Deloid & Touch Fiduciaire NV

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • Deloid & Touch Fiduciaire NV
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • Deloid & Touch Fiduciaire NV

Contactgegevens Deloid & Touch Fiduciaire NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Deloid & Touch Fiduciaire NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Deloid & Touch Fiduciaire NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Walenstraat 86 3500 Hasselt, België

Telefoon (phone): 11 (+32-11) 11 (+32-11)

Fax (fax): 11 (+32-11) 11 (+32-11)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Deloid & Touch Fiduciaire NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Deloid & Touch Fiduciaire NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Deloid & Touch Fiduciaire NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Deloid & Touch Fiduciaire NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Deloid & Touch Fiduciaire NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Deloid & Touch Fiduciaire NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Deloid & Touch Fiduciaire NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Deloid & Touch Fiduciaire NV
Products information Deloid & Touch Fiduciaire NV

BTW identificatienummer (tax): BE05438201904
Ondernemingsnummer: 1192810058
Hoofdstad (capital): 728,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 389,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Management consultancy

Product categorie (product category): Bookkeeping Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Deloid & Touch Fiduciaire NV
(Get full report from official database of BE for Deloid & Touch Fiduciaire NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Deloid & Touch Fiduciaire NV
Addition kinds of activities for Deloid & Touch Fiduciaire NV

1081. Metaal mijnbouw diensten | Metal mining services
24990105. Strijkplanken, hout | Ironing boards, wood
34440601. Markten, plaatwerk | Awnings, sheet metal
38230308. Turbiditeitsinstrumenten, industrieel proces type | Turbidity instruments, industrial process type
56329904. handtassen | Handbags
82499901. Luchtvaart school | Aviation school

Werken bij Deloid & Touch Fiduciaire NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Deloid & Touch Fiduciaire NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Deloid & Touch Fiduciaire NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Deloid & Touch Fiduciaire NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker zeugen- en biggenstal deeltijds 20-uren (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij de dagdagelijkse verzorging in de zeugen- en biggenstal. mogelijke taken zijn: kraamzorg, biggen behandelen, vaccineren, spenen,....

  • Belader (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je gaat mee de baan op het beladen van het inzamelvoertuig, waaronder verschillende afvalproducten mogelijk zijn. Je assisteert de chauffeur bij het ledigen, lossen en manuvreren. Je bedient de persinstallatie volgens de correcte werk- en veiligheidsprocedures.

  • Storingstechnieker VASTE NACHT GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SafeTec Antwerpen 4801

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een storingstechnieker voor de VASTE NACHT. Voor onze klant gespecialiseerd in onderhoudswerkzaamheden aan installaties gaan wij op zoek naar een storingstechnieker -U zal instaan voor het verhelpen van storingen volgens de opgelegde werkinstructies -U voert de geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig -U draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch aspect van de installaties -U zorgt voor de installatie en instellingen van nieuwe onderdelen -U zorgt voor de continuïteit in de werking van de installaties -U hebt een goede kennis van zowel elektriciteit als mechanica

  • monteur bouwliften M/V (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Deurne zijn we op zoek naar ervaren monteurs van bouwliften: Instaan voor het monteren van tijdelijke bouwliften (goederenliften en personenliften) op diverse werven in de bouw en industrie. Het gaat hier om een voltijdse betrekking waarbij je jouw ervaring kan toepassen op verschillende locaties.

  • HUISHOUDHULP OLV-WAVER (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio OLV-Waver zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Herne (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Gemotiveerde medewerker vervoer / strijk met dienstencheqeus (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is een sociale organisatie die diensten aanbiedt in het kader van dienstencheques in de regio Zuid West-Vlaanderen. Het gaat om hulp in het huishouden, boodschappen, strijk en vervoer van personen met een mobiliteitsbeperking. Iedereen kan een beroep doen op onze dienstverlening, maar de focus ligt vooral op het verhogen van de levenskwaliteit van klanten met bijzondere noden. Als chauffeur sta je in voor het vervoer van minder mobielen ouderen naar het dagcentra / ziekenhuizen. Je bent sociaal vaardig en het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en hebt een goede kennis van de wegcode. Je hebt een kleine administratieve verantwoordelijkheid om de vertrek en aankomsturen en aantal kilometers correct bij te houden. Je geeft dit alles door aan de verantwoordelijke voor de planning van het vervoer. Daarnaast biedt het een meerwaarde wanneer je ook zelfstandig kan strijken. De combinatie van beide tewerkstelling kan voorzien worden bij vervanging van zieke werknemers.

