CO.RA.CO

Contactgegevens CO.RA.CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CO.RA.CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

CO.RA.CO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEUVENSESTRAAT 102; 1800; VILVOORDE, België

Telefoon (phone): 22512997 (+32-22512997) 22512997 (+32-22512997)

Fax (fax): +32 (19) 947-92-44 +32 (19) 947-92-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CO.RA.CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CO.RA.CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CO.RA.CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CO.RA.CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CO.RA.CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CO.RA.CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CO.RA.CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CO.RA.CO
Products information CO.RA.CO

BTW identificatienummer (tax): BE07820312500
Ondernemingsnummer: 8559417724
Hoofdstad (capital): 465,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 182,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in CO.RA.CO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Pleisterwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CO.RA.CO
(Get full report from official database of BE for CO.RA.CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor CO.RA.CO
Addition kinds of activities for CO.RA.CO

9631. Regeling, beheer van nutsbedrijven | Regulation, administration of utilities
203302. Jam, gelei en conserven, verpakt in blikjes, potten, enz. | Jams, jellies, and preserves, packaged in cans, jars, etc.
34440200. Metalen ventilatie apparatuur | Metal ventilating equipment
35560304. Rokers, Apparatuur voor voedselverwerking | Smokers, food processing equipment
39520110. Verf voor het schilderen van China | Paints for china painting
73359902. Kleurafscheiding, fotografische en filmfilm | Color separation, photographic and movie film
80499911. Lijkschouwer | Coroner
80690300. Respiratoire ziekenhuis | Respiratory hospital

Werken bij CO.RA.CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CO.RA.CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CO.RA.CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CO.RA.CO. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker/inpakster (WEELDE)

    Regio: WEELDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Weelde, zijn wij op zoek naar inpakkers. Je zal instaan voor het manueel inpakken van ambachtelijke ijsproducten/desserts.

  • Shift leader / process operator m/v (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie sta je in voor de gehele procesinstallatie. Je krijgt & neemt de verantwoordelijkheid over de ganse productieplant & stuurt 2 assistent-operatoren aan. In de controlekamer monitor jij de verschillende procesparameters (ongeveer 30 % van je tijd) en je stelt waar nodig corrigerende acties. Door je logisch-technisch inzicht ben je in staat om de oorzaken van storingen of afwijkingen te achterhalen. Je grijpt in via de procescomputers of je gaat ter plaatse om de storing manueel te verhelpen. Naast het uitvoeren van de operationele taken denk je mee na over mogelijke verbeteringen op (proces)technisch gebied of qua werkmethodes. Verder zorg je mee voor de logistiek op de werkvloer. Je bent flexibel in taken, en werkt mee met de hulparbeiders.

  • Procesoperator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen te Herentals zijn wij op zoek naar een procesoperator in de vaste nachtploeg. Je zorgt voor de correcte bereiding en verwerking van de afgewerkte sauzen. Je bent technisch aangelegd, voert kwaliteitscontroles uit, je neemt stalen en het reinigen van de machines behoren ook tot jouw takkenpakket.

  • Grondwerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner is Vivaldis Construct op zoek naar een grondwerker (m/v). Je staat met de ploeg mee in voor de nodige grondwerken; sleuven graven, kleine metselwerken, rioleringen aanleggen en huisaansluitingen uitvoeren, voorbereidende graafwerken uitvoeren. Je zorgt er ook voor dat je de werf in alle veiligheid betreedt alsook de nodige veiligheidsvoorschriften opvolgt en uitvoert. Interesse in deze mooie functie? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected].

  • Aluminium Lasser (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wens je te werken als aluminium lasser? Heb je ervaring en ben je beschikbaar in de regio van Meeuwen? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Voor een metaalverwerkend bedrijf te Meeuwen zijn wij op zoek naar aluminium lasser voor het maken van silo's. Je komt terecht op de RVS en Inox afdeling waarbij je aan de hand van een plan je stukken dient samen te stellen en te lassen. Je werkt hierbij uitsluitend met aluminium onderdelen.

