VANDERSTAPPEN & OMLOOP

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • VANDERSTAPPEN & OMLOOP
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • VANDERSTAPPEN & OMLOOP

Contactgegevens VANDERSTAPPEN & OMLOOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDERSTAPPEN & OMLOOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDERSTAPPEN & OMLOOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TIENSESTEENWEG 34A; 3390; TIELT-WINGE, België

Telefoon (phone): 16640607 (+32-16640607) 16640607 (+32-16640607)

Fax (fax): +32 (83) 690-82-75 +32 (83) 690-82-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDERSTAPPEN & OMLOOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDERSTAPPEN & OMLOOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDERSTAPPEN & OMLOOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDERSTAPPEN & OMLOOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDERSTAPPEN & OMLOOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDERSTAPPEN & OMLOOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDERSTAPPEN & OMLOOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDERSTAPPEN & OMLOOP
Products information VANDERSTAPPEN & OMLOOP

BTW identificatienummer (tax): BE03592224121
Ondernemingsnummer: 9725616455
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 406,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in VANDERSTAPPEN & OMLOOP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDERSTAPPEN & OMLOOP
(Get full report from official database of BE for VANDERSTAPPEN & OMLOOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDERSTAPPEN & OMLOOP
Addition kinds of activities for VANDERSTAPPEN & OMLOOP

01819900. Sierkwekerijproducten, nec | Ornamental nursery products, nec
20960100. Aardappelchips en andere aardappelgerichte snacks | Potato chips and other potato-based snacks
24310304. Weerstrip, hout | Weather strip, wood
32690401. Lampenbasis, aardewerk | Lamp bases, pottery
34230000. Hand- en randgereedschappen, nec | Hand and edge tools, nec

Werken bij VANDERSTAPPEN & OMLOOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDERSTAPPEN & OMLOOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDERSTAPPEN & OMLOOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDERSTAPPEN & OMLOOP. Looking for open vacancies in other companies

  • bandenmonteurs (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Go4Jobs Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je monteert, balanceert en herstelt banden van wagens. - Je hebt een passie voor auto's. -  Je hebt een goede conditie gezien de aard van het werk. - Je bent technisch en handig,  bent graag constant bezig met het monteren en ziet werk liggen. - Je maakt wagens klaar voor levering of gebruik (schoonmaken binnen en buitenkant, vloeistofpeilen bijvullen,...) - Je werkt je werk proper af, draagt zorg voor je materiaal en laat je werkplek opgeruimd achter. - Je bent (klant)vriendelijk en je kan in team werken. - Je bent collegiaal, professioneel, eerlijk en betrouwbaar (op tijd de afspraken nakomen). -  Je hebt ervaring in het monteren van wagenbanden.

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De core business van de onderneming waar je voor rijdt bestaat uit de distributie van droge en vloeibare bulkstoffen. Dit zowel voor nationale als internationale wegtransport. Onze klant kijkt dan ook uit naar werkwillige en gemotiveerde chauffeurs die zeer goed op de hoogte zijn van het wegennetwerk in België en daarbuiten. Je wordt ingezet van maandag tot en met vrijdag overdag.

  • productiemedewerker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    uw taken: De productieafdeling bij Meat&More bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen vleesbereidingen slicing salades keuken? > u bent verantwoordelijk voor de aan en afvoer van producten. > controle van afgewerkte producten en paletfiches

  • Industrieel Elektro-technicus (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Storingen oplossen van zowel elektrische, als mechanische defecten Assisteren bij het implementeren van uitbreidings- of verbeteringswerken. Preventief onderhoud en aanpassingen uitvoeren aan elektrische en mechanische installaties Predictief onderhoud dmv. Moderne meetapparatuur

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Bediende In De Boekhouding (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en wens je graag 1 dag in de week aan de slag?  btw attesten linken aan de juiste facturen btw attest verder aanvullen betalingen opvolgen interne mails uitsturen dossiers aanvullen

  • Enthousiaste student fastfood snelle opstart (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Als student fastfood sta je in voor: Bedienen van de klanten; Bereiden van makkelijke recepten in de keuken; Onderhoud van de zaak.

  • Productieleider Machinebouw (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een bijzonder dynamische bedrijvengroep. Ze zijn actief in het ontwikkelen en assembleren van complexe kapitaalsintensieve machines bestemd voor de wereldwijde export. Voor hun vestiging, gelegen in het midden van West-Vlaanderen, waar 150 medewerkers aan het werk zijn kijken we momenteel uit voor een productieleider machinebouw. Je wordt verantwoordelijk voor het volledige assemblageproces binnen 1 van de 5 afdelingen. Je hebt niet enkel oog voor efficiëntie, maar ook voor kwaliteit en veiligheid. Daartoe stuur je een 2 tal teamleiders aan en werk je heel close samen met planning, R&D, kwaliteitsdienst en onderhoudsafdeling. Je stuurt een 20-tal monteurs aan in dagploeg. Zelf rapporteer je rechtreeks aan de plantmanager.

