Hingot-Nivelles SPRL

Contactgegevens Hingot-Nivelles SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hingot-Nivelles SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hingot-Nivelles SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Saintes 8; 1400; Nivelles, België

Telefoon (phone): 067 21 31 00 (+32-067 21 31 00) 067 21 31 00 (+32-067 21 31 00)

Fax (fax): 067 21 70 50 (+32-067 21 70 50) 067 21 70 50 (+32-067 21 70 50)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hingot-Nivelles SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hingot-Nivelles SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hingot-Nivelles SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hingot-Nivelles SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hingot-Nivelles SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hingot-Nivelles SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hingot-Nivelles SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hingot-Nivelles SPRL
Products information Hingot-Nivelles SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09848663330
Ondernemingsnummer: 1008789062
Hoofdstad (capital): 294,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 291,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Newspapers, magazines, periodicals - Distribution; Stationery

Product categorie (product category): Booksellers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hingot-Nivelles SPRL
(Get full report from official database of BE for Hingot-Nivelles SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hingot-Nivelles SPRL
Addition kinds of activities for Hingot-Nivelles SPRL

395301. Embossing zegels en handzegels | Embossing seals and hand stamps
22111204. Chambrays | Chambrays
33399912. Rhenium-raffinage (primair) | Rhenium refining (primary)
36510119. Luidsprekers | Speaker monitors
49590302. Milieuopruimingsdiensten | Environmental cleanup services

Werken bij Hingot-Nivelles SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hingot-Nivelles SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hingot-Nivelles SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hingot-Nivelles SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker voeding (optie vast) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Evergem zijn we op zoek naar een vuller/koker voor op de bloedworstenafdeling. Je staat in voor (de)monteren van de vulbus, voorbereiden van de aanvoerdarmen, opvolgen vulprogramma's, kwaliteitscontroles uitvoeren, takelen rauwe worsten in de kookketels, opstarten kookkast etc... Daguren: je start elke dag om 6u.

  • Deskside Technician/ IT Support Engineer (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een kandidaat die probleemloos schriftelijke procedures kan opvolgen en kan goed communiceren met klanten, collega's en managers. Kandidaten moeten zelfstandig, probleemoplossend en gedetailleerd te werk kunnen gaan en staan in voor een vlekkeloze klantenservice. In deze positie zul je customer support issues oplossen op locatie zelf, je zal je met andere woorden dus verplaatsen naar de klant. Je werkplek zal zich hoofdzakelijk te Brussel bevinden waarbij je op kantoor zal instaan voor standaard pc hardwaren en software troubleshooting. Afhankelijk van de locatietoewijzing kan de ondersteuning die je biedt op verschillende plaatsen plaatsvinden.

  • Wals Machinist M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Walsmachinist ben je onderdeel van de asfaltploeg volgende taken behoren ondermeer tot jouw takenpakket: Het besturen van de walsmachine deze wordt gebruikt om de eindverdichting van de asfaltverharding te realiseren; Bovendien assisteert hij/zij in de uitvoering van manuele handelingen zoals het verwerken van asfalt; De machine op de juiste manier bedrijfsklaar maken en onderhouden (dagelijks); Het verzorgen van onderhoud en kleine reparaties aan de walsmachine.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bornem/Sint-Amands (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze vacature beschikt u bij voorkeur over een auto of bromfiets.

  • Jobstudent schoonmaak 12 september - 13 euro/uur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is te werken op woensdag 12 september. Er wordt om 6 u afgesproken aan de Decathlon - Bpark Brugge. Je wordt opgepikt door een vaste medewerker, waarna jullie verschillende bedrijven regio groot Brugge gaan schoonmaken. Na jouw werkdag word je terug afgezet aan de Decathlon.

