JAAK VANDEKERKHOF

Contactgegevens JAAK VANDEKERKHOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JAAK VANDEKERKHOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

JAAK VANDEKERKHOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 26; 3560; LUMMEN, België

Telefoon (phone): 13521521 (+32-13521521) 13521521 (+32-13521521)

Fax (fax): +32 (53) 817-57-36 +32 (53) 817-57-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JAAK VANDEKERKHOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JAAK VANDEKERKHOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JAAK VANDEKERKHOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JAAK VANDEKERKHOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JAAK VANDEKERKHOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JAAK VANDEKERKHOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JAAK VANDEKERKHOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JAAK VANDEKERKHOF
Products information JAAK VANDEKERKHOF

BTW identificatienummer (tax): BE02781158447
Ondernemingsnummer: 4097045898
Hoofdstad (capital): 157,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 837,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in JAAK VANDEKERKHOF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JAAK VANDEKERKHOF
(Get full report from official database of BE for JAAK VANDEKERKHOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor JAAK VANDEKERKHOF
Addition kinds of activities for JAAK VANDEKERKHOF

22549903. Ondergoed, breien | Underwear, knit
23319900. Dames en mama's blouses en shirts, nec | Women's and misses' blouses and shirts, nec
26310200. Binnenzool en schoenplank | Innersole and shoe board
32290101. Asbakken, glas | Ashtrays, glass
38430208. Goud, tandheelkunde | Gold, dental

Werken bij JAAK VANDEKERKHOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JAAK VANDEKERKHOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JAAK VANDEKERKHOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JAAK VANDEKERKHOF. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker sta je in voor het voorzien van de te verwerken groenten aan de machines. Je volgt nauwgezet de voorschriften inzake hygiëne en veiligheid.

  • Serremedewerker Astene - BASF (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant BASF zijn wij op zoek naar een tijdelijke serremedewerker voor de vestiging in Astene. Het verplanten, verpotten en algemene plantenverzorging vallen hierbij onder jouw takenpakket. Daarnaast neem je ook op regelmatige basis stalen. Fijn en nauwkeurig werken zijn hierbij zeer belangrijk.

  • Bediende personeelsdienst tijdelijk (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Personeelsadministratie Loonverwerking Opleidingen organiseren, aanvragen, facturatie en subsidies Schadegevallen verwerken

  • Chauffeur CE international (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Nous cherchons un chauffeur ce international pour une entreprise à Ieper. Le dimanche ou lundi vous faites votre départ avec le camion pour toute la semaine (toute la semaine dormir dans le camion). Vous travaillez avec un vrac ou réservoir (sans adr - avec aliments). Vous roulez à Europe (UK, BE, FR, AL, NL, IT,..). Vous parlez français ou néerlandais.

  • Projectleider Elektriciteit (PERVIJZE)

    Regio: PERVIJZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider elektriciteit staat u (na een grondige inwerkperiode) in voor de coördinatie en opvolging van uitdagende projecten van aanbesteding tot oplevering. Dit behelst o.a.: de volledige voorbereiding van het project de uitwerking van elektrische schema's de organisatie en het halen van de deadlines per afwerkingsfase de aankoop van materialen de opvolging van de werken in samenwerking met de werfleider en techniekers de deelname aan werfvergaderingen en de dagelijkse communicatie met alle betrokken partijen (studiebureaus aannemers klanten leveranciers...) tot aan de indienststelling en oplevering U rapporteert rechtstreeks aan de projectmanager en zaakvoerder. Tevens staat u in voor de projectorganisatie van de jouw toegewezen werven zowel commercieel technisch als administratief.

  • Installation Field Engineer M/V (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER BRU

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Groot Halle zoeken wij een kandidaat Installation Field Engineer. Hierbij een opsomming van jouw takenpakket : Een eerste onderdeel van uw takenpakket is het technisch opvolgen / begeleiden van onderaannemers, nieuwe techniekers en field engineers. Hieronder verstaan wij: on site technische controles van de uitgevoerde werken, opleiden van nieuwe field engineers en nieuwe technologieën bestuderen alvorens dat deze on site worden geplaatst. Tweede onderdeel is on site coördinatie van de uit te voeren werken op werven : Aansturen van onderaannemers bij uitvoering van de door de Project Manager opgesteld werkpakketten. Feedback geven aan Project Manager in verband met de werf zodat aanpassingen zo vlug mogelijk opgelost kunnen worden. Voor complexe sites zullen kick-off meetings georganiseerd worden waaraan u zult deelnemen. Nazorg van de werf. Je zal ook instaan voor on site opleidingen van Field Techniciens. Er wordt verwacht dat u nieuwe werkmethodes of verbeteringen aan het werkproces voorsteld en deze toepast in samenspraak met de Manager Installation.

