Sirène (La)

Contactgegevens Sirène (La): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sirène (La): address, phone, fax, email, website, opening hours

Sirène (La)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Pont 14; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 222 90 47 (+32-04 222 90 47) 04 222 90 47 (+32-04 222 90 47)

Fax (fax): 04 223 37 16 (+32-04 223 37 16) 04 223 37 16 (+32-04 223 37 16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sirène (La): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sirène (La)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sirène (La)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sirène (La), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sirène (La). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sirène (La), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sirène (La). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sirène (La)
Products information Sirène (La)

BTW identificatienummer (tax): BE07083679199
Ondernemingsnummer: 6300079345
Hoofdstad (capital): 809,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 632,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Antiquarian book trades

Product categorie (product category): Booksellers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sirène (La)
(Get full report from official database of BE for Sirène (La))

Aanvulling soorten activiteiten voor Sirène (La)
Addition kinds of activities for Sirène (La)

366999. Communicatieapparatuur, nec, nec | Communications equipment, nec, nec
20990102. Melasse, gemengd of gemengd: uit gekochte ingrediënten | Molasses, mixed or blended: from purchased ingredients
24480102. Ladingcontainers, hout- en metaalcombinatie | Cargo containers, wood and metal combination
26750101. Cutouts, karton, sterven: uit gekochte materialen | Cutouts, cardboard, die-cut: from purchased materials
31310500. Body parts, schoenen outers | Body parts, shoe outers
32950216. Schaal, uitgebreid | Shale, expanded
35690202. Brandstoftoebehoren: droogmachines, rek en rollen | Firehose equipment: driers, rack, and reels
36799903. Cores, magnetisch | Cores, magnetic
38410406. Klemmen, chirurgisch | Forceps, surgical
39999919. Hosiery kits, naaien en repareren | Hosiery kits, sewing and mending

Werken bij Sirène (La): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sirène (La): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sirène (La). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sirène (La). Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker sociaal verhuurkantoor Woondienst JOGI (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: SVK WOONDIENST JOGI

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Woondienst JOGI is een sociaal verhuurkantoor en heeft als hoofdopdracht het huren van woningen op de private huurmarkt en deze door te verhuren aan gezinnen met beperkte financiële mogelijkheden. SVK Woondienst JOGI verhuurt woningen in Jabbeke, Oudenburg, Gistel, Ichtegem en Torhout. Taakomschrijving: Als administratief medewerker ondersteun je de dienst zodat een optimale interne werking en klantgerichte dienstverlening tot stand komt. Zelfstandig uitvoeren en controleren van diverse administratieve werkzaamheden. Administratieve ondersteuning door middel van invoeren administratieve gegevens en controle hiervan, o.a. huuropvolging, facturatie, boekhoudkundige verrichtingen. Instaan voor verzenden, verspreiden, klasseren, archiveren en kopiëren. Uitvoeren van administratieve taken in opdracht van de leidinggevende. Telefonisch onthaal en onthaal aan de balie. Informeren en correct doorverwijzen.

  • Ploegleider (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

  • Arbeider metaal 2-ploegen M:V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent op zoek naar een job als arbeider en wil graag werken in het metaal regio Ardooie? Dit mag in 2-ploegen, dan hebben wij de job voor jou! Voor een metaalbewerkingsbedrijf gelegen in regio Ardooie / Tielt zoeken we een arbeider metaal in 2-ploegen. Je komt terecht binnen een team van 20 arbeiders in de productie. Productie van zeer specifieke producten waarbij een interne opleiding van toch 1 maand voorzien is. Als arbeider metaal bestaat je takenpakket uit: aanbrengen , installeren van onderdelen van de machine om de productie te starten bijstellen van de machine ( meten , controleren ) opleggen , afnemen van stukken - kwaliteitscontrole algemene netheid en orde van de machines Je hebt telkens een productfiche bij de hand; hiervoor is technisch inzicht en een plan kunnen interpreteren belangrijk. Je bent niet bang van computers maar houdt ook zeer sterk van een zeer afwisselende job en van bediening / bewerking aan kleine metaalbewerkingsmachines.

  • Metser (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren metser . Onze klant is een nationaal bouwbedrijf gespecialiseerd in industriebouw . Als metser sta je in voor het metselen van de gevels . Je voert binnen metselwerk uit . Verder voer je ook voegwerken uit . Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven uit de regio . Interne doorgroeimogelijkheden . Mooie verloning en voordelen volgens barema's bouwsector .

