Anthonissen Boekhoudkantoor NV

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Anthonissen Boekhoudkantoor NV
Private companiesPersonal Services • Anthonissen Boekhoudkantoor NV

Contactgegevens Anthonissen Boekhoudkantoor NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Anthonissen Boekhoudkantoor NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Anthonissen Boekhoudkantoor NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zandvlietse Dorpstraat 59 2040 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Anthonissen Boekhoudkantoor NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Anthonissen Boekhoudkantoor NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Anthonissen Boekhoudkantoor NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Anthonissen Boekhoudkantoor NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Anthonissen Boekhoudkantoor NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Anthonissen Boekhoudkantoor NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Anthonissen Boekhoudkantoor NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Anthonissen Boekhoudkantoor NV
Products information Anthonissen Boekhoudkantoor NV

BTW identificatienummer (tax): BE03651824951
Ondernemingsnummer: 1331237792
Hoofdstad (capital): 181,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 740,000,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Consulting for company founding

Product categorie (product category): Bookkeeping Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Anthonissen Boekhoudkantoor NV
(Get full report from official database of BE for Anthonissen Boekhoudkantoor NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Anthonissen Boekhoudkantoor NV
Addition kinds of activities for Anthonissen Boekhoudkantoor NV

289100. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants
20879905. Pasta, smaakstoffen | Pastes, flavoring
37280110. Fuselage assemblage, vliegtuigen | Fuselage assembly, aircraft
37280401. Vliegtuigen bewapening, behalve geweren | Aircraft armament, except guns
83220203. Kinderbegeleidingsagentschap | Child guidance agency

Werken bij Anthonissen Boekhoudkantoor NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Anthonissen Boekhoudkantoor NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Anthonissen Boekhoudkantoor NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Anthonissen Boekhoudkantoor NV. Looking for open vacancies in other companies

  • zorgkundige maand 75% (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als zorgkundige interim zal je samen met de zorgkundigen en de verpleegkundigen instaan voor de dagdagelijkse taken van het woonzorgcentrum. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen medicatie,...  Bedrijfsprofiel: Een woonzorgcentrum in Genk is op zoek naar een zorgkundige die kan inspringen gedurende een maand 15/10-15/11 aan een jobtime van 75%.  Het woonzorgcentrum gelegen in het groen zet de levenskwaliteit van de bewoners centraal! Het personeel zet zich dagdagelijks 100% n om hun bewoners de beste verzorging te kunnen voorzien. 

  • Aankoper / Purchase Assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Deerlijk actief in de verkoop van elektrische en elektronische apparaten kijkt Unique Waregem uit naar een Aankoper / Purchase Assistant (m/v). Je komt terecht in een team van een 3-tal collega aankopers waarbij het de bedoeling is als 4e persoon het team te versterken. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren: - Je bereidt leverancierskeuzes voor, en onderhandelt dossiers. - Je verzekert een nauwgezette opvolging van levertermijnen betreffende lopende orders, alsook een efficiënt beheer van de voorraad. - Je maakt datasheets op van nieuwe producten. - Je staat in voor een vlotte opvolging van eventuele klachten. - Je werkt promo’s en acties uit.

  • Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is op zoek naar een magazijnier Deze magazijnier heeft tot taak de goederenontvangst en de goederenopslag alsmede het interne transport van de goederen gestructureerd en overeenkomstig planning te laten verlopen  Tevens verpakken/tellen en controleren van goederen  laden en lossen van vrachtwagens en containers 

  • Werken als huishoudhulp regio Westerlo? Kies voor Domestic Services! (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • jobstudent (e) verkoop (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Ieper zoeken we een jobstudent(e) die instaat voor de verkoop en bediening op zaterdag of zondagvoormiddag. Interesse? Reageer snel!!

  • Student verkoop charcuterie St TRuiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in St Truiden weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • student- verkoper Gent (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Als student-verkoper sta je vooral in voor het contact met de klanten: - Service is bij onze klant een prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden - Je zorgt voor het op orde houden van de winkel en het aanvullen van de stock - Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop

  • Master student Burgerlijk Ingenieur / Architect (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIAVERA

    Type: Studentenjob

    The assignment relates to the inventory of buildings of a client and the modelling of buildings to determine re-building costs. Type of buildings are in-city offices and education, and out of city university complexes. The study relates to: – Listing and inventory of the portfolio of the University across Belgium – Review of valuation of the individual buildings based on construction – Development of value schemes of the portfolio – Review of basic surface and volume figures of buildings in the portfolio. Activity involves: desktop research, internet search, google maps interpretations, calculations with the Model in Excel, field investigations and walk-by’s, and with meetings with Engineering team.

