ASONA BELGIUM

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • ASONA BELGIUM
Private companiesFood Stores • ASONA BELGIUM

Contactgegevens ASONA BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASONA BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASONA BELGIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CANADASTRAAT 38B2; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN, België

Telefoon (phone): 89843603 (+32-89843603) 89843603 (+32-89843603)

Fax (fax): +32 (83) 582-90-87 +32 (83) 582-90-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASONA BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASONA BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASONA BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASONA BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASONA BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASONA BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASONA BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASONA BELGIUM
Products information ASONA BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE02947875976
Ondernemingsnummer: 6662078857
Hoofdstad (capital): 668,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 495,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in ASONA BELGIUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASONA BELGIUM
(Get full report from official database of BE for ASONA BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASONA BELGIUM
Addition kinds of activities for ASONA BELGIUM

364501. Lamp en lichte tinten | Lamp and light shades
17999932. Lassen op het terrein | Welding on site
22210307. Satins | Satins
30890215. Schoteltjes, kunststof | Saucers, plastics
34239904. Carpenters 'handgereedschap, behalve zagen: niveaus, beitels, enz. | Carpenters' hand tools, except saws: levels, chisels, etc.
37110102. Automobiellichamen, personenauto, geen motor, enz. | Automobile bodies, passenger car, not including engine, etc.
57129905. Buiten- en tuinmeubilair | Outdoor and garden furniture
73891800. Ontwerpdiensten | Design services
87320109. Survey service: marketing, locatie, enz. | Survey service: marketing, location, etc.

Werken bij ASONA BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASONA BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASONA BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASONA BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste orderpicker - magazijn Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Om de piekperiode mee te helpen onderdrukken zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde orderpickers (m/v). Je komt terecht op diverse afdelingen binnen dit magazijn en staat in voor o.m.: de verdeling en inpak het labelen en verwerken van retours het orderpicken van diverse artikelen op basis van een picklijst ... Dit doe je allemaal binnen een aangename en dynamische omgeving! Bedrijfsprofiel: Deze klant van ons is een gekende firma met hun logistiek centrum in Temse.

  • Monteur isoltie (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Genk, actief in industriële isolatiewerken, zijn we dringend op zoek naar monteurs van isolatie. Tot je dagdagelijkse taken behoren: - Isoleren industriële installaties. Dit gaat van luchtkanalen tot ventilatoren en stookketels. - Isoleren van technische installaties in openbare gebouwen. - Plaatsen van plaatmateriaal.

  • QC Laborant Assistant - M/V - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem zijn wij op zoek naar een laborant assistent. Takenpakket: Labo-analyses op de binnenkomende grondstoffen en eindproducten Je volgt nauwkeurig de voorziene procedures en werkinstructies op Je interpreteert en rapporteert de analyseresultaten Je verzorgt de administratie en volgt de leverancierscertificaten op Met een positief-kritische blik wil je processen steeds verder optimaliseren

  • Jobstudent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Lasser - metaalbewerker (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega's sta je in het atelier in voor de bewerking van de stukken. Dit is een zeer uitgebreid proces en kan gaan over lassen, ponsen, plooien, draaien, frezen, (de)monteren, e.d. Gezien het gaat om stukwerk, werk je hierbij steeds vanop een plan. Je denkt mee met de klant om de artikelen zo efficiënt en correct mogelijk af te leveren.

  • Matroos passagiersvaart (binnenvaart) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: FRANLIS

    Type: Vaste Job

    De rederij Franlis is dringend op zoek naar een matroos binnenvaart (met dienstboekje) voor een klein passagiersschip (200p) voor de uitbating van havenrondvaarten Zeebrugge. U bent verantwoordelijk voor het meren en losgooien van het vaartuig, het toezien op de veiligheid bij in en ontschepen van de passagiers, de algemene netheid van het vaartuig (publiek toegankelijke zalen en technische lokalen), kleine onderhoudswerkzaamheden (schilderwerk etc).

