FLAGRICONSULTING EUROPE SA

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • FLAGRICONSULTING EUROPE SA
Private companiesMotor Freight Transportation • FLAGRICONSULTING EUROPE SA

Contactgegevens FLAGRICONSULTING EUROPE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLAGRICONSULTING EUROPE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLAGRICONSULTING EUROPE SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Av. De Tervueren 36 1040 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-36-22-77 32-27-36-22-77

Fax (fax): 32-27-36-49-70 32-27-36-49-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLAGRICONSULTING EUROPE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLAGRICONSULTING EUROPE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLAGRICONSULTING EUROPE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLAGRICONSULTING EUROPE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLAGRICONSULTING EUROPE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLAGRICONSULTING EUROPE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLAGRICONSULTING EUROPE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLAGRICONSULTING EUROPE SA
Products information FLAGRICONSULTING EUROPE SA

BTW identificatienummer (tax): BE07734619140
Ondernemingsnummer: 1591888427
Hoofdstad (capital): 392,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 403,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FLAGRICONSULTING EUROPE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Crop services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLAGRICONSULTING EUROPE SA
(Get full report from official database of BE for FLAGRICONSULTING EUROPE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLAGRICONSULTING EUROPE SA
Addition kinds of activities for FLAGRICONSULTING EUROPE SA

344303. Boiler en boiler shop werk | Boiler and boiler shop work
356904. Gasproducenten, generatoren en andere gasgerelateerde apparatuur | Gas producers, generators, and other gas related equipment
783300. Inrijbewegende theaters | Drive-in motion picture theaters
22110516. Twillingen, katoen | Twills, cotton
39310206. Hoofden, banjo | Heads, banjo
50859915. Leveringen van textielprinters | Textile printers' supplies
79999900. Amusement en recreatie, nec, nec | Amusement and recreation, nec, nec

Werken bij FLAGRICONSULTING EUROPE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLAGRICONSULTING EUROPE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLAGRICONSULTING EUROPE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLAGRICONSULTING EUROPE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Deskundige medische administratie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AZ ST.-JAN AV

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Op klantvriendelijke wijze sta je in voor het onthaal van de patiënten Je benadert de professionele situatie vanuit een ethische invalshoek Je doorgedreven kennis van de medische terminologie pas je op een correcte wijze toe in de verwerking van medische verslagen en briefwisseling Je organiseert je werk zelfstandig op een efficiënte wijze Je beheert het elektronische afsprakensysteem en ziet toe op de volledigheid van de patiëntendossiers en het klassement hiervan Je handelt volgens de missie, visie, waarden en doelstellingen van het ziekenhuis.

  • voicepickers (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Logistics werft extra voicepickers aan. Als voicepicker moet je in het magazijn met behulp van een headset goederen picken. Dit zijn vooral de onderdelen van Volvo en Renault Trucks, maar ook van Volvo Penta en Volvo bussen. Je krijgt een bestelling van een klant en deze moet je ophalen in het magazijn. Je pickt het juiste aantal en de correcte stukken, via spraaktechnologie bevestig je wat je gepickt hebt. Eventueel verpak je deze goederen op een correcte manier zodat we een verzendbare colli krijgen.

  • CNC - bediener (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gelegen te Waver - Huldenberg, zoekt een operator hout-CNC ter permanente vervanging. Hun ideale kandidaat heeft ten minste een opleiding genoten tot CNC-frezer óf/en heeft hier ook ervaring in. Het allerbelangrijkste is dat jij als kandidaat gemotiveerd bent en je interesse in de job en materialen groot is. Een opleiding wordt voorzien op de vloer, je wordt allesbehalve alleen gelaten, integendeel. Oh en wist je al dat dit volgens de bouwsector wordt verloond, met een minimum van €14,189?!

  • Klantendienst Advisor regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Klantendienst advisor ga je inkomende oproepen van klanten met vragen betreffende bvb. niet correct adres domiciliëring facturatie betalingsuitstel ? beantwoorden en efficiënte en effectieve oplossingen aanbieden. Dit vooral voor het project Orange. Je zorgt voor het administratieve beheer de verwerking en opvolging van je oproepen. Je streeft altijd voor maximale klant tevredenheid.

