ANDRة DةCO CARRELAGES

Contactgegevens ANDRة DةCO CARRELAGES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDRة DةCO CARRELAGES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDRة DةCO CARRELAGES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AV. BOURG. JEAN MATERNE 192; 5100; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81300446 (+32-81300446) 81300446 (+32-81300446)

Fax (fax): +32 (53) 205-14-21 +32 (53) 205-14-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDRة DةCO CARRELAGES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDRة DةCO CARRELAGES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDRة DةCO CARRELAGES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDRة DةCO CARRELAGES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDRة DةCO CARRELAGES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDRة DةCO CARRELAGES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDRة DةCO CARRELAGES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDRة DةCO CARRELAGES
Products information ANDRة DةCO CARRELAGES

BTW identificatienummer (tax): BE04928161621
Ondernemingsnummer: 9655303955
Hoofdstad (capital): 710,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 825,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in ANDRة DةCO CARRELAGES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDRة DةCO CARRELAGES
(Get full report from official database of BE for ANDRة DةCO CARRELAGES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDRة DةCO CARRELAGES
Addition kinds of activities for ANDRة DةCO CARRELAGES

7021. Kamer- en pensionhuizen | Rooming and boarding houses
9441. Administratie van sociale en mannelijke programma's | Administration of social and manpower programs
25150205. Lente kussens | Spring cushions
34440201. Cowls of scoops, lucht (schip ventilatoren): plaatwerk | Cowls or scoops, air (ship ventilators): sheet metal
50650400. Radio- en televisieapparatuur en onderdelen | Radio and television equipment and parts
61539901. Creditcarddiensten, centrale agentschap collectie | Credit card services, central agency collection

Werken bij ANDRة DةCO CARRELAGES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDRة DةCO CARRELAGES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDRة DةCO CARRELAGES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDRة DةCO CARRELAGES. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop Dreamland Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

  • Heftruckchauffeur 2 ploegen (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf in Ninove zoeken wij gemotiveerde heftruckchauffeurs. Je staat in voor het wegzetten van afgewerkte producten. Je hebt bij voorkeur ervaring met lange stukken (meer dan 3meter)

  • Elektromecanicien (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het algemeen onderhoud van werfmaterieel - Je onderzoekt en herstelt elektrische en mechanische storingen van het machinepark - Je zorgt voor de uitvoering van de werfinrichtingen op diverse werven - Periodiek sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van de bouwkranen op de werven - Je bent flexibel inzetbaar voor diverse kleine karweien op het depot of in de rest van het magazijn

  • Technieker, onderhoud en depannage elektriciteit (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - U staat in voor het onderhoud van de diverse industriële installaties van de klanten. - U bent verantwoordelijk voor het periodiek onderhoud op de werven. - U doet interventies bij pannes aan deze installaties. - U werkt op diverse werven in verschillende sectoren. - U streeft naar kwaliteit door nauwkeurig, ordelijk, accuraat en betrouwbaar te werken. - De componenten van defecte systemen identificeren, herstellen of vervangen (tandwielstellen, kogellagers, hydraulische verdelers, onderdelen van - gestuurde processen, ...) - De industriële of exploitatie-uitrusting afstellen en de werking ervan controleren - De technische werking uitleggen aan klanten of gebruikers en hen begeleiden bij het in gebruik nemen van de installatie - Een storing in de installatie lokaliseren en technische oplossingen en herstellingsvoorwaarden bepalen - Preventieve of correctieve onderhoudswerken organiseren, plannen en opvolgen - Monteren van onderdelen of stukken van de industriële of exploitatie-uitrusting volgens de machinevoorschriften, documentatie, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - Het werk van leveranciers of dienstverleners controleren

  • Schrijnwerker rijbewijs C (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Bonheiden zijn we op zoek naar een schrijnwerker met rijbewijs C. Het bedrijf is gespecialiseerd in verpakkingen op maat, zoals: houten kisten en kratten multiplexkisten paletten en bodems glasverpakkingen Je zal voor 30% ingeschakeld worden als chauffeur C voor het uitvoeren van leveringen en voor 70% als schrijnwerker voor vervaardiging van deze verpakkingen.

  • Technieker - Steenokkerzeel (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een onderneming in Steenokkerzeel zijn wij op zoek naar meerdere techniekers met kennis elektromechanica of autotechnieken. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verhuur en het onderhoud van rollend materiaal op luchthavens. Als technieker bent u er verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van zware (diesel) motoren of elektromotoren en dit alles met respect voor de onderhoudsplannen.

