F. JANSSENS

Contactgegevens F. JANSSENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data F. JANSSENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

F. JANSSENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSSTRAAT 136; 2940; STABROEK, België

Telefoon (phone): 35686018 (+32-35686018) 35686018 (+32-35686018)

Fax (fax): +32 (16) 192-99-46 +32 (16) 192-99-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) F. JANSSENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "F. JANSSENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "F. JANSSENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van F. JANSSENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen F. JANSSENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of F. JANSSENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees F. JANSSENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti F. JANSSENS
Products information F. JANSSENS

BTW identificatienummer (tax): BE01494659423
Ondernemingsnummer: 4379394531
Hoofdstad (capital): 635,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 167,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in F. JANSSENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor F. JANSSENS
(Get full report from official database of BE for F. JANSSENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor F. JANSSENS
Addition kinds of activities for F. JANSSENS

5947. Cadeau, nieuwigheid en souvenirwinkel | Gift, novelty, and souvenir shop
221100. Breedgeweven stofmolens, katoen | Broadwoven fabric mills, cotton
331210. Coated of geplateerde producten | Coated or plated products
15420101. Commercieel en kantoorgebouw, nieuwbouw | Commercial and office building, new construction
20990703. Cracker-sandwiches, gemaakt van gekochte crackers | Cracker sandwiches, made from purchased crackers
26310411. pressboard | Pressboard
38250218. Magnetische testapparatuur | Microwave test equipment
51599907. Koolzaad | Rapeseed

Werken bij F. JANSSENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in F. JANSSENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor F. JANSSENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for F. JANSSENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur sanitair en CV (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: NV LOGI-TECHNIC

    Type: Vervanging brugpensioen

    Om de groei verder mogelijk te maken zoeken we een installateur sanitair en centrale verwarming. Als installateur sta je vooral in voor het monteren van nieuwe centrale verwarming en sanitaire installaties volgens plan van appartementen, gebouwen, kantoorruimtes, renovatie …. Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer.Je installeert kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming.Je maakt en plaatst afvoerleidingen voor sanitair.Je monteert sanitaire toestellen, zoals kranen, wastafels, douchebakken, toiletten, warmwatertoestellen.Je monteert leidingen volgens verschillende technieken (klemmen, lassen, lijmen).

  • DRINGEND: MAGAZIJNMEDEWERKERS-ORDERPICKERS DIE OP OPROEPBASIS WILLEN WERKEN - REGIO GEEL (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze logistieke klant in Geel en Eindhout zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde magazijnmedewerkers die via oproepbasis willen werken. Het is een vrij drukke periode, dus er is een grote kans dat je vaker wordt ingepland. Je kan werken in een 2 ploegensysteem.

  • Pijpfitter Warme Zone (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uivoeren van alle voorkomende (de)montage -en pijpfitwerkzaamheden in alle posities aan verschilllende materiaalsoorten binnen afgesproken tijd en budget, in teamverband en zelfstandig en dan voornamelijk op activiteiten binnen kerncentrales. Verantwoodelijkheden * voorstellen doen met betrekking tot de aanpak van de werkzaamheden * je checkt specificaties van tekeningen op locatie en brengt indien nodig wijzigingen hierop aan. * Je werkt volges opdrachtstelling, specificaties, werkinstructies en procedures en stelt een beperkte eindrapportage op. * Je meldt, na uivoering, de werkzaamheden conform geldende procedures af * Als zelfstandig fitter ben je verantwoordelijk voor veiligheid, kwaliteit en naleving van wettelijke regels en procedures en stuurt waar nodig bij. * je draagt zorg voro de inrichting van de werklocatie en organisatie, planning en uitvoering van alle fitterswerkzaamheden.

  • lasser (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    lassen in atelier of op verplaatsing

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS EVERGEM/ ERTVELDE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Evergem/ Ertvelde zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent tapijten op woensdagnamiddag (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekend textielbedrijf regio Waregem, zijn wij op zoek naar een afwerk(st)er van tapijten. Hierbij sta je in voor het franjeren van de tapijten. De functie zal aangeleerd worden. Je krijgt ook steeds de nodige begeleiding van een ervaren werknemer. Het betreft een job op woensdagnamiddag, telkens van 13u15 tot 16u30.

  • Chauffeur CE bouw (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur met geldig rijbewijs CE om van en naar werven te rijden. Je komt terecht in een familiaal bedrijf waar iedereen elkaar kent. Je zal ook instaan voor chappewerken uit te voeren (dit wordt aangeleerd). Je werkt 40u per week en wordt vergoed volgens paritair comtié 124 (bouw). Startuur is 7u30 (op depot zelf in Brugge) en je werkt tot 17u00 à 18u00.

  • Logistiek administratief bediende (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Voor een logistieke speler te Mechelen, zijn we dringend op zoek naar een logistiek administratief bediende 30u/week. Hierbij sta je in voor het efficiënt organiseren van de magazijnactiviteiten, het in - en uitboeken van de goederenstroom, het verzorgen van de interne & externe magazijncommunicatie en de bijhorende administratie. je taken en verantwoordelijkheden bestaan uit het volgende: -controleren van toepassen van interne reglementen en instructies, alsook van het kwaliteitsniveau van de uitgevoerde prestaties -organiseren van de werkregeling -controleren van de werkzaamheden van de magazijnarbeiders -inboeken van binnenkomende goederen in WMS-systeem -bestuderen en rapporteren van de schadegevallen en onregelmatigheden, vastgesteld door magazijniers -opvolgen van de bewegingen naar het magazijn toe -aanmaken van de pickinglijsten voor de magazijniers -uitboeken van de uitgaande goederenstroom + interne verplaatsingen van goederen boeken in het systeem -controleren van de ritten -bepalen van de plaats van goederen in het magazijn -verzorgen van interne en externe communicatie -algemeen magazijnadministratie -aanspreekpunt voor interne afdelingen en klanten m.b.t. vragen over de operationele werkzaamheden in het magazijn Bevoegdheden en rapportage: -back-up persoon van magazijnverantwoordelijke -rapportage aan magazijnverantwoordelijke -rapportage van arbeidsongevallen en andere info i.v.m. loodsmedewerkers aan HR

