RVE Taxeservice B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • RVE Taxeservice B.V.B.A.
Private companiesTransportation by Air • RVE Taxeservice B.V.B.A.

Contactgegevens RVE Taxeservice B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RVE Taxeservice B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

RVE Taxeservice B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jennekensstraat 65 3150 Haacht, België

Telefoon (phone): 016.60 19 05 (+32-016.60 19 05) 016.60 19 05 (+32-016.60 19 05)

Fax (fax): 016.60 55 48 (+32-016.60 55 48) 016.60 55 48 (+32-016.60 55 48)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RVE Taxeservice B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RVE Taxeservice B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RVE Taxeservice B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RVE Taxeservice B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RVE Taxeservice B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RVE Taxeservice B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RVE Taxeservice B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RVE Taxeservice B.V.B.A.
Products information RVE Taxeservice B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE07737640380
Ondernemingsnummer: 3654846191
Hoofdstad (capital): 579,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 338,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Bookkeeping (services)

Product categorie (product category): Bookkeeping Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RVE Taxeservice B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for RVE Taxeservice B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor RVE Taxeservice B.V.B.A.
Addition kinds of activities for RVE Taxeservice B.V.B.A.

591200. Drug winkels en eigen winkels | Drug stores and proprietary stores
07210302. Gewasstoftoestellen | Crop dusting services
20960000. Aardappelchips en soortgelijke snacks | Potato chips and similar snacks
22110801. Batiste, katoen | Batiste, cotton
33170100. Naadloze buizen en buizen | Seamless pipes and tubes
50990209. Houtspaanders | Wood chips

Werken bij RVE Taxeservice B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RVE Taxeservice B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RVE Taxeservice B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RVE Taxeservice B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht seizoensarbeiders! (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar sorteerders/sorteersters in een modern groentebedrijf. Naast het sorteren van de groenten staat u ook in voor het reinigen van uw lijn. Wat zijn de hoofdtaken van sorteerder/sorteerster? Visueel inspecteren van de verse/diepgevroren groenten aan de verleesband. Groenten met kwaliteitsgebreken verwijderen uit de productstroom of eventueel het kwaliteitsgebrek wegsnijden. Vreemde voorwerpen uit de productstroom verwijderen. Tijdens een productiestop: de lijn helpen reinigen, droog en nat met schuim. Zorg ervoor dat de verleesband tijdens productie nooit onbemand achterblijft, indien het wel zou voorkomen, verwittig onmiddellijk de chef productie/verpakking /bandverantwoordelijke. Bij een eventuele lijnstilstand: de werkpost reinigen, nat met schuim

  • CHAUFFEUR CE VOOR VARKENSTRANSPORTEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt minstens 1 jaar ervaring in het transport van levende dieren en beschikt over het vereiste certificaat hiervoor of bent bereid dit via het bedrijf te behalen. Je beschikt over een geldig rijbewijs CE en bestuurderskaart. Je kan goed overweg met dieren. Je bent zeer stipt en werkt graag proper en netjes. Je bent een zorgzaam type van nature. Je hebt geen hoogtevrees. Je houdt van hard werken en bent een buitenmens.

  • Vloerder (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Eeklo zijn wij op zoek naar een vloerder. (M/V) tegels/klinkers voor opritten & terrassen hoofdzakelijk particuliere projecten

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Houthalen zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE.  Ze zijn gespecialiseerd in afbraak-, grond-, riolerings-, en bestratingswerken.

  • Student vastgoedbediende elke zaterdag (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een gedreven student die op zoek is naar een administratief commerciële functie? Voor een immobiliënkantoor in Knokke-Heist is Adecco Experts op zoek naar een student die graag wilt bijstaan in de administratie, in de verhuur (meegaan met klanten naar appartementen, meetstaten opmeten), assisteren in de verkoop en klassement.

