LA BANDE DES SIX NEZ

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • LA BANDE DES SIX NEZ
Private companiesTransportation by Air • LA BANDE DES SIX NEZ

Contactgegevens LA BANDE DES SIX NEZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA BANDE DES SIX NEZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA BANDE DES SIX NEZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Wavre 179; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 513 72 58 (+32-02 513 72 58) 02 513 72 58 (+32-02 513 72 58)

Fax (fax): 02 513 31 41 (+32-02 513 31 41) 02 513 31 41 (+32-02 513 31 41)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA BANDE DES SIX NEZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA BANDE DES SIX NEZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA BANDE DES SIX NEZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA BANDE DES SIX NEZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA BANDE DES SIX NEZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA BANDE DES SIX NEZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA BANDE DES SIX NEZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA BANDE DES SIX NEZ
Products information LA BANDE DES SIX NEZ

BTW identificatienummer (tax): BE05301147460
Ondernemingsnummer: 4154998779
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 100,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Galleries

Product categorie (product category): Booksellers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA BANDE DES SIX NEZ
(Get full report from official database of BE for LA BANDE DES SIX NEZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA BANDE DES SIX NEZ
Addition kinds of activities for LA BANDE DES SIX NEZ

961104. Administratie van algemene economische programma's, niveau van overheid | Administration of general economic programs, level of government
34290205. Tijdsloten | Time locks
35360102. Davits | Davits
50460101. Displayapparatuur, behalve gekoeld | Display equipment, except refrigerated
50649903. Elektrische huishoudelijke apparaten, nec | Electric household appliances, nec

Werken bij LA BANDE DES SIX NEZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA BANDE DES SIX NEZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA BANDE DES SIX NEZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA BANDE DES SIX NEZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren lasser -- pc124! (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een grondige kennis en ervaring met alle lasvarianten (halfautomaat, TIG, ...) Indien je geautomatiseerde metaalbewerkingsmachines kunt bedienen, is dit een voordeel

  • Commercieel medewerker (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant aannemer/woningbouw gevestigd in Beveren-Leie (Waregem), zoeken wij een commercieel medewerker! - je bent administratief en commercieel vaardig - je staat in voor de klantenontvangst en-opvolging - alsook voor de administratieve follow-up van de verkochte projecten. - je ontvangt de particulieren in de burelen en verstrekt informatie over de woningen. - je maakt de nodige afspraken ivm specifieke bouwwensen. - je staat de verkoop ook op administratief vlak bij.

  • Schrijnwerker atelier M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als schrijnwerker PVC op atelier zijn jouw taken: aan elkaar lassen van raamprofielen (4 kops lasmachine) het opkuisen van de profielen met de hoekenpoetsmachine zagen en plaatsen van glaslatten de werkpost organiseren en opruimen

  • Hulpmonteur M/V (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de hulpmonteur M/V die wij zoeken? Voor een bedrijf te Hamme zoeken we een hulpmonteur / helper modelmaker. Taakomschrijving: Herstellen van bestaande modellen aan de hand van mondelinge en/of schriftelijke instructies van de meestergast en/of de technologie-afdeling. Het op plaat zetten van de toegeleverde modellen. Dagelijkse werkzaamheden: Monteren van toegeleverde modellen op een modelplaat met gietsysteem; Noodzakelijke herstellingen aan bestaande modellen en kerndozen uitvoeren; Ombouwen van bestaande modellen en kerndozen naar de nieuwe machines; Het verwijderen van vormmodellen om modelplaten vrij te maken; Uithalen en schikken van de modellen voor de planning; Plaatsen van kernfilters in kerndozen; Het aanbrengen van een gietdatum op modellen; Opbergen van koelblokken; Bedienen van de freesmachine. Occasionele werkzaamheden: Bijhouden van de gepresteerde uren per model; Aanmaken van volledig nieuwe eenvoudige modellen kunststof voor gebruik in gieterij; Ophalen en wegbrengen van modellen uit het magazijn; Nameten van bestaande modellen.

  • Winkelbediende/Kassa (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt gelegen te Wilrijk zijn wij op zoek naar 2 medewerkers. Enerzijds zoeken wij een kassier(ster) voor min 30u/week anderzijds zoeken wij iemand voor de bediening aan de charcuterietoog. deze supermarkt is open zaterdag én zondag dus we verwachten ook dat je in het weekend beschikbaar bent.

  • Showroomverkoop/slaapadviseur (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de nieuwste winkel van deze keten, gelegen te Zaventem, zijn we op zoek naar een voltijds medewerker ter versterking van dit groeiende filiaal. Taken: Advisering op maat betreffende slaapcomfort (bedden, matrassen, en decoratief textiel) Het proactief benaderen van de klanten en dankzij je luisterbereidheid/ -vaardigheid overgaan tot -en afsluiten van- de verkoop van bovengenoemde producten Administratieve opvolging van de verkoopdossiers (plaatsen en opvolgen van de bestellingen, verwerking van de goederenstroom, ...) Meewerken aan een mooie, verzorgde toonzaal Werken doe je volgens de openingsuren van de winkel: van dinsdag tot en met zaterdag en van 10u tot 18u.

