BEENHOUWERIJ REMI

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • BEENHOUWERIJ REMI

Contactgegevens BEENHOUWERIJ REMI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEENHOUWERIJ REMI: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEENHOUWERIJ REMI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRIMBERGSESTEENWEG 168; 1853; GRIMBERGEN, België

Telefoon (phone): 22672834 (+32-22672834) 22672834 (+32-22672834)

Fax (fax): +32 (16) 577-21-26 +32 (16) 577-21-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEENHOUWERIJ REMI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEENHOUWERIJ REMI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEENHOUWERIJ REMI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEENHOUWERIJ REMI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEENHOUWERIJ REMI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEENHOUWERIJ REMI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEENHOUWERIJ REMI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEENHOUWERIJ REMI
Products information BEENHOUWERIJ REMI

BTW identificatienummer (tax): BE04206359863
Ondernemingsnummer: 1159576416
Hoofdstad (capital): 582,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 158,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in BEENHOUWERIJ REMI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEENHOUWERIJ REMI
(Get full report from official database of BE for BEENHOUWERIJ REMI)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEENHOUWERIJ REMI
Addition kinds of activities for BEENHOUWERIJ REMI

078202. Grasdiensten | Lawn services
333901. Lood en zink | Lead and zinc
07210406. Hoeing diensten | Hoeing services
32290503. Tv-buisjes, glas | Tv tube blanks, glass
36480105. Fontein verlichting fixtures | Fountain lighting fixtures
38220401. Hydraulische circulator controle, automatisch | Hydronic circulator control, automatic
58120801. Barbecue restaurant | Barbecue restaurant
79910100. Fysieke fitnessclubs met trainingsapparatuur | Physical fitness clubs with training equipment
79999900. Amusement en recreatie, nec, nec | Amusement and recreation, nec, nec

Werken bij BEENHOUWERIJ REMI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEENHOUWERIJ REMI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEENHOUWERIJ REMI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEENHOUWERIJ REMI. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakdekker (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Brussel zijn we op zoek naar een polyvalente dakdekker. Je taken : - Opvolging van planning - Lezen van uitvoeringsplannen - De werf inrichten en beveiligen - Het installeren en demonteren van steigers, ladders, valbescherming en veiligheidslijnen - Zinkbewerking (lassen, plooien, gevelbekleding, staande naad,..) - Reparatiewerken daken en dakbedekking in diverse materialen - Reparatie/onderhoud dakgoten en afvoerpijpen - Onderhoud valse plafonds - Inachtneming veiligheidsvoorschriften en respect voor het milieu - Plaatsen warmte- en geluidsisolatie - Plaatsen van flexibele schouwen of extractie elementen voor beursstanden

  • Calculator (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je creatief met cijfers en ben je geïnteresseerd in financiële zaken? Wij hebben de ideale functie klaarliggen voor jou! Wat doe je? Je bestudeert het bestek wat betreft technische, wettelijke, veiligheidstechnische en financiële voorwaarden. Je maakt prijsaanvragen op naar leveranciers en onderaannemers ook sta je in voor de rekenkundig en planmatige controle. Je woont de plaatsbezoeken bij. Je verwerkt de offertes van onderaannemers of leveranciers en je becijfert de kostprijs van eigen fabrikaat. Je zorgt voor de juiste prijszetting van een project rekening houdend met de risico's, de vastgestelde eindtoeslag voor algemene bedrijfskosten, risicodekking en winst, de vooropgestelde uitvoeringsmethoden en uitvoeringstermijn, de werfinrichting,...

  • Hulpboekhouder - regio Erembodegem (optie vast) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Hulpboekhouder (m/v). Onze klant is gelegen in regio Erembodegem. De verantwoordelijkheden als Hulpboekhouder zijn: Voorbereiding van de algemene boekhouding; Aan- en verkoopfacturen inboeken; Verwerken van financiële verrichtingen; Voorbereiding van BTW aangiftes; Onderhouden van klanten- en leverancierscontacten; Algemene administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Werken als huishoudhulp Putte (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer(wagen - bromfiets) is een must/pluspunt Bedrijfsprofiel: Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Gemotiveerde thuishelper (RAVELS) via dienstencheques (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS RAVELS

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. - Poetsen - Strijken U woont in Ravels/Weelde/Poppel? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Student zaterdag en/of zondag m/v (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Hasselt zijn we op zoek naar een student die zaterdag of zondag wil werken. Je vult de rekken bij, doet kassawerk en helpt de klanten verder in de winkel Je bent klantvriendelijk Fijne werksfeer en afwisselend werk Heb je interesse of wens je meer info? Aarzel niet ons te contacteren!

