WILLY DENRUYTER

Contactgegevens WILLY DENRUYTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLY DENRUYTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLY DENRUYTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE CHASSART 4; 6210; LES BONS VILLERS, België

Telefoon (phone): 71851125 (+32-71851125) 71851125 (+32-71851125)

Fax (fax): +32 (87) 317-68-58 +32 (87) 317-68-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLY DENRUYTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLY DENRUYTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLY DENRUYTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLY DENRUYTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLY DENRUYTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLY DENRUYTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLY DENRUYTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLY DENRUYTER
Products information WILLY DENRUYTER

BTW identificatienummer (tax): BE02422729492
Ondernemingsnummer: 4809783935
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 451,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in WILLY DENRUYTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLY DENRUYTER
(Get full report from official database of BE for WILLY DENRUYTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLY DENRUYTER
Addition kinds of activities for WILLY DENRUYTER

13110100. Ruwe aardolie en aardgasproductie | Crude petroleum and natural gas production
20660304. Chocoladecoating en siroop | Chocolate coatings and syrup
22999902. Coir garens en roving | Coir yarns and roving
57220200. Elektrische huishoudelijke apparaten | Electric household appliances
63310201. Geassocieerde fabrieksmutuals, brand en zeeverzekering | Associated factory mutuals, fire and marine insurance
65140000. Woonoperators, behalve appartementen | Dwelling operators, except apartments
72319902. Unisex haarsalons | Unisex hair salons

Werken bij WILLY DENRUYTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLY DENRUYTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLY DENRUYTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLY DENRUYTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE huifwagen en/of kipper (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf uit Maasmechelen zijn we op zoek naar een chauffeur CE die met huifwagen en/of met kipper wil rijden. Je doet eendagsritten, maar indien je zelf wil, zijn 1 of meerdere overnachtingen ook mogelijk. Langdurige opdracht, optie vast contract in een familiebedrijf.

  • Elektromonteur betonsector (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio Mol zijn we op zoek naar een elektromonteur die vrij all round is en zowel bediendewerk wilt doen als aan de machines wil sleutelen. We zijn op zoek naar kandidaten met een technische opleiding ( bachelor) of gelijkwaardig door ervaring. - Elektrische , hydraulische en pneumatische schema's lezen en interpreteren. - Kennis frequentieregelaars (SEW-Schneider) - Controle over elektriciteit en elektronische componenten, geautomatiseerde controlesystemen en PC toepassingen (MS-office)

  • Ambachtelijke bakker (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiale, ambachtelijke bakkerij zoeken wij versterking voor het team. Als hulpbakker ben je de rechterhand van de bakker en ben je mede verantwoordelijk voor de bereiding en afwerking van de producten. Dit alles uiteraard op een stressbestendige en hygiënisch verantwoorde manier.

  • sanitair installateur (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur sta je in voor : het plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair het kappen sluipen en leggen van leidingen het plaatsen en aansluiten van verwarmingsketels mazoutketels en radiatoren aansluiten van allerlei soorten kranen gebruiksklaar maken van alle elektrische installaties

  • Laborant (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het zelfstandig uitvoeren van onderzoeken op diverse matrics (bodem, water, afval). Je kunt onder andere ingeschakeld worden voor extracties van bodem- en waterstalen. Daarnaast voeren wij ook scheikundige analyses uit zoals bv. BOD, COD, zwevende stoffen, stikstof, zware metalen, ... Je komt ook in aanraking met verschillende analysetechnieken (GC, ICP, ...). Klinken deze begrippen jou vertrouwd in de oren, dan is de job van laborant iets voor jou!

