DE SMAELE GLASHANDEL

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • DE SMAELE GLASHANDEL
Private companiesFurniture and Fixtures • DE SMAELE GLASHANDEL

Contactgegevens DE SMAELE GLASHANDEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE SMAELE GLASHANDEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE SMAELE GLASHANDEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DR. A. GOFFAERTSTRAAT 5; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53774222 (+32-53774222) 53774222 (+32-53774222)

Fax (fax): +32 (81) 898-96-68 +32 (81) 898-96-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE SMAELE GLASHANDEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE SMAELE GLASHANDEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE SMAELE GLASHANDEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE SMAELE GLASHANDEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE SMAELE GLASHANDEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE SMAELE GLASHANDEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE SMAELE GLASHANDEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE SMAELE GLASHANDEL
Products information DE SMAELE GLASHANDEL

BTW identificatienummer (tax): BE03390625000
Ondernemingsnummer: 2160980224
Hoofdstad (capital): 444,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 689,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in DE SMAELE GLASHANDEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh; Glaszetten and glaswerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE SMAELE GLASHANDEL
(Get full report from official database of BE for DE SMAELE GLASHANDEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE SMAELE GLASHANDEL
Addition kinds of activities for DE SMAELE GLASHANDEL

494100. Water voorraad | Water supply
08519901. Brandbestrijdingsdiensten, bos | Fire fighting services, forest
36619908. Communicatieapparatuur voor glasvezel | Fiber optics communications equipment
37140125. Waterpomp, motorvoertuig | Water pump, motor vehicle
38120118. Horizon vluchtindicatoren | Horizon flight indicators
38229907. Vlottercontroles, residentiële of commerciele typen | Float controls, residential or commercial types
39440200. Elektronische spelletjes en speelgoed | Electronic games and toys
50459907. Woordverwerkende apparatuur | Word processing equipment
55510100. Motorboothandelaars | Motor boat dealers
60629901. Staatsbureaus, niet federaal gecharterd | State credit unions, not federally chartered

Werken bij DE SMAELE GLASHANDEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE SMAELE GLASHANDEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE SMAELE GLASHANDEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE SMAELE GLASHANDEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator in de bouwsector, in Balen, optie vast!! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant zorgt voor de verwerking van de afvalstromen (vervuild slib afkomstig van de zinkproductie). Jij staat in voor het onderhouden van de installaties, het bedienen van de persen en het uitvoeren van herstellingen waar nodig. Je werkt hoofdzakelijk in een 3-ploegenstelsel: vroege, dag, late. Plaats van tewerkstelling is Balen. Op termijn kan u mogelijks worden ingezet op andere werven in Vlaanderen.. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van filterpersen: conditionering, sturen van debieten, regelen van de instellingen, ... Je volgt de dagelijkse en wekelijkse checklist op en voert de bijhorende taken uit. Bovendien zorg je voor het klein onderhoud van de persen en de persvloer: reiningen, vervangen van filterdoeken, vrijhouden van opvangkanalen en goten, ... Je voert kleine herstellingswerkzaamheden uit waar nodig.

  • Carrossier (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het richtwerk van zelfdragend koetswerk zoals chassis, voortfronten en dergelijke. Ook het mastiqueren van uitgebluste onderdelen, spot en panel repairs uitvoeren behoort tot je takenpakket. Als voorbereider schuur je, en plak je onderdelen van voertuigen af. Het uitblutsen van onderdelen, het vervangen van panelen en onderdelen en het aanpassen van nieuwe onderdelen behoren tot je taken.

  • Shifttechnieker (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou jij van technische uitdagingen met veel afwisseling? Werk jij graag mee in een fantastisch en collegiaal team aan technische projecten in een productieomgeving? Verantwoordelijkheden: Je hoofdtaak bestaat uit het oplossen van technisch urgente storingen. Hierbij zijn storingsanalyses naar de grondoorzaken van de storing cruciaal. Daarnaast breng je technische verbeteringen aan, door preventieve onderhoudstaken uit te voeren. Verder sta je in voor het opstarten, afzetten en veilig schakelen van machines zodat het machinepark tijdig klaarstaat voor de opstart van productie. Tot slot voer je eerstelijnsonderhoud uit voor of op IT toepassingen.