  • IT Business Officer (m/v) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: VANDAPOWER

    Type: Vaste Job

    Vandapower in Oosterzele produceert en verdeelt hoogwaardige componenten voor industriële batterijen. Vandapower is een sterk groeiend bedrijf met klanten in heel Europa en met opstartende activiteiten in de markten van Noord- en Zuid-Amerika. In deze rol ben je het contact tussen IT en de medewerkers in ons bedrijf met locaties in Oosterzele en Austin (Texas). Je werkt samen met sales, customer service, warehouse, procurement, finance en HR omtrent de opzet en het beheer van onze ondersteunende IT-oplossingen, zijnde Office 365 en Globis ERP. Je ondersteunt de ontwikkeling en implementatie van IT-oplossingen, en bent verantwoordelijk voor het bewaken van nieuwe of veranderende processen en functionaliteiten. Je verbetert onze IT-oplossingen en onze rapporteringen (in Pentaho), en je beheert onze databases en maakt je lay-outs in Jasper Soft. Daarnaast onderhoud je de prestaties van onze SQL-database, en schrijf en optimaliseer je SQL- queries.

  • Arts (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, jongeren- en loopbaancoach en logopedisten. Wij zoeken een arts die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • Lingerie consulenten (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Gille homeparties

    Type: Werfreserve

    Als consulente van Gille homeparties presenteer je een smaakvolle collectie lingerie, homewear en beachwear in de ongewongen sfeer van de woonkamer. Na jouw presentatie kunnen de dames vrijblijvend hun favoriete stukken passen, dit onder deskundige begeleiding van jou. Je geeft advies voor pasvorm en kleurstelling.

  • Buschauffeur schoolvervoer rijbewijs B (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: EPIS NICOLO

    Type: Flexijob

    Je haalt in de ochtend alle kinderen op en zorgt ervoor dat ze veilig aan de schoolpoort aankomen. In de late namiddag ga je weer op pad om de leerlingen terug thuis te brengen. Deze mooie rit situeert zich in regio Balen-Leopoldsburg-Ham. Te vertrekken vanuit de school in Balen. Onmiddellijk te starten!

Zoek naar antwoorden van VANDERSTAPPEN & OMLOOP in sociale netwerken
Look for responds of VANDERSTAPPEN & OMLOOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDERSTAPPEN & OMLOOP. Laat een reactie achter voor VANDERSTAPPEN & OMLOOP. VANDERSTAPPEN & OMLOOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDERSTAPPEN & OMLOOP. Leave a respond for VANDERSTAPPEN & OMLOOP. VANDERSTAPPEN & OMLOOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDERSTAPPEN & OMLOOP op de google maps. Adres en contacten VANDERSTAPPEN & OMLOOP
Location of VANDERSTAPPEN & OMLOOP on the google maps. Address and contacts of VANDERSTAPPEN & OMLOOP

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDERSTAPPEN & OMLOOP VANDERSTAPPEN & OMLOOP: FORTIS | Sirius Zonnecenter | BRICO | Brems R | CREATUFT NV

Other related companies as VANDERSTAPPEN & OMLOOP: FORTIS | Sirius Zonnecenter | BRICO | Brems R | CREATUFT NV

VANDERSTAPPEN & OMLOOP is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDERSTAPPEN & OMLOOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03592224121. Het bedrijf VANDERSTAPPEN & OMLOOP bevindt zich op het adres: TIENSESTEENWEG 34A; 3390; TIELT-WINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 406,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in VANDERSTAPPEN & OMLOOP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANDERSTAPPEN & OMLOOP is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDERSTAPPEN & OMLOOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDERSTAPPEN & OMLOOP, openstaande posities, locatie van VANDERSTAPPEN & OMLOOP op de kaart.

VANDERSTAPPEN & OMLOOP is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDERSTAPPEN & OMLOOP, company assigned to the tax number BE03592224121. The company VANDERSTAPPEN & OMLOOP is located at the address: TIENSESTEENWEG 34A; 3390; TIELT-WINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 406,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boucheries. Products created in VANDERSTAPPEN & OMLOOP were not found.
The main activity of VANDERSTAPPEN & OMLOOP is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDERSTAPPEN & OMLOOP is not available. You also can look at reviews of VANDERSTAPPEN & OMLOOP, open positions, location of VANDERSTAPPEN & OMLOOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDERSTAPPEN & OMLOOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDERSTAPPEN & OMLOOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDERSTAPPEN & OMLOOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDERSTAPPEN & OMLOOP, employees, financial statistics.