3 ETAGES FEMMES CHIC

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • 3 ETAGES FEMMES CHIC
Private companiesDepository Institutions • 3 ETAGES FEMMES CHIC

Contactgegevens 3 ETAGES FEMMES CHIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 3 ETAGES FEMMES CHIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

3 ETAGES FEMMES CHIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Jette 602; 1090; Bruxelles (Jette), België

Telefoon (phone): 02 427 34 70 (+32-02 427 34 70) 02 427 34 70 (+32-02 427 34 70)

Fax (fax): +32 (14) 950-53-16 +32 (14) 950-53-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 3 ETAGES FEMMES CHIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "3 ETAGES FEMMES CHIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "3 ETAGES FEMMES CHIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 3 ETAGES FEMMES CHIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 3 ETAGES FEMMES CHIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 3 ETAGES FEMMES CHIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 3 ETAGES FEMMES CHIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 3 ETAGES FEMMES CHIC
Products information 3 ETAGES FEMMES CHIC

BTW identificatienummer (tax): BE08148803710
Ondernemingsnummer: 3768280029
Hoofdstad (capital): 444,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 404,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in 3 ETAGES FEMMES CHIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boutiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 3 ETAGES FEMMES CHIC
(Get full report from official database of BE for 3 ETAGES FEMMES CHIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor 3 ETAGES FEMMES CHIC
Addition kinds of activities for 3 ETAGES FEMMES CHIC

01310000. Katoen | Cotton
23530103. Politie hoeden en caps | Police hats and caps
28920103. Diazodinitrofenol, ddnp | Diazodinitrophenol, ddnp
34829907. Shot, lead | Shot, lead
38250202. Analysatoren voor het testen van elektrische eigenschappen, nec | Analyzers for testing electrical characteristics, nec
39310506. Drums, onderdelen en accessoires (muziekinstrumenten) | Drums, parts, and accessories (musical instruments)
39520114. Poeders, goud of brons: kunstenaars ' | Powders, gold or bronze: artists'
73890103. Makelaars, contract diensten | Brokers, contract services
86610203. Religieuze instructies | Religious instruction

Werken bij 3 ETAGES FEMMES CHIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 3 ETAGES FEMMES CHIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 3 ETAGES FEMMES CHIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 3 ETAGES FEMMES CHIC. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker daguren (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gedreven all-round magazijnier met reeds je eerste ervaring als orderpicker. Dan bent u de persoon naar wie wij op zoek zijn. Voor één van onze klanten in sint-katelijne- waver, actief in de natuurvoedings- en biowinkels, zoeken wij orderpickers dat met de volle 100% achter de dagverse producten staan.

  • Dossierbeheerder (m/v) - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Dossierbeheerder (m/v). Onze klant is gelegen in regio Ninove. De verantwoordelijkheden als Dossierbeheerder zijn: Inboeken van aankoop- en verkoopfacturen Verwerken van de bankverrichtingen Fiscaal beheer van eenmanszaken en vennootschapsdossiers Volledig zelfstandig voeren van de BTW aangifte Opmaken van balansen Het zelfstandig opmaken van de jaarrekening Verantwoordelijkheid over een klantenportefeuille Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Vrachtwagenmechanieker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenmechanieker.  Je zal instaan voor het mechanisch onderhoud van trekkers en opleggers. Tevens ook voor het preventieve onderhoud van mechanische uitrustingen, voor het bepalen van preventieve of correctieve onderhoudsinterventies en voor het wisselen of herstellen van defecte onderdelen.

  • Technisch commercieel bediende (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een technisch commercieel medewerker. Je zal instaan voor een productgroep schroefbladen die u van A tot Z dient op te volgen: - opmaken van offertes - klanten begeleiden en tewoord staan met eventuele vragen - klantenbestellingen opvolgen en deze doorgeven aan productie - Beheer van de planning zodat alles correct en tijdig wordt verwerkt - ... Het gaat om een binnendienstfunctie, al kan u ook sporadisch eens op klantenbezoek moeten gaan. Ben jij technisch aangelegd,zoek je een nieuwe uitdaging met de nodige doorgroeimogelijkheden en begeleiding? stuur dan zeker je CV naar [email protected]!

