Callewaert D

Contactgegevens Callewaert D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Callewaert D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Callewaert D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Moulins 15; 7700; Mouscron, België

Telefoon (phone): 056 33 31 55 (+32-056 33 31 55) 056 33 31 55 (+32-056 33 31 55)

Fax (fax): +32 (2) 647-12-25 +32 (2) 647-12-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Callewaert D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Callewaert D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Callewaert D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Callewaert D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Callewaert D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Callewaert D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Callewaert D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Callewaert D
Products information Callewaert D

BTW identificatienummer (tax): BE07332794189
Ondernemingsnummer: 6218505859
Hoofdstad (capital): 697,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 139,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Callewaert D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Booksellers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Callewaert D
(Get full report from official database of BE for Callewaert D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Callewaert D
Addition kinds of activities for Callewaert D

2097. Geproduceerd ijs | Manufactured ice
384102. Diagnostische apparatuur, medisch | Diagnostic apparatus, medical
799915. Toeristische attracties, attracties en attracties voor pretparken | Tourist attractions, amusement park concessions and rides
01190303. Zonnebloem boerderij | Sunflower farm
23690303. Lounging badjassen: kinderen | Lounging robes: children's
32550102. Kunststof vuurvaste materialen, klei | Plastic refractories, clay
38450109. Electroencephalographs | Electroencephalographs
75490300. Sleepdiensten | Towing services
78329901. Exposanten voor luchtvaartmaatschappijen, film | Exhibitors for airlines, motion picture

Werken bij Callewaert D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Callewaert D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Callewaert D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Callewaert D. Looking for open vacancies in other companies

  • assistent storemanager (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken voor een winkel te Turnhout een assistent storemanager. Wat houdt je job in? Je staat de storemanager bij op commercieel en administratief vlak. Je bent vooral aanwezig op de winkelvloer, hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken en draagt mee zorg voor de realisatie van een mooie en overzichtelijke winkel. Daarnaast geef je dagelijkse operationele leiding aan het verkoopsteam en maak je er ook zelf deel van uit. Als Assistent Filiaalmanager heb je het volgend takenpakket: Levering verwerken in de winkel Aanpassen van het winkelbeeld volgens opgelegde normen en schappenplannen Kassa en klantenservice, ook verlenen van assistentie bij verkoop van gordijnen Aanvullen van de winkel vanuit de stockruimte Controleren van de reserves Tweewekelijkse inventaris uitvoeren Aansturen van de medewerkers Administratieve taken op de pc: verantwoordelijkheid over geld- en goederenbeheer, communicatie opvolgen, uit te voeren taken plannen, informatie opvragen en verwerken, archiveren van documenten.

  • Onderhoudstechnieker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoals iedere morgen stap je goedgemutst met het goede been uit bed. Je weet immers dat het weer een drukke dag wordt, maar dat jij deze zonder problemen tot een goed einde zal brengen. Maar eerst een goede kop koffie en rustig wakker worden. Na een stevig ontbijt ben je er helemaal klaar voor. Je springt in je bedrijfswagen en vertrekt naar je eerste klant van die dag. Je weet immers naar waar je moet, want de planning kreeg je al door via je laptop van de dispatcher. Niemand is onmisbaar zeggen ze soms, behalve jij dan, want als onderhoudstechnieker ben jij het die de boel gesmeerd doet lopen. Jij en jouw machines, dat is gewoon de perfecte combinatie. Tijdens jouw opleiding sloeg de vonk al over. Je wist meteen: “dit is voor het leven”. De liefde werd alleen maar groter tijdens jouw eerste ervaring. Geen enkele machine heeft immers nog geheimen voor jou. Rode lampen, oververhitting, piepende veringen, lekkende olie … jij weet steeds de juiste oplossing te vinden. Geen enkele dag is voor jou dezelfde. Naast het preventief en curatief onderhoud help je hier en daar ook mee met de montage van nieuwe machines. Hiervoor kun je al jouw skills gebruiken: lassen, elektriciteit, mechanica, pneumatica, hydraulica, … Kortom een job waarbij je je dag in dag uit kan blijven ontwikkelen en waar je elke dag nog nieuwe dingen bijleert. De droom van iedere technieker toch?

  • Productiearbeider (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Mechanische montage - Algemeen magazijn werk

  • FLEXIBELE RECEPTIEMEDEWERKER (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De receptionisten in ons wellness centrum hebben een afwisselend en uitdagend takenpakket: Je staat in voor een enthousiast onthaal van onze klanten. Je bent het visitekaartje van onze firma. Je beantwoordt de telefoons. Je begeleidt de klanten en helpt hen bij hun keuze door hen professioneel te informeren over ons aanbod. Je verzorgt de reservaties en boekt allerlei behandelingen voor het schoonheidsinstituut. Als receptionist krijg je bovendien na een inwerkperiode een administratieve verantwoordelijkheid toegewezen.

