HALLE AUX VIANDES-SIMONIS

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • HALLE AUX VIANDES-SIMONIS
Private companiesNonclassifiable Establishments • HALLE AUX VIANDES-SIMONIS

Contactgegevens HALLE AUX VIANDES-SIMONIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HALLE AUX VIANDES-SIMONIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HALLE AUX VIANDES-SIMONIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND ROUTE 35; 4122; NEUPRE, België

Telefoon (phone): 43712721 (+32-43712721) 43712721 (+32-43712721)

Fax (fax): +32 (14) 683-96-92 +32 (14) 683-96-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HALLE AUX VIANDES-SIMONIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HALLE AUX VIANDES-SIMONIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HALLE AUX VIANDES-SIMONIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HALLE AUX VIANDES-SIMONIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HALLE AUX VIANDES-SIMONIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HALLE AUX VIANDES-SIMONIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HALLE AUX VIANDES-SIMONIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HALLE AUX VIANDES-SIMONIS
Products information HALLE AUX VIANDES-SIMONIS

BTW identificatienummer (tax): BE02959411621
Ondernemingsnummer: 8811553955
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 249,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in HALLE AUX VIANDES-SIMONIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HALLE AUX VIANDES-SIMONIS
(Get full report from official database of BE for HALLE AUX VIANDES-SIMONIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HALLE AUX VIANDES-SIMONIS
Addition kinds of activities for HALLE AUX VIANDES-SIMONIS

14590104. Flint Clay Mining | Flint clay mining
25410300. Teller en wastafel | Counter and sink tops
26310404. Voedingsbord, speciaal | Food board, special
33410201. Goudsmelten en raffineren (secundair) | Gold smelting and refining (secondary)
34290101. Bouwers hardware | Builders' hardware
34440512. Vaten, plaatwerk | Vats, sheet metal
37990104. Sleepbars en systemen | Towing bars and systems
59329902. Computers en accessoires, tweedehands | Computers and accessories, secondhand
59450201. Kinder speelgoed en spelletjes, behalve poppen | Children's toys and games, except dolls
96119903. Energieontwikkeling en instandhoudingsbureau, overheid | Energy development and conservation agency, government

Werken bij HALLE AUX VIANDES-SIMONIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HALLE AUX VIANDES-SIMONIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HALLE AUX VIANDES-SIMONIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HALLE AUX VIANDES-SIMONIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Call Agent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Olen zijn wij op zoek naar een communicatieve Customer Call Agent voor de Benelux. In deze functie heb je een gevarieerd takenpakket.  Je beantwoordt inkomende telefoons en mailverkeer van klanten. Je keurt inkomende klantenorders goed.  Je geeft klantendossiers in. Je hebt affiniteit met technische producten.

  • Techniekers (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw verantwoordelijkheden: Preventief onderhoud van het machinepark; Uitvoeren van herstellingen; Mechanische en elektrische storingen opsporen en verhelpen; Onderhoud van heftrucks; Halfautomaat en bagetlassen; Onderhoud van toegangsdeuren, afsluitingen en poorten. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel familiebedrijf gespecialiseerd in de productie en verpakking van organische meststoffen zijn wij op zoek naar techniekers, mecaniciens of elektriciens die in twee ploegen willen werken.

  • Vertegenwoordiger (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Begijnendijk zijn wij op zoek naar een technisch adviseur (M/V) Als technisch adviseur informeer je de klanten over de producten die jullie aanbieden.  Het bedrijf  streeft ernaar om het werk van hun klanten te vereenvoudigen, te verbeteren en verlenen steeds een technische en optimale service.  De producten ontwikkelen ze ZELF met zeer hoogwaardige kwaliteit en met een extreme duurzaamheid voor de professionele markt. Al hun producten hebben een duidelijke toegevoegde waarde, gecombineerd met de nodige aandacht voor mens en milieu.

