´T KNABBELAARTJE

Contactgegevens ´T KNABBELAARTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ´T KNABBELAARTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

´T KNABBELAARTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-BERNARDSESTEENWEG 13; 2620; HEMIKSEM, België

Telefoon (phone): 38876650 (+32-38876650) 38876650 (+32-38876650)

Fax (fax): +32 (16) 889-91-30 +32 (16) 889-91-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ´T KNABBELAARTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "´T KNABBELAARTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "´T KNABBELAARTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ´T KNABBELAARTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ´T KNABBELAARTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ´T KNABBELAARTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ´T KNABBELAARTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ´T KNABBELAARTJE
Products information ´T KNABBELAARTJE

BTW identificatienummer (tax): BE04597198486
Ondernemingsnummer: 9485839843
Hoofdstad (capital): 660,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 656,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in ´T KNABBELAARTJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ´T KNABBELAARTJE
(Get full report from official database of BE for ´T KNABBELAARTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ´T KNABBELAARTJE
Addition kinds of activities for ´T KNABBELAARTJE

14559901. Ball clay mijnbouw | Ball clay mining
20150601. Pluimvee, verwerkt, NSK | Poultry, processed, nsk
20990307. Taartvullingen, behalve fruit, vlees en groente | Pie fillings, except fruit, meat, and vegetable
26799901. Boekomslag, papier | Book covers, paper
29110401. Minerale gelei | Mineral jelly
35480103. Elektrodehouders, voor elektrische lasapparatuur | Electrode holders, for electric welding apparatus
51490900. Koffie en thee | Coffee and tea
73890305. Exposit bouw van industriële aannemers | Exhibit construction by industrial contractors

Werken bij ´T KNABBELAARTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ´T KNABBELAARTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ´T KNABBELAARTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ´T KNABBELAARTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een sterke communicator en bovendien klantgericht? Haal jij er energie uit om voor jou klant op zoek te gaan naar passende oplossingen? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die wij zoeken om aan de slag te gaan als commercieel bediende. Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. Je houdt toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten en analyseert en optimaliseert de informatie en goederenstroom naar de klant. Je behandelt ook de retouraanvragen en werkt aan verbeteringsactiviteiten. Bij interesse in deze vacature, mail jouw CV naar [email protected] of neem voor meer info contact op 011-260022.

  • Heftruckchauffeur met ervaring - attest niet vereist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Volvo Trucks zijn we op zoek naar vorkliftchauffeurs! Jij zorgt voor het tijdig en correct aanleveren van de goederen aan de productielijn. Hiervoor gebruik je een heftruck, reachtruck of tugger.

  • Horeca medewerker ( keuken koude kant) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Ternat, zijn wij opzoek naar een horeca medewerker( keuken koude kant) Hou je ervan om klanten zien te genieten van een het lekkere kunstwerk dat je net op hun bord tevoorschijn toverde? Hou je ervan om in een leuk team te werken en heb je interesse om de warme kant van de keuken aan te leren? Voor een zeer fijne brasserie met een enthousiast en goed geolied en goedlachs team, zijn we op zoek naar een kok met honger om het vuur in hun keuken aan te wakkeren! Deze aangename brasserie verwelkomt haar eters tussen 12u en 22 u en dit van dinsdag tot en met zondag. Maandag is hun wekelijkse rustdag, maar op feestdagen zijn ze uiteraard open! Je verzorgt het voorbereiden, klaarmaken en serververen van de fijnste gerechtjes. En uiteraard pas je de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet.

  • Klinkerlegger (m/v) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Zonhoven is op zoek naar een ervaren klinkerlegger.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,combineren met andere gezinnen mogelijk! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student houtbewerking (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Studentenjob

    Als student houtbewerking sta je in voor het maken en verwerken van allerlei meubels uit hout. Schuren, monteren, assembleren van kasten, banken en tafels.