  • All round technisch commercieel bediende (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je hebt een pro-actieve aanpak en een ‘doe mentaliteit'. Je kan zelfstandig werken en als teamplayer ben je bereid je collega's te ondersteunen indien nodig. Je bent commercieel ingesteld en werkt klantgericht. Precisie en nauwkeurigheid zijn belangrijk voor jou. Je hebt reeds een eerste ervaring op een commerciële binnendienst. Ervaring in de hout sector is een pluspunt Je bent in het bezit van een bachelor diploma Bereid zijn om zaterdagochtend te werken (1 op 2) Computer minded waarbij kennis van ERP pakket een pluspunt is

  • Productie Supervisor (Farmaceutische industrie) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: VANDER MEIREN & PAUWELS REKRUTERING

    Type: Vaste Job

    Korte omschrijving van onze opdrachtgever Onze opdrachtgever is een belangrijke speler in de farmaceutische productie-industrie. De firma bevindt zich in een fase van sterke groei, zowel qua personeelsbestand als qua uitbreiding en diversifiëring van het productengamma. Er wordt bijvoorbeeld fors geïnvesteerd om zowel de capaciteit als de polyvalentie van de process-installaties naar een hoger niveau te brengen. De onderneming heeft ruimte voor getalenteerde mensen die de groei van de firma mee zullen ondersteunen en vanuit een verbeteringsgerichte aanpak hun stempel willen drukken. Concreet zoekt Vander meiren & Pauwels Recruitment voor deze firma een: Productie Supervisor (Farmaceutische industrie) Operationeel management in een uitdagende en enorm leerrijke omgeving - Change en optimalisatie Functieomschrijving Je bekleedt een leidinggevende rol in het Operationeel gedeelte van de Productie. Meer specifiek ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de meest boeiende en complexe stap in het productieproces (chromatografie) en voor de administratieve opvolging van deze activiteiten. Daarnaast ben je betrokken (als deelnemer of coördinator) bij verschillende projecten die betrekking hebben op je afdeling. je geeft rechtstreeks leiding aan twee teamleaders en indirect aan lijnverantwoordelijken en aan een dertigtal operatoren je coördineert het samenstellen van productie-data voor het hoger management, zoals rendements- en trendanalyses, overzichtsrapporten e.d. je bent als coördinator of deelnemer betrokken bij meerdere productie-gerelateerde projecten, zoals kwalificatie van methoden en toestellen, technologie transfer van productieprocessen, In Place validatie... voorstellen van CAPA’s (Correctieve en Preventieve Acties) om de processen binnen de afdeling te verbeteren je begeleidt op operationeel niveau de verschillende uitdagingen waarmee de firma geconfronteerd wordt ten gevolge van de sterke positieve groei en de verdere positionering op de internationale markt (o.a. USA) (bvb. veranderingsmanagement: cultuur, processen en procedures), training, objectieven uit audits, etc.) je rapporteert aan de Productiemanager Voor de meest volledige functie-omschrijving, verwijzen wij u graag door naar onze website: https://vp-recruitment.be/vacatures/

  • Wegeniswerker/buizenlegger (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Zwevegem zijn wij op zoek naar een wegeniswerker/buizenlegger. Functieomschrijving: - Uitvoeren van grondwerk (nivelleren,...) - Plaatsen van rioleringen, waterslikkers, deksels van inspectieputten, beschoeiingen ... - Plaatsen van boordstenen, klinkers... - Uitvoeren van huisaansluitingen - Sonderen van leidingen - Aanleggen van funderingen - Werken met klein materieel (laser, trilplaat, stamper ...)

  • Docent Duits (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van F. JANSSENS in sociale netwerken
Look for responds of F. JANSSENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor F. JANSSENS. Laat een reactie achter voor F. JANSSENS. F. JANSSENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for F. JANSSENS. Leave a respond for F. JANSSENS. F. JANSSENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie F. JANSSENS op de google maps. Adres en contacten F. JANSSENS
Location of F. JANSSENS on the google maps. Address and contacts of F. JANSSENS

Andere gerelateerde bedrijven als come F. JANSSENS F. JANSSENS: de Fays Anne | PULCHRI STUDIO | FILIP NOE | POLICE F?D?RALE | FREDDY VAN DEN ABBEELE

Other related companies as F. JANSSENS: de Fays Anne | PULCHRI STUDIO | FILIP NOE | POLICE F?D?RALE | FREDDY VAN DEN ABBEELE

F. JANSSENS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is F. JANSSENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01494659423. Het bedrijf F. JANSSENS bevindt zich op het adres: DORPSSTRAAT 136; 2940; STABROEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 635,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 167,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in F. JANSSENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van F. JANSSENS is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van F. JANSSENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van F. JANSSENS, openstaande posities, locatie van F. JANSSENS op de kaart.

F. JANSSENS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is F. JANSSENS, company assigned to the tax number BE01494659423. The company F. JANSSENS is located at the address: DORPSSTRAAT 136; 2940; STABROEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 635,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 167,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boucheries. Products created in F. JANSSENS were not found.
The main activity of F. JANSSENS is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of F. JANSSENS is not available. You also can look at reviews of F. JANSSENS, open positions, location of F. JANSSENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over F. JANSSENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf F. JANSSENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about F. JANSSENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company F. JANSSENS, employees, financial statistics.