BOOMKWEKERIJ JORIS

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • BOOMKWEKERIJ JORIS
Private companiesTextile Mill Products • BOOMKWEKERIJ JORIS

Contactgegevens BOOMKWEKERIJ JORIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOOMKWEKERIJ JORIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOOMKWEKERIJ JORIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEISLAGSEBAAN 153; 2930; BRASSCHAAT, België

Telefoon (phone): 36530590 (+32-36530590) 36530590 (+32-36530590)

Fax (fax): +32 (3) 789-98-40 +32 (3) 789-98-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOOMKWEKERIJ JORIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOOMKWEKERIJ JORIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOOMKWEKERIJ JORIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOOMKWEKERIJ JORIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOOMKWEKERIJ JORIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOOMKWEKERIJ JORIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOOMKWEKERIJ JORIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOOMKWEKERIJ JORIS
Products information BOOMKWEKERIJ JORIS

BTW identificatienummer (tax): BE04485412597
Ondernemingsnummer: 5156402587
Hoofdstad (capital): 934,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 631,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in BOOMKWEKERIJ JORIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boomkwekerijen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOOMKWEKERIJ JORIS
(Get full report from official database of BE for BOOMKWEKERIJ JORIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOOMKWEKERIJ JORIS
Addition kinds of activities for BOOMKWEKERIJ JORIS

7216. Droogreinigingsinstallaties, behalve tapijten | Drycleaning plants, except rugs
32720309. Meubelen, tuin: beton | Furniture, garden: concrete
39310118. Piano's, alle soorten: verticaal, groot, spinet, speler, etc. | Pianos, all types: vertical, grand, spinet, player, etc.
47310103. Customhouse makelaars | Customhouse brokers
50470104. Instrumenten, chirurgisch en medisch | Instruments, surgical and medical
50850702. Industriële naaigaren | Industrial sewing thread

Werken bij BOOMKWEKERIJ JORIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOOMKWEKERIJ JORIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOOMKWEKERIJ JORIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOOMKWEKERIJ JORIS. Looking for open vacancies in other companies

  • 2 Operator Lijn verantwoordelijke (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Opstarten en draaiende houden van de lijn Ingrijpen bij eenvoudige pannes Zelfstandig werken Aansturen van 4-tal medewerkers met nadruk op kwaliteit

  • Ontbramer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ontbramer. Taken: ontbramen, balanceren en montage van metaalonderdelen.

  • Industrieel elektricien / bordenbouwer m/v (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Beschik jij over een grondige kennis van industriële elektriciteit? Adecco Zeebrugge kan jou aan een interessante job helpen. Als industrieel bordenbouwer bouw je zelfstandig elektrische stuur- en regelborden (op basis van een installatieschema of bord lay-out). Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf het montageraam. Verder plaats je de onderdelen & componenten (oa draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten) en test je de kast.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • HUISHOUDHULPEN EKE/NAZARETH (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Piétrebais, 8 uur per week (PIETREBAIS)

    Regio: PIETREBAIS

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Piétrebais Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent administratie & selectie (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Je staat mee in ter ondersteuning van de vaste werknemers op kantoor om zo de dagelijkse werking te kunnen garanderen. Administratieve taken zullen ook deel uitmaken van je takenpakket Je gaat mee op zoek naar de ideale match tussen kandidaat & vacature Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento.  Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door Dankzij de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening kwalitatief en efficiënt. Dankzij Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.

  • Student - Bakkerij Zwijnaarde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Zwijnaarde. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • Technieker landbouwtoestellen (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf actief in verhuur en verkoop van landbouwtoestellen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde technieker. Samen met de zaakvoerder en nog één collega ben je verantwoordelijk voor onderhoud en herstel van landbouwmachines (rollend materiaal zoals kranen, knikladers en tractoren). Indien nodig ga je ook langs bij klanten om depannages uit te voeren (tijdens de werkuren).