  • HUISHOUDHULP (M/V) LOPPEM (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Marketing Assistant - Student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door Marketing en ben je twee halve dagen per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je graag jouw kennis van Marketing omzetten in de praktijk en heb je zin om mee te bouwen aan onze marketing- en communicatiestrategie? Jouw takenpakket: Je staat in voor het operationeel uitvoeren van de contentplanning en voorziet de nodige content hiervoor. Je maakt social media posts aan en plaatst deze op het juiste kanaal Je ondersteunt ons in het zoeken zoeken naar artikels, maken van foto's, videos, etc. Je adviseert ons over mogelijke content en houdt ons op de hoogte van de nieuwste trends. Je staat in voor de redactie van onze interne en externe nieuwsbrief.

  • Business Developer (NL) – Regio Vlaanderen (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HABEAS

    Type: Vaste Job

    Missie Als Business Developer bestaat uw missie erin de omzet van de onderneming te ontwikkelen door nieuwe commerciële contracten te onderhandelen. U rapporteert aan de Regionale Directeur en maakt deel uit van een ploeg van 4 commerciële medewerkers (1 Key Account, 2 Account Managers en 1 Business Developer). Functie - Als Business Developer bent u verantwoordelijk voor de verkoop van de producten en diensten aan bestaande en nieuwe klanten in Vlaanderen. - Uw verantwoordelijk bestaat erin commerciële leads via een bestaand databank te ontwikkelen om nieuwe contracten binnen te brengen evenals bestaande klanten te bezoeken om de samenwerking te ontplooien. - - U maakt gebruik van het databank om potentiele prospecten terug te contacteren en om nieuwe contracten te onderhandelen - Uw maakt een marktonderzoek om de geschikte ondernemingen van de industriële wereld te selecteren die matchen met ons productvoorstel. - U zorgt voor de constante promotie van al onze aanbiedingen. - Uw uitdaging bestaat erin de wensen van de klant te vertalen in een kwalitatief, technisch en commercieel passende oplossing. - U zorgt voor de goeie uitvoering van de contracten en aan de kwaliteit van de geleverde diensten - U maakt een wekelijkse rapportering van uw commerciële activiteiten

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - FIDUCIARY - REGIO Aalter (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: BLAKE & PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Wat is jouw takenpakket? Je bent dé vertrouwenspersoon van je klanten. Je start met de verwerking van boekhoudkundige documenten. Je neemt ook het fiscale luik voor jouw rekening. Je begeleidt je klanten zowel inzake boekhouding als fiscaliteit

  • POLYVALENT MEDEWERKER communicatie & administratie (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: DE MILIEUBOOT

    Type: Vaste Job

    Wij op zoek naar een nieuwe medewerker voor een gevarieerde functie in het kader van een 'Startjob' : communicatie, redactiewerk en administratie. Activiteiten, verantwoordelijkheden en taken: Tijdens de beginperiode van deze 'Startjob' leer je de verschillende aspecten van onze werking kennen, de partnerorganisaties, de bestaande subsidiërende overheden, de projecten en educatieve producten. Je leert ook de structuur en de geschiedenis van De Milieuboot kennen. Je zal in een eerste fase vooral de bestaande medewerkers ondersteunen die de projecten beheren: Redactioneel werk, communicatie, promotie van de activiteiten – in de eerste plaats het project van de ‘Educatieve Milieuboottochten’, contacten met de scholen, groepen, medewerkende wateractoren. Alle administratieve taken die bij de werking horen Verwerking van de inschrijvingen voor de educatieve milieuboottochten en vormings- en studiedagen. Hulp bij de projectaanvragen en de rapporteringen. Meehelpen om nieuwe projecten te schrijven, er financiering voor te zoeken en op poten te zetten. De administratieve opvolging (begroting, boekhouding, financiën, ...) van de projecten. Je groeit gaandeweg naar meer verantwoordelijkheid voor deze belangrijke aspecten van onze werking.

