ELEKTRO DECAT BVBA

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • ELEKTRO DECAT BVBA
Private companiesRailroad Transportation • ELEKTRO DECAT BVBA

Contactgegevens ELEKTRO DECAT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELEKTRO DECAT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELEKTRO DECAT BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pervijzestr. 17 8600 Diksmuide - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-55-50-01 32-51-55-50-01

Fax (fax): 32-51-55-55-87 32-51-55-55-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELEKTRO DECAT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELEKTRO DECAT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELEKTRO DECAT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELEKTRO DECAT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELEKTRO DECAT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELEKTRO DECAT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELEKTRO DECAT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELEKTRO DECAT BVBA
Products information ELEKTRO DECAT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05895507812
Ondernemingsnummer: 9904144287
Hoofdstad (capital): 424,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 273,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in ELEKTRO DECAT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electrical & Electronic Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELEKTRO DECAT BVBA
(Get full report from official database of BE for ELEKTRO DECAT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELEKTRO DECAT BVBA
Addition kinds of activities for ELEKTRO DECAT BVBA

279101. Hand samenstelling samenstelling | Hand composition typesetting
291101. Gassen en vloeibare petroleumgassen | Gases and liquefied petroleum gases
519402. Rookloze tabak | Smokeless tobacco
47890400. Onderhoud en reparatie van spoorwegen | Railroad maintenance and repair services
51980200. Vernis | Varnishes
67990101. Commodity contract pool operators | Commodity contract pool operators
80420105. Visuele opleidingsspecialist optometrist | Visual training specialist optometrist

Werken bij ELEKTRO DECAT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELEKTRO DECAT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELEKTRO DECAT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELEKTRO DECAT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Klinkerlegger (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief op de particuliere markt, is Randstad Construct op zoek naar ervaren klinkerleggers. U zal mee opritten aanleggen en u kan dan ook met een minimum aan uitleg zelfstandig aan de slag. Er zal gewerkt worden met verschillende soorten materialen: kasseien, klinkers, platte kasseien,... U zal 's morgens vertrekken vanuit Merksplas, dus u dient daar zelfstandig te geraken. Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Zeer snelle opstart voorzien.

  • Productiearbeider - Orderpicker - Logistiek - Colruyt Group (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider word je ingezet in het productieproces van basis- tot afgewerkt product. Aanbrengen van goederen, potjes op de machine zetten, het klaar maken van de goeden op de machine, snijden, vriezen, maken traiteurbereidingen (spaghettisaus, stoofvlees, vol au vent,…), maken van salades (krabsla, vleessla,…), verpakken, etiketteren,… maken hier allemaal deel van uit. Als magazijnier in onze distributie centra ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van de goederen die onze winkels bevoorraden. Met oog voor veiligheid en kwaliteit draag je samen met je collega’s bij tot een vlot verloop van de logistieke ketting. Vanuit deze functie kan je doorgroeien naar een job met meer verantwoordelijkheid, zoals heftruckchauffeur, lader en losser van opleggers, verantwoordelijke expeditieplein en verantwoordelijke kaai.

  • Marketing Assistent (Tijdelijk) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    In afwachting van de aanwerving van een ervaren trade marketing specialist, is onze klant op zoek naar een tijdelijke marketing assistent. In deze functie voer je operationele taken uit binnen ons trade marketing departement en werk je mee aan de ontwikkeling en uitrol van ons sales en marketing plan. Daarnaast sta je ons marketing team bij in de uitwerking en de uitvoering van sales en marketing programma's volgens EMEA Strategieën en Activity plans. Verder help je mee in de organisatie van beurzen en evenementen en biedt je ondersteuning aan onze product managers tijdens deze evenementen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldmarktleider op het gebied van materiaalbehandelings-systemen en -componenten. Daarnaast levert men apparatuur voor verfspuiten, beschermende coatings, verfcirculatie, smering en het doseren van kleef- en dichtmiddelen. Dankzij voortdurende investeringen in materiaalmanagement en -beheersing, biedt onze klant innovatieve oplossingen voor de wereldmarkt.  

  • Technieker industriële elektriciteit / weekend (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gebeten door techniek en aangetrokken tot de voedingssector? Dan nemen we je graag mee naar onze klant, een specialist in de groente sector. Het bedrijf Is een gekende speler op gebied van groenten, fruit, kruiden, ... Heeft een open bedrijfscultuur Zoekt mensen op lange termijn Is gespecialiseerd in het diepvriezen van verse groenten Jouw taken als technieker Samen met je collega's zorg je voor een goede technische werking van de productie Je staat in voor preventief en curatief onderhoud Je probeert bepaalde problemen te voorkomen door bepaalde acties aan te halen Je helpt bij het verbeteren van het productieproces Ook help je bij het uitvoeren van depannages. Hiervoor is enige kennis van onderhoudsmechanica nodig of bereidheid om dit te leren.