  • Officer HR Services Europe met Nederlands en Duits (Berlijn)

    Regio: Berlijn

    Bedrijf: BASF ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Binnen ons internationaal HR inquiry team ben je de eerste aanspreekpartner voor de medewerkers van de BASF Groep in België en Nederland voor vragen met betrekking tot HR gerelateerde onderwerpen. Ook ben je eerste aanspreekpartner voor Europese BASF sollicitanten tijdens hun sollicitatie proces. Je geeft telefonisch, via email en via chat advies, behandelt aanvragen en verwerkt deze zelfstandig, of waar nodig, ook in samenwerking met de relevante afdelingen (Payroll, Personal Administration, Talent Management, etc.). Hierbij hou je rekening met bedrijfsinterne regels aslook met CAO-overeenkomsten en algemene wetgeving. Je verbetert de kwaliteit van onze service door de knowledge database bij te houden en te aktualiseren en door actief mee te werken aan de uitwisseling van informatie en ervaring onder de collega's. Verder krijg je ook de kans mee te werken aan verschillende projecten en meer verantwoordelijkheid op je te nemen.

  • LADER / LOSSER - Shift vrij te kiezen (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van containers. Je maakt hierbij gebruik van allerlei hulpmiddelen die het werk ergonomisch verlichten. Je werkt op de luchthaven waar veiligheid en security heel belangrijk zijn. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke klant te zaventem zijn wij op zoek naar Lader/Lossers.

Zoek naar antwoorden van BOOMKWEKERIJ JORIS in sociale netwerken
Look for responds of BOOMKWEKERIJ JORIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOOMKWEKERIJ JORIS. Laat een reactie achter voor BOOMKWEKERIJ JORIS. BOOMKWEKERIJ JORIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOOMKWEKERIJ JORIS. Leave a respond for BOOMKWEKERIJ JORIS. BOOMKWEKERIJ JORIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOOMKWEKERIJ JORIS op de google maps. Adres en contacten BOOMKWEKERIJ JORIS
Location of BOOMKWEKERIJ JORIS on the google maps. Address and contacts of BOOMKWEKERIJ JORIS

Andere gerelateerde bedrijven als come BOOMKWEKERIJ JORIS BOOMKWEKERIJ JORIS: JOFRA BOEKHANDEL | RESTAURANT 'T BANNEUXKE | Mecabel SA | FLASH ACTION | BLANCHISSERIE VISIBLY

Other related companies as BOOMKWEKERIJ JORIS: JOFRA BOEKHANDEL | RESTAURANT 'T BANNEUXKE | Mecabel SA | FLASH ACTION | BLANCHISSERIE VISIBLY

BOOMKWEKERIJ JORIS is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOOMKWEKERIJ JORIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04485412597. Het bedrijf BOOMKWEKERIJ JORIS bevindt zich op het adres: HEISLAGSEBAAN 153; 2930; BRASSCHAAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 934,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 631,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boomkwekerijen. Producten gemaakt in BOOMKWEKERIJ JORIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOOMKWEKERIJ JORIS is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOOMKWEKERIJ JORIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOOMKWEKERIJ JORIS, openstaande posities, locatie van BOOMKWEKERIJ JORIS op de kaart.

BOOMKWEKERIJ JORIS is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOOMKWEKERIJ JORIS, company assigned to the tax number BE04485412597. The company BOOMKWEKERIJ JORIS is located at the address: HEISLAGSEBAAN 153; 2930; BRASSCHAAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 934,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 631,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boomkwekerijen. Products created in BOOMKWEKERIJ JORIS were not found.
The main activity of BOOMKWEKERIJ JORIS is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BOOMKWEKERIJ JORIS is not available. You also can look at reviews of BOOMKWEKERIJ JORIS, open positions, location of BOOMKWEKERIJ JORIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOOMKWEKERIJ JORIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOOMKWEKERIJ JORIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOOMKWEKERIJ JORIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOOMKWEKERIJ JORIS, employees, financial statistics.