  • MEDEWERKERS HUISHOUDELIJKE HULP (M/V) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF K-EI-REIN IN KRUISEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je verricht, als sociaal ingesteld en flexbel dienstencheque-werknemer, huishoudelijke taken bij particulieren. Je staat in voor het onderhoud van de woning, wassen, strijken, kleine verstelwerken, maaltijden bereiden, ramen lappen, ... enz. bij gezinnen en/of bejaarden.

  • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Duras – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DURAS)

    Regio: DURAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent: parkeerwachter / Stewards (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Jouw taken: Je staat in voor: - Beheer van parking  op verschillende events in regio Groot Gent. ( vb Ghelamco Arena, Flanders Expo,...) - Beheer VIP Parking Dit alles met de nodige aandacht voor hosipitality...

  • Betonwerker (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Hooglede zijn we dringend op zoek naar betonwerkers. Wat zijn je taken? Het plaatsen van bekistingen van betonvloeren of het plaatsen van galva L ijzers en voegen Dit voor een speler die een jarenlange ervaring en expertise heeft. Je krijgt een goede ondersteuning en komt in een tof team terecht.

  • Dossierbeheerder - persoonlijke aanpak - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit moderne kantoor gelegen in Antwerpen is momenteel sterk aan het groeien en is dus op zoek naar een nieuwe collega. Het team bestaat momenteel uit een tiental medewerkers die elke dag met plezier komen werken. Een van de redenen hiervoor is dat ze werken met een persoonlijke aanpak. De vennoten vinden het belangrijk dat alle medewerkers voldoende klantencontact hebben en hen ook kennen. Daarnaast wordt er op z'n tijd een teambuilding activiteit georganiseerd. Dit kan zijn samen lunchen op woensdag of samen naar een concert. Daarnaast biedt dit kantoor jou veel ruimte om te groeien in jouw functie. Zou je graag beginnen met het behalen van je IAB titel? Je krijgt hier alle ondersteuning en opleidingen die je nodig hebt om deze te behalen. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Verantwoordelijkheden Je zal verantwoordelijk worden voor het volledig A-Z afwerken van de aan jou toegewezen dossiers: Opstellen van de jaarrekeningen en fiscale aangiftes Verzorgen van de nodige rapportering Tussentijdse besprekingen Eindbesprekingen zal je samen voeren met de zaakvoerder Naarmate jouw kennis toeneemt zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien.

  • Diëtist / Diëtiste / Voedingsadvies (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de opvolging van cliënten met voedingsproblematiek, dieetbegeleiding, allergieën en voedingsintoleranties, sportvoeding,.... .

