FIJNKOST ALBERT

Contactgegevens FIJNKOST ALBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FIJNKOST ALBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

FIJNKOST ALBERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PONTSTRAAT 8; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53710642 (+32-53710642) 53710642 (+32-53710642)

Fax (fax): +32 (3) 676-43-84 +32 (3) 676-43-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FIJNKOST ALBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FIJNKOST ALBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FIJNKOST ALBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FIJNKOST ALBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FIJNKOST ALBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FIJNKOST ALBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FIJNKOST ALBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FIJNKOST ALBERT
Products information FIJNKOST ALBERT

BTW identificatienummer (tax): BE03108001708
Ondernemingsnummer: 7998840332
Hoofdstad (capital): 688,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 292,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Produits: Fromages.

Product categorie (product category): Boucheries. Crémeries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FIJNKOST ALBERT
(Get full report from official database of BE for FIJNKOST ALBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor FIJNKOST ALBERT
Addition kinds of activities for FIJNKOST ALBERT

495303. Niet-gevaarlijke afvalverwijderingsplaatsen | Nonhazardous waste disposal sites
10810104. Test saai, metalen mijnbouw | Test boring, metal mining
24910203. Railroad cross-ties, behandeld hout | Railroad cross-ties, treated wood
29119900. Petroleumraffinage, nec | Petroleum refining, nec
50840802. Kranen, industrieel | Cranes, industrial
51139900. Industrieel en persoonlijk dienstpapier, niet inbegrepen | Industrial and personal service paper, nec

Werken bij FIJNKOST ALBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FIJNKOST ALBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FIJNKOST ALBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FIJNKOST ALBERT. Looking for open vacancies in other companies

  • chauffeur CE ADR internationaal (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > je rijdt met een tankwagen waar een ADR attest voor noodzakelijk is. > voornamelijk zal je rijden met chemische en gevaarlijke stoffen. > Deze functie betreft een internationale functie. U zal dus uitslapen van maandag tot vrijdag en eventueel komt u pas de zaterdagochtend terug.

  • Uitzendconsulent - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitzendkantoor met meer dan 15 jaar ervaring in deze boeiende sector zijn wij in volle groei. Om onze groei in WAREGEM te bestendigen zoeken wij een gemotiveerde en vlotte uitzendconsulent(e) m/v/x. Waaruit bestaat je interessante takenpakket? - Commercieel telefoneren zit je in het bloed. - Je hebt een neus om kandidaat en vacature aan elkaar te matchen. - Je genereert instroom in het kantoor voor onze lopende vacatures. - Je screent kandidaten. - Je stelt kandidaten voor bij bedrijven. - Je staat mee in voor een vlekkeloze administratieve opvolging van de kandidaten en het kantoor.

  • Technieker - Vaste Nacht - Meetjesland - met optie vast (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen in het Meetjesland op zoek naar een technieker in de vaste nacht. Doel van de functie is om de productielijnen efficient te laten draaien dankzij een correct preventief onderhoud en een vlot curatief onderhoud. Hieronder meer informatie over het takenpakket: – Je lost technische storingen en pannes snel en efficiënt op. – Hiernaast sta je in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud. – Je werkt mee aan de ombouw van de installaties, wanneer er een nieuw artikel dient te worden geproduceerd en dit overeenkomstig de vastgelegde product vereisten. – Je gaat mee op zoek naar technische verbeteringsacties, je werkt ze uit en je helpt ze meer te realiseren. – Tenslotte helpt je ook mee bij de uitwerking van grotere technische investeringsprojecten.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in centrum Brugge 16u of 20u/week in 2 gezinnen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken, ev.koken maar is geen must. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP (dienstencheques) (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: COMMILFOO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ter ondersteuning van ons team zoeken wij heel dringend een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van huishoudelijke taken in de regio Lo-Reninge, Alveringem, Vleteren, Merkem en Boezinge. Steek je graag de handen uit de mouwen en heeft poetsen voor jou geen geheimen, neem contact met ons op. Misschien ben jij wel de geschikte kandidaat om bij ons aan de slag te gaan.

  • Jobstudenten september Tongeren (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Tongeren zoeken wij nog jobstudenten voor de maand september. Atelier werk, montagewerken van aluminium profielen, magazijnwerk.

  • Schadebeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in de Antwerpse haven zijn we opzoek naar een schadebeheerder. Zo ben je verantwoordelijk voor de opvolging en afhandeling van alle materiële schadedossiers van aangifte tot definitieve afhandeling. Jouw taken · Je zorgt voor een juiste interpretatie van de schadeaangiftes (aansprakelijkheid, schadevergoeding,…). · Je analyseert de ontvangen informatie en stelt waar nodig een expert aan. · Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met verzekeraars, experten,… . · Je voert alle administratieve taken correct en tijdig uit. · Je berekent de te voorziene reserves op basis van de ontvangen informatie. · Je houdt de klanten gedurende het volledige proces op de hoogte van de evolutie van het schadegeval. · Je zorgt voor een correcte, snelle en efficiënte regeling van de schade. Claims

  • Allround medewerker automaterialen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Vaste Job

    Als allround medewerker automaterialen draag je verschillende verantwoordelijkheden: Je staat in voor het ontvangen en controleren van goederen die worden geleverd Je stockeert de wisselstukken Je zorgt er voor dat de mekaniekers goed door kunnen door hen te voorzien van de juiste wisselstukken Daarnaast ontvang je klanten aan de balie en informeer je hen bij aankoop van automaterialen Je bent ook administratief sterk onderlegd en je zorgt voor een juiste facturatie van de wisselstukken Ook maak  je bestekken op. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een allround medewerker automaterialen. Je start op interimbasis voor een periode van ongeveer 2 maanden waarna bij goed functioneren jou een vast contract wordt aangeboden. 

