FLAVASCO INDUSTRIES NV

Contactgegevens FLAVASCO INDUSTRIES NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLAVASCO INDUSTRIES NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLAVASCO INDUSTRIES NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Cardijnln. 6 8600 Diksmuide - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-51-08-11 32-51-51-08-11

Fax (fax): 32-51-50-08-10 32-51-50-08-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLAVASCO INDUSTRIES NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLAVASCO INDUSTRIES NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLAVASCO INDUSTRIES NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLAVASCO INDUSTRIES NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLAVASCO INDUSTRIES NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLAVASCO INDUSTRIES NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLAVASCO INDUSTRIES NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLAVASCO INDUSTRIES NV
Products information FLAVASCO INDUSTRIES NV

BTW identificatienummer (tax): BE01217803955
Ondernemingsnummer: 6791992187
Hoofdstad (capital): 746,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 449,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in FLAVASCO INDUSTRIES NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLAVASCO INDUSTRIES NV
(Get full report from official database of BE for FLAVASCO INDUSTRIES NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLAVASCO INDUSTRIES NV
Addition kinds of activities for FLAVASCO INDUSTRIES NV

2389. Kleding en accessoires, nec | Apparel and accessories, nec
9651. Regeling, diverse commerciële sectoren | Regulation, miscellaneous commercial sectors
507800. Koelapparatuur en benodigdheden | Refrigeration equipment and supplies
28359906. Hemotologie diagnostische middelen | Hemotology diagnostic agents
36120104. Distributie transformatoren, elektrisch | Distribution transformers, electric
36790100. Elektronische schakelingen | Electronic circuits
39999937. Stereografen, fotografisch | Stereographs, photographic
75390102. Automotive veren, herbouw en reparatie | Automotive springs, rebuilding and repair

Werken bij FLAVASCO INDUSTRIES NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLAVASCO INDUSTRIES NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLAVASCO INDUSTRIES NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLAVASCO INDUSTRIES NV. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNIEKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ALL ROUND WORKS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Voor ons renovatiebedrijf zijn we op zoek naar een all-round medewerker. U staat in voor het plaatsen van electriciteit, sanitair en chauffage. Daarnaast bent u handig in het plaatsen van vloertegels en gyproc. Plamuren en schilderen behoort eveneens tot uw takenpakket.

  • Carrossier met ervaring (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als carrossier ben je verantwoordelijk om een topproduct af te leveren. Mensen vertouwen hun geliefde auto in jouw handen. Je helpt mee in de herstellingen van het koetswerk, je staat in voor het monteren en demonteren van verschillende onderdelen. Het is zeer nauwkeurig werk, daarom zijn we ook op zoek naar specialisten.

  • Commerciële toonbankverkoper M/V (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel van sanitair, badkamers en keukens zijn wij op zoek naar een commerciële toonbankverkoper. M/V Je staat in voor het onthaal van de klanten en de verkoop, Je peilt naar de wensen van de klant en stelt samen hun wensen samen, Je heeft hen technisch advies waar nodig, Je zorgt voor een correct administratie en commerciële opvolging/afhandeling, Daarnaast verzorg je dienst na verkoop.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent polyvalent winkelbediende (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: DG EXPRESS

    Type: Studentenjob

    Voor Carrefour Express in Edegem zijn we dringend op zoek naar een polyvalent enthousiaste student. Je staat in voor het ontvangen van leveringen, kassaverrichtingen, rekken vullen, brood afbakken, bestellingen, ...

  • MEDEWERKER VERWERKING EFFECTEN BANK (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over een Bachelor- of Masterdiploma en heb jij een sterke interesse in effecten/beurswezen? Werk je daarenboven zeer nauwkeurig? Dan ben jij dé Effectenmedewerker die wij zoeken!   Jouw takenpakket : Verwerking van effecten transacties, dit specifiek voor trades en optie verwerking en settlement Dagelijks opvolgen en oplossen van binnenkomende aanvragen van de front, back-office en externe partijen via mail, telefoon, post Meewerken aan rapportages: dagelijks in kaart brengen van volumes en fouten per securities tak Zoeken naar niet efficiënte processen en de implementatie van verbeteringen   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector. Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een medewerker die instaat voor de verwerking van effecten, meer specifiek trades en opties.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Regionale Sales representant(e) Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

