PERQUY PLASTIC

Contactgegevens PERQUY PLASTIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PERQUY PLASTIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

PERQUY PLASTIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHEEPSWERFKAAI 1; 1500; HALLE, België

Telefoon (phone): 23567373 (+32-23567373) 23567373 (+32-23567373)

Fax (fax): +32 (68) 380-20-84 +32 (68) 380-20-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PERQUY PLASTIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PERQUY PLASTIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PERQUY PLASTIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PERQUY PLASTIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PERQUY PLASTIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PERQUY PLASTIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PERQUY PLASTIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PERQUY PLASTIC
Products information PERQUY PLASTIC

BTW identificatienummer (tax): BE05092681884
Ondernemingsnummer: 5810913085
Hoofdstad (capital): 758,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 529,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in PERQUY PLASTIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PERQUY PLASTIC
(Get full report from official database of BE for PERQUY PLASTIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor PERQUY PLASTIC
Addition kinds of activities for PERQUY PLASTIC

35520207. Breiwerkmachines | Knitting machines
36129901. Instrument Transformers (behalve draagbaar) | Instrument transformers (except portable)
36720000. Printplaten | Printed circuit boards
38240114. Totaal aantal meters, verbruiksregistratie | Totalizing meters, consumption registering
38510109. Bril | Spectacles
39990304. Veren, verven, behalve struisvogel | Feathers, dyeing, except ostrich
80930101. Alcoholkliniek, polikliniek | Alcohol clinic, outpatient
94110400. Administratie van educatieve programma's, niveau van overheid | Administration of educational programs, level of government

Werken bij PERQUY PLASTIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PERQUY PLASTIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PERQUY PLASTIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PERQUY PLASTIC. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, Greenyard in Bree, zijn wij op zoek naar kandidaten voor de bediening van de depalletiseermachine. Je bent operator en stelt de machine correct in en zorgt voor de bediening ervan zodat de producten van de pallet afgestapeld worden en op de productielijn terechtkomen.

  • Werkplaats en service coördinator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de onderhoud van compressoren, generatoren en andere toestellen. Je beheert de werkbonnen en wisselstukken.

  • Ploegverantwoordelijke (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    aanzetten en motiveren van jouw collega's om efficiënt en effectief te werk te gaan werken als een voorbeeldfunctie op gebied van veiligheid, hygiëne en kwaliteit waarborgen van een goede kwaliteit en performantie volgens de vastgestelde planning ondersteuning bieden aan de ploegchef en operatoren bij eventuele problemen/ vragen beheersen en bedienen van verschillende werkposten om zo DE kenner te worden van jouw lijn verzamelen en rapporteren van de productie- & kwaliteitsgegevens coachen en opleren van nieuwe medewerkers  ondersteuning bieden aan en het aanspreekpunt zijn voor de technische dienst

  • Calculator (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf in Rijkevorsel zijn wij op zoek naar een calculator. Je hebt in deze functie 2 grote takenpakketten. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor calculaties voor dossiers (calculatie van volumes, kostprijs, transport). Je werkt hier nauw samen met de tekenaars en productie. Je hebt veel contact met de klanten en accountmanagers en helpt deze verder. Anderzijds heb je de verantwoordelijkheid over het meer administratieve luik, waarbij je instaat voor het invoeren van orders en offertes in het systeem. Ook hier heb je contact met klanten en accountmanagers om hen zo goed mogelijk verder te helpen voor orders, offertes, calculaties, etc.