  • HUISHOUDHULP regio Ruddervoorde (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Huishoudhulp Arendonk (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Huishoudhulp in Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom gauw bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wilderen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILDEREN)

    Regio: WILDEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • Service Coördinator (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: JLE-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Jobbeschrijving Je bent coördinator voor de monitoring en onderhoud van bestaande klanten binnen een professioneel service team Je staat in voor de opvolging en uitvoering van service en monitoring contracten Je volgt de PV installaties op en detecteert mogelijke problemen Je stuurt de techniekers aan en zorgt voor de nodige feedback Je coördineert het onderhoud en de nodige interventies alsook mogelijke onderaannemers Je werkt ook mee in de opmaak van service offertes Indien nodig, mee interventies uitvoeren bij klanten, visueel, elektrisch en mechanisch Je werkt mee aan een optimale stockbeheer

  • Onafhankelijk financieel adviseur Ieper (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als onafhankelijk adviseur ben je een financiële coach en een expert-raadgever voor je cliënten. Je bent het aanspreekpunt van cliënten binnen de jouw toevertrouwde regio. Je brengt de financiële situatie van je klanten in kaart en je luistert naar hun behoeften. Je hebt hierbij in het bijzonder aandacht voor het uitbouwen van een lange termijn vertrouwensrelatie met je klanten. Je kadert specifieke vragen van klanten dan ook steeds in een breder financieel plan op lange termijn. Als makelaar geef je klanten objectief advies over hypothecaire kredieten en hun fiscaliteit. In samenspraak met de klant, vergelijk je op transparante wijze het aanbod van verschillende kredietverleners en je begeleidt en adviseert de cliënt om tot een optimale finale keuze te komen. In dialoog met de klant bouw je een visie op naar een lange termijn financieel plan op (financial planning of het zgn. “life planning”). Je houdt hierbij rekening met de specifieke behoefte of situatie van de klant (behoeften op basis van de levensfase, gezinssituatie, persoonlijke situatie, risico appetijt of persoonlijke visie van de klant). Je adviseert cliënten m.b.t. geschikte spaar- en beleggingsproducten en - als onafhankelijk adviseur/makelaar - vergelijk je ook hier de diverse mogelijkheden op de markt op een transparante en objectieve manier.

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Zele (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profielomschrijving Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

Zoek naar antwoorden van FLAGRICONSULTING EUROPE SA in sociale netwerken
Look for responds of FLAGRICONSULTING EUROPE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLAGRICONSULTING EUROPE SA. Laat een reactie achter voor FLAGRICONSULTING EUROPE SA. FLAGRICONSULTING EUROPE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLAGRICONSULTING EUROPE SA. Leave a respond for FLAGRICONSULTING EUROPE SA. FLAGRICONSULTING EUROPE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLAGRICONSULTING EUROPE SA op de google maps. Adres en contacten FLAGRICONSULTING EUROPE SA
Location of FLAGRICONSULTING EUROPE SA on the google maps. Address and contacts of FLAGRICONSULTING EUROPE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLAGRICONSULTING EUROPE SA FLAGRICONSULTING EUROPE SA: ARTIFLORA | Double-U-Point BVBA | MAHIEU J.-P. | STRATEGYS | FERDINAND DE PUYDT

Other related companies as FLAGRICONSULTING EUROPE SA: ARTIFLORA | Double-U-Point BVBA | MAHIEU J.-P. | STRATEGYS | FERDINAND DE PUYDT

FLAGRICONSULTING EUROPE SA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLAGRICONSULTING EUROPE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07734619140. Het bedrijf FLAGRICONSULTING EUROPE SA bevindt zich op het adres: Av. De Tervueren 36 1040 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 392,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 403,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Crop services. Producten gemaakt in FLAGRICONSULTING EUROPE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLAGRICONSULTING EUROPE SA is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLAGRICONSULTING EUROPE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLAGRICONSULTING EUROPE SA, openstaande posities, locatie van FLAGRICONSULTING EUROPE SA op de kaart.

FLAGRICONSULTING EUROPE SA is a company, that was registered 2015 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLAGRICONSULTING EUROPE SA, company assigned to the tax number BE07734619140. The company FLAGRICONSULTING EUROPE SA is located at the address: Av. De Tervueren 36 1040 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 392,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 403,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Crop services. Products created in FLAGRICONSULTING EUROPE SA were not found.
The main activity of FLAGRICONSULTING EUROPE SA is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLAGRICONSULTING EUROPE SA is not available. You also can look at reviews of FLAGRICONSULTING EUROPE SA, open positions, location of FLAGRICONSULTING EUROPE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLAGRICONSULTING EUROPE SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLAGRICONSULTING EUROPE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLAGRICONSULTING EUROPE SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLAGRICONSULTING EUROPE SA, employees, financial statistics.