La Maison de l'Ecrit

Contactgegevens La Maison de l'Ecrit: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data La Maison de l'Ecrit: address, phone, fax, email, website, opening hours

La Maison de l'Ecrit

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Heembeek 189; 1120; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 216 40 44 (+32-02 216 40 44) 02 216 40 44 (+32-02 216 40 44)

Fax (fax): 02 216 40 44 (+32-02 216 40 44) 02 216 40 44 (+32-02 216 40 44)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) La Maison de l'Ecrit: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "La Maison de l'Ecrit"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "La Maison de l'Ecrit"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van La Maison de l'Ecrit, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen La Maison de l'Ecrit. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of La Maison de l'Ecrit, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees La Maison de l'Ecrit. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti La Maison de l'Ecrit
Products information La Maison de l'Ecrit

BTW identificatienummer (tax): BE04932006835
Ondernemingsnummer: 7371795654
Hoofdstad (capital): 621,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 743,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in La Maison de l'Ecrit zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Booksellers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor La Maison de l'Ecrit
(Get full report from official database of BE for La Maison de l'Ecrit)

Aanvulling soorten activiteiten voor La Maison de l'Ecrit
Addition kinds of activities for La Maison de l'Ecrit

176199. Dakbedekking, pleisterwerk en plaatmetaalwerk, nec | Roofing, siding, and sheetmetal work, nec
364799. Vehicular verlichtingsapparatuur, nec | Vehicular lighting equipment, nec
23370103. Suits: vrouwen, misses 'en junioren' | Suits: women's, misses', and juniors'
30690100. Medische en laboratorium rubberen en verwante producten | Medical and laboratory rubber sundries and related products
34979904. Gouden folie of blad | Gold foil or leaf
36120303. Deurbel transformatoren, elektrisch | Doorbell transformers, electric
39990403. Pelts: schrapen, currying, looien, bleken en verven | Pelts: scraping, currying, tanning, bleaching, and dyeing
50659901. Diskettes, computer | Diskettes, computer
51130308. Stel kartonnen dozen op | Setup paperboard boxes

Werken bij La Maison de l'Ecrit: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in La Maison de l'Ecrit: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor La Maison de l'Ecrit. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for La Maison de l'Ecrit. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - trekker / oplegger - Voor iemand die veel uren wil werken! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur te Roeselare, dit voor de ophaling van paardenmest en kippenmest bij diverse maneges in België, Nederland en Frankrijk! Hoe ziet jouw dag als vrachtwagenchauffeur eruit: Je vertrekt vanuit je eigen woonplaats en rijdt rechtstreeks naar de eerste manege waar je aan de hand van een kraan de paardenmest oplaadt. Je rijdt terug naar de klant waar je de mest lost. Je doet een 3-tal klanten/maneges per dag. Dit kan zijn in België, Nederland of Noord-Frankrijk. Specifieke taken als vrachtwagenchauffeur bestaan uit: Laden van vrachtwagen door middel van laadkraan Elke dag kennis nemen van de uit te voeren opdrachten, deze plannen en eventueel bespreken met de chef en/of collega's om op een efficiënte manier te kunnen werken. Het vervoer van de goederen verzekeren om deze tijdig en veilig op de juiste bestemming te krijgen, rekening houdend met de wegcode. De dienstwagen onderhouden, zowel aan de buiten- als aan de binnenkant, essentiële onderdelen controleren en ze bij defect zelf herstellen of laten herstellen. Deze problemen doorgeven aan de ploegverantwoordelijke rollend materieel of verantwoordelijke aankoop grondstoffen (PM). Een beperkt aantal administratieve taken nodig voor de uitvoering van de eigen opdracht uitvoeren, zoals tachograaf, specifieke transportdocumenten, … . Correct gebruik van de weegbrug. Inspringen bij werkoverlast en vervangen van afwezige collega's.

  • Elektriciens (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Bilzen zijn we op zoek naar een ELEKTRICIENS + PLOEGBAZEN Je installeert elektro-technische uitrustingen in gebouwen, gaande van de normale elektrische circuits tot alarm- en beveiligingsuitrusting.

  • PROJECTLEIDER (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider ben je verantwoordelijk voor een aantal werven. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen van ploegbazen en werfleiders; Opvolgen van de dagelijkse werking op de werven; Toezien op planning organisatie budget veiligheid en kwaliteit; In de voormiddag ben je aanwezig op de werven in de namiddag beheer je administratie op kantoor; Je rapporteert aan de technisch directeur.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP REGIO SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp poetst en/ of strijkt u bij verscheidene particulieren. U kan zich makkelijk verplaatsen met openbaar vervoer of auto en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U kan parttime of fulltime werken (tussen 15u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Poetshulp met dienstencheques (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Cleaningcompany

    Type: Dienstenchequebaan

    Hallo, Ik zoek mensen die wensen te poetsen als poetshulp met dienstencheques bij mensen thuis. Je kiest zelf je uren, werk dicht bij jou thuis. Vast contract, onbepaalde duur. voltijds of halftijds Hello, I search people who can clean with service cheques at peoples home. You choose your own hours, a job not far from home. Fixed contract, indetermined in time. Fulltime or Parttime.