  • Psycholoog (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum BalanSS is op zoek naar een collega om uit te bereiden. Heb je zin in een job in een centrum waar je echt je eigen plek kan uitbouwen? Heb je zin in het werken in een multidisciplinaire context? Ben je een doener? Wil je graag je eigen nest uitbouwen? Heb je enkele dingen die je graag wil realiseren? Wij helpen je daarbij! Wil je graag je meer stabiliteit in je eigen klantenbestand? In ons multidisciplinair centrum zijn we op zoek naar een toffe collega psycholoog Opgelet dit is een job op zelfstandige basis. Je dient kwalitatieve behandeling te kunnen geven, zelfstandig te kunnen werken, te kunnen plannen. Op onze website www.balanSS.be kan je ons als iets beter leren kennen. Voel je het al kriebelen? Kom dan even kennismaken! Tot binnenkort!

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Begeleider in een kinderdagverblijf (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE SPEELBERG

    Type: Werfreserve

    U biedt ondersteunende hulp tussen 2 leefgroepen

  • Video Content Creator ( Flexi Job ) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava is actief in de verkoop van 'Fitness & Health' producten en wij zoeken een Fulltime collega met pit, passie en durf die de wereld van videotrends kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Je draagt bij aan het creatieve proces en brengt proactief nieuwe video-ideëen aan, c reëer aansprekende video-content die geplaatst wordt op onze online kanalen en die resoneert bij specifieke doelgroepen door de boodschap en de gekozen vorm. Je denk mee aan concepten en helpt mee in de executie van pre-productie tot en met post-productie. Je bent ambitieus en voelt je verantwoordelijk voor je eigen werk. Of je op die dag nou op een shoot staat of pre- of post-productie doet: je doet het met passie en nailed de taken die jij je eigen hebt gemaakt. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt onze producten perfect aan.

Zoek naar antwoorden van FLAVASCO INDUSTRIES NV in sociale netwerken
Look for responds of FLAVASCO INDUSTRIES NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLAVASCO INDUSTRIES NV. Laat een reactie achter voor FLAVASCO INDUSTRIES NV. FLAVASCO INDUSTRIES NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLAVASCO INDUSTRIES NV. Leave a respond for FLAVASCO INDUSTRIES NV. FLAVASCO INDUSTRIES NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLAVASCO INDUSTRIES NV op de google maps. Adres en contacten FLAVASCO INDUSTRIES NV
Location of FLAVASCO INDUSTRIES NV on the google maps. Address and contacts of FLAVASCO INDUSTRIES NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLAVASCO INDUSTRIES NV FLAVASCO INDUSTRIES NV: LA RAPIDE | I.S.F.E.C. | Centre de M茅decine d'Anderlues ISPPC | DENISE CLAES-HOOGHE | BIG T ENTERPRISES

Other related companies as FLAVASCO INDUSTRIES NV: LA RAPIDE | I.S.F.E.C. | Centre de M茅decine d'Anderlues ISPPC | DENISE CLAES-HOOGHE | BIG T ENTERPRISES

FLAVASCO INDUSTRIES NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLAVASCO INDUSTRIES NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01217803955. Het bedrijf FLAVASCO INDUSTRIES NV bevindt zich op het adres: Cardijnln. 6 8600 Diksmuide - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 746,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 449,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLAVASCO INDUSTRIES NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLAVASCO INDUSTRIES NV is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLAVASCO INDUSTRIES NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLAVASCO INDUSTRIES NV, openstaande posities, locatie van FLAVASCO INDUSTRIES NV op de kaart.

FLAVASCO INDUSTRIES NV is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLAVASCO INDUSTRIES NV, company assigned to the tax number BE01217803955. The company FLAVASCO INDUSTRIES NV is located at the address: Cardijnln. 6 8600 Diksmuide - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 746,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 449,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLAVASCO INDUSTRIES NV were not found.
The main activity of FLAVASCO INDUSTRIES NV is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLAVASCO INDUSTRIES NV is not available. You also can look at reviews of FLAVASCO INDUSTRIES NV, open positions, location of FLAVASCO INDUSTRIES NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLAVASCO INDUSTRIES NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLAVASCO INDUSTRIES NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLAVASCO INDUSTRIES NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLAVASCO INDUSTRIES NV, employees, financial statistics.