  • Huishoudhulp REGIO Kapelle-op-den-bos (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • HUISHOUDHULP (M/V) VEURNE (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Beheerder Groepsverzekeringen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1668561-inline.html?cid=Partner_VDAB Om onze interne afdeling “Groepsverzekeringen” te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een Beheerder Groepsverzekeringen (m/v) Je staat in voor het beheer van A tot Z van dossiers “groepsverzekeringen”. Je neemt deel aan het voorbereiden, opstellen en beheren van de polissen en de pensioenreglementen. Tevens heb je veelvuldige contacten met de klanten en ons eigen commerciële netwerk.

  • KEUKENPLAATSER (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Als keukenplaatser ben jij de ambassadeur van het bedrijf. Hier ben je verantwoordelijk voor het snel en efficiënt oplossen van problemenbij geleverde keukens en dressings. Je bent in staat je eigen werkzaamheden te plannen. Tenslotte ben jij DE SCHAKEL tussen de montagedienst en klantendienst.

  • Kinderverzorg(st)er (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Plusj CV

    Type: Vaste Job

    Ben jij een enthousiaste teamplayer met een groot hart voor kinderen, die bruist van energie en je werk met de nodige zelfstandigheid en nauwkeurigheid uitvoert? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Je staat in voor het verzorgen en begeleiden van 34 kindjes verdeeld over twee of drie groepen. Je begeleid de eet- en slaapmomenten. Je onderhoud het contact met de ouders. Je organiseert activiteiten. Je bent stressbestendig en organisatorisch sterk. Creatief, spontaan, lief en optimist zijn enkele van jouw eigenschappen. Energiek, maar ook rust kunnen uitstralen. Je durft je verantwoordelijkheid op te nemen, ten aanzien van de kinderen, ouders, collega's. Enkel kandidaten uit de regio komen in aanmerking.

  • Splendit - Functional Analyst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently on the lookout for functional analysts for Brussels, Gent and Antwerp. As an experienced Functional Analyst you are the spokesperson between the development team and the management team. Functional Analyst Responsibilities Be an authority in his area of specialization Analyse the existing systems and highlight areas of improvement Enhance opportunities by identifying new software/service to be developed Analyse and decompose complex requirements Perform gap analysis and recommend solutions Fulfil the role of a subject matter expert in requirement elicitation Document requirements, create functional specifications and prepare wireframes/flowcharts Oversee the development of the product as per the specifications Facilitate change and configuration management Monitor performance, discover variances and propose necessary actions. Validate the functionality of the end product according to the requirement specifications Prepare technical user manuals, system configuration documents and other technical reports Skill set Thorough knowledge of the area of specialization Analytical and investigation skills Ability to understand the bigger picture Working knowledge of data and process modelling Elicitation and comprehension skills Grip over database concepts like Dbms, ETL and SQL Good command over spoken and written communication Organizational and presentation skills Interpersonal and managerial skills You speak fluent English, Dutch and/or French Our consultants share their experiences and are given every opportunity to enhance them at the projects with our partners. We offer you all this in return for your enthusiasm and flexibility. Are you an It'er in body and mind and looking to join our team of professionals? Do not hesitate to contact us.

Zoek naar antwoorden van LA BANDE DES SIX NEZ in sociale netwerken
Look for responds of LA BANDE DES SIX NEZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA BANDE DES SIX NEZ. Laat een reactie achter voor LA BANDE DES SIX NEZ. LA BANDE DES SIX NEZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA BANDE DES SIX NEZ. Leave a respond for LA BANDE DES SIX NEZ. LA BANDE DES SIX NEZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA BANDE DES SIX NEZ op de google maps. Adres en contacten LA BANDE DES SIX NEZ
Location of LA BANDE DES SIX NEZ on the google maps. Address and contacts of LA BANDE DES SIX NEZ

Andere gerelateerde bedrijven als come LA BANDE DES SIX NEZ LA BANDE DES SIX NEZ: DEXIA | Rea Technics | REINE DE BERTIER DE SAUVIGNY | CHARLIERMUSEUM/MUS?E CHARLIER | CHINEES EXPRESS

Other related companies as LA BANDE DES SIX NEZ: DEXIA | Rea Technics | REINE DE BERTIER DE SAUVIGNY | CHARLIERMUSEUM/MUS?E CHARLIER | CHINEES EXPRESS

LA BANDE DES SIX NEZ is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA BANDE DES SIX NEZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05301147460. Het bedrijf LA BANDE DES SIX NEZ bevindt zich op het adres: Chaussée de Wavre 179; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 100,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Booksellers. Lijst met producten zijn Galleries.
De hoofdactiviteit van LA BANDE DES SIX NEZ is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA BANDE DES SIX NEZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA BANDE DES SIX NEZ, openstaande posities, locatie van LA BANDE DES SIX NEZ op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LA BANDE DES SIX NEZ is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA BANDE DES SIX NEZ, company assigned to the tax number BE05301147460. The company LA BANDE DES SIX NEZ is located at the address: Chaussée de Wavre 179; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 100,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Booksellers. List of products are Galleries.
The main activity of LA BANDE DES SIX NEZ is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LA BANDE DES SIX NEZ is not available. You also can look at reviews of LA BANDE DES SIX NEZ, open positions, location of LA BANDE DES SIX NEZ on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA BANDE DES SIX NEZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA BANDE DES SIX NEZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA BANDE DES SIX NEZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA BANDE DES SIX NEZ, employees, financial statistics.