SAMAPLANT

Contactgegevens SAMAPLANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SAMAPLANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

SAMAPLANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUIFFELEINDESTRAAT 19; 8553; ZWEVEGEM, België

Telefoon (phone): 56646206 (+32-56646206) 56646206 (+32-56646206)

Fax (fax): +32 (13) 750-98-70 +32 (13) 750-98-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SAMAPLANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SAMAPLANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SAMAPLANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SAMAPLANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SAMAPLANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SAMAPLANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SAMAPLANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SAMAPLANT
Products information SAMAPLANT

BTW identificatienummer (tax): BE06462677001
Ondernemingsnummer: 6086669921
Hoofdstad (capital): 789,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 224,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in SAMAPLANT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boomkwekerijen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SAMAPLANT
(Get full report from official database of BE for SAMAPLANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor SAMAPLANT
Addition kinds of activities for SAMAPLANT

251105. Houtbanken, boekenkasten en magazijnrekken | Wood desks, bookcases, and magazine racks
308903. Plastics hardware en bouwproducten | Plastics hardware and building products
15210103. Terras- en dekconstructie en reparatie | Patio and deck construction and repair
20959902. Koffie roosteren (behalve groothandelaars) | Coffee roasting (except by wholesale grocers)
35650101. Luchtmachines, voor dranken | Aerating machines, for beverages
38210107. Verdampingsapparaat, laboratoriumtype | Evaporation apparatus, laboratory type
38230503. Vloeistof analyse instrumenten, industrieel proces type | Liquid analysis instruments, industrial process type
50640102. Vaatwassers | Dishwashers
59479902. souvenirs | Souvenirs
87420203. Arbeids- en vakbondsverband consultant | Labor and union relations consultant

Werken bij SAMAPLANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SAMAPLANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SAMAPLANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SAMAPLANT. Looking for open vacancies in other companies

  • Bulkbelader (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat vooral uit het laden en lossen van silo's of containers. Alvorens je start met het laden, controleer je de bulk of container. Daarnaast werk je met big bags die je moet lossen in de bulk of container. De eerste weken van je tewerkstelling krijg je iemand toegewezen die je wegwijs zal maken in de job. Daarnaast wordt verwacht dat je ordelijk, stipt en flexibel qua uren bent. Je kan in 2 ploegen werken. Tijdens drukke periodes kan gevraagd worden om een nachtshift te werken. Verder biedt het bedrijf de mogelijkheid om aan de slag te gaan met optie vast na een positieve proefperiode.

  • Storingstechniekers (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerd Storingstechnieker gezocht! Wij bij Let\\\'s work zijn voor onze klant, gespecialiseerd in het outsourcen van technische medewerkers op zoek naar een Storingstechnieker. je wordt uitgestuurd naar verschillende klanten waar je hoofdzakelijk zal in staan voor: - Het onderhoud van het elektrische en mechanisch gedeelte van het machinepark. - Het accent ligt op de elektrische kant waar je ook met PLC-sturingen zal te maken hebben. - Spoort defecten op in elektrische installaties en hun componenten. - Verhelpt storingen.

  • CALCULATOR/AANKOPER (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator/aankoper zijn we op zoek naar iemand die steeds op zoek gaat naar de beste prijzen op de markt. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Lastenboeken analyseren en plannen; Offertes bestuderen en vergelijken van leveranciers en onderaannemers voor aanbestedingen; Offertes opmaken voor openbare en privé- aanbestedingen; Prijsvergelijkingen opstellen.

  • Productioperator TBD (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt voor een bedrijf dat duurzaamheid vooropstelt op alle vlakken. Je krijgt verantwoordelijkheid, maakt deel uit van een innovatief en gedreven team, dat elke dag alles op alles zet om de bedrijfsmissie waar te maken. Opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn voor dit bedrijf geen loze beloftes, maar échte kansen. Als procesoperator: - Sta je, na een grondige opleiding, in voor de bediening van de productie-installaties en de procescontrole - Voer je bepaalde onderhoudswerkzaamheden uit aan de installaties - Werk je actief mee aan het opstellen van productieprocedures - Krijg je in een klein team ruim de kans om bij te dragen tot het analyseren en oplossen van productie- en onderhoudsproblemen - Draag je actief bij tot een proactief preventiebeleid door een veilige werk-attitude

  • Onderhoudstechnieker/CNC operator (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf gespecialiseerd in het draaien en frezen van onderdelen (metaal, kunststof, non ferro), zij wij op zoek naar een onderhoudstechnieker met onmiddellijke opstart! Naast het elektrisch en mechanisch onderhoud van de CNC machines, wordt je daarnaast ook ingeschakeld voor het draai- en freeswerk. Het bedrijf levert stukwerk aan allerlei sectoren: industrie, landbouw, medische sector, bouw en entertainment.

