Ecrit de Saint Job (L')

Contactgegevens Ecrit de Saint Job (L'): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ecrit de Saint Job (L'): address, phone, fax, email, website, opening hours

Ecrit de Saint Job (L')

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place de Saint-Job 27; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 374 98 16 (+32-02 374 98 16) 02 374 98 16 (+32-02 374 98 16)

Fax (fax): 02 374 52 86 (+32-02 374 52 86) 02 374 52 86 (+32-02 374 52 86)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ecrit de Saint Job (L'): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ecrit de Saint Job (L')"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ecrit de Saint Job (L')"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ecrit de Saint Job (L'), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ecrit de Saint Job (L'). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ecrit de Saint Job (L'), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ecrit de Saint Job (L'). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ecrit de Saint Job (L')
Products information Ecrit de Saint Job (L')

BTW identificatienummer (tax): BE06609619140
Ondernemingsnummer: 4966888427
Hoofdstad (capital): 730,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 303,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Ecrit de Saint Job (L') zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Booksellers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ecrit de Saint Job (L')
(Get full report from official database of BE for Ecrit de Saint Job (L'))

Aanvulling soorten activiteiten voor Ecrit de Saint Job (L')
Addition kinds of activities for Ecrit de Saint Job (L')

019100. Algemene boerderijen, voornamelijk gewas | General farms, primarily crop
071100. Bodemvoorbereiding | Soil preparation services
571903. Open haarden en houtkachels | Fireplaces and wood burning stoves
594101. Visserijapparatuur | Fishing equipment
13890102. Derrick gebouw, reparatie en ontmanteling | Derrick building, repairing, and dismantling
25150301. Stoelbedden | Chair beds

Werken bij Ecrit de Saint Job (L'): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ecrit de Saint Job (L'): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ecrit de Saint Job (L'). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ecrit de Saint Job (L'). Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde onderhouds-/storingstechnieker voor het preventief en curatief onderhoud van diverse verpakkingsmachines.

  • Ondersteunende administratieve duizendpoot (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FrieslandCampina ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven. Het gamma bestaat uit roomproducten, slagroomspuitbussen, boterspeciliteiten, vullingen, desserts en ijsroom en milkshakemixen. Verder is het bedrijf een toonaangevende fabrikant van slagroom in spuitbussen voor de consumentenmarkt. FrieslandCampina is aanwezig op de zuivelmarkt in een heel aantal Europese landen. Momenteel zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot die tot eind dit jaar kan werken ter administratieve ondersteuning van het labo en voor QA. Jou takenpakket: - administratief werk - verslagen uittyppen - publicatie van documenten binnen het bedrijf - notificaties inscannen en uittyppen - gegevens inputten in programma's, o.a. oplengeven, - nauw samenwerken met je team, - contactpersonenen te woord staan en hen verder helpen.

  • Kraanman (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in het beton- en grondwerken zijn we op zoek naar een kraanman die kan werken met een rupsgraafkraan van 5, 8 of 10 ton. Het bedrijf biedt jou relatief stabiele werkuren.

  • Metser (M/V) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bekende speler in nieuwbouw en renovatieprojecten zijn wij op zoek naar metsers. Je taken bestaan uit: •Uitvoeren van metselwerken •Zowel nieuwbouw als renovatie •Zowel verlijmen als metsen met mortel •Je werkt vooral met kalk- en zandsteen blokken •Bekisten, ijzer vlechten en beton gieten Mogelijkheid tot onmiddelijk vast werk

  • HUISHOUDHULP (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DC - HESTIA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je geniet van een afwisselende job en staat de gezinnen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken. Door jouw hulp word je voor het gastgezin onmisbaar. Hestia stelt jou aan het gezin voor en zorgt voor een stabiele werkomgeving en een duidelijke communicatie. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar.

  • HUISHOUDHULP VOOR SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Sint-Martens-Latem.

  • Jobstudent stagehand (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Als stagehand sta je in voor de opbouw en afbouw van podium en techniek op evenementen. Tijdens het evenement verhelp je eventuele technische of praktische problemen met de installatie.

  • Jobstudenten zorg voor weekendwerk (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: VROONSTALLE

    Type: Studentenjob

    Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Eventueel, onder toezicht van verpleegkundige, toedienen van medicatie. Aandachtig luisteren naar alle (ook de “stille”) bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners.

