BEENH. DE MULDER-ASSELMAN

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • BEENH. DE MULDER-ASSELMAN
Private companiesAmusement and Recreation Services • BEENH. DE MULDER-ASSELMAN

Contactgegevens BEENH. DE MULDER-ASSELMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEENH. DE MULDER-ASSELMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEENH. DE MULDER-ASSELMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WEGGEVOERDENSTRAAT 35; 9400; NINOVE, België

Telefoon (phone): 54335478 (+32-54335478) 54335478 (+32-54335478)

Fax (fax): +32 (12) 110-80-52 +32 (12) 110-80-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEENH. DE MULDER-ASSELMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEENH. DE MULDER-ASSELMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEENH. DE MULDER-ASSELMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEENH. DE MULDER-ASSELMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEENH. DE MULDER-ASSELMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEENH. DE MULDER-ASSELMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEENH. DE MULDER-ASSELMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEENH. DE MULDER-ASSELMAN
Products information BEENH. DE MULDER-ASSELMAN

BTW identificatienummer (tax): BE07288574218
Ondernemingsnummer: 5478851318
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 279,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Produits & Services: Volaille, Gibier.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEENH. DE MULDER-ASSELMAN
(Get full report from official database of BE for BEENH. DE MULDER-ASSELMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEENH. DE MULDER-ASSELMAN
Addition kinds of activities for BEENH. DE MULDER-ASSELMAN

344900. Diverse metaalwerk | Miscellaneous metalwork
873300. Niet-commerciële onderzoeksorganisaties | Noncommercial research organizations
24991008. Bakken: hout, rieten en bagasse | Trays: wood, wicker, and bagasse
28650104. Anthraquinon, kleurstoffen | Anthraquinone, dyes
30890206. Doekspelden, kunststoffen | Clothespins, plastics
51910204. Stro | Straw

Werken bij BEENH. DE MULDER-ASSELMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEENH. DE MULDER-ASSELMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEENH. DE MULDER-ASSELMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEENH. DE MULDER-ASSELMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Zaalmedewerker M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een ervaren zaalmedewerker: Je staat in voor het bedienen, afruimen en netjes houden van de zaal. Je volgt hierbij de regels van de etiquette.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER 2 PLOEGEN (M/V) (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een productiebedrijf regio Beveren-Leie zijn we op zoek naar een voltijds medewerker om bij te springen in de productie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag in 2 ploegen. Je wordt allround ingezet en kan rekenen op een afwisselende functie.

  • Internal sales medewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn wij op zoek naar een commercieel binnendienst medewerker. Je bent het interne aanspreekpunt voor onze klanten Je beheert de inkomende orders, je zorgt voor een correcte input in ons systeem Je volgt de leveringen op en eventuele backorders Je zorgt voor een goede opvolging van de stock en verzendingen Je behandelt klachten en zorgt voor een goede oplossing Je verwerkt de retourorders en zorgt voor een correcte afhandeling

  • Huishoudhulp (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Bijverdienste : productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

  • LESGEVER SENIORENGYM (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (13:30-14:30) in Zeebrugge zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • PATISSIER (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: 'T VERLOORE BROOD

    Type: Vaste Job

    In onze bakkerij zal jij mede instaan voor volgende taken: Je maakt onze patisserie Je helpt mee het assortiment te vernieuwen naar de nieuwste hypes en trends Je zorgt voor de voor bereidingen en de afwerking van ons gebak. ... Ook het ordelijk en netjes houden van je werkplek behoort tot je takenpakket.

