FLANCIA-METAALWERKEN NV

Contactgegevens FLANCIA-METAALWERKEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLANCIA-METAALWERKEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLANCIA-METAALWERKEN NV

Regio (region): Beringen, België

Adres (address): Smeetshoevenstr. 13 3582 Beringen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-43-16-18 32-11-43-16-18

Fax (fax): 32-11-43-67-70 32-11-43-67-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLANCIA-METAALWERKEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLANCIA-METAALWERKEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLANCIA-METAALWERKEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLANCIA-METAALWERKEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLANCIA-METAALWERKEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLANCIA-METAALWERKEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLANCIA-METAALWERKEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLANCIA-METAALWERKEN NV
Products information FLANCIA-METAALWERKEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE09749511718
Ondernemingsnummer: 2033538818
Hoofdstad (capital): 533,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 798,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in FLANCIA-METAALWERKEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLANCIA-METAALWERKEN NV
(Get full report from official database of BE for FLANCIA-METAALWERKEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLANCIA-METAALWERKEN NV
Addition kinds of activities for FLANCIA-METAALWERKEN NV

282300. Cellulose synthetische vezels | Cellulosic manmade fibers
20860000. Gebottelde en ingeblikte frisdranken | Bottled and canned soft drinks
24520000. Geprefabriceerde houten gebouwen | Prefabricated wood buildings
28699905. Koolstofdisulfide | Carbon disulfide
35890202. Tapijt veegmachines, behalve huishoudelijke elektrische vacuüm veegmachines | Carpet sweepers, except household electric vacuum sweepers
51690302. Was zeep chips en poeder | Laundry soap chips and powder
70110201. Ski lodge | Ski lodge
83990101. Communautair actiebureau | Community action agency

Werken bij FLANCIA-METAALWERKEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLANCIA-METAALWERKEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLANCIA-METAALWERKEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLANCIA-METAALWERKEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker Bus M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar een Technieker Bus M/V. Je voert onderhoud & herstellingen uit, je stelt diagnoses en werkt aan de elektronische systemen van bussen en voert softwareprogrammaties uit, je maakt nieuwe voertuigen klaar, doet depannages, zowel binnen als buiten de werkuren.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Wilsele (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudenten magazijn door de week (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Genk zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die minstens 1 dag per week kunnen werken (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag). Je wordt ingezet voor verschillende logistieke taken. Dit kan gaan van laden en lossen van vrachtwagens, uitpakken van dozen, labelen van items, picken van items,... Je werkt in dagdienst van 08u00 tot 16u00. Naar wie zijn we op zoek? We zijn op zoek naar kandidaten die nog maar weinig les hebben of bezig zijn met stage. Ben jij onze kandidaat? Solliciteer dan snel online!

  • Jobstudent Quick Ruisbroek (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor Quick Ruisbroek zijn wij op zoek naar gedreven studenten ! Als student neem je actief deel aan de goede werking van het restaurant. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficiënt. Als student kan je verschillende functies uitvoeren. Zo kan je werken aan de kassa, waar je instaat voor een vlotte verkoop van de verschillende producten (kassa). Een andere functie speelt zich af in de keuken, waar je de producten bereidt. Hierbij garandeer je steeds de kwaliteit en de smaak van het voedsel (grill). Door de zaal in alle netheid te onderhouden, waak je over de tevredenheid van de klant. Je houdt steeds de hygiënenormen nauwlettend in de gaten en je leeft de kwaliteits- en veiligheidsprocedures na. Je zorgt samen met je collega's voor een goede werksfeer.

  • Sales Studenten in eigen regio! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: FCR MEDIA BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Ben je als student op zoek naar een eerste sales ervaring met flexibele uren? FCR Media gaat van start met een nieuw product die we via deur aan deur sales gaan voorstellen aan onze B2B klanten. Hiervoor zijn wij op zoek naar jonge, dynamische studenten en gemotiveerde parttimers vanaf 20 jaar. Bij FCR Media investeren we in nieuw talent. Daarom krijg je bij ons de kans om jezelf en je talenten te ontwikkelen op het gebied van sales, overtuigingskracht, mensenkennis en de psychologie achter salestechnieken. Hiervoor krijg je de nodige trainingen. De uitdaging: Als sales talent verkoop jij op zelfstandige basis ons nieuwste marketingproduct en dit deur aan deur in eigen regio. Je enthousiasmeert onze klanten voor dit product en verdient 10% van de contractwaarde per verkocht contract. Uren zijn flexibel; je geeft ons de week voordien door wanneer je kan werken. Kortom de ideale studentenjob! Met NetSync kan de klant zijn gegevens zoals locatie, openingsuren, … op meer dan 20 platformen aanpassen met één klik. Zo vinden potentiële klanten altijd en overal de weg naar hun zaak. Bovendien kunnen deze bedrijfsgegevens niet door derden worden overschreven.