  • Inside Sales (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als telesales medewerker verkoop je software programma's die de solvabiliteit van bedrijven kan nagaan. Je prospecten/klanten zijn bedrijven. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

  • Huishoudhulp regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Keerbergen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • cnc-operator (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in dichting -en regelkleppen zijn wij opzoek naar een ervaren cnc- operator die ook de machines kan instellen/programmeren. Je takenpakket zal bestaan uit het bepalen van de verschillende bewerkingsfases, de afstelwaarden en de snijkappen monteren en afstellen, de stukken passioneren en vastzetten. Je kan de storingen aan de machines opmerken en aanpassingen doorvoeren. Verder sta je ook in op het controleren van de geproduceerde stukken, het onderhoud aan de machines. Kan je jezelf terugvinden in deze functie? Wil je graag werken in daguren? En heb je kennis van Fanuc of Heidenhain? Dat zou een pluspunt kunnen zijn. Laat ons dan zo snel mogelijk iets weten.

  • Bijlesgever fysica (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Trajectbegeleider Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SBS Skill BuilderS

    Type: Vaste Job

    Als bloeiende familiale onderneming - gespecialiseerd in het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van talent - zijn we actief op zoek naar een dynamische trajectbegeleider voor onze regio Antwerpen, al zetten we je bij opstart graag in op verschillende locaties.. In deze functie begeleid je niet-werkend werkzoekenden intensief bij hun zoektocht naar gepast werk. Hierbij: Geef je frequent les in de vorm van collectieve workshops, ifv het versterken van de sollicitatievaardigheden en arbeidsattidudes van jouw coachees. Speel je maximaal in op de diversiteit binnen de doelgroep (niet-werkend werkzoekenden), vb. adhv een grondige intake en het afstemmen van individuele doelstellingen en afspraken. Begeleid en ondersteun je maximaal bij het realiseren van zijn/haar loopbaankeuzes; vb. wegwerken van belemmeringen, benoemen van mogelijkheden,... Informeer en adviseer je positief kritisch en op maat rond vb. jobkanalen, CV-tips,... Maak je als rasechte teamplayer deel uit van een ruim team, waarbij je nauw samenwerkt met anderen (jobcoach, regioverantwoordelijke,...) en bijkomend op heel wat ondersteuning mag rekenen, alsook kansen krijgt tot inhoudelijke groei..

  • ZAALVERANTWOORDELIJKE (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Lago Beveren De Meerminnen

    Type: Vaste Job

    Je rapporteert aan de Horecamanager, die op zijn beurt rapporteert aan de centrummanager; Helicopterview, overzicht, aansturen, plannen, offertes, bestelling zijn voor jou standaard begrippen; Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen en afrekenen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest-eau-café, alsook het aansturen van de vaste- en interimmedewerkers; In concreto betekent dit eveneens de mise-en-place van de zaal vóór opening waarbij je verantwoordelijk bent voor een verzorgde, propere omgeving die aangenaam is en bezoekers uitnodigt een drankje en een hapje te nuttigen; Drankbestellingen verzorg je zelf, bestellingen voor eten geef je tijdig en correct door aan de keuken; Je ruimt de tafels af en zorgt voor een correcte betaling van de rekening van de bezoekers; Je bent permanent en proactief attent voor de noden van de bezoeker en behandelt de klachten; Bij sluiting van het Rest-eau-café doe je de mise-en-place voor de volgende dienst, je haalt dranken op, vult frigo’s aan en bergt het bedieningsmateriaal op; Je volgt punctueel de ontvangsten op volgens de Lago procedures (via IT-systeem, afstortingen, …) Je zorgt voor orde en netheid in het Rest-eau-café; Je neemt actief deel aan de regelmatig georganiseerde oefeningen ter navolging van de Lago noodplannen; Je wordt in je taken ondersteund door de Horecamanager;

  • Onderhoudstechnieker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een beton bedrijf gelegen te Lommel zoeken wij een onderhoudstechnieker. Je zal instaan voor het algemeen onderhoud van de machines in dit bedrijf. Indien er iets stuk is zal je dit ook zo snel mogelijk proberen te maken. Je bent een flexibel persoon aangezien je ook stand-by zal staan.

