BEENHOUWERIJ VERBIEST

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • BEENHOUWERIJ VERBIEST
Private companiesRailroad Transportation • BEENHOUWERIJ VERBIEST

Contactgegevens BEENHOUWERIJ VERBIEST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEENHOUWERIJ VERBIEST: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEENHOUWERIJ VERBIEST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STRIJDERSSTRAAT 59; 3300; TIENEN, België

Telefoon (phone): 16811834 (+32-16811834) 16811834 (+32-16811834)

Fax (fax): +32 (69) 888-65-44 +32 (69) 888-65-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEENHOUWERIJ VERBIEST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEENHOUWERIJ VERBIEST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEENHOUWERIJ VERBIEST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEENHOUWERIJ VERBIEST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEENHOUWERIJ VERBIEST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEENHOUWERIJ VERBIEST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEENHOUWERIJ VERBIEST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEENHOUWERIJ VERBIEST
Products information BEENHOUWERIJ VERBIEST

BTW identificatienummer (tax): BE08932952880
Ondernemingsnummer: 7381408691
Hoofdstad (capital): 671,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 545,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in BEENHOUWERIJ VERBIEST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEENHOUWERIJ VERBIEST
(Get full report from official database of BE for BEENHOUWERIJ VERBIEST)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEENHOUWERIJ VERBIEST
Addition kinds of activities for BEENHOUWERIJ VERBIEST

594200. Boekwinkels | Book stores
26530206. Partities, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Partitions, solid fiber: made from purchased materials
35850602. Bevestigingsapparatuur, behalve draagbaar | Humidifying equipment, except portable
59990800. Landbouwmachines en benodigdheden | Farm equipment and supplies
79220600. Kostuum- en landschapsontwerp diensten | Costume and scenery design services

Werken bij BEENHOUWERIJ VERBIEST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEENHOUWERIJ VERBIEST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEENHOUWERIJ VERBIEST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEENHOUWERIJ VERBIEST. Looking for open vacancies in other companies

  • Klantendienstmedewerker(ster) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de telecomsector zijn we op zoek gedreven klantendienstmedewerkers die de klanten op een professionele manier kunnen toespreken. Je zal de klanten te woord staan in het Nederlands en het Frans, de bedoeling is om hen te voorzien van een professioneel antwoord zodat zij meteen op de hoogte zijn van wat er verwacht zal worden van hen.

  • Chauffeur CE afzetcontainers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Lummen zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je rijdt met camion-remorque voor het ophalen van afzetcontainers met glas op brouwerijen. Je werkt voltijds van maandag tem vrijdag. Je werkt +/- 12u/dag, maar je kiest je startuur zelf. Indien je verkiest om 's nachts te werken, is dit zeker een optie. Aangezien het glas zwaar genoeg is, moet je de afzetcontainers niet afbachen.

  • Procesoperator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse Haven zijn wij op zoek naar operatoren die instaan voor het laden en lossen van bulkwagens die gevuld zijn of geledigd moeten worden met verschillende oliën of additieven Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een Europese leider in het aanbieden van innovatieve, geïntegreerde logistieke en value adding voor de chemische industrie en gerelateerde sectoren. Het bedrijf heeft in België vestigingen in Gent en Antwerpen.

  • Dynamische Sales Executive (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit je hands-on ingesteldheid, goochel je dagelijks met volgende verantwoordelijkheden: Klanten, leveranciers én prospecten horen bijna dagelijks jouw enthousiaste stemgeluid aan de telefoon; Jouw argusogen zorgen voor onberispelijke opmaak en opvolging van offertes; Met jouw blik op de toekomst, doe je prijsaanvragen bij leveranciers; Gezien het kleine team, werk je nauw samen met het Customer Service team en bied je hen ondersteuning; En last but not least volg je de budgetten en targets op. Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents maakt deel uit van een internationale groep, dat een solide reputatie heeft opgebouwd als leverancier van producten/oplossingen van TOP kwaliteit! Dit voor fabrikanten over de hele wereld. Vandaag zijn ze op zoek naar een dynamische "Sales Executive" die de commerciële afdeling zal ondersteunen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Zomergem– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zonhoven en omgeving

  • jobstudent +18jaar (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor een outsourcing bedrijf gespecialiseerd in technische profielen zijn we op zoek naar jobstudenten. Je voert allerhande technische functies uit naargelang je kennis.