  • Huishoudhulp (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: t-interim Puurs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Bornem/Puurs/Sint-Amands. Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Ruwbouw handlanger (WORTEGEM)

    Regio: WORTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ruwbouwarbeider voor onze klant in regio Petegem sta je in voor volgende dagtaken: het assisteren van de kraanman de volledige opbouw van een zwembad (ruwbouw) uitvoeren het bijspringen waar nodig

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Regio Oudenaarde en omgeving (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Stagiair(e) communicatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    Als stagiair(e) communicatie ondersteun je de communicatieafdeling. Concreet zal je takenpakket onder meer bestaan uit volgende zaken: Copywriting Werken met Adobe pakket Beelmateriaal archiveren, organiseren en ordenen Interne campagnes uitwerken Werken in Photoshop, Illustrator en Inndesign

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Oost Vlaanderen - Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Je kiest zelf de regio van je activiteit. Interesse in een andere regio? neem contact met ons op.

  • Verkoper (M/V) Webdesign regio W/O - Vlaanderen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SITEFIRMA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een gedreven verkoper? Is de digitale snelweg jouw passie? Werk jij graag op basis van een scherpe commissie? Dan ben jij misschien wel het team lid waarnaar wij opzoek zijn. Als ervaren verkoper sta je in voor het opstellen en opvolgen van een eigen klantenbestand waarbij je de verschillende producten en diensten van Sitefirma toelicht en gewild maakt bij de klant. Daarbij sta je in als communicatiemedium tussen klant en het development team. Je bent een luisterend oor voor de klant waarna je een oplossing formuleert die de wensen van de klant vervult. Je hebt uitbundig veel interesse in de digitale wereld en blijft actueel op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in de sector.

  • Bewakingsagent (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

  • Internship Global communications (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: BASF ANTWERPEN

    Type: Leercontract

    As a trainee of the global communications department you contribute to the internal and external communication of BASF´s Performance Materials division. o You will contribute to employee communications such as internal newsletters and the Intranet. o You will assist in developing presentations for internal and external audiences. o You will draft press releases and articles for internal communications. o You will provide support in particular market communication & branding by info gathering, research and media monitoring. o You will be part of a team in which all channels of communications are used: print, online and as well dialogue driven internal communications.

Zoek naar antwoorden van PERQUY PLASTIC in sociale netwerken
Look for responds of PERQUY PLASTIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor PERQUY PLASTIC. Laat een reactie achter voor PERQUY PLASTIC. PERQUY PLASTIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PERQUY PLASTIC. Leave a respond for PERQUY PLASTIC. PERQUY PLASTIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PERQUY PLASTIC op de google maps. Adres en contacten PERQUY PLASTIC
Location of PERQUY PLASTIC on the google maps. Address and contacts of PERQUY PLASTIC

Andere gerelateerde bedrijven als come PERQUY PLASTIC PERQUY PLASTIC: BAKKERIJ PANDA | Stes Jacques | JEAN SIMENON | AUTOBEDRIJF ST-PIETER | Digital Dynamics

Other related companies as PERQUY PLASTIC: BAKKERIJ PANDA | Stes Jacques | JEAN SIMENON | AUTOBEDRIJF ST-PIETER | Digital Dynamics

PERQUY PLASTIC is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PERQUY PLASTIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05092681884. Het bedrijf PERQUY PLASTIC bevindt zich op het adres: SCHEEPSWERFKAAI 1; 1500; HALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 758,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 529,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh. Producten gemaakt in PERQUY PLASTIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PERQUY PLASTIC is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PERQUY PLASTIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PERQUY PLASTIC, openstaande posities, locatie van PERQUY PLASTIC op de kaart.

PERQUY PLASTIC is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is PERQUY PLASTIC, company assigned to the tax number BE05092681884. The company PERQUY PLASTIC is located at the address: SCHEEPSWERFKAAI 1; 1500; HALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 758,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 529,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bouwmaterialen Gh. Products created in PERQUY PLASTIC were not found.
The main activity of PERQUY PLASTIC is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PERQUY PLASTIC is not available. You also can look at reviews of PERQUY PLASTIC, open positions, location of PERQUY PLASTIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PERQUY PLASTIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PERQUY PLASTIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PERQUY PLASTIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PERQUY PLASTIC, employees, financial statistics.