  • JR Software Engineer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de aanhoudende groei en om nog meer complementaire expertise in huis te hebben is SMO op dit moment actief op zoek naar een JR Software Engineer (m/v). WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? Je komt terecht in het team Sturing/Automatisatie, waarbij je rapporteert aan het Hoofd Sturing/Automatisatie. Per project sta jij in nauwe samenwerking met de projectingenieur en de elektrisch ingenieur hoofdzakelijk in voor het ontwerpen van de software. Afhankelijk van de projectfase ontwerp, implementeer, analyseer en test je de software. Je voorziet functionele designs en zet deze om in een logische software architectuur. Je voorziet de nodige sturing en visiesystemen. Vervolgens zet je simulaties op met de bedoeling alles verder te finetunen. Hierbij houd je telkens rekening met de behoeften van de klant en waar gewenst stem je ook rechtstreeks af met de eindklant of bied je zelfs in-house ondersteuning. Daarnaast kan je ook ingezet worden voor het beheer van de eigen IT-infrastructuur.

  • ARBEIDER WEGENBOUW. (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    U plaatst uiterst nauwkeurig boordstenen, klinkers, e.a. Assistentie bij uitzetten van een werf Graafwerken: manueel en met de kraan Het opruimen van een werf Het mee helpen plannen van een werf (aangeven benodigde materialen voor dag +1) Het systematisch werken op een werf.

Zoek naar antwoorden van DE SMAELE GLASHANDEL in sociale netwerken
Look for responds of DE SMAELE GLASHANDEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE SMAELE GLASHANDEL. Laat een reactie achter voor DE SMAELE GLASHANDEL. DE SMAELE GLASHANDEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE SMAELE GLASHANDEL. Leave a respond for DE SMAELE GLASHANDEL. DE SMAELE GLASHANDEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE SMAELE GLASHANDEL op de google maps. Adres en contacten DE SMAELE GLASHANDEL
Location of DE SMAELE GLASHANDEL on the google maps. Address and contacts of DE SMAELE GLASHANDEL

Andere gerelateerde bedrijven als come DE SMAELE GLASHANDEL DE SMAELE GLASHANDEL: ZAKENKANTOOR PATRICK FLOS | Den Appel NV | JEAN GEUVENS | Demarcon bvba | M.GILLET

Other related companies as DE SMAELE GLASHANDEL: ZAKENKANTOOR PATRICK FLOS | Den Appel NV | JEAN GEUVENS | Demarcon bvba | M.GILLET

DE SMAELE GLASHANDEL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE SMAELE GLASHANDEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03390625000. Het bedrijf DE SMAELE GLASHANDEL bevindt zich op het adres: DR. A. GOFFAERTSTRAAT 5; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 444,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 689,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh; Glaszetten and glaswerk. Producten gemaakt in DE SMAELE GLASHANDEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE SMAELE GLASHANDEL is Meubels en uitrustingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE SMAELE GLASHANDEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE SMAELE GLASHANDEL, openstaande posities, locatie van DE SMAELE GLASHANDEL op de kaart.

DE SMAELE GLASHANDEL is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE SMAELE GLASHANDEL, company assigned to the tax number BE03390625000. The company DE SMAELE GLASHANDEL is located at the address: DR. A. GOFFAERTSTRAAT 5; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 444,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 689,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bouwmaterialen Gh; Glaszetten and glaswerk. Products created in DE SMAELE GLASHANDEL were not found.
The main activity of DE SMAELE GLASHANDEL is Furniture and Fixtures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DE SMAELE GLASHANDEL is not available. You also can look at reviews of DE SMAELE GLASHANDEL, open positions, location of DE SMAELE GLASHANDEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE SMAELE GLASHANDEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE SMAELE GLASHANDEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE SMAELE GLASHANDEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE SMAELE GLASHANDEL, employees, financial statistics.