JOAN PRODUCTS

Contactgegevens JOAN PRODUCTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOAN PRODUCTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOAN PRODUCTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GEN. BARON JACQUESSTRAAT 53; 8600; DIKSMUIDE, België

Telefoon (phone): 51503465 (+32-51503465) 51503465 (+32-51503465)

Fax (fax): +32 (11) 381-43-96 +32 (11) 381-43-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOAN PRODUCTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOAN PRODUCTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOAN PRODUCTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOAN PRODUCTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOAN PRODUCTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOAN PRODUCTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOAN PRODUCTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOAN PRODUCTS
Products information JOAN PRODUCTS

BTW identificatienummer (tax): BE06126495361
Ondernemingsnummer: 6444824218
Hoofdstad (capital): 989,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 166,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in JOAN PRODUCTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOAN PRODUCTS
(Get full report from official database of BE for JOAN PRODUCTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOAN PRODUCTS
Addition kinds of activities for JOAN PRODUCTS

01719907. Loganberry boerderij | Loganberry farm
13890302. Bailing wells | Bailing wells
28330211. Efedrine en derivaten | Ephedrine and derivatives
36469902. Kroonluchters, commercieel | Chandeliers, commercial
62890000. Beveiliging en grondstoffen service | Security and commodity service

Werken bij JOAN PRODUCTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOAN PRODUCTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOAN PRODUCTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOAN PRODUCTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator Sanitair en HVAC te Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Calculaties maken voor sanitair en hvac

  • Bijverdienste als koerman (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf uit Poperinge zoeken wij naar een medewerker om op zaterdag te helpen op de koer bij het schoonmaken van de vrachtwagens. Je rijdt de vrachtwagens door de carwash en werkt ook met de hogedrukreiniger om sommige onderdelen handmatig proper te maken.

  • Lasser (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Houthalen, zijn we op zoek naar een half-automaatlasser in het atelier. De firma is actief in metaalconstructies en machinebouw. Als lasser: Sta je in voor half-automaat lassen in het atelier Je zal ook heel veel moeten slijpen met een slijpschijf Fabricage van seriewerk ...

  • Koeltechnieker IKO M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is voor de regio van Antwerpen op zoek naar een nieuwe kracht. Voor deze vacature worden de volgende taken je toevertrouwd: Als koeltechnicus werk je op de onderhouds- en interventieafdeling van het departement industriële koeling; Na een grondige opleiding sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen aan industriële koelinstallaties; Samen met je team ga je op stap om koelinstallaties te onderhouden of een storing op de lossen; Je zal instaan voor zowel grote als kleine installaties CO² of Freon; Je spoort de fout op voert de reparatie uit en stelt de machine af; Je werkt in een afwisselende omgeving: landbouw industrie petrochemie... .

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Weelde/Ravels– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde huishoudhulp (m/v) regio BXL (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Anderlecht/Sint-Pieters-Leeuw/Brussel, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v).

  • Klantenadviseur - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Wil je graag werken bij een internationale speler binnen de banksector? Hou je van klantencontact? Dan is een job als klantenadviseur zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een klantenadviseur voor ons kantoor in Sint-Niklaas. Je ontwikkelt en beheert een klantenportefeuille op een proactieve manier, in samenwerking met het hele team en onder toezicht van de kantoordirecteur, en in overeenstemming met de doelstellingen en de strategie van de bank en de doelstellingen van het agentschap. Jouw taken zien er als volgt uit: Portefeuilles op een proactieve en autonome manier met de klanten beheren. De opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten waarborgen, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Het commerciële actieplan omzetten in concrete acties, en de uitvoering, het verloop, de opvolging en de communicatie ervan waarborgen. Steeds een professionele houding hebben tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Klantenbinding opbouwen door regelmatige proactieve contacten en een bepaald aantal afspraken per werkdag maken. Verkoopopportuniteiten bij klanten optimaliseren om de doelstellingen van het agentschap te overtreffen. Aan het rotatiesysteem voor het beheer van de kassa en de GAB deelnemen (indien verkooppunt met kassa en geen commerciële medewerker). De interne en externe referrals (klanten), de marketingcontacten en andere contacten (leads) actief gebruiken. Andere taken: specifieke taken uitvoeren om bij te dragen aan de goede werking van het agentschap en/of van de sector.