  • STUDENTENJOB VERTEGENWOORDIGER (M/V) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DGS

    Type: Studentenjob

    Je bezoekt hotels en bedrijven om een taxibedrijf te promoten. Je tracht nieuwe klanten binnen te halen. Je krijgt een lijst met potentiële klanten. Je hoeft dus niet aan prospectie te doen.

  • Franchisenemer Beauty Business | O-Vl (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent schoonheidsspecialiste van opleiding of je weet door ervaring zo goed als alles over verzorging? En je wenst een eigen zaak op te starten of uit te baten? Je kan werken met een (beperkt) aantal personeelsleden onder jouw vleugels? Bij dit succesvol concept word je uitgebreid ondersteund vanuit de hoofdzetel, op allerlei vlak. Je eigen kapitaalsinbreng is relatief beperkt!

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Brainbridge - Functional Analyst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Responsibilities  Analyseren en beschrijven van de business context van waaruit nieuwe requirements worden geformuleerd Vertalen van de (niet-) functionele requirements naar technische specificaties voor de software waarmee een applicatie wordt gerealiseerd. Uitvoeren van de technische impactanalyse van voorgenomen projecten en wijzigingen op de systemen. Opstellen en/of reviewen van een technisch ontwerp en beschrijving van de architectuur van de software waarmee applicaties worden gerealiseerd. Documenteren van (niet-) functionele requirements en voorgestelde oplossingen binnen Enterprise Architect Neventaken Opstellen en/of challengen van een kosteninschatting op basis van complexiteit en workload bij het doorvoeren van projecten en wijzigingen. Ondersteunen bij en/of uitvoeren van testen. Erop toezien dat de geleverde oplossing in lijn is met het technisch ontwerp. Plannen en bewaken van de kwaliteit en ontwikkeling van applicaties om gebruiksnut en kosten te optimaliseren.    Technical skills  Je beschikt over een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring De opmaak van kwalitatieve functioneel-technische documentatie is een passie ! Kennis van Enterprise Architect is een vereiste Je beschikt over een gedegen ervaring als functioneel analyst Je werkt resultaatgericht en je neemt ownership Je werkt graag autonoom en bent sterk communicatief Je hebt oog voor kwaliteit Je bent enthousiast en flexibel en werkt nauwkeurig Je hebt een sterke affiniteit met technologie Kennis van GIS technologie is een sterk pluspunt   Location: Mechelen Job type: Analysis

Zoek naar antwoorden van Ecrit de Saint Job (L') in sociale netwerken
Look for responds of Ecrit de Saint Job (L') in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ecrit de Saint Job (L'). Laat een reactie achter voor Ecrit de Saint Job (L'). Ecrit de Saint Job (L') bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ecrit de Saint Job (L'). Leave a respond for Ecrit de Saint Job (L'). Ecrit de Saint Job (L') on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ecrit de Saint Job (L') op de google maps. Adres en contacten Ecrit de Saint Job (L')
Location of Ecrit de Saint Job (L') on the google maps. Address and contacts of Ecrit de Saint Job (L')

Andere gerelateerde bedrijven als come Ecrit de Saint Job (L') Ecrit de Saint Job (L'): HENRICOT | AMSSOMS | ANDRE DUQUESNOY | ATLANTIS | GARAGE EUROPE

Other related companies as Ecrit de Saint Job (L'): HENRICOT | AMSSOMS | ANDRE DUQUESNOY | ATLANTIS | GARAGE EUROPE

Ecrit de Saint Job (L') is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ecrit de Saint Job (L'), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06609619140. Het bedrijf Ecrit de Saint Job (L') bevindt zich op het adres: Place de Saint-Job 27; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 730,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 303,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Booksellers. Producten gemaakt in Ecrit de Saint Job (L') zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ecrit de Saint Job (L') is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ecrit de Saint Job (L') is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ecrit de Saint Job (L'), openstaande posities, locatie van Ecrit de Saint Job (L') op de kaart.

Ecrit de Saint Job (L') is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ecrit de Saint Job (L'), company assigned to the tax number BE06609619140. The company Ecrit de Saint Job (L') is located at the address: Place de Saint-Job 27; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 730,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 303,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Booksellers. Products created in Ecrit de Saint Job (L') were not found.
The main activity of Ecrit de Saint Job (L') is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Ecrit de Saint Job (L') is not available. You also can look at reviews of Ecrit de Saint Job (L'), open positions, location of Ecrit de Saint Job (L') on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ecrit de Saint Job (L'), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ecrit de Saint Job (L'), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ecrit de Saint Job (L'), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ecrit de Saint Job (L'), employees, financial statistics.