BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE

Contactgegevens BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEUVENSESTRAAT 6; 1800; VILVOORDE, België

Telefoon (phone): 22510754 (+32-22510754) 22510754 (+32-22510754)

Fax (fax): +32 (81) 677-83-13 +32 (81) 677-83-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE
Products information BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE

BTW identificatienummer (tax): BE07167175292
Ondernemingsnummer: 6858184814
Hoofdstad (capital): 418,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 458,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries. Alimentation spécialisée

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE
(Get full report from official database of BE for BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE
Addition kinds of activities for BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE

275900. Commercieel drukwerk, nec | Commercial printing, nec
14999915. Quartz kristal (pure) mijnbouw | Quartz crystal (pure) mining
20320207. Macaroni: verpakt in blikjes, potten, enz. | Macaroni: packaged in cans, jars, etc.
28239904. Paardhaar, kunstmatig: rayon | Horsehair, artificial: rayon
30890306. Kanalen, kunststoffen | Ducting, plastics
32310302. Reflector glazen kralen, voor snelwegborden of reflectoren | Reflector glass beads, for highway signs or reflectors
32720707. Behuizing componenten, prefab beton | Housing components, prefabricated concrete
38429915. Ligaturen, medisch | Ligatures, medical
57350203. archief | Records

Werken bij BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt deel uit van het carrosserie-team. Zodanig voer je mee herstellingen uit. Dit doe je op een professionele, efficiënte en kwalitatieve manier.

  • Schrijnwerker M /V (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Interim met optie "vast werk"

    SCHRIJNWERKER M /V voor interieurbouw regio Menen/ Wevelgem Onze klant is gespecialiseerd in maatmeubelen en totaalprojecten. Ervaring is een must Je werkt zowel mee in atelier als op verplaatsing (montage bij particuliere klanten) en kan met alle bewerkingsmachines werken.

  • Servicetechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-INTERIM HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicetechnieker: Verzorg je de interventies van onze industriële en commerciële koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning,…) Kom je steeds terecht bij onze klanten actief in diverse sectoren (hotels, winkelketens, bedrijven, …) Sta je in voor de opstart van onze nieuw geplaatste installaties. Je meet en regelt deze zodat ze steeds de juiste temperaturen kunnen verzekeren. Voer je herstellingen uit en los je storingen op. Hiervoor kan je ook steeds terugvallen op de kennis van collega’s of de knowhow uit onze eigen database. Doe je onderhoud aan de airco’s en ventilatiesystemen. Licht je de functionaliteiten van de installatie toe aan onze klanten. Bedrijfsprofiel: De klant richt zich op klimatisatie van een eenvoudige airco tot een volledig geïntegreerd klimaatbeheersingssysteem met koeling, verwarming en luchtzuivering. Zij bieden hun klanten een totaaloplossing voor de installatie van een klimaatsysteem in combinatie met elektriciteitswerken, sanitair en verlichting.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Liedekerke, Affligem, Ternat (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • HUISHOUDHULP OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • interieurverzorgster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: MARYS

    Type: Dienstenchequebaan

    poetsen, strijken bij particuliere klanten thuis met dienstencheques

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Site Supervisor (Terneuzen)

    Regio: Terneuzen

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in waterbouwkundige werken? Heb je al ervaring als werfleider of toezichter op bouwkundige werven? Contacteer ons dan snel voor de functie van Werftoezichter Waterbouwkundige Werken. Je staat in als werftoezichter voor de opvolging van de waterbouwkundige werken. Je staat in voor de controle van de fysische voortgang van de werken en het naleven van de planning. Je controleert de goede uitvoering van de werken. Je staat in voor de opvoling van de controle van de uitvoeringsdocumenten en van de documenten As-Built. Je neemt deel aan het opstellen van de verslagen van de inspectie- en controlebezoeken met het oog op de opleveringen. Je waakt erover dat de veiligheidsmaatregelen voor het personeel, aanwezig op de werf, worden nageleeft.

  • Zaalverantwoordelijke feesten en seminaries (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: DE VESTEN

    Type: Vaste Job

    Je voert de opdrachten van de eventmanager uit volgens briefings en draaiboeken. Je beschikt over de nodige verantwoordelijkheid en je kan zelfstandig werken aan een hele resem van taken. Je bent een teamplayer die goed mensen kan aansturen. Flexibele werkuren (ook in het weekend en op feestdagen) vormen voor jou geen enkel probleem.

  • Mystery Shopper (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE in sociale netwerken
Look for responds of BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE. Laat een reactie achter voor BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE. BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE. Leave a respond for BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE. BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE op de google maps. Adres en contacten BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE
Location of BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE on the google maps. Address and contacts of BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE

Andere gerelateerde bedrijven als come BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE: BEROEPSKREDIET | ZETTERIJ JAN VERHOEVEN | AMC Belgium | F. GOOSSENS | Pot Carr茅 (Au)

Other related companies as BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE: BEROEPSKREDIET | ZETTERIJ JAN VERHOEVEN | AMC Belgium | F. GOOSSENS | Pot Carr茅 (Au)

BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07167175292. Het bedrijf BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE bevindt zich op het adres: LEUVENSESTRAAT 6; 1800; VILVOORDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 418,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 458,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boucheries. Alimentation spécialisée. Producten gemaakt in BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE, openstaande posities, locatie van BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE op de kaart.

BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE, company assigned to the tax number BE07167175292. The company BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE is located at the address: LEUVENSESTRAAT 6; 1800; VILVOORDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 418,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 458,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boucheries. Alimentation spécialisée. Products created in BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE were not found.
The main activity of BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE is not available. You also can look at reviews of BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE, open positions, location of BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE, employees, financial statistics.