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Plaisance (Ieper) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Student with knowledge of OROMO (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of OROMO and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Validation Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: AKKA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je stelt validatiedocumenten en testprotocollen op in een farmaceutische productieomgeving, je staat in voor de goedkeuring van deze documenten. Je behandelt niet-conformiteiten, je staat in voor de analyse van deze afwijkingen. Je werkt mee aan de implementatie van CAPA’s. Je communiceert vlot met andere afdelingen, en biedt waar nodig de nodige ondersteuning binnen jouw expertise.

  • Koetswerkhersteller te Kessel-lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: De Lijn

    Type: Vaste Job

    Als koetswerkhersteller sta je voornamelijk in voor het herstellen van de chassis en voor grote herstellingen aan het koetswerk. Volgende taken behoren o.m. tot de functie: Je specialiseert jezelf in chassis richtwerk. Je herstelt en vervangt versleten of beschadigde koetswerkdelen. Je helpt de andere collega’s bij de afwerking van het koetswerk (plaat en polyester): plamuren, schuren, schilderen/spuiten lassen: MIG/MAG, TIG, snijbrander, acetyleenbrander. Je monteert en demonteert koetswerkonderdelen: verlichting, deurmechanismen, geraamten van zetels, mechanisme van bestuurderstoel, … Je staat in voor de montage en demontage van verwarming, ventilatoren, koetswerk van airco.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Jabbeke (Varsenare) (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als m/v: Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Jabbeke Functie • Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. • Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. • Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. • Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • ZAALMEDEWERKER / KOERIER (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: CESAR

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerde collega die meehelpt bij het bedienen van de klanten. Je staat ook in voor het leveren van de bestellingen bij de klanten thuis.

  • Barman Flexi-job (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THE PUB

    Type: Flexijob

    Wij zijn opzoek naar een toffe medewerker om ons team te versterken. Je helpt de drankbestellingen uitschenken. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed onderhoud van de bar terrasbediening tewerkstelling in een gezellig volkscafé

Zoek naar antwoorden van Hingot-Nivelles SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Hingot-Nivelles SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hingot-Nivelles SPRL. Laat een reactie achter voor Hingot-Nivelles SPRL. Hingot-Nivelles SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hingot-Nivelles SPRL. Leave a respond for Hingot-Nivelles SPRL. Hingot-Nivelles SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hingot-Nivelles SPRL op de google maps. Adres en contacten Hingot-Nivelles SPRL
Location of Hingot-Nivelles SPRL on the google maps. Address and contacts of Hingot-Nivelles SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Hingot-Nivelles SPRL Hingot-Nivelles SPRL: Strynckx Jozef | WILLY NAESSENS INDUSTRIEBOUW NV | Désitherm | MILOHEEM VZW | Claasse M

Other related companies as Hingot-Nivelles SPRL: Strynckx Jozef | WILLY NAESSENS INDUSTRIEBOUW NV | Désitherm | MILOHEEM VZW | Claasse M

Hingot-Nivelles SPRL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hingot-Nivelles SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09848663330. Het bedrijf Hingot-Nivelles SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Saintes 8; 1400; Nivelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 294,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 291,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Booksellers. Lijst met producten zijn Newspapers, magazines, periodicals - Distribution; Stationery.
De hoofdactiviteit van Hingot-Nivelles SPRL is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hingot-Nivelles SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hingot-Nivelles SPRL, openstaande posities, locatie van Hingot-Nivelles SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hingot-Nivelles SPRL is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hingot-Nivelles SPRL, company assigned to the tax number BE09848663330. The company Hingot-Nivelles SPRL is located at the address: Rue de Saintes 8; 1400; Nivelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 294,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 291,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Booksellers. List of products are Newspapers, magazines, periodicals - Distribution; Stationery.
The main activity of Hingot-Nivelles SPRL is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Hingot-Nivelles SPRL is not available. You also can look at reviews of Hingot-Nivelles SPRL, open positions, location of Hingot-Nivelles SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hingot-Nivelles SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hingot-Nivelles SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hingot-Nivelles SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hingot-Nivelles SPRL, employees, financial statistics.