  • Verkoper Bloemenwinkel - Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhouden en proper houden van de winkel. Ook het onderhoud van de planten behoort tot je takenpakket. Daarnaast ontvang je alle klanten in de winkel en rekent af aan de kassa.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • Technisch en Logistiek Medewerker Zelfstandig (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je monteert pompen op nieuwe mazouttanks (geen ervaring vereist). Algemene technische vaardigheden zijn belangrijk. - Je kunt vlot met een heftruck rijden om de vrachtwagen dagelijks te laden. - Je bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer en het wagenpark. Orde en netheid zijn dus belangrijk. - Je begeleidt klanten die onze producten ter plaatse komen bekijken. - Bekijk even onze websites: www.mazouttank.be, www.regenwaterput.com, www.tankkopen.be, www.cuve-shop.fr...

  • AUTOCARBESTUURDER (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: PELIKAANCARS

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste bus- en/of autocarbestuurder voor dagreizen in binnen- en buitenland. Je vervoert personen op de weg in de stad, tussen steden, regionaal , nationaal of internationaal. Je bereidt de reisweg voor, controleert voor het vertrek of de wagen technisch in orde is, zorgt ervoor dat de car permanent proper is. Je hebt contact met publiek. Je hebt veel zelfbeheersing en je kan goed tegen stress. Je past de veiligheidsregels , de wegcode en de reglementering inzake vervoer, zoals rij- en rusttijden, strikt toe.

Zoek naar antwoorden van Anthonissen Boekhoudkantoor NV in sociale netwerken
Look for responds of Anthonissen Boekhoudkantoor NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Anthonissen Boekhoudkantoor NV. Laat een reactie achter voor Anthonissen Boekhoudkantoor NV. Anthonissen Boekhoudkantoor NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Anthonissen Boekhoudkantoor NV. Leave a respond for Anthonissen Boekhoudkantoor NV. Anthonissen Boekhoudkantoor NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Anthonissen Boekhoudkantoor NV op de google maps. Adres en contacten Anthonissen Boekhoudkantoor NV
Location of Anthonissen Boekhoudkantoor NV on the google maps. Address and contacts of Anthonissen Boekhoudkantoor NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Anthonissen Boekhoudkantoor NV Anthonissen Boekhoudkantoor NV: FLATLAS COPCO BELGIUM NV | W. RAEYMAEKERS | Van de Voorde-Detloff | Carre | BANCONTACT-MISTER CASH

Other related companies as Anthonissen Boekhoudkantoor NV: FLATLAS COPCO BELGIUM NV | W. RAEYMAEKERS | Van de Voorde-Detloff | Carre | BANCONTACT-MISTER CASH

Anthonissen Boekhoudkantoor NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Anthonissen Boekhoudkantoor NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03651824951. Het bedrijf Anthonissen Boekhoudkantoor NV bevindt zich op het adres: Zandvlietse Dorpstraat 59 2040 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 181,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 740,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bookkeeping Services. Lijst met producten zijn Consulting for company founding.
De hoofdactiviteit van Anthonissen Boekhoudkantoor NV is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Anthonissen Boekhoudkantoor NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Anthonissen Boekhoudkantoor NV, openstaande posities, locatie van Anthonissen Boekhoudkantoor NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Anthonissen Boekhoudkantoor NV is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Anthonissen Boekhoudkantoor NV, company assigned to the tax number BE03651824951. The company Anthonissen Boekhoudkantoor NV is located at the address: Zandvlietse Dorpstraat 59 2040 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 181,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 740,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bookkeeping Services. List of products are Consulting for company founding.
The main activity of Anthonissen Boekhoudkantoor NV is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Anthonissen Boekhoudkantoor NV is not available. You also can look at reviews of Anthonissen Boekhoudkantoor NV, open positions, location of Anthonissen Boekhoudkantoor NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Anthonissen Boekhoudkantoor NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Anthonissen Boekhoudkantoor NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Anthonissen Boekhoudkantoor NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Anthonissen Boekhoudkantoor NV, employees, financial statistics.