FLHALLERBOSMEUBEL BVBA

Contactgegevens FLHALLERBOSMEUBEL BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLHALLERBOSMEUBEL BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLHALLERBOSMEUBEL BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Beukenln. 34 1653 Beersel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-23-80-06-54 32-23-80-06-54

Fax (fax): 32-23-80-63-00 32-23-80-63-00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLHALLERBOSMEUBEL BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLHALLERBOSMEUBEL BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLHALLERBOSMEUBEL BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLHALLERBOSMEUBEL BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLHALLERBOSMEUBEL BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLHALLERBOSMEUBEL BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLHALLERBOSMEUBEL BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLHALLERBOSMEUBEL BVBA
Products information FLHALLERBOSMEUBEL BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01244720458
Ondernemingsnummer: 8807434082
Hoofdstad (capital): 122,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 677,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in FLHALLERBOSMEUBEL BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLHALLERBOSMEUBEL BVBA
(Get full report from official database of BE for FLHALLERBOSMEUBEL BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLHALLERBOSMEUBEL BVBA
Addition kinds of activities for FLHALLERBOSMEUBEL BVBA

249102. Bruggen en bochten, behandeld hout | Bridges and trestles, treated wood
20110201. Spek, plakken en gesneden, uit vlees geslacht op het terrein | Bacon, slab and sliced, from meat slaughtered on site
28510102. Lood in olieverf | Lead-in-oil paints
39140504. Bestek, roestvrij staal | Flatware, stainless steel
79999915. Sport professionals, nec | Sports professionals, nec
92220101. Procureur-generaal's kantoor | Attorney general's office

Werken bij FLHALLERBOSMEUBEL BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLHALLERBOSMEUBEL BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLHALLERBOSMEUBEL BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLHALLERBOSMEUBEL BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Vleesbewerker M/V (ROBORST)

    Regio: ROBORST

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een vleesbewerker / ontvliezer van gevogelte. Je taak bestaat uit het ontvliezen en opkuisen van kip en kalkoen Daarnaast sta je ook in voor de inpak van vleeswaren.

  • Industrieel Reiniger op Arcelor Mittal - goede verdienste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, Gia Cataro zijn wij op zoek naar industriële reinigers die beschikbaar zijn in september. Je zal instaan voor de industriële reiniging van de machines (ontvetten, hoge druk reinigen, vegen, ...).

  • Onderhoudstechnieker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit het hoofdkantoor te Wijnegem (Antwerpen) opereert onze klant wereldwijd als specialist in innovatieve industriële gebouwen.Voor het hoofdkantoor te Wijnegem zoeken wij momenteel naar een ONDERHOUDSTECHNICUS. • Als Onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud van het uitgebreide machinepark en het rollend materieel. • Je gaat op zoek naar de oorzaak van storingen (elektrisch en mechanisch), onder leiding van de hoofdtechnieker. • Je voert preventieve nazichten uit en je optimaliseert de onderhoudsschema's.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op zaterdag 13 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op zaterdag 13 oktober van 16:00-22:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

  • HR Business Partner Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Vaste Job

    Als HR Business Partner heb je de volgende verantwoordelijkheden: het ondersteunen van de business bij de dagelijkse werkzaamheden en alle ad-hoc HR gerelateerde vragen en omstandigheden die zich daarbij voordoen binnen de Cabinefabriek het adviseren en ondersteunen van de business bij de uitvoering van HR gerelateerde taken zoals personeelsbegeleiding & ontwikkeling, verzuimbegeleiding, beoordelen, etc je bent sparring partner van het management team en de HR Manager over onderwerpen als organisatiestructuur, duurzame inzetbaarheid, communicatie en stijl van leidinggeven het toezien op een juiste toepassing van arbeidsvoorwaarden, wet-en regelgeving en DAF-regelingen het regelen en organiseren van zaken zoals instroom van nieuwe medewerkers, opleidingsplanning en informatie over gewijzigde regelgeving, etc participeren in projecten die gericht zijn op proces- en kwaliteitsverbetering van de HR organisatie en de business Als HR Business Partner rapporteer je aan de HR Manager Cabinefabriek.