  • Energieke arbeiders tuin-en bosbouw M/V (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt mee in de bosboomkwekerij. Tijdens de wintermaanden ben je vooral actief op het veld en in de loods. Samen met je collega's help je mee bij het rooien, sorteren en klaarmaken van bestellingen. Het besturen van verschillende voertuigen en machines behoren ook tot uw taken. In het voorjaar help je mee bij het plantklaar maken van jonge bosbomen, het uitzaaien van de zaden en het opvolgen van de groei van de planten.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Hever – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: DCO MAASMECHELEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij blijven op zoek naar gemotiveerde medewerkers als particuliere schoonmaak(st)er. Binnen deze functie zal je instaan voor het uitvoeren van huishoudelijk werk (schoonmaken en/of strijken) bij gezinnen binnen de regio Maasmechelen, Dilsen en Lanaken. Flexibele werkuren ten voordele van de werknemer, aantal uren per week is bespreekbaar. Je beschikt bij voorkeur over eigen vervoer.

  • Jobstudent boekhouding (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent voor onze klant in Ranst Je volgt de debiteuren op Je neemt contact op met de klanten en stuurt herinneringen via mail/post

  • OPERATOR 5-PLOEGEN- HOOG LOON/VEEL VRIJE TIJD- VAST CONTRACT (MATER)

    Regio: MATER

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf in regio Oudenaarde zijn we op zoek naar machinebedieners/computerbedieners ter uitbreiding. Je krijgt een interne opleiding zodat je op termijn de verantwoordelijkheid over 18 machines kan dragen.  Je zorgt voor de juiste instellingen (allemaal computergestuurd) en voor een mooie opvolgingsflow in de productie. Je werkt in kleine teams. Je komt terecht in een propere werkomgeving en moet zelf geen producten/goederen aanleveren, waardoor dit fysiek niet zwaar is! Je komt werkt in een nette en stofvrije omgevingJe werkt in een volcontinu ploegensysteem ( 2 weekends op de 5 volledig vrij, sowieso 2 à 3 dagen per week thuis) met een gunstige vakantieregeling.

  • Strahlenschutz allround (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ECS

    Type: Werfreserve

    Als allround stralingsbeschermingsagent ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van radiologische controles op de nucleaire sites van België. Je bent flexibel inzetbaar bij alle klanten door je gedrevenheid, kennis en open communicatie. Je komt hierbij terecht in een jong en stabiel team. Je hebt hierbij een voorbeeldfunctie op het gebied van veiligheid en nucleaire veiligheid en tot je takenpakket behoren onder andere: Uitvoeren van stralingsmetingen en activiteitsmetingen; Dagelijkse rapportering van uitgevoerde taken, afwijkingen, verbeteringsvoorstellen, e.a.; Opvolgen van de werkzaamheden met radioactieve risico’s; Bepalen van persoonlijke beschermingsmiddelen van de operatoren; e.a.

  • Flexijob afwas en schoonmaak (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde medewerkers om bij te springen in de winkel. Je staat onder andere in voor het schoonmaken en onderhouden van de winkelruimte, het doen van de afwas.

Zoek naar antwoorden van Callewaert D in sociale netwerken
Look for responds of Callewaert D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Callewaert D. Laat een reactie achter voor Callewaert D. Callewaert D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Callewaert D. Leave a respond for Callewaert D. Callewaert D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Callewaert D op de google maps. Adres en contacten Callewaert D
Location of Callewaert D on the google maps. Address and contacts of Callewaert D

Andere gerelateerde bedrijven als come Callewaert D Callewaert D: In Den Ouden Bruul | Dierckx Zakenkantoor NV | OP DE BEECK | PHARMACIES DE GARDE | SUPERMARKT

Other related companies as Callewaert D: In Den Ouden Bruul | Dierckx Zakenkantoor NV | OP DE BEECK | PHARMACIES DE GARDE | SUPERMARKT

Callewaert D is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Callewaert D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07332794189. Het bedrijf Callewaert D bevindt zich op het adres: Rue des Moulins 15; 7700; Mouscron. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 697,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 139,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Booksellers. Producten gemaakt in Callewaert D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Callewaert D is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Callewaert D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Callewaert D, openstaande posities, locatie van Callewaert D op de kaart.

Callewaert D is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Callewaert D, company assigned to the tax number BE07332794189. The company Callewaert D is located at the address: Rue des Moulins 15; 7700; Mouscron. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 697,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 139,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Booksellers. Products created in Callewaert D were not found.
The main activity of Callewaert D is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Callewaert D is not available. You also can look at reviews of Callewaert D, open positions, location of Callewaert D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Callewaert D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Callewaert D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Callewaert D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Callewaert D, employees, financial statistics.