Livre D'Or (Le)

Contactgegevens Livre D'Or (Le): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Livre D'Or (Le): address, phone, fax, email, website, opening hours

Livre D'Or (Le)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Gouverneur Bovesse 32; 5100; Namur (Jambes), België

Telefoon (phone): 081 30 76 57 (+32-081 30 76 57) 081 30 76 57 (+32-081 30 76 57)

Fax (fax): 081 30 76 57 (+32-081 30 76 57) 081 30 76 57 (+32-081 30 76 57)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Livre D'Or (Le): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Livre D'Or (Le)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Livre D'Or (Le)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Livre D'Or (Le), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Livre D'Or (Le). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Livre D'Or (Le), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Livre D'Or (Le). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Livre D'Or (Le)
Products information Livre D'Or (Le)

BTW identificatienummer (tax): BE03451049804
Ondernemingsnummer: 7420135498
Hoofdstad (capital): 587,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 205,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Livre D'Or (Le) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Booksellers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Livre D'Or (Le)
(Get full report from official database of BE for Livre D'Or (Le))

Aanvulling soorten activiteiten voor Livre D'Or (Le)
Addition kinds of activities for Livre D'Or (Le)

737103. Ontwikkeling van computer software en applicaties | Computer software development and applications
17210303. Aanhangsel markering aannemer | Pavement marking contractor
34969915. Draadwikkeling | Wire winding
36799905. Harness assemblies, voor elektronisch gebruik: draad of kabel | Harness assemblies, for electronic use: wire or cable
51490901. Koffie, groen of geroosterd | Coffee, green or roasted
57310100. antennes | Antennas
73590701. Apparatuur verhuur | Appliance rental

Werken bij Livre D'Or (Le): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Livre D'Or (Le): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Livre D'Or (Le). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Livre D'Or (Le). Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / orderpicker OPTIE VAST! (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket bestaat uit orderpicking (manueel en soms met heftruck). Werkuren: dagdienst in 2 stelsels: 8u30-17u00 / 9u30-18u00 Startend op interimbasis, optie vast indien positieve evaluatie.

  • Kelner (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kelner sta je in voor: - Het ontvangen van gasten - Bestellingen opnemen - Drankjes en eten serveren - Netjes houden van je werkomgeving en afruimen van tafels - Klantentevredenheid

  • ASFALTARBEIDER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we opzoek naar een asfaltarbeider voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je staat in voor het uitvoeren van onderhoud en/of nieuwbouw van wegen en aanverwanten op diverse werven je staat in voor het aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen je staat in voor het lossen spreiden en profileren van de asfaltlaag

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v regio Kuurne halftijds (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • Huishoudhulpen regio Brecht en Sint-Job (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Sint-Job: voornamelijk poetsen en strijken, maar ook boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Poetshulp Studentenjob (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LA MALCONTENTA

    Type: Studentenjob

    Studentenjob, 2 tot 3 maal per week Di, vrij, zat, zon van 9u tot 11u (op zondag 3 uren evt later te presteren) Dagelijkse opkuis zaal en keuken restaurant La Malcontenta (stofzuigen, dweilen, tafels,...) aan de hand van kuisplan: Zaal verluchten - verwarming checken Asbakken vooraan -terras legen – evt peuken verwijderen (voordeur / terras) Bar schoonmaken - pompbakken reinigen (afwas mag blijven staan) Keuken bar schoonmaken - stofzuigen – dweilen (handdoekjes keuken) Tafels stoelen zaal schoonmaken Vloer zaal stofzuigen – dweilen WC afval verzamelen (ook blauwe hygiënische vuilbakjes) WC’s reinigen + spiegel Indien nodig: tafels terras + vloer terras Afval verzamelen en in container Wasmachine - droogkast checken Dampkap, friteuses reinigen + in het extra uur taken verrichten van kuisplan en aanduiden op schema

  • Student frituur (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    - je bedient de klanten met de glimlach - je maakt de bestellingen klaar - je bedient de kassa - je kuist de tafels op - je bent beschikbaar in het weekend (tot 23u) en vakantieperiodes

  • Verpleegkundige Linkeroever (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CARE TALENTS

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige moet je: - De dagelijkse zorg van de senioren op jouw nemen.  - Je collega's inspireren en motiveren om samen de individuele zorg voor elke bewoner te garanderen - Toezicht houden op de gezondheid van de bewoners - Ondernemend zijn en initiatief nemen ... Bedrijfsprofiel: Voor een prachtig woonzorgcentrum in Linkeroever zijn wij op zoek naar een verpleegkundige. Het woonzorgcentrum is vlot bereikbaar, dit zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. De mooie grote tuin en huiselijke inrichting zorgen voor een warme en aangename sfeer in het woonzorgcentrum. 

