DHONDT HOBBY PRODUCTS

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • DHONDT HOBBY PRODUCTS
Private companiesPersonal Services • DHONDT HOBBY PRODUCTS

Contactgegevens DHONDT HOBBY PRODUCTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DHONDT HOBBY PRODUCTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DHONDT HOBBY PRODUCTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 32-34, Opstalstraat 8792 Desselgem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-71-21-97 32-56-71-21-97

Fax (fax): 32-56-72-73-75 32-56-72-73-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DHONDT HOBBY PRODUCTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DHONDT HOBBY PRODUCTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DHONDT HOBBY PRODUCTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DHONDT HOBBY PRODUCTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DHONDT HOBBY PRODUCTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DHONDT HOBBY PRODUCTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DHONDT HOBBY PRODUCTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DHONDT HOBBY PRODUCTS
Products information DHONDT HOBBY PRODUCTS

BTW identificatienummer (tax): BE03627105712
Ondernemingsnummer: 5725219726
Hoofdstad (capital): 368,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 465,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in DHONDT HOBBY PRODUCTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Handicraft

Profiel (profile): 15,000 handicraft articles Pearls, Wooden articles, Felt, Scrapbooking, Painting, ...

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DHONDT HOBBY PRODUCTS
(Get full report from official database of BE for DHONDT HOBBY PRODUCTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DHONDT HOBBY PRODUCTS
Addition kinds of activities for DHONDT HOBBY PRODUCTS

287499. Fosfatische meststoffen, nec | Phosphatic fertilizers, nec
291106. Aromatische chemische producten | Aromatic chemical products
26550204. Blikken, vezels: gemaakt van aangekocht materiaal | Cans, fiber: made from purchased material
27820300. Looseleaf bindmiddelen en apparaten | Looseleaf binders and devices
36319900. Huishoudelijke kookapparatuur, NIET | Household cooking equipment, nec
39310110. Toetsenborden, piano of orgel | Keyboards, piano or organ
43110000. Ons. | U.s. postal service
51360404. Neckwear, mannen en jongens ' | Neckwear, men's and boys'
79991105. Brug instructie | Bridge instruction

Werken bij DHONDT HOBBY PRODUCTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DHONDT HOBBY PRODUCTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DHONDT HOBBY PRODUCTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DHONDT HOBBY PRODUCTS. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier met ervaring lassen (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je ervaring als magazijnier en met lassen? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit iets voor jou! Als polyvalent magazijnier ga je aan de slag in het magazijn, als chauffeur en help je mee in het atelier. In het magazijn zorg je de inkomende en uitgaande bestellingen van bouwmateriaal. Goederen die binnen komen moeten steeds gecontroleerd worden en bij problemen of schade, zal je kleine herstellingen uitvoeren. Het gaat hier voornamelijk over lasmachines vandaar. Verder moet je ook meehelpen met de voorbereiding van stukken, zoals platen knippen, gaten boren, en lassen. Tot slot zal je regelmatig ook heftruckwerk uitvoeren.

 • Onderhoudstechnicus (liefst géén vurig type) M/V (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn dringend op zoek naar een onderhoudstechnicus (m/v) Dit keer selecteren we geen 'vurige' types ... want het betreft een gasbottelbedrijf. Je staat als technicus in voor het algemene onderhoud van de vul-afdeling Je doet fysieke controles en periodieke inspecties op de ganse sites Je verleent assistentie aan contractoren die op de site werken komen uitvoeren Je werkt mee aan nieuwe projecten Je houdt de voorraad in stand Je verhelpt mee de storingen en bedenkt langetermijn-oplossingen Je start nieuwe machines en installaties op, en maakt instructies aan Je begeleidt operatoren Je bewaakt de naleving van de veiligheidsinstructies

 • HUISHOUDHULPEN HALFTIJDS SINT AMANDS (SINT-AMANDS)

  Regio: SINT-AMANDS

  Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Sint Amands zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Elewijt M/V (ELEWIJT)

  Regio: ELEWIJT

  Bedrijf: Strong at home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

 • Huishoudhulp/poetshulp regio Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • HUISHOUDHULP (M/V) BEERNEM/OEDELEM (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Student(e) Atelier bakkerij (ERONDEGEM)

  Regio: ERONDEGEM

  Bedrijf: Synergie Aalst Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij, gevestigd te Aalst en Erondegem zijn we op zoek naar een vroege vogel die tijdens het weekend wil tewerkgesteld worden in het atelier van de winkel. Je zal hier helpen met het versieren van het gebak, maar ook meehelpen met de schoonmaak.Je zal op zaterdag en/of zondag werken, waarbij het startuur zal variëren tussen 5u en 7u30 's ochtends.

 • Student Redder (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

  Type: Studentenjob

   Je bent een gemotiveerde student met een brevet 'Hoger Redder' voor weekend en vakanties. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een studentenjob als redder? Kan je goed tegen tropische temperaturen? Dan is deze job iets voor jou!

