KRIS DELARUE

Contactgegevens KRIS DELARUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KRIS DELARUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KRIS DELARUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERKENSTRAAT 28; 9680; MAARKEDAL, België

Telefoon (phone): 55300154 (+32-55300154) 55300154 (+32-55300154)

Fax (fax): +32 (53) 545-63-58 +32 (53) 545-63-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KRIS DELARUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KRIS DELARUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KRIS DELARUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KRIS DELARUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KRIS DELARUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KRIS DELARUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KRIS DELARUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KRIS DELARUE
Products information KRIS DELARUE

BTW identificatienummer (tax): BE01018127441
Ondernemingsnummer: 7085601806
Hoofdstad (capital): 484,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 691,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in KRIS DELARUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KRIS DELARUE
(Get full report from official database of BE for KRIS DELARUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KRIS DELARUE
Addition kinds of activities for KRIS DELARUE

23359902. Ensemble jurken: vrouwen, misses 'en junioren' | Ensemble dresses: women's, misses', and juniors'
32810602. flagstones | Flagstones
33510103. Platen, koper en koperlegering | Plates, copper and copper alloy
38290402. Steekproefapparatuur | Coal testing apparatus
57120000. Meubelwinkels | Furniture stores
62890302. Wisselkantoren, beveiliging | Exchange clearinghouses, security
76220302. Stereofonische apparatuur reparatie | Stereophonic equipment repair

Werken bij KRIS DELARUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KRIS DELARUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KRIS DELARUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KRIS DELARUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammember Okay Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Textielarbeider (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aannaaier ben je verantwoordelijk voor de machine die tapijten aan elkaar naait. Je controleert de parameters van de machine, verwerkt alle gegevens in de pc en zorgt ervoor dat je werkomgeving proper blijft. Wij bieden jou een gevarieerde functie die jou aangeleerd wordt gedurende een inloopperiode. Je mag rekenen op een verdienstelijk loon aangevuld met maaltijdcheques en ploegenpremie. Na een positieve evaluatie biedt de firma jou een vast contract. Ga je nauwkeurig te werk, kan je goed overweg met de pc en ben je graag fysiek aan het werk, dan is deze functie absoluut een aanrader.

  • WERKVOORBEREIDER (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider: Je staat in voor het ondersteunen van de werfleiders Aanvragen van liggingsplannen en verwerking hiervan Signalisatie aanvragen en opvolging garanderen Vergunningen aanvragen Verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers

  • Lasser / monteur (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het monteren van industriële machines op basis van een plan. Nadien zorg je voor een correcte aflassing. Je werkt zeer nauwkeurig gezien de machines bestemd zijn voor de voedingsindustrie.

  • SPOORBOUWER & BESTUURDER WERFMACHINES (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het aanleggen onderhoud en herstellen van spoorlijnen zal je handenarbeid verrichten en gebruik maken van de daarvoor aangewezen werfmachines zoals: minigraver graafmachine kraan-wegvoertuig hydraulische spoorkraan ... U deinst er niet voor terug om ook klein onderhoud aan de machines te doen. Ervaring als grondwerker en met de hydraulische kraan is een MUST!

  • Onderhoudstechnieker (Electrich+Mechanisch) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een storingstechnieker en/of onderhoudstechnieker om te werken in regio Limburg   Als storingstechnieker staat u in voor het curatief en preventief onderhoud van machines in een productieomgeving U werkt op verplaatsing voor verschillende langlopende projecten (duurtijd minimaal 1 jaar) U werkt in 3-ploegen (vroege, late, nacht)

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aaigem (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp regio Ursel/Zomergem - 20u. bij éénzelfde gezin (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor 1 gezin in Ursel (op de grens met Zomergem) zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, ....en dit gedurende +/- 20 u per week bij éénzelfde gezin. We zoeken een gemotiveerde en dynamische persoon die dit gezin graag wil helpen! UREN BESPREEKBAAR!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meeswijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEESWIJK)

    Regio: MEESWIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) EERNEGEM (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huisarts (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: WGC Daenshuis vzw

    Type: Vaste Job

    erkend geaccrediteerd huisarts voor een langdurig engagement evidence based medicine als belangrijke basis zien goede kennis van talen : Nederlands,Frans, Engels multidisciplinaire opvolging van de patiënt in overleg met verschillende disciplines (verpleging, maatschappelijk werk, kiné, psycholoog) week- en weekendwachten opnemen binnen de georganiseerde lokale wachtdienst

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Vlaams-Brabant - Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van KRIS DELARUE in sociale netwerken
Look for responds of KRIS DELARUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KRIS DELARUE. Laat een reactie achter voor KRIS DELARUE. KRIS DELARUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KRIS DELARUE. Leave a respond for KRIS DELARUE. KRIS DELARUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KRIS DELARUE op de google maps. Adres en contacten KRIS DELARUE
Location of KRIS DELARUE on the google maps. Address and contacts of KRIS DELARUE

Andere gerelateerde bedrijven als come KRIS DELARUE KRIS DELARUE: Beeckmans W | Flament Cecile | ESSO | A.P.R. CV | DECORATIE FLORIN FILIEP

Other related companies as KRIS DELARUE: Beeckmans W | Flament Cecile | ESSO | A.P.R. CV | DECORATIE FLORIN FILIEP

KRIS DELARUE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KRIS DELARUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01018127441. Het bedrijf KRIS DELARUE bevindt zich op het adres: BERKENSTRAAT 28; 9680; MAARKEDAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 484,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 691,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in KRIS DELARUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KRIS DELARUE is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KRIS DELARUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KRIS DELARUE, openstaande posities, locatie van KRIS DELARUE op de kaart.

KRIS DELARUE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is KRIS DELARUE, company assigned to the tax number BE01018127441. The company KRIS DELARUE is located at the address: BERKENSTRAAT 28; 9680; MAARKEDAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 484,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 691,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boucheries. Products created in KRIS DELARUE were not found.
The main activity of KRIS DELARUE is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KRIS DELARUE is not available. You also can look at reviews of KRIS DELARUE, open positions, location of KRIS DELARUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KRIS DELARUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KRIS DELARUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KRIS DELARUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KRIS DELARUE, employees, financial statistics.