BOUCHERIE 4IبME RUE

Contactgegevens BOUCHERIE 4IبME RUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUCHERIE 4IبME RUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUCHERIE 4IبME RUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 4بME RUE CITة AUBEPINES 29; 7330; SAINT-GHISLAIN, België

Telefoon (phone): 65782158 (+32-65782158) 65782158 (+32-65782158)

Fax (fax): +32 (10) 529-56-37 +32 (10) 529-56-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUCHERIE 4IبME RUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUCHERIE 4IبME RUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUCHERIE 4IبME RUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUCHERIE 4IبME RUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUCHERIE 4IبME RUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUCHERIE 4IبME RUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUCHERIE 4IبME RUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUCHERIE 4IبME RUE
Products information BOUCHERIE 4IبME RUE

BTW identificatienummer (tax): BE02449371337
Ondernemingsnummer: 8274047851
Hoofdstad (capital): 383,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 685,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in BOUCHERIE 4IبME RUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUCHERIE 4IبME RUE
(Get full report from official database of BE for BOUCHERIE 4IبME RUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUCHERIE 4IبME RUE
Addition kinds of activities for BOUCHERIE 4IبME RUE

20330200. Jam, gelei en conserven, verpakt in blikjes, potten, enz. | Jams, jellies, and preserves, packaged in cans, jars, etc.
22110112. Buizen, naadloos: katoen | Tubing, seamless: cotton
22840305. Naaigaren | Sewing thread
26740103. Winkelzakken: gemaakt van aangekochte materialen | Shopping bags: made from purchased materials
34460104. Wachten, gemaakt van pijp | Guards, made from pipe
38410209. Optometers | Optometers
51590201. Chicks | Chicks
59610000. Catalogus en postorderhuizen | Catalog and mail-order houses
82110208. Privé senior middelbare school | Private senior high school
92290404. Openbare orde en veiligheid, lokale overheid | Public order and safety, local government

Werken bij BOUCHERIE 4IبME RUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUCHERIE 4IبME RUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUCHERIE 4IبME RUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUCHERIE 4IبME RUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Overpelt zijn we op zoek naar productiemedewerkers in 2 ploegen of in de vaste nacht. Het gaat hier om een tijdelijk opdracht van een aantal weken. Als je bereid bent om in 2 ploegen te werken en je kan fysiek zwaar werk aan, dan is dit misschien een leuke job voor jou!

  • HVAC technieker regio haven van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC installaties op vlak van elektriciteit, koeling, verwarming, ... Je spoort defecten op aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie en lost ze op; Je voert werken uit op sanitaire installaties alsook kleine installatiewerken; Je werkt zowel in team als zelfstandig

  • Student verkoop kleding op zondag (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Studentenjob

    U werkt als jobstudent in een kledingszaak voor dames- en herenkleding. U helpt alles mee op orde houden, rekken aanvullen, kleding plooien, klanten verder helpen, ...

  • Dossierbeheerder / ervaring / A-Z / SR / topkantoor / Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Deze kwalitatieve groep beschikt over meerdere kantoren gevestigd in de verschillende provincies in België. Ze zijn steeds op zoek naar verborgen talent, maar momenteel hebben ze vooral nood aan een ervaren dossierbeheerder. Wil jij deel uitmaken van een groter geheel dat verschillende deuren voor jou kan openen? Bekijk de beschrijving hieronder en stuur zo snel mogelijk je cv op! Dossierbeheerder / Accountant - Wat? Je werkt dossiers volledig af van A-Z (zowel op boekhoudkundig als fiscaal vlak): voorbereiding, afsluiting en bespreking met klanten. In helder taalgebruik ga je de huidige situatie aan hen toelichten, maar ook uitleggen hoe die geoptimaliseerd kan worden. Je onderhoudt de bestaande contacten met klanten, gaat ze proactief opvolgen en gaat er nieuwe ontwikkelen. Klantenrelaties beheren is dus ook een belangrijke taak in je functie. Daarnaast heb je er geen problemen mee om je minder ervaren collega's bij te staan in al hun vragen en er eventueel op termijn zelfs de leiding over te nemen. Je kan zo doorgroeien naar een functie die ook meer teamleader gericht is.

  • DV00518 Q&D / Pre-press medewerker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het drukklaar maken van de digitale bestanden die door de klanten worden aangeleverd. Met oog voor detail controleer je de verschillende parameters van de digitale bestanden. Je staat in voor het vervaardigen van drukplaten voor verschillende drukpersen. Je voert kwaliteitscontroles uit inzake ingaande en uitgaande goederen. Je ontwikkelt nieuwe verpakkingen.

  • Monteur-lasser luchtkanalen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als monteur-lasser HVAC ben je mede verantwoordelijk voor het samenbouwen van een HVAC-installatie. Dit houdt, onder meer, in: • Het plaatsen en aansluiten van koelmachines, luchtbehandelingskasten, ketels,… • Het plaatsen en aansluiten van eind-units zoals ventilo's, radiatoren, roosters, koelplafonds,… • Het monteren van leidingsnetwerken met alle toebehoren, zowel in staal als kunststof, gebruikmakende van allerlei verbindingstechnieken zoals: Tig-lassen, flensverbindingen, erskoppelingen, schroefverbindingen, knelfittings, lijmverbindingen,… • Het monteren van luchtkanalennetwerken met alle toebehoren, zoals brandkleppen, flexibels, roosters, ontspandozen. Deze werkzaamheden dienen op een werf te gebeuren, aan de hand van uitvoeringstekeningen, schema's, technische fiches enz. en onder de leiding van een ervaren Site Manager. Alle nodige middelen om dit op een efficiënte en veilige manier tot een goed einde te brengen, worden U ter beschikking gesteld.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Psycholoog (NIEUWKERKEN-WAAS)