  • Administratief commercieel bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ROCK RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een job met onmiddellijk een vast contract? Voor een ongelooflijk sterk bedrijf regio Waregem in het luxesegment zijn we op zoek naar een administratief commercieel bediende. Door de groei van het bedrijf, zijn we op zoek naar iemand die voldoet aan deze vacature. Wat houdt het werk in? Je werkt in het hoofdkantoor in Waregem, vlakbij de afrit in een mooie, moderne werkomgeving. Je speelt een centrale rol in de verwerking van aanvragen van onze klanten. Je bent ook het eerste aanspreekpunt voor onze professionele klanten. Je functioneert als hun backoffice en staat hen bij in hun bestellingen en administratie. Je werkt samen met enkele andere collega's die op vandaag een hecht team vormen en klaar zijn om met open armen een nieuwe medewerker in hun groep op te nemen. Het team kenmerkt zich door hun positieve ingesteldheid, energieke karakter en iedereen trekt aan hetzelfde zeil. Er is ruimte voor initiatief en ideeën, je kan dus actief meedenken met het bedrijf. Door de goeie, familiale sfeer kent het bedrijf weinig verloop. Heb je interesse om te solliciteren voor deze job? Mail dan je CV door naar [email protected] en je wordt heel snel gecontacteerd.

  • Matroos passagiersvaart (binnenvaart) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: FRANLIS

    Type: Vaste Job

    De rederij Franlis is dringend op zoek naar een matroos binnenvaart (met dienstboekje) voor een klein passagiersschip (200p) voor de uitbating van havenrondvaarten Zeebrugge. U bent verantwoordelijk voor het meren en losgooien van het vaartuig, het toezien op de veiligheid bij in en ontschepen van de passagiers, de algemene netheid van het vaartuig (publiek toegankelijke zalen en technische lokalen), kleine onderhoudswerkzaamheden (schilderwerk etc).

  • Kinesiste (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van BEENH. DE MULDER-ASSELMAN in sociale netwerken
Look for responds of BEENH. DE MULDER-ASSELMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEENH. DE MULDER-ASSELMAN. Laat een reactie achter voor BEENH. DE MULDER-ASSELMAN. BEENH. DE MULDER-ASSELMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEENH. DE MULDER-ASSELMAN. Leave a respond for BEENH. DE MULDER-ASSELMAN. BEENH. DE MULDER-ASSELMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEENH. DE MULDER-ASSELMAN op de google maps. Adres en contacten BEENH. DE MULDER-ASSELMAN
Location of BEENH. DE MULDER-ASSELMAN on the google maps. Address and contacts of BEENH. DE MULDER-ASSELMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come BEENH. DE MULDER-ASSELMAN BEENH. DE MULDER-ASSELMAN: Kimi International BVBA | ASSURANCES DES COLLINES | Sorelobo | PHILIP VAN LIERDE | D VAN DE KERCKHOVE

Other related companies as BEENH. DE MULDER-ASSELMAN: Kimi International BVBA | ASSURANCES DES COLLINES | Sorelobo | PHILIP VAN LIERDE | D VAN DE KERCKHOVE

BEENH. DE MULDER-ASSELMAN is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEENH. DE MULDER-ASSELMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07288574218. Het bedrijf BEENH. DE MULDER-ASSELMAN bevindt zich op het adres: WEGGEVOERDENSTRAAT 35; 9400; NINOVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 279,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boucheries. Lijst met producten zijn Produits & Services: Volaille, Gibier..
De hoofdactiviteit van BEENH. DE MULDER-ASSELMAN is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEENH. DE MULDER-ASSELMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEENH. DE MULDER-ASSELMAN, openstaande posities, locatie van BEENH. DE MULDER-ASSELMAN op de kaart.

BEENH. DE MULDER-ASSELMAN is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEENH. DE MULDER-ASSELMAN, company assigned to the tax number BE07288574218. The company BEENH. DE MULDER-ASSELMAN is located at the address: WEGGEVOERDENSTRAAT 35; 9400; NINOVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 279,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boucheries. List of products are Produits & Services: Volaille, Gibier..
The main activity of BEENH. DE MULDER-ASSELMAN is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BEENH. DE MULDER-ASSELMAN is not available. You also can look at reviews of BEENH. DE MULDER-ASSELMAN, open positions, location of BEENH. DE MULDER-ASSELMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEENH. DE MULDER-ASSELMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEENH. DE MULDER-ASSELMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEENH. DE MULDER-ASSELMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEENH. DE MULDER-ASSELMAN, employees, financial statistics.