V.S.K. ELECTRONICS NV

Contactgegevens V.S.K. ELECTRONICS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.S.K. ELECTRONICS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.S.K. ELECTRONICS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Venetieln. 39 8530 Harelbeke - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-24-19-51 32-56-24-19-51

Fax (fax): 32-56-20-05-29 32-56-20-05-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.S.K. ELECTRONICS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.S.K. ELECTRONICS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.S.K. ELECTRONICS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.S.K. ELECTRONICS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.S.K. ELECTRONICS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.S.K. ELECTRONICS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.S.K. ELECTRONICS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.S.K. ELECTRONICS NV
Products information V.S.K. ELECTRONICS NV

BTW identificatienummer (tax): BE05511810302
Ondernemingsnummer: 8908508300
Hoofdstad (capital): 952,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 425,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in V.S.K. ELECTRONICS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electrical & Electronic Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.S.K. ELECTRONICS NV
(Get full report from official database of BE for V.S.K. ELECTRONICS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.S.K. ELECTRONICS NV
Addition kinds of activities for V.S.K. ELECTRONICS NV

8748. Bedrijfsadvies, nv | Business consulting, nec
22110507. Gabardine, katoen | Gabardine, cotton
23950200. Borduurwerk en kunst naaldwerk | Embroidery and art needlework
35499905. Schroef downs en dozen | Screw downs and boxes
59639904. Directe verkoop, telemarketing | Direct sales, telemarketing

Werken bij V.S.K. ELECTRONICS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.S.K. ELECTRONICS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.S.K. ELECTRONICS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.S.K. ELECTRONICS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker Export (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Door dagelijkse klantencontacten de praktische en administrateve afwikkeling van een boeking realiseren in het bedrijfseigen systeem (LARA). * Zorgen voor de nodige informatiedoorstroom en coördinate aan alle betrokken partjen betreffende een boeking (klant, operatons, logistek en intermodaal,..). * Zelfstandig registreren en opvolgen van boekingen volgens de afgesproken tarieven en bijhorende modaliteiten. * Doorgeven van referenties aan de klanten betreffende af te halen of aan te leveren containers. * Regelen van transporten indien gevraagd door de klant. * Door een goede communicate en samenwerking met documentate export een correcte administrateve afwikkeling verzekeren.

  • NL en/of Fr Enquêteurs (avondshift) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant biedt een volledige service op gebied van academisch onderzoek waarbij de focus op innovatie en vooruitgang een centraal element van hun bedrijfscultuur uitmaakt. Je zal telefonische interviews (B2B) aan de hand van een computergestuurd interviewsysteem afnemen in het kader van onderzoek. Het betreft hier dus geen verkoop!

  • Rioolarbeider m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    + Je maakt deel uit van een vaste ploeg arbeiders + Je voert rioleringswerken uit zoals bv. het aanpikken van buizen en het maken van aansluitingen + Je bent de helpende hand van de buizenlegger en assisteert hem bij al zijn taken

  • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heusden (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Weert (Bornem) – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEERT)

    Regio: WEERT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student grootkeuken gezocht! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant (grootkeuken) zijn we op zoek naar studenten! Je werkt in de herfstvakantie en bij voorkeur nadien ook een dag of avond in het weekend. Je helpt mee in de keuken, bij de kassa en bij de bediening. Je werkt in een flexibel uurrooster, uren overeen te komen. Toffe job, ervaring is niet nodig! Interesse? Contacteer me zo snel mogelijk!

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Student voor foodcorner Cargo M! (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Cargo M!

    Type: Studentenjob

    Je bereidt met ons vast team broodjes en salades met zorg. Je zet de puntjes op de "i" van de trendy broodjes en frisse slaatjes. KORTOM een afwisselende, uitdagende en sociale job.

  • Calculator Divisie Tunnelling (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: SMET-TUNNELLING

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een professioneel boor- en rioolrenovatiebedrijf met een sterk kwaliteitsimago. De werven liggen voornamelijk in België, Nederland en Duitsland met een occasionele uitbreiding naar gans Europa. Vanuit onze vestiging te Dessel zorg jij voor de kostprijsberekening, het contacteren van onderaannemers en leveranciers en het samenstellen van offertedossiers. Hiervoor doorgrond je de aanbestedingsdossiers en ga je met je collega’s (projectingenieurs, ontwerpers, aankopers, tekenaars, …) op zoek naar de juiste kostprijs en eventuele alternatieven. Interesse in de door ons uitgevoerde technieken is een noodzakelijke voorwaarde. Het doorgronden van deze technieken maakt deel uit van het opleidingsprogramma dat voorzien is. Werf- en klantbezoeken maken hier eveneens deel van uit.

  • enthousiast kelner flexi (RIJMENAM)

    Regio: RIJMENAM

    Bedrijf: IN DEN BONTEN OS

    Type: Flexijob

    Restaurant "In den Bonten Os" is al jarenlang een vaste waarde in Bonheiden, ze zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste kelner FLEXI . Je werkt daarbij steeds samen met de zaakvoerder of soms met een collega. Je voert een gevarieerd takenpakket uit : je staat in voor de mise-en-place van de zaal, de ontvangst van gasten, het opnemen van bestellingen, bediening en afruimen, het afrekenen, etc.

Zoek naar antwoorden van V.S.K. ELECTRONICS NV in sociale netwerken
Look for responds of V.S.K. ELECTRONICS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.S.K. ELECTRONICS NV. Laat een reactie achter voor V.S.K. ELECTRONICS NV. V.S.K. ELECTRONICS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.S.K. ELECTRONICS NV. Leave a respond for V.S.K. ELECTRONICS NV. V.S.K. ELECTRONICS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.S.K. ELECTRONICS NV op de google maps. Adres en contacten V.S.K. ELECTRONICS NV
Location of V.S.K. ELECTRONICS NV on the google maps. Address and contacts of V.S.K. ELECTRONICS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come V.S.K. ELECTRONICS NV V.S.K. ELECTRONICS NV: E5 MODE | CONTEXT | ROGER DEVOS | GIM Geographic Informations Management NV | BAKKERIJ KATRIEN & JULIEN

Other related companies as V.S.K. ELECTRONICS NV: E5 MODE | CONTEXT | ROGER DEVOS | GIM Geographic Informations Management NV | BAKKERIJ KATRIEN & JULIEN

V.S.K. ELECTRONICS NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.S.K. ELECTRONICS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05511810302. Het bedrijf V.S.K. ELECTRONICS NV bevindt zich op het adres: Venetieln. 39 8530 Harelbeke - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 952,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 425,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Electrical & Electronic Equipment. Producten gemaakt in V.S.K. ELECTRONICS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V.S.K. ELECTRONICS NV is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.S.K. ELECTRONICS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.S.K. ELECTRONICS NV, openstaande posities, locatie van V.S.K. ELECTRONICS NV op de kaart.

V.S.K. ELECTRONICS NV is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.S.K. ELECTRONICS NV, company assigned to the tax number BE05511810302. The company V.S.K. ELECTRONICS NV is located at the address: Venetieln. 39 8530 Harelbeke - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 952,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 425,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Electrical & Electronic Equipment. Products created in V.S.K. ELECTRONICS NV were not found.
The main activity of V.S.K. ELECTRONICS NV is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of V.S.K. ELECTRONICS NV is not available. You also can look at reviews of V.S.K. ELECTRONICS NV, open positions, location of V.S.K. ELECTRONICS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.S.K. ELECTRONICS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.S.K. ELECTRONICS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.S.K. ELECTRONICS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.S.K. ELECTRONICS NV, employees, financial statistics.