  • Jobstudenten magazijn door de week (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Genk zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die minstens 1 dag per week kunnen werken (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag). Je wordt ingezet voor verschillende logistieke taken. Dit kan gaan van laden en lossen van vrachtwagens, uitpakken van dozen, labelen van items, picken van items,... Je werkt in dagdienst van 08u00 tot 16u00. Naar wie zijn we op zoek? We zijn op zoek naar kandidaten die nog maar weinig les hebben of bezig zijn met stage. Ben jij onze kandidaat? Solliciteer dan snel online!

  • Studentenjob (m/v) te De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Bijlesgever HTML en CSS (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor HTML en CSS aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student op vrijdag voor boetiek in Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een student die iedere vrijdag kan werken in een damesboetiek te Hasselt. Je helpt de klanten in hun zoektocht naar hun gepaste outfit.

  • JOBSTUDENTEN MILIEU-SANITAIR (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega’s sta je in voor het dagelijks onderhoud van het waterpark. Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het poetsen en onderhouden van het sanitaire gedeelte, de kleedkamers en het onthaal van het park.

  • Senior Redacteur Interactieve Media (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: METISELECT

    Type: Vaste Job

    Leidinggeven aan een team van redacteurs binnen de afdeling Interactieve Media. Het digitale bereik en kijkgedrag van de zenders en programma’s verhogen. Mee de inhoudelijke koers bepalen van de verschillende digitale kanalen. Het aanspreekpunt zijn voor andere afdelingen binnen het bedrijf en productiehuizen voor de digitale communicatie over programma’s. Het digitale contentbudget beheren.

  • Monteur van dak- en wandbekledingen (IBO) (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: SCHRIERS

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur. Indien je geen ervaring hebt staan wij open voor een opleiding op de werkvloer (IBO)! Je monteert dak-en wandbekledingen, alsook constructies op diverse werven in de regio. Een aantal opdrachten die tot je takenpakket behoren: Plaatsen van staalstructuren. Plaatsen van dak-en wandbekledingen. Plaatsen van dakgoten en afvoerpijpen. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol). Plaatsen van betonelementen. Je werkt in team onder leiding van een ploegbaas.

  • Zelfstandige fietstechniekers (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: BIZ BIKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken iemand die beschikt over een goede dosis gedrevenheid en zelfstandigheid om ons team bij Bizbike te vervoegen. Je job bestaat er uit de elektrische fietsen van de klanten terug volledig in orde te brengen en zo de tevredenheid opnieuw te garanderen. Je staat in voor herstellingen van onze fietsen bij de klanten en gaat daarvoor de weg op.

Zoek naar antwoorden van ELEKTRO DECAT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ELEKTRO DECAT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELEKTRO DECAT BVBA. Laat een reactie achter voor ELEKTRO DECAT BVBA. ELEKTRO DECAT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELEKTRO DECAT BVBA. Leave a respond for ELEKTRO DECAT BVBA. ELEKTRO DECAT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELEKTRO DECAT BVBA op de google maps. Adres en contacten ELEKTRO DECAT BVBA
Location of ELEKTRO DECAT BVBA on the google maps. Address and contacts of ELEKTRO DECAT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ELEKTRO DECAT BVBA ELEKTRO DECAT BVBA: MARC DE CEUSTER | WINSTON SCHOETERS | HOEDT & ZN | COFIPRA | Harmonie

Other related companies as ELEKTRO DECAT BVBA: MARC DE CEUSTER | WINSTON SCHOETERS | HOEDT & ZN | COFIPRA | Harmonie

ELEKTRO DECAT BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELEKTRO DECAT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05895507812. Het bedrijf ELEKTRO DECAT BVBA bevindt zich op het adres: Pervijzestr. 17 8600 Diksmuide - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 424,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 273,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Electrical & Electronic Equipment. Producten gemaakt in ELEKTRO DECAT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELEKTRO DECAT BVBA is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELEKTRO DECAT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELEKTRO DECAT BVBA, openstaande posities, locatie van ELEKTRO DECAT BVBA op de kaart.

ELEKTRO DECAT BVBA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELEKTRO DECAT BVBA, company assigned to the tax number BE05895507812. The company ELEKTRO DECAT BVBA is located at the address: Pervijzestr. 17 8600 Diksmuide - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 424,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 273,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Electrical & Electronic Equipment. Products created in ELEKTRO DECAT BVBA were not found.
The main activity of ELEKTRO DECAT BVBA is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ELEKTRO DECAT BVBA is not available. You also can look at reviews of ELEKTRO DECAT BVBA, open positions, location of ELEKTRO DECAT BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELEKTRO DECAT BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELEKTRO DECAT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELEKTRO DECAT BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELEKTRO DECAT BVBA, employees, financial statistics.