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in St-Michiels 3x 8u/week in max. 3 gastgezinnen (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 3 gastgezinnen wonende in Sint-Michiels Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk koken, ev. daarnaast ook poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezinnen zijn echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudenten zorg te Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • Installateur electrotechnieken (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Merksplas zijn we op zoek naar een installateur elektrotechnieken Plaatsen en aansluiten van verlichting, schakelaars en wandcontactdozen Plaatsen en aansluiten van verdeelkasten Plaatsen en aansluiten van diverse elektrotechnieken (parlefonie, videofonie, telefonie, datanetwerk, alarminstallaties,...) Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen, slijpen, boren,... Zoeken van storingen en uitvoeren van herstellingen Dit zowel bij particulieren als op werven (nieuwbouw en verbouwing)

  • SALES ADVISOR AUTOMOTIVE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Bachelor marketing/sales Commercieel ingesteld Regio Brugge Voor een gerenommeerde verdeler van een premium automerk is Hays Sales & Marketing op zoek naar een gedreven verkoopadviseur met een passie voor personenwagens (m/v). In deze functie van verkoopadviseur ben je verantwoordelijk voor de verkoop van personenwagens bij zowel particulieren als kleine zelfstandigen en kmo's. De showroom is jouw tweede thuis waar je de match maakt tussen de wensen van de klant en de juiste wagen. Daarnaast behoort ook de verkoop van financiële producten zoals leasing, onderhoudscontracten en verzekeringen tot jouw takenpakket. Je vormt het eerste aanspreekpunt van de klant en volgt het proces op tot en met de aflevering van het voertuig.

  • Gentis - .NET Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a great multinational consultancy, that is operating within different sectors. Role... As a Full stack .NET Developer, you'll join the .NET team and you'll work on diverse internal and client facing projects. Based on the client's actual needs, they willl expect the following from you: You're able to analyze incoming requests. You'll take full responsibility of the complete LifeCycle of an application, from analysis to final deployment. You're able to update existing applications (Web and Windows) in framework 4.5 using C#. You'll participate in the development of new applications using .NET Core, C#, ASP.NET, Web AP.. Skills, Knowledge and qualifications... A bachelor's degree in IT of equivelant work experience A minimum of 3 years' working experience in .NET programming Excellent skills with C# / .NET core / Web API / ASP.NET / Entity framework Test Driven Development oriented mind The ability to follow application lifecycles from start to end (analysis, design, development, documentation, tests, bug fixes) Excellent analytical and communication skills A creative mind and a problem-solving attitude Details Location: Brussels area Duration: 6+ months

  • Hoger Redder Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Werfreserve

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

Zoek naar antwoorden van WILLY DENRUYTER in sociale netwerken
Look for responds of WILLY DENRUYTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLY DENRUYTER. Laat een reactie achter voor WILLY DENRUYTER. WILLY DENRUYTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLY DENRUYTER. Leave a respond for WILLY DENRUYTER. WILLY DENRUYTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLY DENRUYTER op de google maps. Adres en contacten WILLY DENRUYTER
Location of WILLY DENRUYTER on the google maps. Address and contacts of WILLY DENRUYTER

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLY DENRUYTER WILLY DENRUYTER: RIK DE FRUYTIER | YVAN ZWERTVAEGHER | MUTUALITE NEUTRE | ECOLE INDUSTRIELLE | JIDECCA

Other related companies as WILLY DENRUYTER: RIK DE FRUYTIER | YVAN ZWERTVAEGHER | MUTUALITE NEUTRE | ECOLE INDUSTRIELLE | JIDECCA

WILLY DENRUYTER is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLY DENRUYTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02422729492. Het bedrijf WILLY DENRUYTER bevindt zich op het adres: RUE DE CHASSART 4; 6210; LES BONS VILLERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 451,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in WILLY DENRUYTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WILLY DENRUYTER is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLY DENRUYTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLY DENRUYTER, openstaande posities, locatie van WILLY DENRUYTER op de kaart.

WILLY DENRUYTER is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILLY DENRUYTER, company assigned to the tax number BE02422729492. The company WILLY DENRUYTER is located at the address: RUE DE CHASSART 4; 6210; LES BONS VILLERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 451,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boucheries. Products created in WILLY DENRUYTER were not found.
The main activity of WILLY DENRUYTER is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLY DENRUYTER is not available. You also can look at reviews of WILLY DENRUYTER, open positions, location of WILLY DENRUYTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLY DENRUYTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLY DENRUYTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLY DENRUYTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLY DENRUYTER, employees, financial statistics.