 • STUDENT CHAUFFEUR B - regio groot Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Start People

  Type: Studentenjob

  Voornamelijk: verplaatsen van leasingvoertuigen over heel België - leveren en ophalen van bedrijfswagens Klantencontact: schade- en afleveringsdocumenten vervolledigen

 • Master Medische Stralingsfysica / Nucleaire Technieken @ ControlAtom (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Vinçotte

  Type: Vaste Job

  De invulling van taken zal gebeuren in functie van de ervaring en kennis van de kandidaat, maar zal volgende domeinen omvatten: fysische controle, dosimetrie, verzorgen van opleidingen stralingsbescherming. Het ondersteunen van gebruikers van ioniserende stralingen, dit o.a. in de domeinen beheer van afvalstoffen & restproducten, ontmanteling van installaties, metingen, studies & simulaties, fysische controles, nucleair transport, veiligheid, kwaliteitscontroles & audits.

 • Aankoop Assistent (m/v) (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor Ontex Buggenhout zijn we op zoek naar een aankoop assistent (m/v). Op basis van opgestelde parameters en targets, zorgt de aankoop assistent voor een continue beschikbaarheid van verpakkingen binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsdomein. De assistent onderhoudt een perfecte relatie met zijn leveranciers en andere departementen voor een vlotte bevoorrading van het productieproces. Tevens staat deze persoon de product manager bij in het tijdig opstellen en doorsturen van allerlei gevraagde informatie naar sales toe bij nieuwe projectaanvragen. Werkzaamheden: Tijdig plaatsen van bestellingen voor stickers en labels , en bijsturen van die bestellingen in functie van de productieplanning. Dagelijks opvolgen van orderbevestigingen, zowel van verpakkingen, grondstoffen als van de afgewerkte producten die we niet zelf produceren maar aankopen. Dagelijkse call off’s van karton, en hiervan de orderconfirmatie die via EDI verloopt controleren. Controle en vrijgave van facturen van stickers en labels Opmaken van technische datasheets en pallettisatie schema’s voor nieuwe projecten en het onderhouden ervan.

 • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: AURES JOBS BVBA

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

Zoek naar antwoorden van DHONDT HOBBY PRODUCTS in sociale netwerken
Look for responds of DHONDT HOBBY PRODUCTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DHONDT HOBBY PRODUCTS. Laat een reactie achter voor DHONDT HOBBY PRODUCTS. DHONDT HOBBY PRODUCTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DHONDT HOBBY PRODUCTS. Leave a respond for DHONDT HOBBY PRODUCTS. DHONDT HOBBY PRODUCTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DHONDT HOBBY PRODUCTS op de google maps. Adres en contacten DHONDT HOBBY PRODUCTS
Location of DHONDT HOBBY PRODUCTS on the google maps. Address and contacts of DHONDT HOBBY PRODUCTS

Andere gerelateerde bedrijven als come DHONDT HOBBY PRODUCTS DHONDT HOBBY PRODUCTS: Rutten M | Flanders Inn Hotel BVBA | Tagawa | WILLIAM FERRAUGE | MARIE-J DE VOS

Other related companies as DHONDT HOBBY PRODUCTS: Rutten M | Flanders Inn Hotel BVBA | Tagawa | WILLIAM FERRAUGE | MARIE-J DE VOS

DHONDT HOBBY PRODUCTS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DHONDT HOBBY PRODUCTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03627105712. Het bedrijf DHONDT HOBBY PRODUCTS bevindt zich op het adres: 32-34, Opstalstraat 8792 Desselgem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 368,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 465,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Profile is 15,000 handicraft articles Pearls, Wooden articles, Felt, Scrapbooking, Painting, .... Branchecategorie is Handicraft. Producten gemaakt in DHONDT HOBBY PRODUCTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DHONDT HOBBY PRODUCTS is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DHONDT HOBBY PRODUCTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DHONDT HOBBY PRODUCTS, openstaande posities, locatie van DHONDT HOBBY PRODUCTS op de kaart.

DHONDT HOBBY PRODUCTS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is DHONDT HOBBY PRODUCTS, company assigned to the tax number BE03627105712. The company DHONDT HOBBY PRODUCTS is located at the address: 32-34, Opstalstraat 8792 Desselgem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 368,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 465,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Profile is 15,000 handicraft articles Pearls, Wooden articles, Felt, Scrapbooking, Painting, .... Industry category is Handicraft. Products created in DHONDT HOBBY PRODUCTS were not found.
The main activity of DHONDT HOBBY PRODUCTS is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DHONDT HOBBY PRODUCTS is not available. You also can look at reviews of DHONDT HOBBY PRODUCTS, open positions, location of DHONDT HOBBY PRODUCTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DHONDT HOBBY PRODUCTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DHONDT HOBBY PRODUCTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DHONDT HOBBY PRODUCTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DHONDT HOBBY PRODUCTS, employees, financial statistics.