  • Heftrucker / Reachtrucker verpakking (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Waasten is Let\\\\\\\\\\\\\\\'s work op zoek naar een heftrufcker / Reachtrucker verpakking. Jouw takenpakket? - U bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpakkingsmachines voor de grondstoffen, dit kan gaan van karton, lijm, folie,… - Deze functie vereist de nodige aandacht, een goede beheersing van de heftruck alsook een actieve samenwerking met de collega’s.

  • Technisch medewerker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een elektrozaak te Wommelgem zoeken wij een gedreven medewerker om het bestaande team te versterken. De taken zijn: leveren en plaatsen van huishoudtoestellen, zowel vrijstaand als inbouw leveren en plaatsen van televiesietoestellen, Sonos installaties en dergelijke meer herstellen van huishoudtoestellen

  • machinebediener / operator Wielsbeke 3/5 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf met een afdeling te Wielsbeke, actief in het produceren van vinyl, laminaat en decoratiepanelen zijn we op zoek naar extra collega's. Je staat in voor het bedienden van machines. Je bent flexibel naar uren toe: je wil werken in 3 of 5 ploegen. Je bent natuurlijk niet bang om met een PC te werken en hiernaast controles uit te voeren.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Hamme - Waasmunster (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudenten Alma restaurants (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste student? Steek jij graag de handen uit de mouwen? En wil jij graag een extra centje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jouw hulp! Kan je één of meerdere dagen per week werken? Werk je liever met flexibele uren? Bij Alma kan het allemaal. Wij bieden je een divers aanbod aan taken... Je kan vlot de kassa bedienen, je staat in voor de afwas, je bereidt verschillende verse broodjes of je voorziet de klanten van een overheerlijke maaltijd achter het buffet. Aarzel dan niet en stel je kandidaat !

  • SALES ENGINEER GROENE VOERTUIGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    ● Technische bachelor (autotechnologie / elektriciteit) of gelijkwaardig ● Heavy duty voertuigen ● Sleutelrol binnen het salesteam Voor een bedrijf in regio Roeselare, actief in de automobielsector en gespecialiseerd in heavy duty voertuigen, is HAYS Engineering Kortrijk op zoek naar een Salesmanager om het oostelijk deel van het land en een stuk van Nederland te bewerken. In deze job als sales engineer ben je verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van verschillende vestigingen en importeurs aangaande ecologische voertuigen. Je staat in voor de begeleiding van lopende offertes bij overheden en kmo's: je begeleidt de klanten in hun technische vraagstukken. Hierbij heb je oog voor commerciële opportuniteiten. Daarnaast stel je landspecifieke specificaties conform de wetgeving op. Door jouw technische kennis fungeer je als aanspreekpunt voor kandidaat-klanten, klanten en collega's en dit voor de verschillende sites.

Zoek naar antwoorden van JAAK VANDEKERKHOF in sociale netwerken
Look for responds of JAAK VANDEKERKHOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor JAAK VANDEKERKHOF. Laat een reactie achter voor JAAK VANDEKERKHOF. JAAK VANDEKERKHOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JAAK VANDEKERKHOF. Leave a respond for JAAK VANDEKERKHOF. JAAK VANDEKERKHOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JAAK VANDEKERKHOF op de google maps. Adres en contacten JAAK VANDEKERKHOF
Location of JAAK VANDEKERKHOF on the google maps. Address and contacts of JAAK VANDEKERKHOF

Andere gerelateerde bedrijven als come JAAK VANDEKERKHOF JAAK VANDEKERKHOF: Vanautgaerden W | Pierrette | Editack M.B. SCRL | JEAN MANSART | Interweb

Other related companies as JAAK VANDEKERKHOF: Vanautgaerden W | Pierrette | Editack M.B. SCRL | JEAN MANSART | Interweb

JAAK VANDEKERKHOF is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JAAK VANDEKERKHOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02781158447. Het bedrijf JAAK VANDEKERKHOF bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 26; 3560; LUMMEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 157,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 837,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in JAAK VANDEKERKHOF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JAAK VANDEKERKHOF is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JAAK VANDEKERKHOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JAAK VANDEKERKHOF, openstaande posities, locatie van JAAK VANDEKERKHOF op de kaart.

JAAK VANDEKERKHOF is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is JAAK VANDEKERKHOF, company assigned to the tax number BE02781158447. The company JAAK VANDEKERKHOF is located at the address: KERKSTRAAT 26; 3560; LUMMEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 157,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 837,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boucheries. Products created in JAAK VANDEKERKHOF were not found.
The main activity of JAAK VANDEKERKHOF is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JAAK VANDEKERKHOF is not available. You also can look at reviews of JAAK VANDEKERKHOF, open positions, location of JAAK VANDEKERKHOF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JAAK VANDEKERKHOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JAAK VANDEKERKHOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JAAK VANDEKERKHOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JAAK VANDEKERKHOF, employees, financial statistics.