  • Foreman (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Katoen Natie is op zoek naar een foreman voor hun afdelingen in de haven. Als foreman heb je volgende taken: Je team aansturen. Dit team bestaat uit een 12 tal mensen die verantwoordelijk zijn voor het lossen en laden van containers.     Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor Katoen Natie rekruteert VIO Interim gemotiveerde mensen die op zoek zijn naar een job met verantwoordelijkheidsgevoel in een internationaal bedrijf. Hou jij van een no-nonsens aanpak en ben je hands on? Dan kan Katoen Natie wel eens het bedrijf zijn waar jij gelukkig bij kan worden.

  • After Sales Advisor bedrijfswagens (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TTA TRUCKLAND

    Type: Vaste Job

    Mondeling en telefonisch aannemen van werk en het stellen van de eerstelijns diagnose Draagt zorg voor het inplannen van werk in overleg met de Werkplaats Chef / Voorman Het aanmaken en completeren van werkorders en bewaking van werkorder routing Houdt toezicht op urenverantwoording en voeren van urenadministratie Het uitgeven van werkorders en het geven van de benodigde toelichting hierop Het verkrijgen van de benodigde reparatietoestemming, zowel intern als extern Het aanmaken van offertes, facturen en/of garantie aanvragen en het opvolgen hiervan Contact onderhouden met de klant over de voortgang van het werk Voeren van (geautomatiseerde) werkorder administratie en overige afdelingsadministratie

  • zelfstandig kinesist orthopedie en manuele therapie (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: GZA Ziekenhuizen Sint-Jozef

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de kinesitherapeutische behandeling van ambulante patiënten: algemene en orthopedische revalidatie. Je werkt mee aan de uitbreiding van de ambulante therapie. Daarnaast geef je de groepslessen rugrevalidatie. Je werkt deeltijds (vast op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag en vrijdagnamiddag). Daarnaast kan je vanaf midden december op maandagvoormiddag, woensdag een hele dag en vrijdagvoormiddag (vanaf januari) een collega vervangen.

  • Trainer Facility Management (freelance) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ATMETIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een trainer met technische kennis schoonmaaktechnieken voor één of meerdere van de volgende professionele omgevingen: kantoorruimte, school, kinderdagverblijf, dokterskabinet, woon- en zorgcentrum, sportinfrastructuur, fabriekshallen, grootkeuken, ... .

Zoek naar antwoorden van FIJNKOST ALBERT in sociale netwerken
Look for responds of FIJNKOST ALBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor FIJNKOST ALBERT. Laat een reactie achter voor FIJNKOST ALBERT. FIJNKOST ALBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FIJNKOST ALBERT. Leave a respond for FIJNKOST ALBERT. FIJNKOST ALBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FIJNKOST ALBERT op de google maps. Adres en contacten FIJNKOST ALBERT
Location of FIJNKOST ALBERT on the google maps. Address and contacts of FIJNKOST ALBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come FIJNKOST ALBERT FIJNKOST ALBERT: CRةDIT PROFESSIONNEL | FORTIS | Citron Pressé (Le) | Mathuvis Video Sound | WILFRIED CORNILLY

Other related companies as FIJNKOST ALBERT: CRةDIT PROFESSIONNEL | FORTIS | Citron Pressé (Le) | Mathuvis Video Sound | WILFRIED CORNILLY

FIJNKOST ALBERT is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FIJNKOST ALBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03108001708. Het bedrijf FIJNKOST ALBERT bevindt zich op het adres: PONTSTRAAT 8; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 688,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 292,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boucheries. Crémeries. Lijst met producten zijn Produits: Fromages..
De hoofdactiviteit van FIJNKOST ALBERT is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FIJNKOST ALBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FIJNKOST ALBERT, openstaande posities, locatie van FIJNKOST ALBERT op de kaart.

FIJNKOST ALBERT is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is FIJNKOST ALBERT, company assigned to the tax number BE03108001708. The company FIJNKOST ALBERT is located at the address: PONTSTRAAT 8; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 688,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 292,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boucheries. Crémeries. List of products are Produits: Fromages..
The main activity of FIJNKOST ALBERT is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FIJNKOST ALBERT is not available. You also can look at reviews of FIJNKOST ALBERT, open positions, location of FIJNKOST ALBERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FIJNKOST ALBERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FIJNKOST ALBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FIJNKOST ALBERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FIJNKOST ALBERT, employees, financial statistics.