  • Privacy Praxis - IT Risk Officer / Information Security / Data Protection (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company information   Privacy Praxis is specialized leading provider of end to end Data Privacy and Information Security solutions.  Our core focus is offering Data Protection Officer (DPO) support in a flexible "as-a-service" model.  We help our customers fulfill their EU GDPR requirements in terms of appointing a DPO, without having to engage one or more internal resources. Then we customize the services to fit the particular needs of each organization, based on their business sector, their geographical exposure, the type and amount of personal data they access and their specific maturity level.    Our experience with Data Privacy goes back already more than 10 years before the new EU General Data Protection Regulation was published. Since the GDPR was published, in May 2016, we have been one of the first firms to invest in understanding the requirements and the impact the Regulation would have on medium and large organizations.  Today we serve a diverse portfolio of organizations from many different sectors and geographies.      Summary   In a global environment where collecting, processing and storing data is vital for businesses, Privacy Praxis partners with organizations, offering them end to end Data Protection solutions. Our offering is unique and it focuses on service delivery rather than consulting. Due to business growth, we expand further our team and we seek to engage a Data Protection specialist     Function Description  you execute security risk assessmentsin IT and business, scoping projects or legacy assets (applications, business solutions, 3rd-parties organization, processes...). Maintenance of identified risks in the risk registry database.  you setup processes and procedures for an end to end security management for assets and Third-parties.  you perform securityrisk quality assurancefrom the creation to the closure.  you deliver consulting on risk management to internal customers (IT and Business) : Proposition or validation of measures to mitigate risks. Creation of detailed or synthetic risk report, structured and formulated in line with bank and Information Security Risk Management best practices. Support in increasing risk control maturity by providing a valuable follow up and reporting. You report risks and overall risk posture to Information Security, IT or Business Management. Correlate risks across a portfolio of projects or activities; identify and propose transversal risk mitigating actions. Create risk dashboards and reports for a management audience, in line with the defined risk appetite for the company. Create one-pagers and synthetic risk reports for a management audience. you manage customer relationship, and are  the Single Point Of Contact for the risk management services you delivered. You customize services to meet customer needs or expectations while ensuring compliance with risk management methodologies and guidelines.  you contribute to definition and improvement of risk management methods and tools supporting those activities (risk identification guide, risk evaluation matrix, industrialization of risk monitoring and reporting framework and deliverables) taking into account your field experience as well as best practices coming from the BNP Paribas Group or other sources like regulators, Basel II, COBIT, ISO27000/31000 ... you contribute to writing  procedures and processes supporting risk management activities outlined above, for both an expert and non-expert audience. Experience on linking different ISMS processesis... ...

Zoek naar antwoorden van 3 ETAGES FEMMES CHIC in sociale netwerken
Look for responds of 3 ETAGES FEMMES CHIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor 3 ETAGES FEMMES CHIC. Laat een reactie achter voor 3 ETAGES FEMMES CHIC. 3 ETAGES FEMMES CHIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 3 ETAGES FEMMES CHIC. Leave a respond for 3 ETAGES FEMMES CHIC. 3 ETAGES FEMMES CHIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 3 ETAGES FEMMES CHIC op de google maps. Adres en contacten 3 ETAGES FEMMES CHIC
Location of 3 ETAGES FEMMES CHIC on the google maps. Address and contacts of 3 ETAGES FEMMES CHIC

Andere gerelateerde bedrijven als come 3 ETAGES FEMMES CHIC 3 ETAGES FEMMES CHIC: LOUIS HERTECANT | JET | Vanhenis I | GARAGE VANDENBERGH | BOGAERT

Other related companies as 3 ETAGES FEMMES CHIC: LOUIS HERTECANT | JET | Vanhenis I | GARAGE VANDENBERGH | BOGAERT

3 ETAGES FEMMES CHIC is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 3 ETAGES FEMMES CHIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08148803710. Het bedrijf 3 ETAGES FEMMES CHIC bevindt zich op het adres: Chaussée de Jette 602; 1090; Bruxelles (Jette). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 444,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 404,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boutiques. Producten gemaakt in 3 ETAGES FEMMES CHIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 3 ETAGES FEMMES CHIC is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 3 ETAGES FEMMES CHIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 3 ETAGES FEMMES CHIC, openstaande posities, locatie van 3 ETAGES FEMMES CHIC op de kaart.

3 ETAGES FEMMES CHIC is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is 3 ETAGES FEMMES CHIC, company assigned to the tax number BE08148803710. The company 3 ETAGES FEMMES CHIC is located at the address: Chaussée de Jette 602; 1090; Bruxelles (Jette). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 444,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 404,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boutiques. Products created in 3 ETAGES FEMMES CHIC were not found.
The main activity of 3 ETAGES FEMMES CHIC is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of 3 ETAGES FEMMES CHIC is not available. You also can look at reviews of 3 ETAGES FEMMES CHIC, open positions, location of 3 ETAGES FEMMES CHIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 3 ETAGES FEMMES CHIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 3 ETAGES FEMMES CHIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 3 ETAGES FEMMES CHIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 3 ETAGES FEMMES CHIC, employees, financial statistics.