  • Beleggingsadviseur (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Badenoch & Clark specialiseert zich sinds 1980 in permanente rekrutering en is gevestigd in 13 Europese landen. We maken onderdeel uit van The Adecco Group, een Fortune 500 bedrijf met meer dan 31.000 medewerkers, verspreid over 60 landen. Voor onze klant zoeken we een Productieleider regio West-Vlaanderen. ORGANISATIE EN AFDELINGSOMSCHRIJVING In de rol van Beleggingsadviseur treed je op als specialist voor het domein van sparen en beleggen. Je zal de gevarieerde beleggingsportefeuille verder beheren en opvolgen. Alsook tracht je proactief te werken op het bestaande cliënteel. Je volgt de dossiers punctueel op en nodigt potentiële beleggingsklanten uit op kantoor. Hier breng je hun persoonlijke situatie in kaart – doe je een financiële check-up Je houdt rekening met en bent onderlegd in de MIFID wetgeving Je adviseert hen daarbij over spaar- en beleggingsproducten waarvoor ze in aanmerkingen komen Verder zal je klanten regelmatig op de hoogte houden van interessante producten of nuttige info. Voor jou als adviseur staat dienstverlening centraal, hierbij heb je de lange termijn relatie steeds in het achterhoofd. Je hebt uiteraard ook oog voor cross-sell opportuniteiten naar andere domeinen toe. Je werkt hiervoor nauw samen met de zaakvoerder en de collega’s, een goede communicatie heeft hierbij prioriteit!

  • Lifttechnieker dag ( m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Maxicon

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als lifttechnieker sta je in voor onderhoud en herstellingen aan liften. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak.

  • Heftruckbestuurder Laadmagazijn (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: UNILIN

    Type: Vaste Job

    UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid. Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 9,5 miljard en heeft 38.800 medewerkers internationaal. Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen voor succes. Investeringen in mensen en technologie kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De headquarters zijn gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar. Voor onze divisie Insulation zijn wij op zoek naar een enthousiaste Heftruckbestuurder: Je bent verantwoordelijk voor het laden van vrachtwagens en containers met afgewerkte goederen in functie van de rittenplanning en het laadschema. Je hanteert de juiste laadwijze zodat de vracht binnen het juiste volume geladen kan worden. Je staat in voor de visuele kwaliteitscontrole op de afgewerkte producten.

  • Junior purchaser (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Purchaser werk je in teamverband met een Purchaser en ben je verantwoordelijk voor ondersteuning en planning van jouw productgroepen binnen Merken of Eigen Merken: Je volgt de Belgische retailsector op en houdt markt- en prijsontwikkelingen in de gaten; Je beoordeelt het assortiment in al zijn facetten, en bepaalt verkoopsprijzen; Je onderbouwt de onderhandelingen met analyses van resultaten en sterke argumenten; Je bouwt lange termijnrelaties uit met verschillende interne en externe stakeholders; Je bewaakt de gemaakte afspraken met leveranciers en in samenwerking met hen streef je elke dag naar optimalisatie in kwaliteit; Je zoekt proactief mee naar opportuniteiten in de markt en ontwikkelt mee producten; Je ondersteunt de inkoper in de dagdagelijkse werking; Je houdt contact met de distributiecentra en coördineert de aanleveringen.

  • KAPPER / KAPSTER (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: KAPSALON VANY GRIM

    Type: Vaste Job

    U kan zelfstandig werken in ons kapsalon. U staat in voor het wassen van de haren, knippen, brushen, kleuren... Schoolverlaters zijn eveneens welkom.

  • Medewerker tuinaanleg - verhardingen oprit en terras (KASTER)

    Regio: KASTER

    Bedrijf: TEMMERMAN BART

    Type: Vaste Job

    Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde collega voor: algemene tuinaanleg; aanleggen van verhardingen; uitvoeren van allerlei grondbewerkingen.

Zoek naar antwoorden van FLANCIA-METAALWERKEN NV in sociale netwerken
Look for responds of FLANCIA-METAALWERKEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLANCIA-METAALWERKEN NV. Laat een reactie achter voor FLANCIA-METAALWERKEN NV. FLANCIA-METAALWERKEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLANCIA-METAALWERKEN NV. Leave a respond for FLANCIA-METAALWERKEN NV. FLANCIA-METAALWERKEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLANCIA-METAALWERKEN NV op de google maps. Adres en contacten FLANCIA-METAALWERKEN NV
Location of FLANCIA-METAALWERKEN NV on the google maps. Address and contacts of FLANCIA-METAALWERKEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLANCIA-METAALWERKEN NV FLANCIA-METAALWERKEN NV: FRANCIS KOYEN | EWBANK ASSURANCES | D. BUREL | Farah Love | GUIDO SYMONS

Other related companies as FLANCIA-METAALWERKEN NV: FRANCIS KOYEN | EWBANK ASSURANCES | D. BUREL | Farah Love | GUIDO SYMONS

FLANCIA-METAALWERKEN NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Beringen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLANCIA-METAALWERKEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09749511718. Het bedrijf FLANCIA-METAALWERKEN NV bevindt zich op het adres: Smeetshoevenstr. 13 3582 Beringen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 533,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 798,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLANCIA-METAALWERKEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLANCIA-METAALWERKEN NV is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLANCIA-METAALWERKEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLANCIA-METAALWERKEN NV, openstaande posities, locatie van FLANCIA-METAALWERKEN NV op de kaart.

FLANCIA-METAALWERKEN NV is a company, that was registered 1994 in Beringen region, Belgium. Full name of company is FLANCIA-METAALWERKEN NV, company assigned to the tax number BE09749511718. The company FLANCIA-METAALWERKEN NV is located at the address: Smeetshoevenstr. 13 3582 Beringen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 533,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 798,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLANCIA-METAALWERKEN NV were not found.
The main activity of FLANCIA-METAALWERKEN NV is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLANCIA-METAALWERKEN NV is not available. You also can look at reviews of FLANCIA-METAALWERKEN NV, open positions, location of FLANCIA-METAALWERKEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLANCIA-METAALWERKEN NV, Beringen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLANCIA-METAALWERKEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLANCIA-METAALWERKEN NV, Beringen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLANCIA-METAALWERKEN NV, employees, financial statistics.