  • jobstudent zaterdag verkoop (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: CALLEWAERT WIM

    Type: Studentenjob

    In de slagerij ben je verantwoordelijk voor het aanvullen van alle verpakkingen en voor de bediening van de klanten.

  • kassamedewerker student weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Studentenjob

    - Gemotiveerde kassamedewerker voor weekend - Samenwerken met medewerkers van het klantenserviceteam om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen. - De wachtrij voor de kassa, de kassas, de uitgang, .. schoon houden. - Stellingen rond de kassa’s bijvullen tussen het afhandelen van klanten door.

  • hoofd laborant (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: MEDISCH LABO MEDINA

    Type: Vaste Job

    - coachen en ondersteunen van de medewerkers in het labo in hun dagelijkse werking analyse van ad hoc probleemsituaties en deze oplossen rapporteren van opportuniteiten om de labo werking te verbeteren beschikbaar voor de coördinatie en implementatie van verschillende projecten in de laboratoriumorganisatie toezicht op orde en netheid van de afdelingen implementatie van de toegewezen correctieve en preventieve acties die voortvloeien uit de resp. vergaderingen van directie, staf, afdelingshoofden en laboranten assistentie van de kwaliteitsmanager bij het onderhouden en verbeteren van het kwaliteitssysteem bijdrage tot de communicatie en samenwerking binnen de laboratorium organisatie Toezicht op de uitpak van de stalen

  • Verantwoordelijke Planning Verhuurpark (M/V) (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: THE POWERSHOP

    Type: Vaste Job

    . Korte termijn inplannen van materiaal (generatoren, lichtmasten, airco, heaters, …) in nauw overleg met de verhuurafdeling . Middellange termijn: inplannen van projecten, in beeld brengen van eventuele tekorten aan materialen en oplossingen zoeken samen met verhuurafdeling . Lange termijn : inventariseren van evolutie op meerdere jaren evenals materiaalbehoeften en nodige investeringen . Beheren van inhuur materiaal en tijdig plaatsen van reserveringen enbestellingen met het oog op economische rentabiliteit . Zeer nauwe samenwerking met de Transport Manager en Crewplanner op gebied van planning en crew : jullie werken als een team en zijn ook back up voor elkaar. . om de twee weken bent U buiten de werkuren on call (afwisselend met de Transport Manager)

  • Verpleegkundige Mobiele Equipe (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Taakomschrijving Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving Je draagt verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening. Je legt je activiteiten vast in een verpleegkundig dossier en je brieft je collega’s mondeling Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg Je krijgt een opleiding op de verschillende afdelingen waar je vanuit de mobiele ploeg zal tewerkgesteld worden Je volgt relevante bijscholingen in functie van de afdelingen waar je wordt tewerkgesteld Je werkt in vroegdienst - dagdienst – avonddienst Nachtdienst is mogelijk indien gewenst Je werkt minstens 1 weekend op 4 Profiel Je hebt een diploma van bachelor in de (ziekenhuis)verpleegkunde of je bent een gegradueerd verpleegkundige (HBO5) Minimum 5 jaar ervaring in de ziekenhuisverpleegkunde is een pluspunt Je bent mensgericht in de omgang met patiënten en kan je handelingen afstemmen op de gevoelens, behoeften en wensen van de patiënten Je bent flexibel en hebt een vlot aanpassingsvermogen om te werken in diverse verpleegteams Aanbod Het betreft een contract van onbepaalde duur, verschillende jobtimes zijn mogelijk. Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Glen De Cock, Hoofdverpleegkundige Mobiele Equipe, 053/72 88 50. Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…). Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuisEen gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.

  • logopedist (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: DIENST LOGOPEDIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandelen van logopedische stoornissen bij kinderen. Belang hechten aan dossierkennis, gerichte handelingsplannen kunnen opstellen, doelen plannen, leggen van goede contacten met ouders en scholen. Zelfstandig en in groepsverband kunnen werken.