  • Junior Accountant in Accountantskantoor (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: CERTAFIN

    Type: Vaste Job

    Certafin is een accountantskantoor dat zich richt op ondernemers, vrije beroepen en zelfstandigen die beroep willen doen op haar uitstekende vakkennis en service op gebied van accountancy, analytische boekhouding, fiscaal en financieel management. Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega om ons team te vervolledigen. Functie: • Als Junior Accountant zal je starten onder de vleugels van een ervaren dossierbeheerder met de mogelijkheid om door te groeien naar een volwaardig dossierbeheerder. Takenpakket: • Het verwerken van de boekhoudkundige documenten van de klanten zoals onder meer aan- en verkoopfacturen, kas- en bankverplichtingen • Het voorbereiden van de BTW aangiften • De maandelijkse en kwartaalverplichtingen van de klanten • De voorbereidingen voor de afsluiting van de jaarrekeningen in opdracht van de dossierbeheerder • De voorbereiding van aangiften in de personen- en vennootschapsbelasting • Administratieve taken zoals het kopiëren en klasseren van documenten, enz… • Mogelijkheid tot stage IAB

  • Dossierbeheerder/Accountant voor internationale speler- Antwerp (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor staat al sinds 1936 garant voor topkwaliteit en service. Doorheen deze periode wisten ze een uitstekende reputatie op te bouwen waardoor ze ook vandaag nog blijven groeien. Om deze groei te kunnen blijven ondersteunen zijn zij op zoek naar een dossierbeheerder/ accountant om hun team van 10 medewerkers te versterken. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor het beheer van een aantal eigen dossiers die je van A-Y zal beheren. Naast de boekhoudkundige verwerking sta je ook in voor het fiscaal adviseren van je klanten, je bent namelijk hun eerste hulplijn. Op termijn groei je ook door naar coach van de junior dossierbeheerders die je zal begeleiden en ondersteunen in hun groeiproces.

  • Zelfstandig bijberoep: Health Coach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: INVISIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Health Coach heb je verschillende functies: - uitnodigen van mensen voor een welzijnsevaluatie (bodyscan, ...) - uitvoeren van persoonlijke welzijnsevaluaties (bodyscan, ...) - persoonlijk voedingsprogramma opstellen voor klanten (intake) - klanten opvolgen en begeleiden naar hun gewenste resultaten - deelname aan de wekelijkse opleiding en meeting (dinsdagavond) Bijkomend (na voldoende opgedane ervaring): - nieuwe kandidaat Health Coaches informeren over de mogelijkheden - stagebegeleiding van nieuwe Health Coaches - opleiding geven Gezocht profiel: - leergierig - interesse in gezond, actief leven en alles wat daarmee te maken heeft - je praat graag met mensen en houd ervan om hun te informeren - je wil graag mensen coachen, zodat ze hun doelen behalen - ervaring niet vereist: aanwezig kunnen zijn op de opleiding is voldoende Onze klanten komen voor hulp omtrent afslanken, sportvoeding, gezond actief leven, meer energie en fitheid, enz.

  • Senior Accountant - Groeiend Fiduciair Kantoor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674945-inline.html?cid=Partner_VDAB Senior Accountant - Groeiend Fiduciair Kantoor LEDR Executive Solutions is op zoek naar een sterk financieel profiel die ervaring heeft in de fiduciaire sector. Heb jij ervaring als senior-manager of zelfs al als kantoorverantwoordelijke? Dan kan dit de geknipte opportuniteit zijn voor jou! Onze klant heeft een gevestigde waarde in Limburg met grote en KMO-klanten. Zij bieden op maat gemaakte oplossingen en staan bekend om hun uitstekende service. Door hun groei zijn zij op zoek naar een nieuwe Manager die op termijn partner kan worden. Senior Accountant: Uw taken: U (bege)leidt en ondersteund uw team met het leveren van de juiste service naar de klant toe. Deze bestaat momenteel uit accounting en tax profielen, maar kan ook uitgebreid worden naar audit. Voor een aantal grote dossiers staat u zelf in voor het contact met de klant U bent hoofdverantwoordelijke en aanspreekpunt voor het ganse personeelsteam U hebt de financiële en HR-eindverantwoordelijkheid en rapporteert naar de aandeelhouders U zit maandelijks samen met de andere vennoten en ondersteunt hun waar nodig (strategische beslissingen, klant gerelateerde zaken,...)

