BOUCHERIE CHEZ RUDY

Contactgegevens BOUCHERIE CHEZ RUDY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUCHERIE CHEZ RUDY: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUCHERIE CHEZ RUDY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE PATURAGES 105; 7340; COLFONTAINE, België

Telefoon (phone): 65660807 (+32-65660807) 65660807 (+32-65660807)

Fax (fax): +32 (68) 223-19-59 +32 (68) 223-19-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUCHERIE CHEZ RUDY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUCHERIE CHEZ RUDY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUCHERIE CHEZ RUDY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUCHERIE CHEZ RUDY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUCHERIE CHEZ RUDY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUCHERIE CHEZ RUDY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUCHERIE CHEZ RUDY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUCHERIE CHEZ RUDY
Products information BOUCHERIE CHEZ RUDY

BTW identificatienummer (tax): BE04254150390
Ondernemingsnummer: 1064544677
Hoofdstad (capital): 761,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 744,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Produits & Services: Volaille, Gibier.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUCHERIE CHEZ RUDY
(Get full report from official database of BE for BOUCHERIE CHEZ RUDY)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUCHERIE CHEZ RUDY
Addition kinds of activities for BOUCHERIE CHEZ RUDY

5963. Directe verkoopinstellingen | Direct selling establishments
124102. Mijnvoorbereidingsdiensten | Mine preparation services
22110107. Kussenslang | Pillow tubing
24919905. Voertuig timmerhout, behandeld hout | Vehicle lumber, treated wood
28440302. Concentraten, parfum | Concentrates, perfume
34430106. Digesters, proces: metalen plaat | Digesters, process: metal plate
51590503. Pinda's (bulk), ongeroerd | Peanuts (bulk), unroasted

Werken bij BOUCHERIE CHEZ RUDY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUCHERIE CHEZ RUDY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUCHERIE CHEZ RUDY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUCHERIE CHEZ RUDY. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: MBOUW

    Type: Vervanging brugpensioen

    Jouw takenpakket: Voor deze vacature zoeken we een kandidaat met verantwoordelijkheidsgevoel. : meerdere jaren ervaring in de bouwsector (als metser); volledig zelfstandig een werf kunnen uitzetten; een sterke kennis van de dagdagelijkse werking op de werf; ervaring in het aansturen van verschillende mensen; zelfstandig kunnen werken; een sterk organisatorisch talent; flexibiliteit naargelang verschillende werven; positief klantencontact onderhouden; kennis van het planlezen;

  • Beheerder Inningen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Beheer van onbetaalde dossiers, zorgen voor de inning van de onbetaalde bedragen, de risico's beoordelen en de nodige waarborgen activeren. In teamverband het beheer verzekeren van de dossiers toegewezen aan de afdeling Pre-betwiste Zaken. Overgaan tot de inning van achterstallige of onbetaalde bedragen aan de hand van de beschikbare tools. Dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en inkomende/uitgaande oproepen. Het management op de hoogte brengen van ontdekte afwijkingen, gevallen van fraude. Bijdragen tot de realisatie van de doelstellingen.

  • MAGAZIJNIER - SAMSONITE- NACHTWERK (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk bedrijf met internationale afzetmarkt zoeken wij een lader losser, zowel manueel als met de transpallet. Je zal instaan voor het laden en lossen in het magazijn, alsook het verpakken van goederen (op vraag van de klant) en orderpicken. Je werkt vlot met de pc en kan zelfstandig werken, neemt initiatief en verantwoordelijkheid op. Nachtwerk van zondag tot donderdagnacht (22u - 6u)

  • Strijker / strijkster / medewerker wassalon (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ADECCO AVELGEM is op zoek naar een medewerker m/v voor een wassalon / strijkster / strijker / wasserij medewerker in de regio. Taken: Je strijkt met een professioneel strijkijzer / strijkrol Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het wasgoed van horecazaken en ziekenhuizen

  • CNC Operator (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je kan planlezen je kent de verschillende bewerkingsfase van de buizen je bedient zelfstandig conventionele en cnc gestuurde machines je bent in staat om de buizenplooimachine efficiënt te bedienen je controleert de buizen op correctheid je beheert de voorraad buizen en aansluitingen je werkt veilig reinigt je werkpost en je machine

  • Huishoudhulp in Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Technisch geschoolde project opvolger binnendienst (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: PSPM

    Type: Vaste Job

    Wij zij op zoek naar een technisch geschoolde project opvolger binnendienst. Je zorgt ervoor dat een interventie aanvraag van een klant ASAP, zoals vast gelegd binnen de contractuele bepalingen, de nodige opvolging krijgt. Je stuurt een arbeider of team van arbeiders aan om de opdracht aan te vatten en geeft daarna de nodige ondersteuning aan diezelfde arbeiders die bezig zijn met de uitvoering. Na de uitvoering lever je de nodige feedback aan de klant.