  • HUISHOUDHULP (M/V) RUDDERVOORDE (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • jobstudent (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor een hamburger restaurant in de regio van Korbeek-Lo zoeken we een student om ons team te versterken. Voor deze vacature voer je onderstaande taken uit: je kan de klanten snel en efficiënt verder helpen je helpt mee tijdens de shiften waar nodig dit zowel in de keuken als bij de bediening van de klanten je zorgt dat ons restaurant er altijd netjes bij ligt

  • Senior Project Engineer – Regio Kempen (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Wat houdt deze functie in? Als Project Engineer kom je terecht bij een internationale klant in de Kempen, een productiebedrijf gespecialiseerd in de automotive. Deze functie houdt volgende in: Je fungeert als contactpersoon voor projecten binnen de centrale productie engineering en beheert de technische scope, het budget en de timing van het project van concept tot en met industrialisatie. Je schrijft de nodige specificaties uit. Je bent verantwoordelijk voor de engineering, opbouw en afname van installaties bij de leveranciers. Je verzorgt de opbouw en indienstname van de installatie t.e.m. overdracht aan productie. Je neemt hierbij de leiding over het projectteam met leden uit de verschillende afdelingen. Je bent de spilfiguur binnen de organisatie die de nodige communicatie verzorgt zowel richting leveranciers als interne stakeholders.

  • Meewerkende foremen (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: KUEHNE + NAGEL LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enkele foremen om het operationele team te versterken op onze Contract Logistics site in Eindhout. Taken en verantwoordelijkheden Als foreman stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je Team Leader en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd wordt. Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte KNPS – tools. Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit, personeelswijzigingen, ... )

  • Business Developer Trifinance (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: MOENS & VANDENBERGEN

    Type: Vaste Job

    Deze functie helpt het bedrijf Trifinance dat grote groeiobjectieven heeft bij de commerciële aspecten. Trifinance is een outsourcing bedrijf dat in volle expansie is. Voor de Business Unit Brussel zoekt de Accord Group drietalige commerciële profielen met liefst ervaring in outsourcing en eventueel een achtergrond of ervaring in finance. De volledige functie omschrijving kan men vinden op www.accordgroup.be/vacancies

  • Advocaat Corporate M&A (Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    Advocaat - Corporate M&A - (Antwerpen) Voor een gerenommeerd advocatenkantoor zijn we op zoek naar een Advocaat gespecialiseerd in M&A om het team experten te versterken. Onze klant is een specialist in bijstaan van ondernemingen in een brede waaier aan juridische kwesties. Ze bieden hun groeiend nationaal en internationaal cliënteel steeds een totaaloplossing aan waarbij kwaliteit primeert. Transparantie, duidelijke communicatie en efficiëntie typeren de aanpak van dit kantoor. Functieomschrijving: Als Advocaat Corporate M&A ben je verantwoordelijk voor volgende functies: Het adviseren van klanten en bijstaan in het maken van beslissingen omtrent fusies en overnamen, private equity, herstructureringen, aandeelhoudersgeschillen, enz. Het proactief meehelpen uitdenken van een lange-termijn strategie voor de klant. Het opbouwen en onderhouden van een vertrouwensrelatie met het cliënteel.

  • Zelfstandig kantoorhouder te Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te?Jabbeke Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

Zoek naar antwoorden van SAMAPLANT in sociale netwerken
Look for responds of SAMAPLANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor SAMAPLANT. Laat een reactie achter voor SAMAPLANT. SAMAPLANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SAMAPLANT. Leave a respond for SAMAPLANT. SAMAPLANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SAMAPLANT op de google maps. Adres en contacten SAMAPLANT
Location of SAMAPLANT on the google maps. Address and contacts of SAMAPLANT

Andere gerelateerde bedrijven als come SAMAPLANT SAMAPLANT: T.T.C. HASSELT | MEIJERS B | Blaser H | JAN BAX | MUS?E ARTS ANC. NAMUROIS

Other related companies as SAMAPLANT: T.T.C. HASSELT | MEIJERS B | Blaser H | JAN BAX | MUS?E ARTS ANC. NAMUROIS

SAMAPLANT is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SAMAPLANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06462677001. Het bedrijf SAMAPLANT bevindt zich op het adres: RUIFFELEINDESTRAAT 19; 8553; ZWEVEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 789,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 224,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boomkwekerijen. Producten gemaakt in SAMAPLANT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SAMAPLANT is Kleding en accessoires, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SAMAPLANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SAMAPLANT, openstaande posities, locatie van SAMAPLANT op de kaart.

SAMAPLANT is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is SAMAPLANT, company assigned to the tax number BE06462677001. The company SAMAPLANT is located at the address: RUIFFELEINDESTRAAT 19; 8553; ZWEVEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 789,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 224,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boomkwekerijen. Products created in SAMAPLANT were not found.
The main activity of SAMAPLANT is Apparel and Accessory Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SAMAPLANT is not available. You also can look at reviews of SAMAPLANT, open positions, location of SAMAPLANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SAMAPLANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SAMAPLANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SAMAPLANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SAMAPLANT, employees, financial statistics.