HUIS HET KIPPETJE

Contactgegevens HUIS HET KIPPETJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS HET KIPPETJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS HET KIPPETJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENWEG 156; 3570; ALKEN, België

Telefoon (phone): 11597983 (+32-11597983) 11597983 (+32-11597983)

Fax (fax): +32 (3) 707-63-92 +32 (3) 707-63-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS HET KIPPETJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS HET KIPPETJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS HET KIPPETJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS HET KIPPETJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS HET KIPPETJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS HET KIPPETJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS HET KIPPETJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS HET KIPPETJE
Products information HUIS HET KIPPETJE

BTW identificatienummer (tax): BE07001556396
Ondernemingsnummer: 7497863769
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Produits & Services: Gibier, Volaille.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS HET KIPPETJE
(Get full report from official database of BE for HUIS HET KIPPETJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS HET KIPPETJE
Addition kinds of activities for HUIS HET KIPPETJE

171102. Loodgieterswerknemers | Plumbing contractors
25110606. Thee wagons: hout | Tea wagons: wood
28190107. Fosfor, elementair | Phosphorus, elemental
28510212. Vinyl coatings, stripbaar | Vinyl coatings, strippable
34969902. Kabel, ongeïsoleerde draad: gemaakt van aangekochte draad | Cable, uninsulated wire: made from purchased wire
35420501. Beaders, metaal (machines) | Beaders, metal (machines)
36410107. Lampen, gloeilampen, elektrisch | Lamps, incandescent filament, electric
79991205. Zadelharenverhuur | Saddlehorse rental
86610116. Grieks-orthodoxe kerk | Greek orthodox church

Werken bij HUIS HET KIPPETJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS HET KIPPETJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS HET KIPPETJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS HET KIPPETJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Lokeren dat instaat voor de productie en ontwikkeling van aluminium constructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda's,... .) zijn we op zoek naar een orderpicker. Wij zijn op zoek naar een orderpicker die kan meehelpen in het magazijn, bestellingen klaarzet voor de verschillende klanten, ... .

  • HALF-AUTOMAAT LASSER M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent een ervaren halfautomaat lasser en hebt een stabiel werkverleden. Je bent op zoek naar een bedrijf waar je niet zomaar een nr bent en je de kans krijgt om vast te blijven na interimperiode.

  • Loodgieter (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Oostende zijn wij op zoek naar een loodgieter. Je staat in voor montage van de leidingen, kraanwerk, sanitaire toestellen en de supports van de sanitaire installaties. Het gaat meestal over kantoorgebouwen, scholen, zwembaden en ziekenhuizen.

  • Poetshulp Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Student slagerij (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie groothandel in voeding te Hasselt zijn we op zoek naar een meewerkend slager in opleidng of iemand die een passie voor vlees heeft. Je zoekt extra dagen bij als slager of je bent een student slagerij, die al een goede ervaring heeft met snijden, versnijden van vlees. Je werkt vooral op zaterdag. Dus.. Als jij een gemotiveerde student, opleiding slagerij (hotelschool) bent, neem zeker contact op! Je hebt ervaring met messen en je gaat hier heel voorzichtig mee om

  • Student 2 dagen ! deze week nog! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Waregem zijn wij op zoek naar een student om te helpen bij het opriumen van het magazijn. mooie verdienste (12.5€/uur)! ben je deze week nog twee dagen beschikbaar? neem dringend contact op !

  • Jobstudent kassawerk op zaterdag (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: LEEN

    Type: Studentenjob

    Als kassierster ben je het aanspreekpunt van onze winkel. Bij jou kan de klant terecht voor zijn/haar aankopen (kassaverrichtingen uitvoeren) en vragen over producten.

  • Storingstechnieker vaste nacht (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Absolute@work

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een storingstechnieker Je bent in staat elektrische storingen op te lossen van allerlei productiemachines. Je hebt een kennis om PLC uit te lezen en fouten op te sporen. Daarnaast heb je basis mechanische kennis.

  • Kok alleen werkend – Meulebeke – 38u (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als kok zal je voornamelijk het kookproces tot een 2000-tal maaltijden uitvoeren en zal je ondermeer instaan voor volgende taken: Je staat in voor de bereiding en afwerking van maaltijden; Je controleert de door de medewerkers uitgevoerde taken; Je volgt strikt de receptuur, hoeveelheden, bereidingswijze en garnering na die opgegeven worden door de Site Manager; Je ruimt de werkplaats op; Je zorgt voor de hygiënische opslag en bewaring van de voedingsmiddelen; Je controleert de voorraad van de warme en koude keuken en geeft bestellingen door aan de Site Manager; Je ondersteunt de Site Manager in zijn/haar administratieve taken; Je stuurt mee een keukenbrigade aan tot een 20-tal personen – personeel van de klant Je zorgt voor efficiënte werkvoortgang en lost problemen op; Je houdt toezicht op de algemene hygiëne, orde en netheid in de keuken en op de strikte naleving van de HACCP- en veiligheidsnormen; Je signaleert storingen, gebreken en defecten van de keukentoestellen en infrastructuur; Je geeft suggesties voor nieuwe bereidingen, trends welke de kwaliteit en de algemene werking ten goede komen.

