FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV
Private companiesPersonal Services • FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV

Contactgegevens FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Italielei 135, Internal Postal Box 1 PB 1 2000 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-31-96-50 32-32-31-96-50

Fax (fax): 32-32-34-22-46 32-32-34-22-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV
Products information FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV

BTW identificatienummer (tax): BE02323303222
Ondernemingsnummer: 7283355712
Hoofdstad (capital): 346,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 163,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV
(Get full report from official database of BE for FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV
Addition kinds of activities for FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV

953201. Gemeenschap en plattelandsontwikkeling | Community and rural development
26730302. Pliofilm zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Pliofilm bags: made from purchased materials
35770402. Verifiers, punch card | Verifiers, punch card
36780000. Elektronische connectoren | Electronic connectors
36940203. Ontstekingsapparatuur, verbrandingsmotoren | Ignition apparatus, internal combustion engines
36950202. Instrumentatie type tape, leeg | Instrumentation type tape, blank
48129902. Paging diensten | Paging services
76991903. Zakboek reparatie winkel | Pocketbook repair shop

Werken bij FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider Daikin (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket als productiemedewerker zal bestaan uit: Montage van toestellen zoals o.a. airco en warmtepompen Het vastmaken van verschillende onderdelen zoals o.a. vastschroeven. Bekabeling van de toestellen Gebruik van elektrisch gereedschap Orderpicken: onderdelen klaarleggen voor de diverse lijnen Neem zeker een kijk naar deze video en maak al kennis met jouw toekomstige collega's en werkvloer ! bit.ly/2u5yRAC

  • Productioperator TBD (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt voor een bedrijf dat duurzaamheid vooropstelt op alle vlakken. Je krijgt verantwoordelijkheid, maakt deel uit van een innovatief en gedreven team, dat elke dag alles op alles zet om de bedrijfsmissie waar te maken. Opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn voor dit bedrijf geen loze beloftes, maar échte kansen. Als procesoperator: - Sta je, na een grondige opleiding, in voor de bediening van de productie-installaties en de procescontrole - Voer je bepaalde onderhoudswerkzaamheden uit aan de installaties - Werk je actief mee aan het opstellen van productieprocedures - Krijg je in een klein team ruim de kans om bij te dragen tot het analyseren en oplossen van productie- en onderhoudsproblemen - Draag je actief bij tot een proactief preventiebeleid door een veilige werk-attitude

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Moorsel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • huishoudhulp Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Huishoudhulp (M/V) regio OOstende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Jobstudenten verpleegkunde / zorgkundigen (weekends en zomervakantie) (BINKOM)

    Regio: BINKOM

    Bedrijf: BINKOM

    Type: Studentenjob

    Coördinatie, organisatie en uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. - Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. - Begeleiding bij de maaltijden. - Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. - Aandachtig luisteren naar alle (ook de "stille") bewoners om hun gewoonten , wensen en vragen te kennen. - Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners. - aandacht hebben vor detailzorg.

  • Een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) Voltijds (38u/week) - Onbepaalde duur Opdracht: Als verantwoordelijke van twee teams die in totaal bestaan uit een twintigtal personen, coördineert u de activiteiten m.b.t. de aankoop van materiaal, verbruiksgoederen en apparatuur voor de diensten en staat u in voor het voorraadbeheer en de leveringen op de diensten. Hiervoor: - Staat u in voor de coördinatie en supervisie van de diensten Aankoop en Logistiek met het oog op een vlotte samenwerking en meer efficiëntie - Zet u de grote strategische lijnen uit met betrekking tot aankoop en logistiek evenals hun planning en bespreekt u dit met de Directie - Tracht u de noden van de gebruikers te begrijpen en te vertalen naar lastenboeken. Doet u het nodige om de aanvragen van de gebruikers te stroomlijnen en te standaardiseren teneinde de kosten te verminderen - Bent u verantwoordelijk voor de opstart van de Openbare Aanbestedingen in samenwerking met de juridische dienst - Werkt u desgevallend samen met de aankoopcentrale van MercurHosp - Controleert u of de aankoopprocedures goed nageleefd worden en spreekt u indien nodig de verantwoordelijken in kwestie hierover aan - Optimaliseert u het voorraadbeheer in samenwerking met de verantwoordelijke voor magazijn en logistiek - Zal u de Aankoopcommissie voorzitten en toezien op de toepassing van de beslissingen die er worden genomen. - Onderneemt u acties indien de leveranciers tekortschieten of hun verbintenissen niet nakomen en staat u in voor de opvolging - Brengt u regelmatig verslag uit t.a.v. de Directie over de behaalde resultaten van de Aankoopdienst en het magazijn