  • Account managers Abacus (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Abacus Networks

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor elk bedrijf in België bestaat een Abacus-oplossing. Onze splinternieuwe afdeling biedt cloudtelefonie aan waarbij wij zowel op gebied van prijssetting als functionaliteit geen enkele concurrentie vinden. De klant bespaart dus niet alleen op telecomkosten, maar komt ook op gebied van IT op een veel functioneler niveau, door het programmeren van talloze opties. Als vertegenwoordiger van Abacus zit u samen met zaakvoerders, CEO's en directeuren. Wij screenen de klanten reeds op voorhand en ons professioneel callcenter legt de afspraken voor u vast. Wanneer u bij de afspraak aankomt bent u dus reeds zeker dat u er iets kunt betekenen. U word van A tot Z bijgestaan, voor zowel administratieve ondersteuning als opleiding. Daar onze afdeling (niet het product) in de opstartfase zit, zijn er serieuze doorgroeimogelijkheden en tijdens de opleiding, waarbij u ook meegaat naar de klant, verdient u reeds! Wij doen geen MLM en zijn dus niet op zoek naar tientallen verkopers maar kwalitatieve en presentabele vertegenwoordigers. Indien u word uitgekozen komt u vlak onder het management terecht waardoor de commissies erg hoog liggen. Wij gaan er namelijk van uit dat een gemotiveerde vertegenwoordiger een goeie vertegenwoordiger is!

  • Stage consultant/psycholoog (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: ASCENTO LEUVEN

    Type: Leercontract

    Wij hebben stageplaatsen in onze kantoren te Brussel. Binnen het domein Rekrutering en Selectie bestaan je dagelijkse taken uit onder andere het opstellen van competentieprofielen, cv’s zoeken in databanken, cv’s screenen, deelname aan selectie-interviews, rollenspelen en assessment centers, rapporten schrijven voor klanten, meegaan op intake- of feedback gesprek bij de klant, deelname aan jobbeurzen, … In het kader van Outplacementbegeleiding kan je een aantal sessies mee volgen en op termijn zelf oefeningen geven. Als kennismaking met het domein Talent & Performance Management bestaat de mogelijkheid om trainingen te observeren en mee te ontwikkelen. Projecten Je krijgt als stagiair(e) een project toegewezen dat je zelfstandig afwerkt. De inhoud van het project hangt af van de noden binnen Ascento op het moment van jouw stage en wordt in overleg bepaald.

Zoek naar antwoorden van ASONA BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of ASONA BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASONA BELGIUM. Laat een reactie achter voor ASONA BELGIUM. ASONA BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASONA BELGIUM. Leave a respond for ASONA BELGIUM. ASONA BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASONA BELGIUM op de google maps. Adres en contacten ASONA BELGIUM
Location of ASONA BELGIUM on the google maps. Address and contacts of ASONA BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come ASONA BELGIUM ASONA BELGIUM: T.C. NEUFCH?TEAU | LAURENT BRACKMAN | VOEGWERKEN GYSBRECHTS | ANTWERP BOWLING NV | Braban?onne Agricole (La)

Other related companies as ASONA BELGIUM: T.C. NEUFCH?TEAU | LAURENT BRACKMAN | VOEGWERKEN GYSBRECHTS | ANTWERP BOWLING NV | Braban?onne Agricole (La)

ASONA BELGIUM is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ASONA BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02947875976. Het bedrijf ASONA BELGIUM bevindt zich op het adres: CANADASTRAAT 38B2; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 668,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 495,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh. Producten gemaakt in ASONA BELGIUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ASONA BELGIUM is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASONA BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASONA BELGIUM, openstaande posities, locatie van ASONA BELGIUM op de kaart.

ASONA BELGIUM is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is ASONA BELGIUM, company assigned to the tax number BE02947875976. The company ASONA BELGIUM is located at the address: CANADASTRAAT 38B2; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 668,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 495,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bouwmaterialen Gh. Products created in ASONA BELGIUM were not found.
The main activity of ASONA BELGIUM is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ASONA BELGIUM is not available. You also can look at reviews of ASONA BELGIUM, open positions, location of ASONA BELGIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASONA BELGIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASONA BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASONA BELGIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASONA BELGIUM, employees, financial statistics.