FLERVO PROJECTS NV

Contactgegevens FLERVO PROJECTS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLERVO PROJECTS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLERVO PROJECTS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Slachthuisstr. 21 2300 Turnhout - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-44-84-00 32-14-44-84-00

Fax (fax): 32-14-44-84-02 32-14-44-84-02

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLERVO PROJECTS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLERVO PROJECTS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLERVO PROJECTS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLERVO PROJECTS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLERVO PROJECTS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLERVO PROJECTS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLERVO PROJECTS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLERVO PROJECTS NV
Products information FLERVO PROJECTS NV

BTW identificatienummer (tax): BE03032196044
Ondernemingsnummer: 2873718261
Hoofdstad (capital): 901,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 303,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FLERVO PROJECTS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLERVO PROJECTS NV
(Get full report from official database of BE for FLERVO PROJECTS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLERVO PROJECTS NV
Addition kinds of activities for FLERVO PROJECTS NV

329107. Kunstmatige schuurmiddelen | Artificial abrasives
355699. Voedingsmiddelen machines, nec | Food products machinery, nec
513799. Dames- en kinderkleding, nec | Women's and children's clothing, nec
22590301. Bedspreads, breien | Bedspreads, knit
41110403. Metro operatie | Subway operation

Werken bij FLERVO PROJECTS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLERVO PROJECTS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLERVO PROJECTS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLERVO PROJECTS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Orpickers gezocht/grobbendonk/2 ploegen (m/v) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar magazijnmedewerkers in Grobbendonk in zowel vroege als late (afwisselend 2-ploegen). Klaar om deze week of volgende week op te starten? Interesse om te werken als magazijnier? Kan je nauwkeurig werken? Dan is deze job misschien iets voor jou...

  • Coördinator van stagiairs bij Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als coördinator van de stagiairs ben je de eerste contactpersoon voor stagiairs en hun stagementoren binnen Audi Brussels. Je taken zijn gelinkt aan het rekruteren en opvolgen van de stagiairs, zoals: Website up-to-date houden met de openstaande stageplaatsen CV's screenen Kandidaten opvolgen met de business U bent de contactpersoon voor specifieke vragen Budget opvolgen Medewerking aan verschillende projecten of events bv. samenwerking met scholen Eigen stagiair begeleiden Dit zijn nog maar een deel van de taken, wat deze functie heel gevarieerd en aangenaam maakt.

  • Administratief medewerker planningen (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gevestigd te Oost-Vlaanderen (Verrebroek). Wegens de continue groei zijn wij op zoek naar een administratief medewerker planningsdienst. Jouw voornaamste taken: • Als Administratief Medewerker heb je een administratief uitvoerende functie. Je staat in voor de controle en de opvolging personeelsdossiers bij inzet van onderaannemers. Je volgt de dossiers van de onderaannemers op van A tot Z en vraagt de vereiste documenten (Identiteitsbewijzen en werkdocumenten van arbeiders: A1, Limosa, VCA,…) op. Je volgt de geldigheid van deze documenten op en voert tijdig de nodige verlengingen van deze documenten door. Hiervoor maak je gebruik van een intern ERP-systeem. • Je maakt deel uit van het planningsteam en rapporteert aan het hoofd van de Planning. Waar nodig ondersteun je uw collega’s op de planning in hun taken(telefoon opnemen, doorgeven en noteren van aan- en afwezigheden,…). Je treedt zowel via telefoon als via email in contact met de onderaannemers. Deze communicatie verloopt voornamelijk in het Nederlands, Frans en het Engels. Je werkt nauw samen met de verschillende interne afdelingen van onze klant. Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Verrebroek is gespecialiseerd in stellingbouw.

  • Calculator deeltijds (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als calculator voer je berekeningen uit van de benodigde materialen en uren. Op basis hiervan stel je dan een begroting op. Die berekening maak je adhv bestekken, tekeningen en prijsgegevens. Naast dit alles maak je ook prijsoffertes,

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Gierle (GIERLE)

    Regio: GIERLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herdersem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERDERSEM)

    Regio: HERDERSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Weelde/Ravels– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student enquêteur (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Hallo student! Zoek jij een extra bijverdienste doorheen het schooljaar? LIjkt het je wat om bij reizigers enquêtes af te nemen? Dan ben jij de student enquêteur die wij zoeken om enquêtes af te nemen op de luchthaven te Oostende. Als student enquêteur sta je in voor het afnemen van enquêtes bij reizigers die je ontmoet op de luchthaven. Je bent communicatief, durft de mensen aan te spreken en doet dit alles met een glimlach.

  • jobstudent (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Een jobstudent met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit : Verhuur van fietsen en gocart Fietsbanden blazen of vervangen Kleine herstellingen

  • zelfstandig vertegenwoordigers geschenken -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis wij verdelen alle huishoudartikelen en geschenkartikelen door exclusieve agenturen voor Belgie, Nederland en Luxemburg. Daarenboven verdelen wij nog een exclusieve collectie weerstations, barometers, thermometers, reiswekkers... wij zijn actief in : electrowinkels geschenkenwinkels huishoudwinkels doe het zelf zaken bloemisten en tuincentra juweliers optiekers momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor alle bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • souschef (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: M&C

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant Sable 2 zijn wij op zoek naar een souschef om ons team te versterken. Je staat in voor de koude en warme kant in de keuken Je assisteert de chef-kok waar nodig Je zorgt mee voor een vlotte service

Zoek naar antwoorden van FLERVO PROJECTS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLERVO PROJECTS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLERVO PROJECTS NV. Laat een reactie achter voor FLERVO PROJECTS NV. FLERVO PROJECTS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLERVO PROJECTS NV. Leave a respond for FLERVO PROJECTS NV. FLERVO PROJECTS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLERVO PROJECTS NV op de google maps. Adres en contacten FLERVO PROJECTS NV
Location of FLERVO PROJECTS NV on the google maps. Address and contacts of FLERVO PROJECTS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLERVO PROJECTS NV FLERVO PROJECTS NV: Derouaux L | Soetens | Diachron Presse | Dirk Kuyken Hondenvoeders | Declerck D

Other related companies as FLERVO PROJECTS NV: Derouaux L | Soetens | Diachron Presse | Dirk Kuyken Hondenvoeders | Declerck D

FLERVO PROJECTS NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLERVO PROJECTS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03032196044. Het bedrijf FLERVO PROJECTS NV bevindt zich op het adres: Slachthuisstr. 21 2300 Turnhout - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 901,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 303,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLERVO PROJECTS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLERVO PROJECTS NV is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLERVO PROJECTS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLERVO PROJECTS NV, openstaande posities, locatie van FLERVO PROJECTS NV op de kaart.

FLERVO PROJECTS NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLERVO PROJECTS NV, company assigned to the tax number BE03032196044. The company FLERVO PROJECTS NV is located at the address: Slachthuisstr. 21 2300 Turnhout - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 901,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 303,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLERVO PROJECTS NV were not found.
The main activity of FLERVO PROJECTS NV is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLERVO PROJECTS NV is not available. You also can look at reviews of FLERVO PROJECTS NV, open positions, location of FLERVO PROJECTS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLERVO PROJECTS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLERVO PROJECTS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLERVO PROJECTS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLERVO PROJECTS NV, employees, financial statistics.