B.N.DISTRIBUTIE

Contactgegevens B.N.DISTRIBUTIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.N.DISTRIBUTIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.N.DISTRIBUTIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AMBACHTSSTRAAT 12; 2390; MALLE, België

Telefoon (phone): 33128460 (+32-33128460) 33128460 (+32-33128460)

Fax (fax): +32 (51) 460-58-16 +32 (51) 460-58-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.N.DISTRIBUTIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.N.DISTRIBUTIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.N.DISTRIBUTIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.N.DISTRIBUTIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.N.DISTRIBUTIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.N.DISTRIBUTIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.N.DISTRIBUTIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.N.DISTRIBUTIE
Products information B.N.DISTRIBUTIE

BTW identificatienummer (tax): BE01819305419
Ondernemingsnummer: 1871765136
Hoofdstad (capital): 702,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 470,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in B.N.DISTRIBUTIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.N.DISTRIBUTIE
(Get full report from official database of BE for B.N.DISTRIBUTIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.N.DISTRIBUTIE
Addition kinds of activities for B.N.DISTRIBUTIE

5561. Recreatieauto dealers | Recreational vehicle dealers
01719905. Dewberry boerderij | Dewberry farm
15419900. Industriële gebouwen en magazijnen, nec | Industrial buildings and warehouses, nec
22950106. Waterdichtende stoffen, behalve rubberen | Waterproofing fabrics, except rubberizing
24119905. Hout, gesneden bij het loggenkamp | Timber, cut at logging camp
27410102. Kunst kopie: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Art copy: publishing only, not printed on site
47899900. Transportdiensten, NIET, NIET | Transportation services, nec, nec

Werken bij B.N.DISTRIBUTIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.N.DISTRIBUTIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.N.DISTRIBUTIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.N.DISTRIBUTIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever elektriciteit - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    We zoeken een gemotiveerde medewerker. Je voornaamste taak is het uitvoeren van elektrische proeven op motorstellen, zowel laag- als hoogspanning. Je gaat op zoek naar fouten en zorgt voor oplossingen. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je wat de volgende te nemen stappen zijn. Je rapporteert op regelmatige basis de resultaten van de uitgevoerde proeven aan je teamleider en aan de productieleider ‘In- en uitgangscontrole’. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Je zorgt voor het ritvaardig maken van een motorstel: verloden van schakelaars, klaarzetten van het motorstel, … Is dit iets voor jou? Dan word je tewerkgesteld in het team ‘’In- en uitgangscontrole’ dat bestaat uit een 30-tal werknemers. Het team bestaat uit mensen met jonge frisse ideeën en mensen met technische ervaring. Zij werken in een technologische omgeving waar er voldoende vrijheid is om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Onderhoudstechnieker / mechanieker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een opleiding mechanica gevolgd en hebt een goeie technische kennis? Je zoekt een job als mechanieker in de regio van Gullegem? Dan hebben wij de job voor jou! We zijn op zoek naar een mecanicien voor het ombouwen en aanpassen van machines. Daarnaast sta je in voor het herstellen en onderhouden van het machinepark.

  • Reachtruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een magazijn te Genk zijn we op zoek naar een magazijnier/reachtruckchauffeur voor het laden en lossen van speelgoed,dozen in rekken plaatsen, winkelbevoorrading klaarzetten...

  • Operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: ervaren operator voor een bedrijf te Herentals! Als operator kom je terecht in een toffe KMO waar momenteel zo'n 25 arbeiders werken. Je komt terecht in een productieomgeving met een hoogtechnologisch machinepark, die er uiterst modern uitziet. Jouw takenpakket: Na een inwerkperiode (omgaan met product, productieproces, …) word je opgeleid voor het instellen en bedienen van 1 of meerdere machines. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de machine(s) en de producten die je moet verwerken. Je controleert de bewerkte producten op kwaliteit en maatcorrectheid. Vastgestelde problemen worden meteen gecommuniceerd met de productieleiding. Dit is werk waarbij je geconcentreerd moet zijn. Er komt geen fysiek zwaar werk bij kijken.

