LIBRAIRIE DU CENTRE

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • LIBRAIRIE DU CENTRE
Private companiesFurniture and Fixtures • LIBRAIRIE DU CENTRE

Contactgegevens LIBRAIRIE DU CENTRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE DU CENTRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE DU CENTRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Elie Puissant 5; 5020; Namur (Vedrin - Daussoulx), België

Telefoon (phone): 081 21 24 75 (+32-081 21 24 75) 081 21 24 75 (+32-081 21 24 75)

Fax (fax): +32 (58) 677-71-98 +32 (58) 677-71-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE DU CENTRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE DU CENTRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE DU CENTRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE DU CENTRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE DU CENTRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE DU CENTRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE DU CENTRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE DU CENTRE
Products information LIBRAIRIE DU CENTRE

BTW identificatienummer (tax): BE02150268554
Ondernemingsnummer: 2041229248
Hoofdstad (capital): 753,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 639,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in LIBRAIRIE DU CENTRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Booksellers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE DU CENTRE
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE DU CENTRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE DU CENTRE
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE DU CENTRE

28430101. Oplosbare oliën of vetten | Soluble oils or greases
30880000. Kunststof loodgieterswerk | Plastics plumbing fixtures
38430100. Tandheelkundige apparatuur | Dental equipment
42139907. Minder dan vrachtauto (ltl) | Less-than-truckload (ltl)
47290105. Ticket kantoren, transport, nec | Ticket offices, transportation, nec

Werken bij LIBRAIRIE DU CENTRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE DU CENTRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE DU CENTRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE DU CENTRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur sanitair en CV (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: NV LOGI-TECHNIC

    Type: Vervanging brugpensioen

    Om de groei verder mogelijk te maken zoeken we een installateur sanitair en centrale verwarming. Als installateur sta je vooral in voor het monteren van nieuwe centrale verwarming en sanitaire installaties volgens plan van appartementen, gebouwen, kantoorruimtes, renovatie …. Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer.Je installeert kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming.Je maakt en plaatst afvoerleidingen voor sanitair.Je monteert sanitaire toestellen, zoals kranen, wastafels, douchebakken, toiletten, warmwatertoestellen.Je monteert leidingen volgens verschillende technieken (klemmen, lassen, lijmen).

  • LIJNOPERATOR 2-PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als lijnoperator in 2-ploegen instaan voor het bedienen van een gerobotiseerde lijn. Je geeft leiding aan verschillende arbeiders.

  • Heftruckchauffeur (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur logistiek beman je de heftruck voor het laden en lossen van vrachtwagens, maar sta je ook in voor manuele orderpick.   Je werkt in dagdienst. Bij ziekte/afwezigheid van een collega heftruckchauffeur ben je wel bereid om in ploegen te werken.

  • Logistiek medewerker Elisabeth Center Antwerp - voltijds (38u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar dé gemotiveerde medewerker om het team te versterken. Als logistiek medewerker zorg je voor de op- of afbouw van evenementen of het in- uitladen van vrachtwagens met materiaal. Je taken verschillen in functie van het soort evenement maar kunnen inhouden:

  • Training Administrator NL/FR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant binnen zijn afdeling HR – L.& D. in Brussel zijn we op zoek naar een administratief bediende (m/v) Uwtaken : het beheren van de training administratie mbt tot het opleidingsaanbod (safety, technical en soft skills) het verwerken van de gegevensstroom m.b.t. training programma's en deelnemers (uitnodigingen, logistiek, opvolgen van evaluatieformulieren, opvolgen van het facturatieproces,contacten leveranciers, enz.) het inbrengen van gegevens en bestellingen in SAP en het beheer van voorzieningen in materiaal het opladen en onderhouden van de trainingsinfo op andere platformen . Dagelijkse contacten met deelnemers of leveranciers, zowel telefonisch als per mail Uw profiel Gewenst aantal jaren ervaring: 5-10 jaar ervaring in een gelijkaardige functie Specifieke vaardigheden: vlot met toepassingen zoals Outlook, MS Word, Excel; perfect tweetalig Nederlands/Frans , goede kennis van het Engels open, positief en uiterst klantgericht : service-minded instelling, betrouwbaar, nauwkeurig, stipt, discreet ; is in staat nauwkeurig en accuraat te werken, iemand die initiatief en verantwoordelijkheid neemt in de job , beschikt over de nodige flexibiliteit en stressbestendigheid en organisatorisch talent ; affiniteit met HR : training, ontwikkeling, competenties, … is een pluspunt Vereiste diploma's/attesten: graduaat of gelijkwaardig door ervaring Talenkennis: Nederlands/Frans

  • Huishoudhulp Waasmunster (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Waasmunster. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Boodschappen (uitsluitend te voet) Wassen en strijken

  • Jobstudenten verzorging (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: WOONZORGCAMPUS OLEYCK

    Type: Studentenjob

    Het OCMW Landen is voor zijn woonzorgcentrum Oleyck op zoek naar jobstudenten verzorging voor weekends en/of vakantieperiodes.