  • Credit Controller (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Financial Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Als Credit Controller krijg je volgende verantwoordelijkheden Je waakt over de inkomende betalingen van je toegewezen klantenportefeuille. Hierbij zorg je er voor dat je klanten tijdig hun facturen betalen Voor je klanten ben jij het 1e aanspreekpunt en bouwt met hen een vertrouwensrelatie uit Je zorgt voor een correcte verwerking van de bankuittreksels en het versturen van aanmaningen, indien nodig Je volgt de juridische dossiers op van je eigen klanten (incasso, falingen, curatele, advocatendossiers) Van potentiële klanten beoordeel je de kredietwaardigheid Als credit controller werk je nauw samen met andere diensten Adhv rapporten en analyses hou je het management op de hoogte van je dossiers Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten gelegen in Vilvoorde zijn we actief op zoek naar een Credit Controller met ervaring in B2B. Onze klant is een zeer bekende speler binnen zijn segment en weet zijn mensen te bedanken met fun @ work en interne doorgroeimogelijkheden. 

  • Klusjesman Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Logopedist(e) (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SOFIE VAN DEN EYNDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van de praktijk zijn we op zoek naar een logopediste op zelfstandige basis. Aantal uren: deeltijds/voltijds, te bespreken Starten: zo snel mogelijk Behandelingen worden zowel in de praktijk als op nabijgelegen scholen gegeven. Je beschikt over een eigen lokaal waar alle materiaal voor handen is. In de praktijk is een softwarepakket aanwezig voor de administratie, hierin krijg je ondersteuning. Volgende problematieken komen aan bod: - Leerstoornissen - Spraak -en taalstoornissen - Neurogene stoornissen Jouw profiel: Diploma: prof. Bachelor of master logopedie/audiologie Talenkennis : Nederlands (zeer goed) Dient in het bezit te zijn van rijbewijs type B Geen ervaring vereist Solliciteren: Stuur je cv op via post/mail of neem telefonisch contact op.

  • RELATIETHERAPEUT m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt therapeutische sessies met koppels en/of gezinnen. Je bent bereid om eventueel voordrachten te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

Zoek naar antwoorden van JOAN PRODUCTS in sociale netwerken
Look for responds of JOAN PRODUCTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOAN PRODUCTS. Laat een reactie achter voor JOAN PRODUCTS. JOAN PRODUCTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOAN PRODUCTS. Leave a respond for JOAN PRODUCTS. JOAN PRODUCTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOAN PRODUCTS op de google maps. Adres en contacten JOAN PRODUCTS
Location of JOAN PRODUCTS on the google maps. Address and contacts of JOAN PRODUCTS

Andere gerelateerde bedrijven als come JOAN PRODUCTS JOAN PRODUCTS: DIERENBESCHERMING WERVIK | GARAGE TEUGELS | BUREAU STRUVAY-TILLIEUX | NELLY BAVAY | STUDIO LELIDEL

Other related companies as JOAN PRODUCTS: DIERENBESCHERMING WERVIK | GARAGE TEUGELS | BUREAU STRUVAY-TILLIEUX | NELLY BAVAY | STUDIO LELIDEL

JOAN PRODUCTS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOAN PRODUCTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06126495361. Het bedrijf JOAN PRODUCTS bevindt zich op het adres: GEN. BARON JACQUESSTRAAT 53; 8600; DIKSMUIDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 989,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 166,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh. Producten gemaakt in JOAN PRODUCTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOAN PRODUCTS is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOAN PRODUCTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOAN PRODUCTS, openstaande posities, locatie van JOAN PRODUCTS op de kaart.

JOAN PRODUCTS is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOAN PRODUCTS, company assigned to the tax number BE06126495361. The company JOAN PRODUCTS is located at the address: GEN. BARON JACQUESSTRAAT 53; 8600; DIKSMUIDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 989,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 166,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bouwmaterialen Gh. Products created in JOAN PRODUCTS were not found.
The main activity of JOAN PRODUCTS is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JOAN PRODUCTS is not available. You also can look at reviews of JOAN PRODUCTS, open positions, location of JOAN PRODUCTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOAN PRODUCTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOAN PRODUCTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOAN PRODUCTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOAN PRODUCTS, employees, financial statistics.