ANTOIN VAN DUN

Contactgegevens ANTOIN VAN DUN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTOIN VAN DUN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTOIN VAN DUN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NATIONALESTRAAT 101; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32322802 32322802

Fax (fax): +32 (81) 363-49-10 +32 (81) 363-49-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTOIN VAN DUN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTOIN VAN DUN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTOIN VAN DUN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTOIN VAN DUN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTOIN VAN DUN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTOIN VAN DUN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTOIN VAN DUN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTOIN VAN DUN
Products information ANTOIN VAN DUN

BTW identificatienummer (tax): BE03069824218
Ondernemingsnummer: 2385101318
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 304,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in ANTOIN VAN DUN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTOIN VAN DUN
(Get full report from official database of BE for ANTOIN VAN DUN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTOIN VAN DUN
Addition kinds of activities for ANTOIN VAN DUN

201500. Slachting en verwerking van pluimvee | Poultry slaughtering and processing
614100. Persoonlijke kredietinstellingen | Personal credit institutions
20150607. Pluimvee, verwerkt: gekruid | Poultry, processed: spiced
35539912. Schuurmachines, behalve draagbare vloerschuurmachines: houtbewerking | Sanding machines, except portable floor sanders: woodworking
38299917. Shadowgraphs | Shadowgraphs
79339902. Duck pin center | Duck pin center
80939903. Rehabilitatiecentrum, poliklinische behandeling | Rehabilitation center, outpatient treatment

Werken bij ANTOIN VAN DUN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTOIN VAN DUN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTOIN VAN DUN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTOIN VAN DUN. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent arbeider (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal ingezet worden als operator aan zaagmachine/freesmachine voor het verwerken van aluminium; Je zal ingezet worden als hulparbeider bij controlewerk en aanvullen stock; Je bent flexibel om in te springen waar nodig.

  • Kassamedewerker / aanvuller M/V (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Flexpoint Staffing

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar gemotiveerde kassamedewerkers die in kalmere periodes helpen aanvullen. Je werkt gemiddeld 36.5u / week en 1 op 2 weekends. Jouw taken: - Je zorgt voor een correcte klantenservice en informeert de klanten - Goederen correct scannen en betalingen ontvangen - Je staat in voor een correct kassabeheer (aanvullen, orde, correcte afsluiting...) - Rekken aanvullen - Ondersteunen van de verschillende afdelingen bij drukkere periodes

  • Productiemedewerker (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assenede zoekt jou! Als toeleverancier voor de automotive sector assembleert Adient in opdracht van diverse grote automerken kwaliteitsvolle zetels . Werk mee aan de opbouw van de voor-en achterbanken & meld je aan bij AGO Jobs & HR te Gent. Neem contact op via [email protected] of bel 09/2334920.

  • Verkoopsmedewerker huishoud (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf is Infinity Jobs op zoek naar een verkoopsmedewerker voor de huishoud/interieur afdeling. Dagelijks sta je de klanten te woord en sta je ze bij met raad en daad. Je schikt en stalt de produkten uit en vult aan waar nodig. Daarnaast sta je de kassa bij waar nodig.

  • Digital marketing manager, fulltime, Evere (snelle opstart) (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het hoofdkantoor van Toyota Motor Europe zoeken we een digital marketeer die volgende taken op zich kan nemen: digitale marketingstrategie uitwerken en coördineren digitale marketingcampagnes uitwerken en lanceren via verschillende kanalen om een zo breed mogelijk publiek te bereiken (display, social media, website, SEO/SEM, CRM etc.) nauw samenwerken met interne en externe partners en departementen strakke planning en deadlines respecteren integreren van CRM & Marketing platforms (Salesforce Marketing Cloud, Media Platform, Google Analytics etc.) inhoud en content van de website updaten om een doorzichtige en vloeiende samenwerking en conversatie op gang te houden ( on-site and off-site SEO strategy) rapport uitbrengen van doelen (behaalde en nog te bereiken) en de plaats die de marketingstrategie inneemt (ROI and KPIs) trends en klanteninzichten capteren en integreren in campagnes

  • Student Magazijnmedewerker M/V (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een leuke studentenjob voor volgende week? Schrikt fysieke arbeid jou niet af? Neem dan snel contact met ons op. Voor een firma gelegen in Drogenbos zijn we op zoek naar een student magazijnier (m/v)