  • Student poetshulp op woensdag en zaterdag 3u (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een sportclub regio Deinze zijn wij op zoek naar een poetshulp om op woensdagnamiddag en zaterdag te werken, telkens 3u. Je poetst de kleedkamers, het sanitair en de cafetaria. Studentenjob op lange termijn!

  • orderpicker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Kruibeke zijn we op zoek naar een orderpicker die gemotiveerd is en nauwkeurig werkt. U werkt van A tot Z de bestellingen af. u haalt de pickinglijst uit het systeem (computer) u doet de picking van het materiaal (klein en fijn!) u verpakt u maakt een verzendlabel aan U komt terecht in een team van een 12 collega's.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mourik

    Type: Vaste Job

    Je bent als werfleider bodemsaneringen verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken In samenwerking met, en onder leiding van een projectleider, ben je verantwoordelijk voor de projectorganisatie, planning en budget, contacten met een afgevaardigde van de opdrachtgever en de coördinatie en controle van zowel de eigen medewerkers als het personeel van de onderaannemers Je volgt stipt de te nemen veiligheidsmaatregelen en hebt oog voor alle risico’s inherent aan de bodemsaneringsactiviteiten

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • Computer Futures - Fullstack .NET Developer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bekende naam ben ik momenteel op zoek naar een fullstack .NET-developer. Functie Je gaat aan de slag in een bestaand software development team (dev factory) Je communiceert met stakeholders binnen en buiten het applicatie developmentteam (Project managers, Infrastructuur en service deskteam, ...) Je wordt multifunctioneel ingezet voor zowel front- als back-enddevelopment voor zowel Web- als desktopapplicaties. Je kan ingeschakeld worden voor meer analytisch taken of in functie van kennisoverdracht naar andere teamleden. Naast ontwikkelen, zijn (unit) testing en documentatie een wezenlijk onderdeel van je dagdagelijkse bezigheden. Profiel Brede kennis van .NET-development Goede ervaring binnen C#/ASP.NET MVC 5-ontwikkeling Ervaring in HTML5 / CSS / JavaScript / Sass / Less Bewezen ervaring in unit testing Ervaring met het werken binnen een Agile/Scrum-omgeving Keywords: C#.NET / VB.NET / ASP.NET MVC / unit testing / Scrum / Agile Details Startdatum : 01/12 Regio : Oost-Vlaanderen Projectduur : 1 jaar Neem bij interesse zo snel mogelijk contact op en snel uw CV door via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van La Maison de l'Ecrit in sociale netwerken
Look for responds of La Maison de l'Ecrit in social networks

Lees alle opmerkingen voor La Maison de l'Ecrit. Laat een reactie achter voor La Maison de l'Ecrit. La Maison de l'Ecrit bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for La Maison de l'Ecrit. Leave a respond for La Maison de l'Ecrit. La Maison de l'Ecrit on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie La Maison de l'Ecrit op de google maps. Adres en contacten La Maison de l'Ecrit
Location of La Maison de l'Ecrit on the google maps. Address and contacts of La Maison de l'Ecrit

Andere gerelateerde bedrijven als come La Maison de l'Ecrit La Maison de l'Ecrit: GAVILAN | COIFFURE LIEVE | Federatie van Vlaamse Erkende Culturele Centra VZW | AVA | R. RONDAS

Other related companies as La Maison de l'Ecrit: GAVILAN | COIFFURE LIEVE | Federatie van Vlaamse Erkende Culturele Centra VZW | AVA | R. RONDAS

La Maison de l'Ecrit is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is La Maison de l'Ecrit, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04932006835. Het bedrijf La Maison de l'Ecrit bevindt zich op het adres: Rue de Heembeek 189; 1120; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 621,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 743,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Booksellers. Producten gemaakt in La Maison de l'Ecrit zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van La Maison de l'Ecrit is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van La Maison de l'Ecrit is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van La Maison de l'Ecrit, openstaande posities, locatie van La Maison de l'Ecrit op de kaart.

La Maison de l'Ecrit is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is La Maison de l'Ecrit, company assigned to the tax number BE04932006835. The company La Maison de l'Ecrit is located at the address: Rue de Heembeek 189; 1120; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 621,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 743,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Booksellers. Products created in La Maison de l'Ecrit were not found.
The main activity of La Maison de l'Ecrit is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of La Maison de l'Ecrit is not available. You also can look at reviews of La Maison de l'Ecrit, open positions, location of La Maison de l'Ecrit on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over La Maison de l'Ecrit, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf La Maison de l'Ecrit, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about La Maison de l'Ecrit, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company La Maison de l'Ecrit, employees, financial statistics.