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Aankoper (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DRYLOCK TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Als aankoper op groepsniveau ben je verantwoordelijk voor het behartigen van het centrale aankoopproces van onze verschillende productie-eenheden. Je zoekt actief mee naar nieuwe opportuniteiten met het oog op kostverbetering Je supporteert de lokale aankoopteams en volgt nauwgezet planning en forecasts op Je onderhandelt met huidige en nieuwe leveranciers Je volgt nauwgezet alle offerteaanvragen op en je verzorgt deze aanvragen ook via RFIs / RFQs Je werkt nauw samen met Supply Chain, Sales, IT, Marketing, Finance,... Je ontwikkelt een goede product- en leverancierskennis Je volgt commerciele opportuniteiten en evalueert deze binnen het team Je beheert het grondstofarchief, de centrale prijslijsten en aankoopcontracten Je rapporteert aan de Aankoopmanager

  • magazijnier met zin voor administratie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Jobinhoud: Je bent verantwoordelijk voor de controle van de laadkade, het voorbereiden van de klaarzetlijsten, het toewijzen en wijzigen van locaties en transfers. Je werkt 38 uur per week, waarvan één weekend op de twee. We zijn op zoek naar iemand die zich hierin herkent: • Je hebt enige ervaring. • Je bent dynamisch en steekt graag de handen uit de mouwen. • Je kan je goed organiseren en bent een teamplayer. • Je bent punctueel en klantvriendelijk. • Je bent stressbestendig. • Attest heftruck en/of rijbewijs type B is een plus. • Je bent flexibel, zowel naar takenpakket als naar uren. • Kennis van het Frans is noodzakelijk.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Bornem-Puurs-Willebroek (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Kinesitherapeut (zelfstandig) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team uit te breiden zijn wij dringend op zoek naar een kinesitherapeut.

  • Support Engineer Engineering Tools (AutoCAD, PDMS, ...) regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je maakt deel uit van het Support team. Je ondersteunt de eindgebruikers met tools zoals AutoDESK (AutoCAD en Plant3D), AVEVA PDMS/E3D of Hexagon.

Zoek naar antwoorden van ´T KNABBELAARTJE in sociale netwerken
Look for responds of ´T KNABBELAARTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ´T KNABBELAARTJE. Laat een reactie achter voor ´T KNABBELAARTJE. ´T KNABBELAARTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ´T KNABBELAARTJE. Leave a respond for ´T KNABBELAARTJE. ´T KNABBELAARTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ´T KNABBELAARTJE op de google maps. Adres en contacten ´T KNABBELAARTJE
Location of ´T KNABBELAARTJE on the google maps. Address and contacts of ´T KNABBELAARTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come ´T KNABBELAARTJE ´T KNABBELAARTJE: Immo Del Sol | DESTREE | HI-FI CENTER | LAMOLINE VINCENT | Flash & Go BVBA

Other related companies as ´T KNABBELAARTJE: Immo Del Sol | DESTREE | HI-FI CENTER | LAMOLINE VINCENT | Flash & Go BVBA

´T KNABBELAARTJE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ´T KNABBELAARTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04597198486. Het bedrijf ´T KNABBELAARTJE bevindt zich op het adres: SINT-BERNARDSESTEENWEG 13; 2620; HEMIKSEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 660,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 656,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in ´T KNABBELAARTJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ´T KNABBELAARTJE is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ´T KNABBELAARTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ´T KNABBELAARTJE, openstaande posities, locatie van ´T KNABBELAARTJE op de kaart.

´T KNABBELAARTJE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ´T KNABBELAARTJE, company assigned to the tax number BE04597198486. The company ´T KNABBELAARTJE is located at the address: SINT-BERNARDSESTEENWEG 13; 2620; HEMIKSEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 660,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 656,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boucheries. Products created in ´T KNABBELAARTJE were not found.
The main activity of ´T KNABBELAARTJE is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ´T KNABBELAARTJE is not available. You also can look at reviews of ´T KNABBELAARTJE, open positions, location of ´T KNABBELAARTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ´T KNABBELAARTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ´T KNABBELAARTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ´T KNABBELAARTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ´T KNABBELAARTJE, employees, financial statistics.