  • Ervaren CNC operator voor houtverwerkende productie (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je spuit het afgewerkte meubilair zodat ze volledig op punt staat Hiervoor organiseer je je eigen werkplek; de temperatuur moet in orde zijn, vochtigheidsgraad, ... Je maakt zelf jouw eigen verf en controleert naar viscositeit, kleur, ... Je doet nacontrole en herstelt eventuele fouten

  • R&D Engineer (metallurgie) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Als R&D Engineer ben je werkzaam in het R&D labo waar nieuwe productsamenstellingen en/of processen worden uitgezocht. Meer specifiek: Je onderzoekt of klantvragen, die via sales binnenkomen, haalbaar zijn om te produceren. Je bent verantwoordelijk voor de gehele concept- en testfase. Dit houdt in het ontwerpen van laboproeven, het opzetten van proefopstellingen en vervolgens het uitvoeren van testen conform de vraag van de klant. Je analyseert de data die je hebt verkregen en stelt een gedetailleerd rapport op. Het uiteindelijke doel is dat je tot een oplossing komt voor de vraag van de klant. Bij specifieke vragen, ga je op zoek naar nieuwe productiemethodes in de markt, die je vervolgens kleinschalig in labo-omgeving gaat testen. Je werkt nauw samen met de Verantwoordelijke voor Veiligheid en de Milieucoördinator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving & selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een toonaangevende firma inzake de productie van specifieke metallurgische producten. Ze zijn een unieke speler in de wereld en als specialist in hun vakgebied, leveren ze producten van topkwaliteit die verwerkt worden in diverse toepassingen. Voor de uitbreiding van hun R&D team kijken wij uit naar een "R&D Engineer (metallurgie)":

  • R&D Test Engineer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: EKINOPS BELGIUM NV

    Type: Vaste Job

    Als R&D System Test Engineer werk je mee aan de validatie en verificatie van professionele datacommunicatie routers. Je werkt in een internationaal team van test ingenieurs, ontwerpt en test gesimuleerde netwerk omgevingen van klanten (netwerk operatoren), met bijhorende manuele en geautomatiseerde testen.

  • Handlanger betonherstellingen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen de betonsector zoeken wij op heden een handlanger, betonarbeider. Als betonarbeider sta je in voor het uitvoeren van betonboringen, betonherstellingen alsook betoninjecties.

  • .NET ontwikkelaar (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: UNAICLE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je vervoegt het ontwikkelteam en staat in voor het ontwikkelen en onderhouden van toepassingen. Je zal ook verantwoordelijk zijn voor het uitrollen van de nieuwe functionaliteiten alsook het onderhouden van bestaande toepassingen.

Zoek naar antwoorden van BEENHOUWERIJ VERBIEST in sociale netwerken
Look for responds of BEENHOUWERIJ VERBIEST in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEENHOUWERIJ VERBIEST. Laat een reactie achter voor BEENHOUWERIJ VERBIEST. BEENHOUWERIJ VERBIEST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEENHOUWERIJ VERBIEST. Leave a respond for BEENHOUWERIJ VERBIEST. BEENHOUWERIJ VERBIEST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEENHOUWERIJ VERBIEST op de google maps. Adres en contacten BEENHOUWERIJ VERBIEST
Location of BEENHOUWERIJ VERBIEST on the google maps. Address and contacts of BEENHOUWERIJ VERBIEST

Andere gerelateerde bedrijven als come BEENHOUWERIJ VERBIEST BEENHOUWERIJ VERBIEST: HORTENSIA | BUREAU TYPE & GRAPHIC | V. PIRSON | EBOCO | De Bron VZW

Other related companies as BEENHOUWERIJ VERBIEST: HORTENSIA | BUREAU TYPE & GRAPHIC | V. PIRSON | EBOCO | De Bron VZW

BEENHOUWERIJ VERBIEST is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEENHOUWERIJ VERBIEST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08932952880. Het bedrijf BEENHOUWERIJ VERBIEST bevindt zich op het adres: STRIJDERSSTRAAT 59; 3300; TIENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 671,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 545,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in BEENHOUWERIJ VERBIEST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEENHOUWERIJ VERBIEST is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEENHOUWERIJ VERBIEST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEENHOUWERIJ VERBIEST, openstaande posities, locatie van BEENHOUWERIJ VERBIEST op de kaart.

BEENHOUWERIJ VERBIEST is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEENHOUWERIJ VERBIEST, company assigned to the tax number BE08932952880. The company BEENHOUWERIJ VERBIEST is located at the address: STRIJDERSSTRAAT 59; 3300; TIENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 671,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 545,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boucheries. Products created in BEENHOUWERIJ VERBIEST were not found.
The main activity of BEENHOUWERIJ VERBIEST is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BEENHOUWERIJ VERBIEST is not available. You also can look at reviews of BEENHOUWERIJ VERBIEST, open positions, location of BEENHOUWERIJ VERBIEST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEENHOUWERIJ VERBIEST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEENHOUWERIJ VERBIEST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEENHOUWERIJ VERBIEST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEENHOUWERIJ VERBIEST, employees, financial statistics.