  • Junior en senior functioneel analisten (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Compusearch

    Type: Vaste Job

    Als Functional Analyst neem je de volgende verantwoordelijkheden op jou: · Je bent het aanspreekpunt voor de operationele diensten waarvoor je instaat voor het change management op het niveau van de applicaties en processen waar je aan werkt; · Om tegemoet te komen aan verzoeken van de business, voer je de noodzakelijke analyses uit om na te gaan waar de processen en de ondersteunende applicaties nog verbeterd kunnen worden, je bepaalt de oplossingen voor optimalisering en applicatiefuncties die bijdragen aan de doelstellingen van de operationele dienst in kwestie, je raamt de kosten, je stelt prioriteiten en je maakt een planning voor de uitvoering ervan; · Je volgt de ontwikkelingscyclus op: je staat in voor de analyse van de aanvragen en de functionele analyse van de applicaties die de scope uitmaken van de projecten. Je toetst de voorgestelde technische oplossingen af en je waakt er daarbij over dat zoveel mogelijk de voorkeur wordt gegeven aan de oplossingen die tot de standaardoplossingen behoren en ook herbruikbaar zijn; · Je controleert de kwaliteit van de ontwikkelings-deliverables. Je neemt deel aan de verschillende testfasen en bent betrokken bij de implementatie ervan; · Je werkt mee aan de invoering van de oplossingen door er voor te zorgen dat de impact van de wijzigingen op de organisatie worden beperkt. Je werkt mee aan het vastleggen van de te optimaliseren processen. Je stelt de documentatie voor de gebruiker op en werkt mee aan het uitschrijven van de werkinstructies; · Je bent verantwoordelijk voor de activiteiten die je werden toevertrouwd. In dat kader sta je in voor de opvolging ervan en verzorg je de coördinatie tussen teams indien dat noodzakelijk is. Ook rapporteer je aan de projectmanager of de verantwoordelijke.

  • Senior Network System Engineer (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Trinsy

    Type: Vaste Job

    Functie U bent verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van de netwerken bij onze klanten U begeleidt nieuwe projecten en volgt deze op van begin tot einde U staat eveneens in voor netwerkarchitectuur, opvolging van nieuwe technologieën en de implementatie ervan bij onze klanten

  • Field Service Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Een van onze klanten is een wereldwijd gerenommeerd bedrijf in machinebouw voor de elektronica industrie. Voor deze ontwikkelaar van turn-key automatiseringssystemen rekruteren wij een Field Service Engineer die voor internationale opdrachten ingeschakeld wordt. Je wordt als technisch specialist ingeschakeld bij allerhande technische problemen op het vlak van mechanica, elektronica, elektriciteit en automatisatie. Je levert internationale service waarbij je steeds naar een optimale oplossing voor de problemen streeft. Je verzorgt opleidingen bij klanten (software en hardware). Je rondt je interventies correct administratief af (registraties, spare parts lijsten etc.). Je werkt 30% tot 50% van je tijd in het buitenland.

Zoek naar antwoorden van HUIS HET KIPPETJE in sociale netwerken
Look for responds of HUIS HET KIPPETJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS HET KIPPETJE. Laat een reactie achter voor HUIS HET KIPPETJE. HUIS HET KIPPETJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS HET KIPPETJE. Leave a respond for HUIS HET KIPPETJE. HUIS HET KIPPETJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS HET KIPPETJE op de google maps. Adres en contacten HUIS HET KIPPETJE
Location of HUIS HET KIPPETJE on the google maps. Address and contacts of HUIS HET KIPPETJE

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS HET KIPPETJE HUIS HET KIPPETJE: SCHEPENS GEERT | STAVIN SA | GARAGE VANBELLEGHEM | Delwarde & Cie SPRL | Bierkaai (De)

Other related companies as HUIS HET KIPPETJE: SCHEPENS GEERT | STAVIN SA | GARAGE VANBELLEGHEM | Delwarde & Cie SPRL | Bierkaai (De)

HUIS HET KIPPETJE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS HET KIPPETJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07001556396. Het bedrijf HUIS HET KIPPETJE bevindt zich op het adres: STEENWEG 156; 3570; ALKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boucheries. Lijst met producten zijn Produits & Services: Gibier, Volaille..
De hoofdactiviteit van HUIS HET KIPPETJE is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS HET KIPPETJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS HET KIPPETJE, openstaande posities, locatie van HUIS HET KIPPETJE op de kaart.

HUIS HET KIPPETJE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS HET KIPPETJE, company assigned to the tax number BE07001556396. The company HUIS HET KIPPETJE is located at the address: STEENWEG 156; 3570; ALKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boucheries. List of products are Produits & Services: Gibier, Volaille..
The main activity of HUIS HET KIPPETJE is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS HET KIPPETJE is not available. You also can look at reviews of HUIS HET KIPPETJE, open positions, location of HUIS HET KIPPETJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS HET KIPPETJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS HET KIPPETJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS HET KIPPETJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS HET KIPPETJE, employees, financial statistics.