  • Telesecretaresse Nederlands (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Telescretaresse (m/v) zal je de volgende taken voor jouw rekening nemen: Opbellen van klanten en prospecten vanuit het databestand met als doel het maken van een afspraak (90% telefonie); Updaten van het databestand: controle en aanpassen van de juiste gegevens; Administratieve verwerking van de documenten van de salesafdeling; Ondersteuning bieden aan de salesafdeling; Bijhouden van een kwalitatieve agenda.

  • Student promo Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Oostende. Dit is voor een uitgebreid gamma aan topmerken.

  • Deskundige facturatie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ JAN PALFIJN GENT AV

    Type: Vaste Job

    De Deskundige facturatie werkt mee aan het uitwerken van procedures en best practices. Hij/zij ondersteunt de collega's van de facturatiedienst, artsen, zorgverleners en patiënten en volgt, analyseert en stuurt de verschillende stappen in het facturatieproces bij. De deskundige facturatie draagt de waarden STERK! actief uit: Samenwerken: we halen kracht uit teamwork Toegankelijkheid: we verlenen dienstverlening vanuit een pluralistische houding Efficiëntie: we kiezen voor een doelgerichte aanpak Respect: we stellen ons respectvol en professioneel op in al onze contacten Kwaliteit: we leren uit onze werking en verbeteren deze continu Innovatie: we zijn een lerende organisatie die investeert in mensen

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

  • Zelfstandig Vertegenwoordiger - Social Media Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FUTURE MARKETING AGENCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe software tool en ons IT bedrijf zijn wij opzoek naar een gedreven sales representatieve. Cold calling en klantenbezoeken afleggen is op jou lijf geschreven. Klanten hun probleem analyseren en een oplossing aanbieden is daarom ook een van je specialiteiten. Ons IT-bedrijf geleden te Bonheiden (Mechelen) & Antwerpen heeft een software ontwikkeld omtrend het sociale media beheer van bedrijven. Daarnaast focussen we op toekomst producten zoals chatbots, leadpages en lead magnets. Websites, Seo, Sea horen tegenwoordig tot de klassiekers maar daarom niet onbelangrijk. Heb jij een problemsolving attitude? Wil je een topverkoper zijn of ben je er al een? Doorgroeien in een bedrijf dat in volle ontwikkeling staat maar al jaren een vaste waarde is op de markt. Dan is deze job zeker en vast iets voor jou. Wij zullen er zeker en vast alles aan doen doormiddel van interne opleidingen om je te voorzien van een aantrekkelijk variabel salaris zonder enige plafond.

  • Klusjesman Beringen Tessenderlo Limburg (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van ANDRة DةCO CARRELAGES in sociale netwerken
Look for responds of ANDRة DةCO CARRELAGES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDRة DةCO CARRELAGES. Laat een reactie achter voor ANDRة DةCO CARRELAGES. ANDRة DةCO CARRELAGES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDRة DةCO CARRELAGES. Leave a respond for ANDRة DةCO CARRELAGES. ANDRة DةCO CARRELAGES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDRة DةCO CARRELAGES op de google maps. Adres en contacten ANDRة DةCO CARRELAGES
Location of ANDRة DةCO CARRELAGES on the google maps. Address and contacts of ANDRة DةCO CARRELAGES

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDRة DةCO CARRELAGES ANDRة DةCO CARRELAGES: BAMBINO | S. RASSCHAERT | OSMOSE CREATIVE WORKSHOP | TER KAPTAART | R.T.B.F.

Other related companies as ANDRة DةCO CARRELAGES: BAMBINO | S. RASSCHAERT | OSMOSE CREATIVE WORKSHOP | TER KAPTAART | R.T.B.F.

ANDRة DةCO CARRELAGES is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDRة DةCO CARRELAGES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04928161621. Het bedrijf ANDRة DةCO CARRELAGES bevindt zich op het adres: AV. BOURG. JEAN MATERNE 192; 5100; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 710,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 825,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh. Producten gemaakt in ANDRة DةCO CARRELAGES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANDRة DةCO CARRELAGES is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDRة DةCO CARRELAGES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDRة DةCO CARRELAGES, openstaande posities, locatie van ANDRة DةCO CARRELAGES op de kaart.

ANDRة DةCO CARRELAGES is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDRة DةCO CARRELAGES, company assigned to the tax number BE04928161621. The company ANDRة DةCO CARRELAGES is located at the address: AV. BOURG. JEAN MATERNE 192; 5100; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 710,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 825,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bouwmaterialen Gh. Products created in ANDRة DةCO CARRELAGES were not found.
The main activity of ANDRة DةCO CARRELAGES is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDRة DةCO CARRELAGES is not available. You also can look at reviews of ANDRة DةCO CARRELAGES, open positions, location of ANDRة DةCO CARRELAGES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDRة DةCO CARRELAGES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDRة DةCO CARRELAGES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDRة DةCO CARRELAGES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDRة DةCO CARRELAGES, employees, financial statistics.