  • jobstudent verkoopster Swarovski (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SWAROVSKI

    Type: Studentenjob

    Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

  • Bijlesgever wiskunde (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • QUALITY OPERATOR - ARBEIDERSFUNCTIE - (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PROVIRON FUNCTIONAL CHEMICALS

    Type: Vaste Job

    Instaan voor de goede werking van het productieproces, de productie-installaties, de kwaliteit van het product en een nette en veilige werkomgeving. Afwijkingen hieraan constateren, interpreteren, melden via de gekende systemen en eventueel gepast ingrijpen; Uitvoeren, interpreteren en rapporteren van de vereiste labo-controles en –analyses; Op regelmatige tijdstippen de hem door de proces operator toegewezen werkingsparameters controleren en volgens de gekende systemen rapporteren; Instaan voor de goede werking van de analysetoestellen en gepast handelen bij defecten (zelf herstellen of melden via de gekende kanalen); Instaan voor de orde en netheid in het QC-labo; De proces operator assisteren/vervangen bij het controleren en (laten) bijsturen van het productieproces en rapporteren aan de proces operator, meestergast en/of productie-ingenieur;

  • AUTOMATION ENGINEER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als automatisatie ingenieur word je geïntegreerd in een team van ervaren professionals die samenwerken op het gebied van elektriciteit en automatisering Je neemt deel aan en / of bent verantwoordelijk voor alle fasen (van de E & A-aspecten) in deze projecten: projectspecificaties, engineering, voorbereiding, (follow-up van) inbedrijfstelling en aanloop, ondersteuning bij het oplossen van resterende technische problemen, enz. ) • Voor projecten die voornamelijk door externe leveranciers worden uitgevoerd, neem je deel aan de begeleiding en follow-up van deze externe bedrijven met betrekking tot E & A • Voor projecten die intern worden uitgevoerd, ontwerpt en voert u zelf onderdelen van de hardware / software uit, in samenwerking met collega's van de automatiseringsafdeling van Aperam Genk • Je bent verantwoordelijk voor de instructies, documentatie en ondersteuning bij de overdracht van de nieuwe of gewijzigde technische systemen aan de afdeling elektrisch onderhoud • Je bent verantwoordelijk voor zowel de functionele veiligheid van de technische systemen (en de aanpassing van bestaande systemen) als voor de veiligheid van het personeel tijdens de uitvoering van deze projecten Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een Automation engineer.

  • International Business Controller (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: BRACHOT-HERMANT N.V.

    Type: Vaste Job

    Je treedt op als vaste vertegenwoordiger van de groep Brachot-Hermant voor één of meerdere buitenlandse vestigingen. Hiervoor ben je bereid om minstens de helft van je tijd in het buitenland te verblijven (niet-EU) Je hebt een stevige financiële achtergrond. Je zorgt voor de planning & control cyclus, periodieke financiële rapportages, investeringsanalyses, interne kostenverrekeningen, personeelskwesties en juridische dossiers. Hierbij word je ondersteund door een plaatselijk meerkoppig management team die je zelf aanstuurt. Je ontwerpt en beheert rapportering- en informatiesystemen, administratieve systemen, uniforme werkwijzen en procedures over de verschillende afdelingen heen. Je rapporteert aan de Belgische directie en de CFO

Zoek naar antwoorden van BEENHOUWERIJ REMI in sociale netwerken
Look for responds of BEENHOUWERIJ REMI in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEENHOUWERIJ REMI. Laat een reactie achter voor BEENHOUWERIJ REMI. BEENHOUWERIJ REMI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEENHOUWERIJ REMI. Leave a respond for BEENHOUWERIJ REMI. BEENHOUWERIJ REMI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEENHOUWERIJ REMI op de google maps. Adres en contacten BEENHOUWERIJ REMI
Location of BEENHOUWERIJ REMI on the google maps. Address and contacts of BEENHOUWERIJ REMI

Andere gerelateerde bedrijven als come BEENHOUWERIJ REMI BEENHOUWERIJ REMI: BUREAU DE WITTE & MOREL | COMMUNICA | Roiseux A | VAN VLASSELAER | Schoovaerts D

Other related companies as BEENHOUWERIJ REMI: BUREAU DE WITTE & MOREL | COMMUNICA | Roiseux A | VAN VLASSELAER | Schoovaerts D

BEENHOUWERIJ REMI is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEENHOUWERIJ REMI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04206359863. Het bedrijf BEENHOUWERIJ REMI bevindt zich op het adres: GRIMBERGSESTEENWEG 168; 1853; GRIMBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 582,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 158,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in BEENHOUWERIJ REMI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEENHOUWERIJ REMI is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEENHOUWERIJ REMI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEENHOUWERIJ REMI, openstaande posities, locatie van BEENHOUWERIJ REMI op de kaart.

BEENHOUWERIJ REMI is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEENHOUWERIJ REMI, company assigned to the tax number BE04206359863. The company BEENHOUWERIJ REMI is located at the address: GRIMBERGSESTEENWEG 168; 1853; GRIMBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 582,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 158,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boucheries. Products created in BEENHOUWERIJ REMI were not found.
The main activity of BEENHOUWERIJ REMI is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BEENHOUWERIJ REMI is not available. You also can look at reviews of BEENHOUWERIJ REMI, open positions, location of BEENHOUWERIJ REMI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEENHOUWERIJ REMI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEENHOUWERIJ REMI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEENHOUWERIJ REMI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEENHOUWERIJ REMI, employees, financial statistics.