  • MEEWERKEND CHAUFFEUR CE (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Je zal als chauffeur instaan voor het vervoer van bouwmaterialen naar verschillende werven. Daarnaast ga je indien nodig actief meewerken op de werf. Naast het besturen van de vrachtwagen sta je in voor het aanleggen van opritten, parkings, algemene grondwerk, rioleringen en afbraakwerken. Je werkt steeds in een team van vaste collega's.

  • Paswerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een kunststofbedrijf in de regio van Tielt zoeken we een paswerker. Als paswerker ben je een uiterst belangrijke schakel om het productieproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen Jouw taken bestaan uit het verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud, herstellingen en optimalisatie van de matrijzen. Alsook ben je op termijn verantwoordelijk voor enkele bewerkingen a.d.h.v. de CNC machine.

  • Stagiair(e) | Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: G4S

    Type: Leercontract

    G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. Voor onze administratieve zetel te Vilvoorde zijn we op zoek naar stagiaires. We bieden de mogelijkheid aan studenten om hun kennis om te zetten in de parktijk en samen werken we graag een traject uit op basis van jouw verwachtingen en interesses. Dien je een project uit te werken rond een specifiek topic of wil je allround ervaring op doen binnen jouw domein, we bekijken het graag samen met jou. Afhankelijk van jouw studierichting kunnen we een stageplaats aanbieden op de dienst : - Engineering - Marketing - HR Recruitment & Development - Payroll - Administration - ...

  • frituur medewerker (VELDWEZELT)

    Regio: VELDWEZELT

    Bedrijf: BOULEVARD

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bereiden van warme en koude maaltijden, belegde broodjes, burgers, frieten Je staat in voor het bakken van de frituurproducten. Je ruimt de tafels af. Je bedient de klanten.

Zoek naar antwoorden van BOUCHERIE CHEZ RUDY in sociale netwerken
Look for responds of BOUCHERIE CHEZ RUDY in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUCHERIE CHEZ RUDY. Laat een reactie achter voor BOUCHERIE CHEZ RUDY. BOUCHERIE CHEZ RUDY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUCHERIE CHEZ RUDY. Leave a respond for BOUCHERIE CHEZ RUDY. BOUCHERIE CHEZ RUDY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUCHERIE CHEZ RUDY op de google maps. Adres en contacten BOUCHERIE CHEZ RUDY
Location of BOUCHERIE CHEZ RUDY on the google maps. Address and contacts of BOUCHERIE CHEZ RUDY

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUCHERIE CHEZ RUDY BOUCHERIE CHEZ RUDY: YVON BAUDOUX | Kerckhove R | GANSOW BELGIUM | The Coffee Link | Libridis NV

Other related companies as BOUCHERIE CHEZ RUDY: YVON BAUDOUX | Kerckhove R | GANSOW BELGIUM | The Coffee Link | Libridis NV

BOUCHERIE CHEZ RUDY is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUCHERIE CHEZ RUDY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04254150390. Het bedrijf BOUCHERIE CHEZ RUDY bevindt zich op het adres: RUE DE PATURAGES 105; 7340; COLFONTAINE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 761,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 744,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boucheries. Lijst met producten zijn Produits & Services: Volaille, Gibier..
De hoofdactiviteit van BOUCHERIE CHEZ RUDY is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUCHERIE CHEZ RUDY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUCHERIE CHEZ RUDY, openstaande posities, locatie van BOUCHERIE CHEZ RUDY op de kaart.

BOUCHERIE CHEZ RUDY is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUCHERIE CHEZ RUDY, company assigned to the tax number BE04254150390. The company BOUCHERIE CHEZ RUDY is located at the address: RUE DE PATURAGES 105; 7340; COLFONTAINE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 761,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 744,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boucheries. List of products are Produits & Services: Volaille, Gibier..
The main activity of BOUCHERIE CHEZ RUDY is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUCHERIE CHEZ RUDY is not available. You also can look at reviews of BOUCHERIE CHEZ RUDY, open positions, location of BOUCHERIE CHEZ RUDY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUCHERIE CHEZ RUDY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUCHERIE CHEZ RUDY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUCHERIE CHEZ RUDY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUCHERIE CHEZ RUDY, employees, financial statistics.