FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV
Private companiesFurniture and Fixtures • FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV

Contactgegevens FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Langendijkstr. 5a 3690 Zutendaal - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-89-61-27-51 32-89-61-27-51

Fax (fax): 32-89-61-44-17 32-89-61-44-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV
Products information FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV

BTW identificatienummer (tax): BE09502868652
Ondernemingsnummer: 7075714111
Hoofdstad (capital): 716,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 437,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV
(Get full report from official database of BE for FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV
Addition kinds of activities for FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV

4492. Sleep- en sleepbootdienst | Towing and tugboat service
23110104. Tailored jurk en sport jassen: mannen en jongens ' | Tailored dress and sport coats: men's and boys'
32910500. Synthetische schuurmiddelen | Synthetic abrasives
35590400. Raffinaderij, chemische verwerking en dergelijke machines | Refinery, chemical processing, and similar machinery
37249912. Onderzoek en ontwikkeling op vliegtuigmotoren en onderdelen | Research and development on aircraft engines and parts
72180205. Veiligheidshandschoenen | Safety glove supply

Werken bij FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Patissier (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Actief Tielt is dringend op zoek naar een patissier die wil werken in de nacht voor een industriële bakkerij voor de regio Tielt. Je komt terecht in een zeer stabiel bedrijf met een familliale werksfeer. Je start op om 19u en op zaterdag om 17u. Je werkt 1 op 2 zaterdagen en af en toe spring je in op zondag. Indien je elke zaterdag wil werken, dan werk je nooit op zondag.

  • Transportplanner (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je plant, organiseert en volgt transportopdrachten op • Je bepaalt de werkverdeling van de vrachtwagenchauffeurs • Je geeft vrachtwagenchauffeurs de nodige instructies • Je staat in voor de controle op de ritten

  • Schrijnwerker M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt kasten, keukens, luifels, binnendeuren op maat. Het is mogelijk dat je ze af en toe mee gaat plaatsen bij de mensen thuis.

  • Thuishulp (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je staat in om de boodschappen van het gezin te doen. * Je om mee naar het buitenland te gaan. * Je houdt van schoonmaken en strijken. * Je kan lekkere maaltijden maken. * Je zorgt mee voor een warme en huiselijke sfeer.

  • Tekenaar (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een tuinarchitect Functieomschrijving: U maakt plannen en ontwerpen op van tuinen. Tevens bent u actief met calculatie en het opmaken van offerten. Hiervoor hebt u dagelijks contact met leveranciers voor onderhandelingen op gebied van planten, tuinverlichting, draadafsluiting,... Ook onderhoud u contact met de landmeter voor het opmeten van de tuinen Bij onduidelijkheden hebt u ook telefonisch contact met de klant

  • HVAC / SANITAIR TECHNIEKER (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. Monteren van leidingen en componenten. Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten... Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. Je brengt de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp Dienstencheques Regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn wij op zoek naar huishoudelijke hulpen in het kader van de dienstencheques voor de regio Lubbeek, Linden, Binkom en Pellenberg en Kessel - Lo. - Je staat in voor huishoudelijke taken bij mensen thuis; - Jouw taken kunnen zijn: poetsen, strijken, wassen, koken, kleine boodschappen.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) regio Damme voor meerdere gezinnen, elk 8u/week (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor meerdere gastgezinnen in Damme, voor min. 8u/week in elk gastgezin, te presteren in 4 à 5 dagen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken, huishoudelijke taken, ev. de was. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • 3 Medewerkers montage innovatieve zonwering (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, gevestigd te Aalter, en gespecialiseerd in zonwering, zoeken wij 3 extra medewerkers voor de productie van een nieuw ontwikkeld, innovatief product in het gamma. Medewerker 1 heeft ervaring in montage of technische omgeving en staat in voor: - montagewerk van 1 specifiek onderdeel/profiel - inpakken van het volledige order Medewerker 2 heeft ervaring met zaagwerk en/of orderpicking en staat in voor: - op maat zagen van alle profielen - orderpicking van de profielen/onderdelen (kan fysiek zwaar zijn) Medewerker 3 heeft ervaring in orderpicking en staat in voor: - assisteren bij orderpicking van profielen/onderdelen - assisteren bij zaagwerk van profielen (fysiek zwaar werk)

  • Logopedist (dringend!) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij dringend op zoek naar een zelfstandig logopedist. Je werkt met een specialisatie naar kinderen en jongeren. Je verzorgt het taalonderzoek, behandelt articulatieproblemen, spraakstoornissen, dyscalculie,...