  • European People & Talent Partner (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672092-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is een toonaangevend rekruterings- en selectiekantoor met vestigingen in Antwerpen, Brussel en Gent. Er zijn voor mensen; dat komt voor ons op de eerste plaats. We gaan dan ook op zoek naar wat mensen en organisaties echt belangrijk vinden. Op die manier staan we als één blok achter onze kandidaat en onze klant en kunnen we de perfecte match maken. Meer info op www.bakker.be. Onze klant is een wereldspeler in de chemische sector en stelt wereldwijd ongeveer 6000 mensen tewerk. Het hoofdkantoor ligt in de Antwerpse Kempen. Voor dit groeiend internationaal bedrijf zijn wij op zoek naar een European People & Talent Development Partner. De European People & Talent Development Partner zal de learning & development opportuniteiten voor de Europese organisatie ontwikkelen en implementeren. Hij of zij is verantwoordelijk voor het aantrekken, identificeren en ontwikkelen van talent binnen de organisatie. Dit is een nieuwe functie in de organisatie die de visie op Talent Management creëert en rechtstreeks rapporteert aan de European HR Director. Taken en verantwoordelijkheden: U start van een blanco blad om alle development initiatieven binnen de Europese organisatie te ontwikkelen, structureren en evalueren. U werkt rechtstreeks met de business leaders om een development mindset in de organisatie te stimuleren. U bent verantwoordelijk voor alle talent development initiatieven op Europees niveau zoals performance cyclus, talent reviews, succession planning,… U ontwikkelt en implementeert development initiatieven om organisatie- en team prestaties te accelereren. U ondersteunt de business in het uitbouwen van leadership binnen de organisatie door het strategisch toewijzen van rollen aan individuen om ervaring en vaardigheden uit te bouwen. U werkt specifieke leadership programma’s uit. U zet in op Learning & development tools en middelen om de Learning & development strategie te onderbouwen. U voert meetsystemen in om de Learning & development strategie te evalueren.

Zoek naar antwoorden van RVE Taxeservice B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of RVE Taxeservice B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor RVE Taxeservice B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor RVE Taxeservice B.V.B.A.. RVE Taxeservice B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RVE Taxeservice B.V.B.A.. Leave a respond for RVE Taxeservice B.V.B.A.. RVE Taxeservice B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RVE Taxeservice B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten RVE Taxeservice B.V.B.A.
Location of RVE Taxeservice B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of RVE Taxeservice B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come RVE Taxeservice B.V.B.A. RVE Taxeservice B.V.B.A.: BUREAU KNAPEN E. | Gastrofolies | Firoozbakhsh - Roshanak | ARS D?COR | Senercom - Servigas NV

Other related companies as RVE Taxeservice B.V.B.A.: BUREAU KNAPEN E. | Gastrofolies | Firoozbakhsh - Roshanak | ARS D?COR | Senercom - Servigas NV

RVE Taxeservice B.V.B.A. is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RVE Taxeservice B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07737640380. Het bedrijf RVE Taxeservice B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Jennekensstraat 65 3150 Haacht. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 579,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 338,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bookkeeping Services. Lijst met producten zijn Bookkeeping (services).
De hoofdactiviteit van RVE Taxeservice B.V.B.A. is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RVE Taxeservice B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RVE Taxeservice B.V.B.A., openstaande posities, locatie van RVE Taxeservice B.V.B.A. op de kaart.

RVE Taxeservice B.V.B.A. is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is RVE Taxeservice B.V.B.A., company assigned to the tax number BE07737640380. The company RVE Taxeservice B.V.B.A. is located at the address: Jennekensstraat 65 3150 Haacht. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 579,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 338,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bookkeeping Services. List of products are Bookkeeping (services).
The main activity of RVE Taxeservice B.V.B.A. is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RVE Taxeservice B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of RVE Taxeservice B.V.B.A., open positions, location of RVE Taxeservice B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RVE Taxeservice B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RVE Taxeservice B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RVE Taxeservice B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RVE Taxeservice B.V.B.A., employees, financial statistics.