  • Zelfstandige logopediste (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: LOGOPEDIE LISA DAENEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste logopediste om mijn snelgroeiende praktijk te versterken. Je komt terecht in een moderne, dynamische praktijk. Binnen de praktijk sta je in voor onderzoek en behandeling van kinderen en volwassenen met taal-, stem-, articulatie- en leerstoornissen, alsook myofunctionele en neurogene stoornissen. Indien je een bepaalde specialisatie hebt of wil ontwikkelen, kan er in overleg besproken worden welke stoornissen bij jou terecht kunnen. Wat bied ik aan? - Een leuk en nieuw ingericht lokaal met het nodige therapiemateriaal en een printer - Administratieve ondersteuning en begeleiding - Een deeltijdse rooster: dinsdag, donderdag, zaterdag en eventueel zondag - Een gezellige werksfeer - Ruimte voor eigen inbreng - Vermelding op de website van de praktijk Zowel pasafgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Wil je meer weten over de praktijk, neem dan zeker eens kijkje op mijn site: www.logopedielisadaenen.be.

  • Nachtzorgkundige okt/nov Temse (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige sta je in voor de hygiënische zorgen en comfortzorg van de bewoners. Je rapporteert duidelijk en correct aan de verpleegkundige.

  • FLEXI-JOB Barman/Kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Flexijob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

Zoek naar antwoorden van HALLE AUX VIANDES-SIMONIS in sociale netwerken
Look for responds of HALLE AUX VIANDES-SIMONIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HALLE AUX VIANDES-SIMONIS. Laat een reactie achter voor HALLE AUX VIANDES-SIMONIS. HALLE AUX VIANDES-SIMONIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HALLE AUX VIANDES-SIMONIS. Leave a respond for HALLE AUX VIANDES-SIMONIS. HALLE AUX VIANDES-SIMONIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HALLE AUX VIANDES-SIMONIS op de google maps. Adres en contacten HALLE AUX VIANDES-SIMONIS
Location of HALLE AUX VIANDES-SIMONIS on the google maps. Address and contacts of HALLE AUX VIANDES-SIMONIS

Andere gerelateerde bedrijven als come HALLE AUX VIANDES-SIMONIS HALLE AUX VIANDES-SIMONIS: QUALI-MEAT | ADMINISTRATION COMMUNALE | AUTO?S RAYMOND | Intersticker Fleetmarking | Jansegers W

Other related companies as HALLE AUX VIANDES-SIMONIS: QUALI-MEAT | ADMINISTRATION COMMUNALE | AUTO?S RAYMOND | Intersticker Fleetmarking | Jansegers W

HALLE AUX VIANDES-SIMONIS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HALLE AUX VIANDES-SIMONIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02959411621. Het bedrijf HALLE AUX VIANDES-SIMONIS bevindt zich op het adres: GRAND ROUTE 35; 4122; NEUPRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 249,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in HALLE AUX VIANDES-SIMONIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HALLE AUX VIANDES-SIMONIS is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HALLE AUX VIANDES-SIMONIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HALLE AUX VIANDES-SIMONIS, openstaande posities, locatie van HALLE AUX VIANDES-SIMONIS op de kaart.

HALLE AUX VIANDES-SIMONIS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is HALLE AUX VIANDES-SIMONIS, company assigned to the tax number BE02959411621. The company HALLE AUX VIANDES-SIMONIS is located at the address: GRAND ROUTE 35; 4122; NEUPRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 249,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boucheries. Products created in HALLE AUX VIANDES-SIMONIS were not found.
The main activity of HALLE AUX VIANDES-SIMONIS is Nonclassifiable Establishments, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HALLE AUX VIANDES-SIMONIS is not available. You also can look at reviews of HALLE AUX VIANDES-SIMONIS, open positions, location of HALLE AUX VIANDES-SIMONIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HALLE AUX VIANDES-SIMONIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HALLE AUX VIANDES-SIMONIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HALLE AUX VIANDES-SIMONIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HALLE AUX VIANDES-SIMONIS, employees, financial statistics.