  • WERFLEIDER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider ben je verantwoordelijk voor het project van opstart tot oplevering. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Je organiseert en coördineert op de werf volgt de planning op en houdt de vooropgestelde budgetten in het oog; Door ondersteuning en het motiveren van de medewerkers zorg je ervoor dat de werken perfect verlopen; Je werkt nauw samen met je projectleider. Afhankelijk van je persoonlijke interesse en ervaring kan je expertise opbouwen in de afdeling gebouwen waterbouw gevelrenovatie of betonbouw.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Alveringem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Boekhouder / Accountant met IAB - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    IAB-accountant met ervaring voor modern accountantskantoor - Full package! Heb jij al jaren ervaring in de financiële sector? Heb je reeds je titel behaald? Zit je nog vol ambitie en ben je klaar voor een grote uitdaging? Dan is deze job echt iets voor jou! Le Grand and Associates, rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een ervaren accountant met ambitie en een innovatieve toekomstvisie. Voor onze klant, een gerenommeerd middelgroot accountantskantoor, zijn we op zoek naar een accountant met de ambitie en potentieel om door te groeien tot vennoot. Je komt terecht in een uiterst professionele organisatie waar je de kans krijgt om jezelf verder te ontplooien en door te groeien in verschillende richtingen. Als ervaren accountant ben je verantwoordelijk voor volgende taken: U bent mede het gezicht en stem van de organisatie. U beheerd zelfstandig je eigen dossiers en hebt toezicht over de junior accountants. U staat in nauw contact met je klanten en voorziet hen van accurtaat financieel en fiscaal advies. U zorgt mee voor een goed organisatie van de werkzaamheden in het kantoor. Op termijn geef u mee richting aan de verdere ontwikkeling van het kantoor.

  • Meestergast productie afdeling - metaal (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: voestalpine Sadef NV

    Type: Vaste Job

    Als internationale, toonaangevende onderneming die innovatieve oplossingen biedt aan klanten op het gebied van koudgewalste stalen profielen, zijn we op zoek naar een meestergast voor onze slitterafdeling waar de rollen staalband op maat gesneden worden. je bent de contactpersoon tussen atelierleiding en het uitvoerend personeel, waarbij je instaat voor de algemene organisatie op de werkvloer veiligheid, milieu, orde en netheid vallen onder uw bevoegdheid je bent verantwoordelijk voor het oplossen van problemen op vlak van productie en kwaliteit je staat in voor het aansturen van het personeel en de opvolging van nieuwelingen waar nodig spring je bij in de productiewerkzaamheden.

  • Digitale drukkers - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Flyer

    Type: Vaste Job

    Voor de afdeling groot formaat: Je werkt als operator aan de digitale pers - grote formaten Je communiceert in verband met de technische mogelijkheden en beperkingen van digitaal drukken Je voert het onderhoud uit aan de digitale pers Je past procedures en instructies op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu toe Je werkt dagelijks aan verbetering op druktechnisch vlak

  • Ontwerpingenieur Machinebouw (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JobIT

    Type: Vaste Job

    Als Ontwerpingenieur Machinebouw ontwerp je machines, tooling en systemen op maat van de klant. De uitwerking van het project start bij jou. Je dimensioneert en selecteert de te gebruiken componenten. Je doet de begeleiding of de uitwerking van de detailengineering. Je begeleidt de opmaak van het werkplaatsdossier en de voorbereiding van de bestellingen van de materialen en de inkoopdelen. Als Ontwerpingenieur Machinebouw volg je de montage in overleg met de werkplaatsverantwoordelijke op. Je stelt het machinedossier samen of begeleidt dit. Je test jouw ontwerp in de werkplaats van mijn klant en/of bij hun klant. Je ondersteunt de technische opmaak van offertes.

  • Winkelmedewerker slagerij (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KLASSESLAGER VAN BUNDER

    Type: Flexijob

    Als winkelmedewerker zal je instaan voor de volgende taken: winkel voorbereiden voor de opening (bv. salades in potjes scheppen, de toonbank aanvullen en ordenen,... ) klanten verwelkomen bestellingen opnemen kassa bedienen winkel proper houden (bv. toonbank kuisen, vloer vegen, dweilen, ...) Daarnaast is het ook mogelijk dat je af en toe meehelpt met het verzorgen van de catering op locatie bij klanten.

Zoek naar antwoorden van Sirène (La) in sociale netwerken
Look for responds of Sirène (La) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sirène (La). Laat een reactie achter voor Sirène (La). Sirène (La) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sirène (La). Leave a respond for Sirène (La). Sirène (La) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sirène (La) op de google maps. Adres en contacten Sirène (La)
Location of Sirène (La) on the google maps. Address and contacts of Sirène (La)

Andere gerelateerde bedrijven als come Sirène (La) Sirène (La): VAN DEN EYNDEN JACQUELIN | LES 2 HAINES | STUDIEGROEP OMGEVING | PHILIP STEENS | Grafisch Buro Maes

Other related companies as Sirène (La): VAN DEN EYNDEN JACQUELIN | LES 2 HAINES | STUDIEGROEP OMGEVING | PHILIP STEENS | Grafisch Buro Maes

Sirène (La) is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sirène (La), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07083679199. Het bedrijf Sirène (La) bevindt zich op het adres: Rue du Pont 14; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 809,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 632,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Booksellers. Lijst met producten zijn Antiquarian book trades.
De hoofdactiviteit van Sirène (La) is Kleding en accessoires, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sirène (La) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sirène (La), openstaande posities, locatie van Sirène (La) op de kaart.

Sirène (La) is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sirène (La), company assigned to the tax number BE07083679199. The company Sirène (La) is located at the address: Rue du Pont 14; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 809,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 632,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Booksellers. List of products are Antiquarian book trades.
The main activity of Sirène (La) is Apparel and Accessory Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Sirène (La) is not available. You also can look at reviews of Sirène (La), open positions, location of Sirène (La) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sirène (La), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sirène (La), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sirène (La), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sirène (La), employees, financial statistics.