  • Zelfstandig Ergotherapeut(e) /Psychomotorisch Therapeut(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen en een diëtist) in het hartje van Leuven. Om ons team te vervolledigen zijn we op zoek naar een ergotherapeut(e) of Psychomotorisch Therapeut(e): doelgroep zowel kinderen als volwassenen. De doelgroep en probleemgebieden waarmee je aan de slag gaat, is erg divers en bepaal je grotendeels zelf aan de hand van jouw aanbod en werkwijze. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij kinderen en/of volwassenen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot multidisciplinair overleg

  • Freelance docent copywriter Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

  • Front Desk - Receptionist(e) << Freelance - Zelfstandige basis >> (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eén van de leukste functies binnen onze hotelgroep staat open. Als hotelreceptionist(e) vorm je een belangrijke schakel tussen de hotelgasten en het overige team. Je hebt een ruim en afwisselend takenpakket : reservaties noteren, telefoons beantwoorden, gasten ontvangen en informeren, administratieve taken... Een ideale job voor een vlot werkende duizendpoot die graag in contact komt met mensen (internationaal clienteel) en waar kwaliteit en service zeer belagrijk is. Je kan verantwoordelijkheid opnemen, zelfstandig werken en commercieel meedenken met het bedrijf. Ervaring als hotelreceptionist(e) is geen must, indien men commercieel ingesteld, klantgericht en gemotiveerd is ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn! Verzorgd voorkomen zonder zichtbare tattoos Zeer goede talenkennis van het Nederlands en Frans. Commercieel zijn Contactvaardig zijn Samenwerken als hecht team Leervermogen hebben Regels en afspraken nakomen Zelfstandig werken Zin voor nauwkeurigheid hebben Omgaan met stress

  • ayurvedisch therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een ayurvedisch therapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • medewerker Frituur DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Flexijob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt) of ben je student? Ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

Zoek naar antwoorden van FLHALLERBOSMEUBEL BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLHALLERBOSMEUBEL BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLHALLERBOSMEUBEL BVBA. Laat een reactie achter voor FLHALLERBOSMEUBEL BVBA. FLHALLERBOSMEUBEL BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLHALLERBOSMEUBEL BVBA. Leave a respond for FLHALLERBOSMEUBEL BVBA. FLHALLERBOSMEUBEL BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLHALLERBOSMEUBEL BVBA op de google maps. Adres en contacten FLHALLERBOSMEUBEL BVBA
Location of FLHALLERBOSMEUBEL BVBA on the google maps. Address and contacts of FLHALLERBOSMEUBEL BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLHALLERBOSMEUBEL BVBA FLHALLERBOSMEUBEL BVBA: DRUKKERIJ DE LAENDER | BREAK OUT | Logo | THYS | SILVIA VANSTEENKISTE

Other related companies as FLHALLERBOSMEUBEL BVBA: DRUKKERIJ DE LAENDER | BREAK OUT | Logo | THYS | SILVIA VANSTEENKISTE

FLHALLERBOSMEUBEL BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLHALLERBOSMEUBEL BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01244720458. Het bedrijf FLHALLERBOSMEUBEL BVBA bevindt zich op het adres: Beukenln. 34 1653 Beersel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 122,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 677,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLHALLERBOSMEUBEL BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLHALLERBOSMEUBEL BVBA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLHALLERBOSMEUBEL BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLHALLERBOSMEUBEL BVBA, openstaande posities, locatie van FLHALLERBOSMEUBEL BVBA op de kaart.

FLHALLERBOSMEUBEL BVBA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLHALLERBOSMEUBEL BVBA, company assigned to the tax number BE01244720458. The company FLHALLERBOSMEUBEL BVBA is located at the address: Beukenln. 34 1653 Beersel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 122,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 677,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLHALLERBOSMEUBEL BVBA were not found.
The main activity of FLHALLERBOSMEUBEL BVBA is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLHALLERBOSMEUBEL BVBA is not available. You also can look at reviews of FLHALLERBOSMEUBEL BVBA, open positions, location of FLHALLERBOSMEUBEL BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLHALLERBOSMEUBEL BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLHALLERBOSMEUBEL BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLHALLERBOSMEUBEL BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLHALLERBOSMEUBEL BVBA, employees, financial statistics.