  • HUISHOUDHULP regio STADEN (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • JOBSTUDENT POLYVALENTE MEDEWERKER (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: DE KELLE

    Type: Studentenjob

    Voor ons gastronomisch restaurant zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat voor hulp in de zaal. U staat in voor het bedienen van onze klanten en verder helpt u bij voorbereidende taken, aanvullen frigo's, brood en boter inzetten, bordjes klaarzetten met koekjes voor bij koffie, afwas tussenin,... Je bent beschikbaar één of meerdere dagen in het weekend en/of ook mogelijkheden in de vakantieperiodes. Dit is in onderling overleg af te spreken.

  • .NET consultant Team4Talent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEAM 4 TALENT

    Type: Vaste Job

    Team4talent is based in Antwerp, Team4Talent trains and supports talented developers so they can create Microsoft .NET solutions for clients with complex IT environments. We stand out from our competition by offering our people a true breeding ground to develop their talent with active career coaching, technical trainings, a warm and welcome environment, wacky events and an unequaled team spirit. Team4Talent offers her clients a number of different solutions ranging from sourcing, permanent staffing, try & hire and consulting to in-house solutions. Try out our fresh and dedicated approach!

  • Begeleider kinderopvang (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF BALOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de opvang van kinderen van 0 tot 3 jaar.

  • Leercontract Bristol Sint-Pieters-Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Leercontract

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

Zoek naar antwoorden van Deloid & Touch Fiduciaire NV in sociale netwerken
Look for responds of Deloid & Touch Fiduciaire NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Deloid & Touch Fiduciaire NV. Laat een reactie achter voor Deloid & Touch Fiduciaire NV. Deloid & Touch Fiduciaire NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Deloid & Touch Fiduciaire NV. Leave a respond for Deloid & Touch Fiduciaire NV. Deloid & Touch Fiduciaire NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Deloid & Touch Fiduciaire NV op de google maps. Adres en contacten Deloid & Touch Fiduciaire NV
Location of Deloid & Touch Fiduciaire NV on the google maps. Address and contacts of Deloid & Touch Fiduciaire NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Deloid & Touch Fiduciaire NV Deloid & Touch Fiduciaire NV: BBL | BANCONTACT-MISTER CASH | VAN HAUTE | BRUNO WARLOP | Ascon BVBA

Other related companies as Deloid & Touch Fiduciaire NV: BBL | BANCONTACT-MISTER CASH | VAN HAUTE | BRUNO WARLOP | Ascon BVBA

Deloid & Touch Fiduciaire NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Deloid & Touch Fiduciaire NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05438201904. Het bedrijf Deloid & Touch Fiduciaire NV bevindt zich op het adres: Walenstraat 86 3500 Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 728,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 389,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bookkeeping Services. Lijst met producten zijn Management consultancy.
De hoofdactiviteit van Deloid & Touch Fiduciaire NV is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Deloid & Touch Fiduciaire NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Deloid & Touch Fiduciaire NV, openstaande posities, locatie van Deloid & Touch Fiduciaire NV op de kaart.

Deloid & Touch Fiduciaire NV is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Deloid & Touch Fiduciaire NV, company assigned to the tax number BE05438201904. The company Deloid & Touch Fiduciaire NV is located at the address: Walenstraat 86 3500 Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 728,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 389,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bookkeeping Services. List of products are Management consultancy.
The main activity of Deloid & Touch Fiduciaire NV is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Deloid & Touch Fiduciaire NV is not available. You also can look at reviews of Deloid & Touch Fiduciaire NV, open positions, location of Deloid & Touch Fiduciaire NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Deloid & Touch Fiduciaire NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Deloid & Touch Fiduciaire NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Deloid & Touch Fiduciaire NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Deloid & Touch Fiduciaire NV, employees, financial statistics.