  • Hoofdverpleegkundige/Afdelingsverantwoordelijke (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: POORTVELDE

    Type: Vaste Job

    Je begeleidt en coördineert een team van verplegend en zorgkundig personeel met als doelstelling een volwaardig thuismilieu te creëren voor de residenten. Je bouwt mee aan een zo ideaal mogelijke werkomgeving voor de medewerkers zodat zij al hun taken en verantwoordelijkheden kunnen opnemen. - Verantwoordelijkheid voor dagelijkse zorg van de bewoners. - Voorbereiding, plannen, (doen) uitvoeren, evalueren en bijsturen van de totale dagelijkse werking van jouw afdeling. - Onthaal, introductie en coördinatie van nieuwe medewerkers, stagiairs en studenten. - Dagelijkse coaching van personeel. - Katz scores correct opvolgen en doorgeven - Actief participeren in staf- en multidisciplinair overleg.

  • Meewerkend ploegchef matraslijn nacht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf actief in de chemische nijverheid zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ploegchef voor de matraslijn. Als ploegchef op de matraslijn stuur je 2 arbeiders op 2 verschillende machines aan. Je vervangt ook de ontvormer en je moet bereid zijn om aan de productielijn mee te werken. Je doet voorstellen om de machines technisch te verbeteren.

  • KELNER FLEXI- OF STUDENTENJOB (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: JOCHRI

    Type: Flexijob

    In onze brasserie "Het Begijntje" sta je in voor de bediening van onze klanten. Je neemt de bestelling op en maakt ze klaar aan de toog Je rekent af en zorgt dat alles netjes is

Zoek naar antwoorden van Livre D'Or (Le) in sociale netwerken
Look for responds of Livre D'Or (Le) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Livre D'Or (Le). Laat een reactie achter voor Livre D'Or (Le). Livre D'Or (Le) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Livre D'Or (Le). Leave a respond for Livre D'Or (Le). Livre D'Or (Le) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Livre D'Or (Le) op de google maps. Adres en contacten Livre D'Or (Le)
Location of Livre D'Or (Le) on the google maps. Address and contacts of Livre D'Or (Le)

Andere gerelateerde bedrijven als come Livre D'Or (Le) Livre D'Or (Le): Diavolo d'Oro SPRL | ELECTRO MEURISSE | Maes O Consulting | HERTZ | WEST-VLAAMSE STEENCENTRALE

Other related companies as Livre D'Or (Le): Diavolo d'Oro SPRL | ELECTRO MEURISSE | Maes O Consulting | HERTZ | WEST-VLAAMSE STEENCENTRALE

Livre D'Or (Le) is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Livre D'Or (Le), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03451049804. Het bedrijf Livre D'Or (Le) bevindt zich op het adres: Avenue Gouverneur Bovesse 32; 5100; Namur (Jambes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 587,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 205,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Booksellers. Producten gemaakt in Livre D'Or (Le) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Livre D'Or (Le) is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Livre D'Or (Le) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Livre D'Or (Le), openstaande posities, locatie van Livre D'Or (Le) op de kaart.

Livre D'Or (Le) is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Livre D'Or (Le), company assigned to the tax number BE03451049804. The company Livre D'Or (Le) is located at the address: Avenue Gouverneur Bovesse 32; 5100; Namur (Jambes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 587,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 205,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Booksellers. Products created in Livre D'Or (Le) were not found.
The main activity of Livre D'Or (Le) is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Livre D'Or (Le) is not available. You also can look at reviews of Livre D'Or (Le), open positions, location of Livre D'Or (Le) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Livre D'Or (Le), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Livre D'Or (Le), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Livre D'Or (Le), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Livre D'Or (Le), employees, financial statistics.