  • Insteller-bediener cnc draaibank (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een insteller-bediener van een cnc draaibank. Het gaat vooral over stukwerk en werkt steeds in het atelier.

  • Supervisor (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je hebt de leiding over een team mensen en bent dagelijks bezig met de begeleiding sturing en coaching. ? Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor de resultaten van je team voor wat betreft productiviteit kwaliteit en efficiëntie. Je slaagt erin om je eigen targets te vertalen naar concrete doelen voor je team en stuurt je medewerkers in de juiste richting. ? Je informeert over de dagelijkse werking van het project en rapporteert probleemsituaties. ? Je helpt de agents om hun targets te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. ? Door je enthousiasmerende en dynamische aanpak slaag je er als Supervisor je team blijvend te motiveren. ? Je houdt op regelmatige basis evaluatie- en functioneringsgesprekken. ? Als Supervisor werk je mee aan en denk je na over de verdere organisatie van de afdeling en de noodzakelijke procesverbeteringen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Lendelede,Oekene (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student magazijnier (m/v, regio Stekene, daguren) (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Stekene gespecialiseerd in wenskaarten, servetten etc. zijn wij op zoek naar studenten die zich door de week kunnen vrijmaken. De dagen waarop je beschikbaar bent, zijn vrij te kiezen. Het bedrijf werkt in daguren. Jouw taken zullen oa bestaan uit het sorteren van servetten/linten, stickeren,...

  • Bachelor/ Master studenten (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wat ga je precies doen? Je bent verantwoordelijke voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten. Je volt dossiers aan van A tot Z en controleert deze. Je beheert het klassement. Je neemt binnenkomende telefoons op en schakelt door. Je zorgt voor data input en opvolging

  • WERFLEIDER BURGERLIJKE BOUWKUNDE - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte uitvoering van 1 of meerdere werven, (afhankelijk van de grootte van het project) van voorbereiding tot oplevering. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van je project(en). Je ondersteunt de projectleider met de administratieve opvolging van de werf: Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning Het onderhouden van de contacten met de opdrachtgever, de architect, het studiebureau,… Deelnemen aan werfvergaderingen . Waken over de kwalilteit en de veiligheid op de werf Leiden van het werfteam

  • Chauffeur C (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: QUALITYTRANS

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vrachtwagen leveren bij derden

Zoek naar antwoorden van CO.RA.CO in sociale netwerken
Look for responds of CO.RA.CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor CO.RA.CO. Laat een reactie achter voor CO.RA.CO. CO.RA.CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CO.RA.CO. Leave a respond for CO.RA.CO. CO.RA.CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CO.RA.CO op de google maps. Adres en contacten CO.RA.CO
Location of CO.RA.CO on the google maps. Address and contacts of CO.RA.CO

Andere gerelateerde bedrijven als come CO.RA.CO CO.RA.CO: FORTIS | ELISABETH MOREAU | HUIS DOM | Hoc Edith | Sematec

Other related companies as CO.RA.CO: FORTIS | ELISABETH MOREAU | HUIS DOM | Hoc Edith | Sematec

CO.RA.CO is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CO.RA.CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07820312500. Het bedrijf CO.RA.CO bevindt zich op het adres: LEUVENSESTRAAT 102; 1800; VILVOORDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 465,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 182,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Pleisterwerk. Producten gemaakt in CO.RA.CO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CO.RA.CO is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CO.RA.CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CO.RA.CO, openstaande posities, locatie van CO.RA.CO op de kaart.

CO.RA.CO is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is CO.RA.CO, company assigned to the tax number BE07820312500. The company CO.RA.CO is located at the address: LEUVENSESTRAAT 102; 1800; VILVOORDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 465,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 182,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bouwmaterialen Gh; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Pleisterwerk. Products created in CO.RA.CO were not found.
The main activity of CO.RA.CO is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CO.RA.CO is not available. You also can look at reviews of CO.RA.CO, open positions, location of CO.RA.CO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CO.RA.CO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CO.RA.CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CO.RA.CO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CO.RA.CO, employees, financial statistics.