    Regio: NIEUWKERKEN-WAAS

    Bedrijf: 'T ANKER

    Type: Zelfstandige activiteit

    VACATURE PSYCHOLOGIE Voor onze groepspraktijk ‘t Anker gelegen te Nieuwkerken-Waas en De Klinge zijn we op zoek naar een enthousiaste psychologe/gedragstherapeute op zelfstandige basis, die reeds ervaring heeft met het diagnosticeren en behandelen van kinderen. U staat als psychologe/gedragstherapeute in voor de begeleiding van kinderen met gedragsproblemen en emotionele problemen, vaak naar aanleiding van een leerstoornis of ontwikkelingsstoornis. U begeleidt ouders met opvoedkundige vragen. Daarnaast maakt u deel uit van ons onderzoeksteam waarbij je kinderen test (IQ, aandacht, autisme,..) i.f.v. diagnostiek. Wekelijkse intervisie is mogelijk. We bieden tevens de mogelijkheid tot het geven van groepssessies (vb. Sociale vaardigheidstraining, assertiviteitstraining, mindfulness,..). Wij bieden een mooi praktijklokaal met wachtruimte. Op onze praktijk werken reeds 5 logopedisten, 2 psychologen en 2 kinesisten. Heeft u interesse om te werken op een praktijk waar collegialiteit, gemoedelijkheid en een fijne werksfeer hoog in het vaandel worden gedragen? Bent u deze enthousiaste collega die wij zoeken om ons team te versterken? Stuur ons dan een mailtje op: [email protected] Met vriendelijke groeten, Annelies Van Kerckhove Coördinator ’t Anker Turkyen 15 9100 Nieuwkerken-Waas 0498/90.08.27 www.t-anker.be

  • Stagiair(e) m/v in HR Human Supports (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Werfreserve

    Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar een enthousiaste, toffe stagiair(e)! Jouw focus ligt op het commerciële en het matchen van kandidaten aan de juiste bedrijven. - Je staat in voor het onthaal en de inschrijvingen op kantoor - Je haalt vacatures binnen en zoekt perrmanent naar potentiële kandidaten - Je contacteert telefonisch de bedrijven om de juiste kandidaat te matchen aan de vacature Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

  • LEERCONTRACT HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUSSEL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Gent en Brugge.

  • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VASTENAVONDT

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

  • ZAALMEDEWERKER FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PHARE DE VIE

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de gasten en wijst hen een tafel toe. Je stelt hen de eet- en drankkaart voor en neemt de bestellingen op. Je serveert de gerechten en de dranken. Daarna reken je af en ruim je de tafels af. Je werkt 2 avonden per week (af te spreken met de werkgever) van 18 tot 23 uur.

Zoek naar antwoorden van BOUCHERIE 4IبME RUE in sociale netwerken
Look for responds of BOUCHERIE 4IبME RUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUCHERIE 4IبME RUE. Laat een reactie achter voor BOUCHERIE 4IبME RUE. BOUCHERIE 4IبME RUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUCHERIE 4IبME RUE. Leave a respond for BOUCHERIE 4IبME RUE. BOUCHERIE 4IبME RUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUCHERIE 4IبME RUE op de google maps. Adres en contacten BOUCHERIE 4IبME RUE
Location of BOUCHERIE 4IبME RUE on the google maps. Address and contacts of BOUCHERIE 4IبME RUE

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUCHERIE 4IبME RUE BOUCHERIE 4IبME RUE: ATELIER GESQUIERE | I. ROOX | PRESENT IMMO BVBA | Y. ZANELLA | JEAN-PIERRE DETRY

Other related companies as BOUCHERIE 4IبME RUE: ATELIER GESQUIERE | I. ROOX | PRESENT IMMO BVBA | Y. ZANELLA | JEAN-PIERRE DETRY

BOUCHERIE 4IبME RUE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUCHERIE 4IبME RUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02449371337. Het bedrijf BOUCHERIE 4IبME RUE bevindt zich op het adres: 4بME RUE CITة AUBEPINES 29; 7330; SAINT-GHISLAIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 383,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 685,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in BOUCHERIE 4IبME RUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUCHERIE 4IبME RUE is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUCHERIE 4IبME RUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUCHERIE 4IبME RUE, openstaande posities, locatie van BOUCHERIE 4IبME RUE op de kaart.

BOUCHERIE 4IبME RUE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUCHERIE 4IبME RUE, company assigned to the tax number BE02449371337. The company BOUCHERIE 4IبME RUE is located at the address: 4بME RUE CITة AUBEPINES 29; 7330; SAINT-GHISLAIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 383,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 685,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boucheries. Products created in BOUCHERIE 4IبME RUE were not found.
The main activity of BOUCHERIE 4IبME RUE is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUCHERIE 4IبME RUE is not available. You also can look at reviews of BOUCHERIE 4IبME RUE, open positions, location of BOUCHERIE 4IبME RUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUCHERIE 4IبME RUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUCHERIE 4IبME RUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUCHERIE 4IبME RUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUCHERIE 4IبME RUE, employees, financial statistics.