  • HUISHOUDHULP (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: PROPIO

    Type: Dienstenchequebaan

    U onderhoudt de woningen van de u toegewezen klanten. U helpt eventueel bij de strijk en de was en doet sporadisch boodschappen. Bij sommige klanten bereidt u de maaltijden.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Medewerker PDI (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een toonaangevend bedrijf in de Waaslandhaven dat nieuwe wagens importeert zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers voor de afdeling Quality Control. * uitvoeren van eindcontrole op nieuwe wagens, controleren van wagens op schade en rapporteren bij schade in het systeem (dit wordt aangeleerd) * in- en uitscannen van de wagens in het systeem * het aanvoeren en wegrijden van wagens (tussen de parkeerplaats en de werkplaats)

  • STUDENT HORECA (M/V) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar extra studenten die in het weekend kunnen worden ingezet. Men zoekt extra's voor de zaal en de keuken. Het is ook meegenomen als je tijdens de week kan werken.

  • Sales Promotor | Bose (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.   Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in je eigen regio.

  • Senior Front-end/Webdeveloper (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Arinto

    Type: Vaste Job

    Als front-end developer wordt je ingeschakeld voor de toekomst en groei van Arinto. Bovendien krijg je de kans om mee te werken aan toonaangevende projecten. Je taak bestaat eruit ons team te versterken met je ervaring op gebied van user interface development, usability en user experience. Je wisselt productontwikkeling af met lopende projecten voor onze klanten. Je bent een enthousiast persoon en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent ondernemend, dynamisch en hebt geen schrik om uit je comfort-zone te treden. Je hebt een passie voor de nieuwste web technologieën. Innovatie, kwaliteitszin, creativiteit en inzet zijn waarden die jou kenmerken. Je hebt een technische kennis waar je best fier over mag zijn en je helpt graag collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • Foreman (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Katoen Natie is op zoek naar een foreman voor hun afdelingen in de haven. Als foreman heb je volgende taken: Je team aansturen. Dit team bestaat uit een 12 tal mensen die verantwoordelijk zijn voor het lossen en laden van containers.     Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor Katoen Natie rekruteert VIO Interim gemotiveerde mensen die op zoek zijn naar een job met verantwoordelijkheidsgevoel in een internationaal bedrijf. Hou jij van een no-nonsens aanpak en ben je hands on? Dan kan Katoen Natie wel eens het bedrijf zijn waar jij gelukkig bij kan worden.

  • Auticoach (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren met autisme. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

Zoek naar antwoorden van B.N.DISTRIBUTIE in sociale netwerken
Look for responds of B.N.DISTRIBUTIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.N.DISTRIBUTIE. Laat een reactie achter voor B.N.DISTRIBUTIE. B.N.DISTRIBUTIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.N.DISTRIBUTIE. Leave a respond for B.N.DISTRIBUTIE. B.N.DISTRIBUTIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.N.DISTRIBUTIE op de google maps. Adres en contacten B.N.DISTRIBUTIE
Location of B.N.DISTRIBUTIE on the google maps. Address and contacts of B.N.DISTRIBUTIE

Andere gerelateerde bedrijven als come B.N.DISTRIBUTIE B.N.DISTRIBUTIE: WAS-O-MATIC | Bonte (Kantoor) | COIN DE PARIS | Lucrea | VAN CAESTER DIRK & JULIEN

Other related companies as B.N.DISTRIBUTIE: WAS-O-MATIC | Bonte (Kantoor) | COIN DE PARIS | Lucrea | VAN CAESTER DIRK & JULIEN

B.N.DISTRIBUTIE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.N.DISTRIBUTIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01819305419. Het bedrijf B.N.DISTRIBUTIE bevindt zich op het adres: AMBACHTSSTRAAT 12; 2390; MALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 702,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 470,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh. Producten gemaakt in B.N.DISTRIBUTIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B.N.DISTRIBUTIE is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.N.DISTRIBUTIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.N.DISTRIBUTIE, openstaande posities, locatie van B.N.DISTRIBUTIE op de kaart.

B.N.DISTRIBUTIE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.N.DISTRIBUTIE, company assigned to the tax number BE01819305419. The company B.N.DISTRIBUTIE is located at the address: AMBACHTSSTRAAT 12; 2390; MALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 702,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 470,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bouwmaterialen Gh. Products created in B.N.DISTRIBUTIE were not found.
The main activity of B.N.DISTRIBUTIE is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of B.N.DISTRIBUTIE is not available. You also can look at reviews of B.N.DISTRIBUTIE, open positions, location of B.N.DISTRIBUTIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.N.DISTRIBUTIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.N.DISTRIBUTIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.N.DISTRIBUTIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.N.DISTRIBUTIE, employees, financial statistics.