  • Verkoopsmedewerker (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als verkoopsmedewerker zal U: - de klanten bedienen - de toonbank schoonmaken - helpen met het bereiden van kleine gerechten

  • TECHNISCH TEKENAAR (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve opleidingsperiode om het gamma te leren kennen, werk je actief mee aan de interne productontwikkeling alsook aan de coördinatie en opvolging van de externe productontwikkeling. De focus ligt op het bedenken en implementeren van nieuwe producten en optimaliseren van bestaande producten uit het gamma. je stelt haalbaarheidsstudies en kosten/baten analyses op en voert producttesten uit je zoekt mee naar de juiste leveranciers je zorgt voor technische productdocumentatie en houdt deze up-to-date je geeft product-technische ondersteuning aan medewerkers van diverse afdelingen je bent verantwoordelijk voor de productkwaliteit- en functionaliteit Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gezonde KMO in de interieursector. Ze richten zich op het high end segment van decoratie en ontwikkelen en produceren alles op maat van de klant. Het eigen ontwikkelingsteam ontwikkelt producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen met de fijnste afwerking. Meer dan 70% van de verkoop is afkomstig uit eigen ontwikkelingen. Ter vervanging van een medewerker die op pensioen gaat, zoeken we een technisch tekenaar.

  • Freelance docent 'tuinontwerper' (locatie:Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een lesgever : Tuinontwerp Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring met het geven van lessen of workshops. We hechten vooral belang aan ervaring uit het werkveld die je kan overbrengen aan onze studenten. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Medisch Pedicure (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: GREELIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Healthpoint Haacht, zoekt enthousiaste medische pedicure om het team te versterken. Functieomschrijving: -Wij zoeken een professional om een BESTAAND klienteel de juiste zorgen toe te dienen. - je bent zelfstandige in hoofd of bijberoep. - je bepaalt je eigen agenda in samenspraak. Jouw profiel: - Je bent een gediplomeerde medisch pedicure. - Je bent enthousiast en positief ingesteld. - Je bent geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Graag in team samenwerken en contactvaardig zijn is een must.

  • Koerier delicious Fried chicken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TIJARI

    Type: Flexijob

    Koerier met B rijbewijs om maaltijden aan huis te brengen. liefst flexijob

Zoek naar antwoorden van ANTOIN VAN DUN in sociale netwerken
Look for responds of ANTOIN VAN DUN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTOIN VAN DUN. Laat een reactie achter voor ANTOIN VAN DUN. ANTOIN VAN DUN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTOIN VAN DUN. Leave a respond for ANTOIN VAN DUN. ANTOIN VAN DUN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTOIN VAN DUN op de google maps. Adres en contacten ANTOIN VAN DUN
Location of ANTOIN VAN DUN on the google maps. Address and contacts of ANTOIN VAN DUN

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTOIN VAN DUN ANTOIN VAN DUN: Free Wear Fashion | SHEILA D'HAEMERS | ANTOON VANDECANDELAERE | JEAN COLLART | Somers Erik

Other related companies as ANTOIN VAN DUN: Free Wear Fashion | SHEILA D'HAEMERS | ANTOON VANDECANDELAERE | JEAN COLLART | Somers Erik

ANTOIN VAN DUN is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANTOIN VAN DUN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03069824218. Het bedrijf ANTOIN VAN DUN bevindt zich op het adres: NATIONALESTRAAT 101; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 304,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in ANTOIN VAN DUN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANTOIN VAN DUN is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTOIN VAN DUN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTOIN VAN DUN, openstaande posities, locatie van ANTOIN VAN DUN op de kaart.

ANTOIN VAN DUN is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANTOIN VAN DUN, company assigned to the tax number BE03069824218. The company ANTOIN VAN DUN is located at the address: NATIONALESTRAAT 101; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 304,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boucheries. Products created in ANTOIN VAN DUN were not found.
The main activity of ANTOIN VAN DUN is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTOIN VAN DUN is not available. You also can look at reviews of ANTOIN VAN DUN, open positions, location of ANTOIN VAN DUN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTOIN VAN DUN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTOIN VAN DUN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTOIN VAN DUN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTOIN VAN DUN, employees, financial statistics.