we momenteel actief op zoek naar een monteur schrijnwerk. Deze klant is actief in de montage en aansluiting van zowel schrijnwerk- sanitair als elektriciteit. Je staat met je ploeg in voor de montage van meubels die vooraf worden gefabriceerd in het atelier. Interesse in deze aantrekkelijke functie met doorgroeimogelijkheden? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected]

  • PLAATSER RAMEN EN DEUREN MET RIJBEWIJS C (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Plaatsen van ramen en deuren in alu en pvc - Zorgen voor de afwerking van het ramen. - Plaatsen van gordijnbakken en venstertabletten.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Ingelmunster (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP VOOR GEZIN IN VLIERZELE (VLIERZELE)

    Regio: VLIERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Een gezin uit Vlierzele zoekt dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken en koken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Service Technieker Solar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ENGIE Fabricom

    Type: Vaste Job

    Engie Fabricom Solar Technics, gevestigd te Roeselare, maakt deel uit van de groep ENGIE Fabricom en commercialiseert PV installaties voor het professionele marktsegment van bedrijven en overheidsinstellingen, en zijn op zoek naar een Service Technieker (m/v). Jouw Missie het onderhouden en herstellen van diverse elektrische installaties op het vlak van zonnepanelen in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen zelfstandig storingen analyseren en oplossen problemen kritisch beoordelen en constructief zoeken naar oplossingen informeren en naleven van gemaakte afspraken met klanten en collega’s je vertrekt meestal met je ENGIE bestelwagen direct vanuit thuis naar klanten verspreid over gans het land

  • Agent de radioprotection allround (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ECS

    Type: Werfreserve

    En tant qu’agent de radioprotection allround, vous êtes responsable de la réalisation de contrôles radiologiques sur des sites nucléaires en Belgique. Votre motivation, savoir-faire et communication ouverte vous permettent d’être engagé auprès de tous nos clients. Vous rejoignez une équipe jeune et stable. Vous servez d’exemple pour tout ce qui est de la sécurité et de la sûreté nucléaire ; vos tâches sont entre autres les suivantes : Réalisation de mesures de radiation et d’activité ; Rapportage quotidien des tâches réalisées / anomalies / propositions d’amélioration etc. ; Suivi de travaux comportant des risques radioactifs ; Détermination d’équipements de protection individuelle des opérateurs ; …

Zoek naar antwoorden van FA. THEVISSEN-PEETERS in sociale netwerken
Look for responds of FA. THEVISSEN-PEETERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. THEVISSEN-PEETERS. Laat een reactie achter voor FA. THEVISSEN-PEETERS. FA. THEVISSEN-PEETERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. THEVISSEN-PEETERS. Leave a respond for FA. THEVISSEN-PEETERS. FA. THEVISSEN-PEETERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. THEVISSEN-PEETERS op de google maps. Adres en contacten FA. THEVISSEN-PEETERS
Location of FA. THEVISSEN-PEETERS on the google maps. Address and contacts of FA. THEVISSEN-PEETERS

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. THEVISSEN-PEETERS FA. THEVISSEN-PEETERS: FLLIMBURGSE ASFALTDICHTINGSWERKEN NV | FORTIS | Amici Miei | KATTEBEEK | TONY BASTEYNS

Other related companies as FA. THEVISSEN-PEETERS: FLLIMBURGSE ASFALTDICHTINGSWERKEN NV | FORTIS | Amici Miei | KATTEBEEK | TONY BASTEYNS

FA. THEVISSEN-PEETERS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. THEVISSEN-PEETERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06953216552. Het bedrijf FA. THEVISSEN-PEETERS bevindt zich op het adres: EUROPALAAN 38; 3650; DILSEN-STOKKEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 203,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Serres and speciale beglazing. Producten gemaakt in FA. THEVISSEN-PEETERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. THEVISSEN-PEETERS is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. THEVISSEN-PEETERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. THEVISSEN-PEETERS, openstaande posities, locatie van FA. THEVISSEN-PEETERS op de kaart.

FA. THEVISSEN-PEETERS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. THEVISSEN-PEETERS, company assigned to the tax number BE06953216552. The company FA. THEVISSEN-PEETERS is located at the address: EUROPALAAN 38; 3650; DILSEN-STOKKEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 203,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bouwmaterialen Gh; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Serres and speciale beglazing. Products created in FA. THEVISSEN-PEETERS were not found.
The main activity of FA. THEVISSEN-PEETERS is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. THEVISSEN-PEETERS is not available. You also can look at reviews of FA. THEVISSEN-PEETERS, open positions, location of FA. THEVISSEN-PEETERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. THEVISSEN-PEETERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. THEVISSEN-PEETERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. THEVISSEN-PEETERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. THEVISSEN-PEETERS, employees, financial statistics.