  • Jobstudent bediende - webshopmedewerker (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Studentenjob

    Heb jij een echte taalknobbel, wil je jouw communicatieve vaardigheden wat bijschaven en tegelijk heel wat leren over verschillende producten en thema¿s? Voor een winkel zijn we op zoek naar een jobstudent webshopmedewerker, voor in de weekends en vakanties. Je vult de omschrijvingen op de webshop aan. Jouw teksten zorgen voor een betere ervaring van de klant, zowel op als buiten onze website.Je vult de omschrijvingen en meta-gegevens in van producten, categorieën en webpagina¿s op onze webshop. Dit kan gaan van eetstoelen voor baby¿s tot isolatiematerialen voor het huis. Ook andere categorieën zoals speelgoed en dieren komen aan bod.

  • Administratief bediende productie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf regio groot Kortrijk zijn wij op zoek naar een administratief bediende die de productieverantwoordelijke ondersteunt: - Het team uit deze afdeling bestaat uit een 15-tal medewerkers - Je hebt nauw contact met klanten en leveranciers, dit zowel telefonisch als via mail - Je maakt orders aan in het systeem en volgt deze verder op - Je hebt geen schrik om je interne collega's erop aan te spreken dat de geleverde datum moet nageleefd worden - Je ondersteunt bij het opmaken van de productieplanning - Je controleert het toegeleverd materiaal - Je bezorgt de verzendingslijsten aan de magazijniers - Je steekt af en toe zelf de handen uit de mouwen om bij te springen in productie  

  • Webdeveloper (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: D&D distribution

    Type: Vaste Job

    Verdere ontwikkeling en uitbouw van… Uniek en innovatief webshop platform met B2B webshop + 100-tal B2C webshops gericht naar eindklanten, inclusief modules zoals een PC Configurator, supply selector, backend module, …  Server Configurator waarmee onze resellers een server systeem kunnen samenstellen, bestellen en nadien beheren Online platform voor IT verdelers met ticketing, beheer van documentatie, verkoop van recurring careplan-abonnementen, etc Koppelingen met ons cloud platform (zodat men vanaf de webshops cloudoplossingen zoals Office 365, Azure, … kan bestellen)  Koppelingen met ons ERP pakket en de ERP software van onze resellers

  • zelfstandig logopedist in multidisciplinair team (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: OMNINO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt patienten met voornamelijk spraak-, taal- en leerstoornissen. UIteraard ben je ook welkom als je extra specialisaties hebt of wenst bij te scholen. Je neemt onderzoek af en doet de begeleiding ook zelf. Ondersteuning hierin wordt zeker voorzien, indien dit gewenst is. Je komt terecht in een gemotiveerd team, waar open communicatie en welbevinden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je behandelt in de praktijk, maar behandelingen op school en aan huis kunnen ook voorkomen.

  • Flexijob: Patissier gezocht! (SINT-PIETERS-WOLUWE)

    Regio: SINT-PIETERS-WOLUWE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een bakkerij in Brussel, zijn we op zoek naar een patissier die als flexijob kan werken 1 of 2 nachten/week. Jouw gevarieerd takenpakket als patissier bestaat uit : Vervaardigen van een uitgebreid assortiment patisserie.  Ingrediënten mengen voor deeg, pudding, versieringen en nagerechten.  Patisserie, suiker- of chocoladewaren bereiden. Versieren van producten (koekjeslagen, crème au beurre, sauzen, glaceren, ...) Ingrediënten mengen voor deeg, pudding, versieringen en nagerechten Degen kneden en bereiden. Je staat in voor een perfecte hygiëne van je werkpost Wil jij graag iets extra verdienen? Heb je reeds ervaring als patissier?  Solliciteer dan snel via de website of stuur je CV door naar [email protected]. Je kandidatuur wordt snel en discreet behandeld.

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE DU CENTRE in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE DU CENTRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE DU CENTRE. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE DU CENTRE. LIBRAIRIE DU CENTRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE DU CENTRE. Leave a respond for LIBRAIRIE DU CENTRE. LIBRAIRIE DU CENTRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE DU CENTRE op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE DU CENTRE
Location of LIBRAIRIE DU CENTRE on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE DU CENTRE

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE DU CENTRE LIBRAIRIE DU CENTRE: RAYMOND DE BACKER | ASSOCIATION SOINS PALLIATIFS | Parket Decor | STEEN J-M | TWINS

Other related companies as LIBRAIRIE DU CENTRE: RAYMOND DE BACKER | ASSOCIATION SOINS PALLIATIFS | Parket Decor | STEEN J-M | TWINS

LIBRAIRIE DU CENTRE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE DU CENTRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02150268554. Het bedrijf LIBRAIRIE DU CENTRE bevindt zich op het adres: Rue Elie Puissant 5; 5020; Namur (Vedrin - Daussoulx). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 753,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 639,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Booksellers. Producten gemaakt in LIBRAIRIE DU CENTRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE DU CENTRE is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE DU CENTRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE DU CENTRE, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE DU CENTRE op de kaart.

LIBRAIRIE DU CENTRE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE DU CENTRE, company assigned to the tax number BE02150268554. The company LIBRAIRIE DU CENTRE is located at the address: Rue Elie Puissant 5; 5020; Namur (Vedrin - Daussoulx). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 753,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 639,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Booksellers. Products created in LIBRAIRIE DU CENTRE were not found.
The main activity of LIBRAIRIE DU CENTRE is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE DU CENTRE is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE DU CENTRE, open positions, location of LIBRAIRIE DU CENTRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE DU CENTRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE DU CENTRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE DU CENTRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE DU CENTRE, employees, financial statistics.