  • LOOPBAANBEGELEIDERS FREELANCE VOOR WEST VLAANDEREN (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: DIASPOOR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je helpt mensen op weg met allerhande vragen rond hun loopbaan. Je komt terecht in een super gedreven en professioneel team met brede ervaring. De opleiding betreffende de loopbaanbegeleidingsmethodieken en de administratieve taken wordt je aangeboden. We vragen wel enige ervaring; Het is zeker een troef als je op de hoogte bent van de opleiding en arbeidsmarkt, arbeidswetgeving of HR processen. Maar we zoeken vooral mensen met een PASSIE om anderen op een professionele manier te begeleiden. Procedure Stel jezelf voor via een motivatiebrief en CV of linked in (per email) Intakegesprek via telefoon of persoonlijk waarin we peilen naar je motivatie Overeenkomst samenwerking met een exclusiviteit van 2 jaar Opleiding en supervisie aangeboden door Diaspoor Op regelmatige basis intervisie met de collega loopbaanbegeleiders Je coachees kunnen gebruik maken van de loopbaancheques van VDAB Inhoud opleiding Alle aspecten om en rond het loopbaanbegeleiden komen hier aan bod. De hoofdbrok van de stof is het luik rond de specifieke loopbaanbegeleidingsmethodieken. Daarnaast is er echter ook veel aandacht voor de praktische invulling van de job. Voorts krijg je een realistisch inzicht op de markt van de loopbaanbegeleiding in Vlaanderen. Na een geslaagde intake en het volgen van de opleiding ga je aan de slag als loopbaancoach voor Diaspoor. Hierdoor kunnen jouw coachees gebruik maken van de loopbaancheque van de VDAB. We blijven je begeleiden zodat je steeds blijft groeien in de job. Je krijgt het Diaspoor Qualitylabel als je op regelmatige basis de intervisie, supervisie en bijkomende opleidingen volgt. Zo garanderen we een optimale kwaliteit naar de klant toe. Loopbaanbegeleiding in Vlaanderen Rol VDAB mbt erkende centra Rol van de loopbaanbegeleider De kwaliteitsvereisten en gedragscode Het loopbaanbegeleidingsproces Methodieken met als hoofdthema’s: Wie ben ik, Wat kan ik, Wat wil ik De arbeidsmarkt sectoren en wetgeving Opleidingen inzicht in de databases Persoonlijk ontwikkelingsplan en Persoonlijk actieplan (POP en PAP) De administratieve taken van de loopbaanbegeleider DATA OPLEIDING LOOPBAANBEGELEIDER DIASPOOR OKTOBER 2018 Donderdag 18 + vrijdag 19 + donderdag 25 + vrijdag 26 telkens van 10:00 tot 16:30 Plaats opleiding: Vilvoorde OF Aartselaar UITERSTE DATUM AANVRAAG 28 SEPTEMBER 2018

Zoek naar antwoorden van FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV in sociale netwerken
Look for responds of FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV. Laat een reactie achter voor FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV. FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV. Leave a respond for FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV. FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV op de google maps. Adres en contacten FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV
Location of FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV on the google maps. Address and contacts of FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV: BANCONTACT-MISTER CASH | ELBRO | CENTRE P.M.S. | FA. DECKX | BVBA PROCAD

Other related companies as FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV: BANCONTACT-MISTER CASH | ELBRO | CENTRE P.M.S. | FA. DECKX | BVBA PROCAD

FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09502868652. Het bedrijf FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV bevindt zich op het adres: Langendijkstr. 5a 3690 Zutendaal - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 716,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 437,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV, openstaande posities, locatie van FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV op de kaart.

FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV, company assigned to the tax number BE09502868652. The company FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV is located at the address: Langendijkstr. 5a 3690 Zutendaal - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 716,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 437,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV were not found.
The main activity of FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV is not available. You also can look at reviews of FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV, open positions, location of FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCONTRACT AND PROJECT FURNITURES NV, employees, financial statistics.