  • Landmeter (Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: STUDIEBUREAU JONCKHEERE BVBA

    Type: Vaste Job

    Voor ons satellietkantoor te Leuven zijn wij op zoek naar een landmeter. Aanvankelijk kom je 1 of 2 dagen per week in Brugge werken om de bedrijfscultuur te leren kennen, daarna word je voltijds tewerkgesteld in Leuven.

  • Projectleider Speciale Technieken (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Geel, actief in de industriële en particuliere sector en specialist op gebied van installatie, onderhoud en beheer van installaties voor verwarming, ventilatie, airco en sanitair, zijn we op zoek naar een Projectleider Speciale Technieken voor HVAC installaties. Als projectmanager heeft u de uiteindelijke eindverantwoordelijkheid over de projecten. U zorgt voor de goede opvolging en uitvoering van de projecten waarbij de volgende 3 criteria van belang zijn : planning, kwaliteit, budget. Uw taken omvatten onder meer ; -Bestuderen van het lastenboek en de offerte -Contacten en onderhandelingen met klanten tijdens de projectuitvoering -Selectie, onderhandeling en aankoop bij leveranciers en onderaannemers -Realisatie van projecten, door het bepalen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en methodes -Totaalbeheer van planning, kwaliteit en veiligheid

  • Onderhoudsmanager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve opleiding zal je instaan voor de coördinatie van het team van een 6-tal techniekers. Je plant de werkorders en volgt al de technische werkzaamheden en herstellingen in de afdeling op. Je stuurt het team van techniekers aan en coacht hen. Je assisteert bij het analyseren van technische problemen en zo vind je samen een efficiënte oplossing. Je bent nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Je doet overleg met de techniekers en productieverantwoordelijken en rapporteert. Je volgt de werkwijze van het wisselstukkenmagazijn op.

  • Busbegeleider (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    Kinderen begeleiden tijdens de busrit 's morgens en 's avonds. Telkens ongeveer 2 uur.

  • Flexijob verkoop bakkerij (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij regio Kortrijk zijn we op zoek naar een winkelbediende voor flexi/bijverdienste. Taken: -Je helpt met het klaarzetten van de winkel en de bestellingen. -Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het bestellen in de winkel (broodjes beleggen, kaas bedienen,...) -Tussendoor doe je de afwas, helpt je met het vegen van het atelier, aanvullen van verpakking, snoepzakjes maken, koekjes verpakken,... -Bij de taken horen ook helpen bij algemeen onderhoud van de bakkerij dwz af en toe eens muren of deuren afwassen, tafels afkuisen, ramen winkel poetsen,..

Zoek naar antwoorden van FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV in sociale netwerken
Look for responds of FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV. Laat een reactie achter voor FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV. FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV. Leave a respond for FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV. FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV op de google maps. Adres en contacten FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV
Location of FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV on the google maps. Address and contacts of FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV: LES BALLONS | LES CADEAUX DE DOMINIQUE | DEKIJNDT AANNEMINGEN | WALTHER STERCK | VICTOR FRANCOTTE

Other related companies as FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV: LES BALLONS | LES CADEAUX DE DOMINIQUE | DEKIJNDT AANNEMINGEN | WALTHER STERCK | VICTOR FRANCOTTE

FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02323303222. Het bedrijf FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV bevindt zich op het adres: Italielei 135, Internal Postal Box 1 PB 1 2000 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 346,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 163,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV, openstaande posities, locatie van FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV op de kaart.

FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV is a company, that was registered 2006 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV, company assigned to the tax number BE02323303222. The company FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV is located at the address: Italielei 135, Internal Postal Box 1 PB 1 2000 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 346,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 163,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV were not found.
The main activity of FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV is not available. You also can look at reviews of FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV, open positions, location of FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLETABLISSEMENTEN STEVENS & CO NV, employees, financial statistics.